- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
selam kızlar off bugün çok sıkıldım ben yaa evde kış geldkçe bana bunalım da geldi bütün kış nasıl geçicek çok yakıyorum kafama hiç biyere çıkamıyordum zaten hafta içi 2 bebeyle haftasonları eşimle bi hava alıyordum ee kış gelince AVMlere tıkılcaz gene hep aynı şeyler önümüzdeki yazı şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum tatile çıkıcaz oğlum 1 yaşına giricek güzel şeyler olucak inanıyorum yazları hep severim zatii
:roflol: alemsin canım
ben de mıkır eda diyorum mızmız olduğu zamanlarda.
ayy bu kız sürekli ellerini inceliyor yicem şimdi ellerini.
eldiven takma arkadaşım.ben de aynı hatayı yapıyodum durmuyod bizimki tırnaklarını kesemiyodum ben de eldiven takıyodum dr umuz takmıycaksın demişti.1.aydan sonra takılmaması gerekiyomuş gelişimleri açısından dokunarak keşfedicekler çünkü.ben ellerini süreklı eldivenlı tututyorum uyanık oldugunda acaba yanlış mı yapıyorum. yoksa ya emıyor ya yüzüne dalıyor
Biz bebekliyiz diye bi yere gidemeyeceğiz demiştik,
burası da kayınbabamın memleketi zaten,
köyde annesi var,
o zaman biz gelelim dediler,
hem burdaki halamızın bahçeli evi var kurban falan orda kesilecek,
kayınvalidemler ankarada,
büyük şehirde zor oluyor bu işler
ondan buraya gelmeye karar verdiler maaaile:)))
Aslında ben çok istiyordum Ankaraya gitmeyi
hem alışveriş yapacaktım ordan,
Ama soğuklara güvenemeyip biz gelemeyiz deyince onlar da özlemişler torunlarını biz gelelim oz aman dediler,
ne bilim cesaret edemedik 3,5 aylık çocukla 6-7 saatlik yola çıkmaya,
bide bizim ev çok sıcak kayınbabamsa biraz cimri:))
çok yakmaz kombiyi şimdi deli eder bizi gerek yok gitmeyelim dedik.
geçmiş olsun canım. ağızdan yapılıyor neyseki.. biz de 2.ayda yaptırmıştık. sanırım 4.ayda 2. dozunu yapacakmış doktor öyle söylemişti.
Bizim burda AVM bile yok ya biz napalım,
haline şükret bence,
Ben de sen gibi yazı hayal ediyorum sürekli
evet bu yaz çok güzel geçecek inşallah,
yaz bize yetmeyecek,
yaz gelsiiin,
Ellerini dimi
çok tatlı her yerleri
tombik tombik elleri çok tatlı oluyo bunlaar
bence yeme yersen durduramazsın kendini
elleri derken bi bakmışsın eda bitmiş
yine karnına girivermişkaydirigubbakcemile3
anladım canım, iyi olmuş. bayramlar kalabalık daha güzel oluyor.
biz taa muğlaya gidicez. ramazanda da gitmiştik ama şimdi havalardan dolayı ben de korkuyorum biraz.orda hava çok çok soğuk olmuyor gerçi ama kayınvalidemlerin evi sobalı. yani her oda sıcak olmadığından sıcak-soğuk hasta etmez inşallah diye dua ediyorum.
Siz cesaret ediyosunuz yani
ne güzel bana kalsa giderdim de
babamız kıyamıyor oğluna yazık diyor,
iki gezecez diye çocuk hasta olmasın diyor,
napalım artık,
Sizinki iyi geçer inşallah da biz de 15 tatilde sizden cesaret alır gideriz gezmelere
oğluşumda 10 gün oldu yapmadı kakasıı dr huzursuz değilse alıştırma dedi napcam şimdi eyvahedigeldismile
iyi akşamlar kızlar...
kuzey bu akşam benim ömrümden ömür aldı.
uykudan biraz ıhlayarak uayndı bende elimde tepsi yanında bişeyler atıştırıyordum.tepsiyi bırakıncaya kadar bastı çığlığı aralıksız bir beş dakika ağlamıştır.
kıpkırmızı oldu resmen katıldı nefessiz kaldı çocuğum.
eşim panik oldu etrafta deli gibi dönüyor başladı ağlamaya. ben daha bir panik oldum neyse üstünü falan soydum yüzünü yıkadım sakinleşti. emdi şimdi uyuyo. uyurkende içini çekiyor kuzum.
onu susturunca bende saldım kendimi başladım ağlamaya. elim ayağım titredi.
allah kimseye vermesin bziede birdaha yaşatmasın inşallah.
Alemsin yaaa,dün akşam ben de bir salaklık yaptım.kızımı uyuttum,eşim de mutfakta balık pişiriyordu.ben de mutfağa geçtim çok açtım yemeğe başladım.balık kokusu salona çıkmasın diye de mutfağın kapısını kapattım.ben tıkınırken benim kız uyanmış ağlamış ağlamış bir ara Irmak mı ağlıyor dedim bir gittim kızımın çenesi titriyor ağlamaktan.kendimi çok kötü hissettim.kızımı kucağıma aldım hemen sustu ama nasıl içini çekiyor içim parçalandı :çok üzgünüm:
Çok güzel yazmışsın kızz şair gibi valla duygularımın tercumanı oldunannem anne olduğunda anlıycaksın beni derdi ne kadar haklıymış
kadınlar neden erken çöker diolar,yüzümüzde ki çizgiler neden olur :nedeni ni şimdi anlıyorum ii bile dayanıyoruz
ama yine de şikayet edenimiz war mı?
annelik nasıl birşeymiş böle!
hem dünyanın en güzel şeyini yaşıyoruz
şanslıyız hepimizin birer meleği war (ayşenin 2 meleği war daha şanslı)
hem de en zor anlarını onlarla yaşıyoruz onlar ağladığında, onlar mutsuzsa bizde mutsuzuz.onların bi gülüşüyle tüm yorgunluğumuz üzüntümüz herşeyimiz geçio.
allahım meleklerimizi korusun
:Saruboceq:
inşallah canım. memleketine gel, bi bursa havası alsın rüzgar :)
biz 29 ekimde de istanbula gidiyoruz kısmetse. çok gezenti olduk valla inş.hasta etmeyiz kuzumu. artık arabada da sıkılmaya başladı. eskiden ne güzel uyurdu hemen, şimdilerde anneme bile giderken şehir içinde ağlayabiliyor.
kızlar benım kızım afedersınız osurugu kaka yapmıs gıbı kokuyor 2 aydır ve sureklı gaz cıkarıyor sızde de mı oyle:asigim:
bilmiş bilmiş cewaplar yazıyorum ama yaşadığım şeylerse we bişi öğrendiysem yaşarken paylaşmak istiyorum sizinle yanlış anlamayın arkadaşlar.
biz bi ara sütüm azaldığı için mama takviyesi yapıyoduk o dönemde bizimkide yapamıyodu kakasını.mama kabız yapıyodu.sürekli fitilde wermek istemediğim için eski bi yöntem annemin yöntemini denedim we işe yaradı we bi zararıda yok.ateş ölçmek için kullanlar dereceyi zeytin yağına batırıp poposuna sadece uç kısmını sokup bi 10 saniye kadar bekletin yawaş yawaş döndürerek.ne war ne yoksa çıkarıyolar zemuszemus
Edayı zillitosh yapıcaksınız gezdire gezdirekaydirigubbakcemile3
Yaa özendim çok ben şimdi ama,
Biz cesaretsiz çıktık tıkıldık kaldık eve,
Valla Bursaya getirmeyi ben de çok istiyorum bursadan bi Rüzgar geçecek ama inşallah 15 tatilde,
Ahh ahh Froya Bursa deme bana burnumda tütüyo hem Bursa hem içindekiler:))
canım benim kıyamam
inşallah tez zamanda kavuşursun bursa'na ve ailene,arkadaşlarına.
araba varsa sorun olmaz be şekerim. hava değişimi beni de korkutuyor ama inşallah bir şey olmaz. Allah'ım kışı hastalıksız geçirmeyi nasip etsin tüm temmuz bebeklerine.
slm kızlar rapor parasını alan varmı
bilmiş bilmiş cewaplar yazıyorum ama yaşadığım şeylerse we bişi öğrendiysem yaşarken paylaşmak istiyorum sizinle yanlış anlamayın arkadaşlar.
biz bi ara sütüm azaldığı için mama takviyesi yapıyoduk o dönemde bizimkide yapamıyodu kakasını.mama kabız yapıyodu.sürekli fitilde wermek istemediğim için eski bi yöntem annemin yöntemini denedim we işe yaradı we bi zararıda yok.ateş ölçmek için kullanlar dereceyi zeytin yağına batırıp poposuna sadece uç kısmını sokup bi 10 saniye kadar bekletin yawaş yawaş döndürerek.ne war ne yoksa çıkarıyolar zemuszemus
Tabi canım zeytinyağı bebeklerde her derde deva bence,
Ben de arada ıkınma olmasa bile,
zeytinyağlıyorum popişini,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?