2010 Temmuz Anneleri : )

Tünaydın kızlar...Daha kahvaltımı yapamadım,oğlum bugün uyumak istemedi nedensee..şuan sallıyorum,biyandan da yazıyorum..Hava kasvetli,evim dağınık,yemek yapmam lazım,bir yığın ütü var,yıkanması gereken çamaşırlar......................... offffff offffffffffffffffffffff eyvahedigeldismile

herkese günadın..oğlum dün akşamdan beri ıkınıyo kendini çok kasıyo ve emmiyoo ( kakasını yapmıyodu fitille yaptırdık ama hala aynı karnı aç emmiyo 1-2 çekiyo bağra bağra ağlıyo kasıyo yine kendini (( napsam acaba doktoramı götürsem??? (

ben bugün delirmezsem bir daha delirmem.,

kuzey uyumak istemiyo sürekli mızırdanıyo. iki dakka uyuyo hop gözleri açmış.

kaloriferler yandı ama hava yapmış galiba bazıları yanıyo bazıları yanmıyo. kapıcıyı çağırdım bakacak da ev sısınacak.

küçücük odadan iki gündür çıkmadım. off kış ne zormuş.

boshayallersmile beni 40 gün evden hiç çıkarmadılar
sonra da ben dışarıdan soğudum sanırım sürekli evdeyim
belki de çalışan bir anne olmanın getirisidir
sürekli dışarda olmaktan evimi özlemişim şimdi de hiç çıkasım yok
ama arada bunaalmıyo da değilim hanibilmiyorumkismile

gazı vardır belki canım..bilmem ki doktora falan götüreblirsinizzzz
-----------------------------

canım kışın zorlukları işte.Allah kolaylık versin.

bir de şu var: diyorum ya ben hep büyüdükçe huyları değişecek, kimisi daha uslu olacak uykuya düşkünleşecek, kimisi huysuzlaşıp fazla uyku sevmeyecek..daha az uyuyacak kimisi.:sinifsinif:

-------------------------

selam canım.bizimkiler de beni 40 gün çıkarmayacaklardı ama ben çıktım.
bana da ev hayatı iyi geliyor ama bazen köreldiğimi hissediyorum.
çalışırken sabah kalkıp giyinip süslenip işe gittiğim zamanları özlüyorum bazen.
bazen de diyorum aman boşver senelerdir çalıştın oğlunu 40 günlükken bırakıp işe başladın..
tadını çıkaaarrrr:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…