2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar
bizim kız bu ara sürekli ellerine bakıyor. gözlerini de şaşı yapıyor ellerini seyrederken. sonra da hemen ağzına tıkıyor. hala bırakmadı bu alışkanlığını.
geçen gece çok üzdü annesini. akşam saat 9 da emzirip uyutmuştum. gece kaç kere uyandı.meme vermeye çalıştığımda ağlayarak almadı. tüm gece aç durdu yani. sabah 9 gibi emzirebildim. niye öyle yaptı anlamadım hiç. yediğim bir şey mi dokundu acaba süte dedim ama değişik bir şey de yememiştim.

bazen öyle inatları tutuyor..

bende bu gece aç bıraktım kızımı uyanamadım sabaha kadar aç kaldı cocuk

deniz_güneş, canım rapor paranı alabıldınmı
ben başvurdum nette sorgulatıorum yatmış dior ptt ye gidiorum yok dio 1 aydan fazla oldu ya

Bizde dün Rota Virüs aşımızı olduk keşke demektense yaptırdım aç olduğu için itiraz etmedi kusmadıda çok şükür..

biz 3 hafta önce olduk aşımızı. ben de tutmadı sanmıştım ama dün baktım kızarıklık oluşmuş. tuttuğu anlamına geliyordur herhalde.

aynen canım bizimkide çok elleri ile oynuyor.

benim sıpanında damarı tuttuğu zaman mümkün değil meme almıyor ama onu daha çok gazı olduğu zaman yapıyor.

canım Allah kabul etsin mevlüdünüzü.ben uyku tulumunu chicco dan 50 tl ye aldım. çok kalın değil,acaip kullanışlı. tavsiye ederim. bir de astronot aldık yine aynı yerden. onlar da çok güzel. soğuk havalarda dışarı çıkarken sıcacık giyecek inşallah.

bu aylarda ellerini incelemeleri normalmiş..benimkiler de ellerini yumruk yapıp emiyorlar :)) şap şup sesler çıkıyor..:))

aynen canım bizimkide çok elleri ile oynuyor.

benim sıpanında damarı tuttuğu zaman mümkün değil meme almıyor ama onu daha çok gazı olduğu zaman yapıyor.

hiç bu kadar uzun süre meme almadığı olmamıştı. ben de gazı vardır diye sıcak su torbası koydum ayaklarına, karnını ovdum zeytinyağıyla ama gazdan da değilmiş. huysuzluğu tuttu heralde.

bugün maranki konuktu bir programa. emziren annelerin sütünü arttırması için ısırgan çayı ve ayva çok faydalı dedi. aklınızda olsun

bu aylarda ellerini incelemeleri normalmiş..benimkiler de ellerini yumruk yapıp emiyorlar :)) şap şup sesler çıkıyor..:))

ben ellerini süreklı eldivenlı tututyorum uyanık oldugunda acaba yanlış mı yapıyorum. yoksa ya emıyor ya yüzüne dalıyor

ben ellerini süreklı eldivenlı tututyorum uyanık oldugunda acaba yanlış mı yapıyorum. yoksa ya emıyor ya yüzüne dalıyor

canım artık yavaş yavaş birşeyleri kavramaya başladılar. hafif hafif tutuyor bizimki oyuncaklarıçünkü.

bence bunu engellememek için eldiven kullanma.

ben doğduğundan beri hiç kullanmadım.

kızlar avm lere götürmek için çok küçük değiller mi daha yaa..ordaki havalandırmalar çok korkutuyor beni. hele ki şimdi salgın da var. Allah korusun hepsini..

kızlar avm lere götürmek için çok küçük değiller mi daha yaa..ordaki havalandırmalar çok korkutuyor beni. hele ki şimdi salgın da var. Allah korusun hepsini..

bız cumartesı gıttık cok hosuna gıt sesler ısıklar acayıp dıkkatını cektı huysuzlukda yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…