2010 Temmuz Anneleri : )

benim kız uyudu :ecrin_bebek:ben biraz evi toparlayım asılacak çamaşır var..kafamçokkarıştı
sonra gelirim..
bu arada kızıma bere ve patik ördüm çok kolay oldu..:lepi:
birara foto koyarım..şimdilik baybiiiii

deniz sen işe başladın mı?

hayır canım ben uzun süre evdeyim 1-1,5 sene kadar.ücretsiz izin gibi birşey diyeyim..
patronla anlaştık aramızda, bana bıraktı:)))) Eeee 15 senelik elemanıyım o kadar sözüm geçtii..:)))

Son düzenleme:

canım aynı şikayetlerle bende kızımı doktora götürdüm.idrar yolunda sorun olabilir dedi.kanına ve idrarnabaktılar bir sorun çıkmadı.bağırsakları rahatsızdır dedi karnın gur gur sesler geliyordu.doktor bana dediki öyle çok ağladıpı zaman yarım fitil ver çoçuga agrıyı çektirme dedi.

tam da ben sana sorarken yazıyormuşsun
anladım ki henüz başlamadın işe
ben de ücretsiz izin almak istiyorum aslında ama vermezler diye söyleyemicem galiba

canım fotosunu koyduktan sonra bana anlatırmısn yapılışını.

hayır canım ben uzun süre evdeyim 1-1,5 sene kadar.ücretsiz izin gibi birşey diyeyim..
patronla anlaştık aramızda, bana bıraktı:)))) Eeee 15 senelik elemanıyım o kadar sözüm geçtii..:)))

süpermiş canım tadını çıkar
kıskandım bak şimdiolumunekankayizsmile

aynen canım karnı gurul gurul gazını falanda yapıyo ama hala gurul gurul fitil ağrı kesicimi verdin?

selam kızlar:)

bence 3.günün sonunda ver canım..
fazla bekletme doktor bize öyle dedi..

bize de böyle dedi drumuz.
çünkü biriktikçe bağırsaklar daha çok yorulurmuş ve yapması daha da zorlaşırmış.
bir de her bebeğin kendi düzeni var dedi.
düzenli olarak 2 günde 1 yapıyosa endişelenmeyin onun bağırsakları öle çalışıyodur demek ki dedi.

canım paranox adlı fitilin yarısını verdim.şimdi çok ağladıpında karnından sesler geldiginde çok kötü olursa veriyorum yaırm fitil düzeliyor yavrum.ama sen bir doktorunu ara yinede canım

benim kızımda dün 8 kez kaka yaptı. sonra durdu Allah tan.
bugünde bu saate kadar 3 kez yaptı. bugünde böyle devam ederse akşam doktor yolları görünür bize.
gerçi koku yok renk normal emmeside de sorun yok ama insan endileneniyor işte

kızlar beni mazur görün ama anlamadım 2 aylık bebekte kabızlık oluyo mu
benim oğlum günde en azından 5 -6 kez yapıyo
hemen her bezi kakalı

slm arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl soguklarla nasıl başa çıkıyorsunuz.bide bebeğinizi haftada kaç kez aralıkla yıkıyorsunuz

canım paranox adlı fitilin yarısını verdim.şimdi çok ağladıpında karnından sesler geldiginde çok kötü olursa veriyorum yaırm fitil düzeliyor yavrum.ama sen bir doktorunu ara yinede canım

şekerler bu fitili boylamasına ortadan bölerseniz dha faydalı oluyor enlemesine değilde boylamasına kesin bıcakla kazıyarak keserseniz parçalanmaz..
öylemi yapıyorsun şeker...kaynananız geldi yine :lepi:

en sonunda bende ticker yaptım bir arkadas anlatmış forumda çok kolaylıkla yaptım çok tşk ediyorum kendisine.ben bunları hiç başaramazdımalkisalkisalkis

slm arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl soguklarla nasıl başa çıkıyorsunuz.bide bebeğinizi haftada kaç kez aralıkla yıkıyorsunuz

selam canım.
ben gün aşırı yıkamaya çalışıyorum. ama şimdi daha uzun ara vereceğim çünkü evimiz kaloriferli değil. üşütmekten korkuyorum...

hoşgeldin canım,
2 günde 1 yıkamaya çalışıyoruz biz
bayılıyo benimki banyoya
kombiye ek olarak banyo yaptırırken elektrikli soba da yakıyorum hiç üşütmüyoruz
inşallah üşütmeyiz de...

şekerler bu fitili boylamasına ortadan bölerseniz dha faydalı oluyor enlemesine değilde boylamasına kesin bıcakla kazıyarak keserseniz parçalanmaz..

evet doktor bize de boylamasına kesin demişti ateş için verdiği fitili.
delikafadulden" kaynana " demiş ya. çok güldüm :roflol:

kızımda yanımda anakucagında uyuyor salladım uyuttum ohhh gel keyfim gel şimdi kalkıp dolapları düzleyecegim eşimin ve benim bide kuzumun dolabını hepsi karmakarışık en sinir oldugum sey ütü ve dolap düzleme ayyyy içim daraldımirmirmirmir

en sonunda bende ticker yaptım bir arkadas anlatmış forumda çok kolaylıkla yaptım çok tşk ediyorum kendisine.ben bunları hiç başaramazdımalkisalkisalkis

kız temmuz annelerine bakmadın mı bende anlattım orda tek tek resimli ...gittin kimden öğrendin bakayın haaaa klava: çok güzel olmuş canım eline sağlık:hulya:

Son düzenleme:

canım valla ben elimle ortadan ikiye kırıyorum boydan yani.sivri tarafı veriyorum kalan tarafı atıyorum

bende yıkarken ayrıca elektirik sobası yakıyorum.ben bundan sonra haftada iki kez banyo yaptırmayı düşünüyorum.en fazla üç olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…