deniz sen işe başladın mı?
herkese günadın..oğlum dün akşamdan beri ıkınıyo kendini çok kasıyo ve emmiyoo( kakasını yapmıyodu fitille yaptırdık ama hala aynı karnı aç emmiyo 1-2 çekiyo bağra bağra ağlıyo kasıyo yine kendini (( napsam acaba doktoramı götürsem??? (
benim kız uyudu :ecrin_bebek:ben biraz evi toparlayım asılacak çamaşır var..kafamçokkarıştı
sonra gelirim..
bu arada kızıma bere ve patik ördüm çok kolay oldu..:lepi:
birara foto koyarım..şimdilik baybiiiii
hayır canım ben uzun süre evdeyim 1-1,5 sene kadar.ücretsiz izin gibi birşey diyeyim..
patronla anlaştık aramızda, bana bıraktı:)))) Eeee 15 senelik elemanıyım o kadar sözüm geçtii..:)))
canım aynı şikayetlerle bende kızımı doktora götürdüm.idrar yolunda sorun olabilir dedi.kanına ve idrarnabaktılar bir sorun çıkmadı.bağırsakları rahatsızdır dedi karnın gur gur sesler geliyordu.doktor bana dediki öyle çok ağladıpı zaman yarım fitil ver çoçuga agrıyı çektirme dedi.
bence 3.günün sonunda ver canım..
fazla bekletme doktor bize öyle dedi..
selam kızlar:)
bize de böyle dedi drumuz.
çünkü biriktikçe bağırsaklar daha çok yorulurmuş ve yapması daha da zorlaşırmış.
bir de her bebeğin kendi düzeni var dedi.
düzenli olarak 2 günde 1 yapıyosa endişelenmeyin onun bağırsakları öle çalışıyodur demek ki dedi.
canım paranox adlı fitilin yarısını verdim.şimdi çok ağladıpında karnından sesler geldiginde çok kötü olursa veriyorum yaırm fitil düzeliyor yavrum.ama sen bir doktorunu ara yinede canım
slm arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl soguklarla nasıl başa çıkıyorsunuz.bide bebeğinizi haftada kaç kez aralıkla yıkıyorsunuz
slm arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl soguklarla nasıl başa çıkıyorsunuz.bide bebeğinizi haftada kaç kez aralıkla yıkıyorsunuz
şekerler bu fitili boylamasına ortadan bölerseniz dha faydalı oluyor enlemesine değilde boylamasına kesin bıcakla kazıyarak keserseniz parçalanmaz..
öylemi yapıyorsun şeker...kaynananız geldi yine :lepi:
en sonunda bende ticker yaptım bir arkadas anlatmış forumda çok kolaylıkla yaptım çok tşk ediyorum kendisine.ben bunları hiç başaramazdımalkisalkisalkis
şekerler bu fitili boylamasına ortadan bölerseniz dha faydalı oluyor enlemesine değilde boylamasına kesin bıcakla kazıyarak keserseniz parçalanmaz..
öylemi yapıyorsun şeker...kaynananız geldi yine :lepi:
hoşgeldin canım,
2 günde 1 yıkamaya çalışıyoruz biz
bayılıyo benimki banyoya
kombiye ek olarak banyo yaptırırken elektrikli soba da yakıyorum hiç üşütmüyoruz
inşallah üşütmeyiz de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?