2010 Temmuz Anneleri : )

Bizim burda AVM bile yok ya biz napalım,
haline şükret bence,
Ben de sen gibi yazı hayal ediyorum sürekli
evet bu yaz çok güzel geçecek inşallah,
yaz bize yetmeyecek,
yaz gelsiiin,

:roflol: alemsin canım
ben de mıkır eda diyorum mızmız olduğu zamanlarda.
ayy bu kız sürekli ellerini inceliyor yicem şimdi ellerini.

Ellerini dimi
çok tatlı her yerleri
tombik tombik elleri çok tatlı oluyo bunlaar
bence yeme yersen durduramazsın kendini
elleri derken bi bakmışsın eda bitmiş
yine karnına girivermişkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben ellerini süreklı eldivenlı tututyorum uyanık oldugunda acaba yanlış mı yapıyorum. yoksa ya emıyor ya yüzüne dalıyor
eldiven takma arkadaşım.ben de aynı hatayı yapıyodum durmuyod bizimki tırnaklarını kesemiyodum ben de eldiven takıyodum dr umuz takmıycaksın demişti.1.aydan sonra takılmaması gerekiyomuş gelişimleri açısından dokunarak keşfedicekler çünkü.
birde 3.ay gelişim özelliklerinden biri bebeklerin ellerini keşfetmesidir.bebekler bu ay ellerini keşfederler ellerini izlerlermiş.

anladım canım, iyi olmuş. bayramlar kalabalık daha güzel oluyor.
biz taa muğlaya gidicez. ramazanda da gitmiştik ama şimdi havalardan dolayı ben de korkuyorum biraz.orda hava çok çok soğuk olmuyor gerçi ama kayınvalidemlerin evi sobalı. yani her oda sıcak olmadığından sıcak-soğuk hasta etmez inşallah diye dua ediyorum.

geçmiş olsun canım. ağızdan yapılıyor neyseki.. biz de 2.ayda yaptırmıştık. sanırım 4.ayda 2. dozunu yapacakmış doktor öyle söylemişti.

Evet bize de aynısını söyledi
evet ağızdan damlattı doktor.

eveeeet tutamayabilirim kendimi.
bizim tombik değil çubuk kraker gibi parmaklar :)

Siz cesaret ediyosunuz yani
ne güzel bana kalsa giderdim de
babamız kıyamıyor oğluna yazık diyor,
iki gezecez diye çocuk hasta olmasın diyor,
napalım artık,
Sizinki iyi geçer inşallah da biz de 15 tatilde sizden cesaret alır gideriz gezmelere

inşallah canım. memleketine gel, bi bursa havası alsın rüzgar :)
biz 29 ekimde de istanbula gidiyoruz kısmetse. çok gezenti olduk valla inş.hasta etmeyiz kuzumu. artık arabada da sıkılmaya başladı. eskiden ne güzel uyurdu hemen, şimdilerde anneme bile giderken şehir içinde ağlayabiliyor.

kızlar benım kızım afedersınız osurugu kaka yapmıs gıbı kokuyor 2 aydır ve sureklı gaz cıkarıyor sızde de mı oyle:asigim:

oğluşumda 10 gün oldu yapmadı kakasıı dr huzursuz değilse alıştırma dedi napcam şimdi eyvahedigeldismile

bilmiş bilmiş cewaplar yazıyorum ama yaşadığım şeylerse we bişi öğrendiysem yaşarken paylaşmak istiyorum sizinle yanlış anlamayın arkadaşlar.
biz bi ara sütüm azaldığı için mama takviyesi yapıyoduk o dönemde bizimkide yapamıyodu kakasını.mama kabız yapıyodu.sürekli fitilde wermek istemediğim için eski bi yöntem annemin yöntemini denedim we işe yaradı we bi zararıda yok.ateş ölçmek için kullanlar dereceyi zeytin yağına batırıp poposuna sadece uç kısmını sokup bi 10 saniye kadar bekletin yawaş yawaş döndürerek.ne war ne yoksa çıkarıyolar zemuszemus

Ahh kıyamam KUZEYime,
oluyo annesi hepsine bazen,
ben de sen gibi olay sakinleşince oturup ağlamassam rahatlayamıyorum.
Geçmişler olsun bi daha uğramasın...

Alemsin yaaa,
hem güldüm hem üzüldüm,
İşte insanlık halleri oluyo bazen,
Kıyamam ben o Irmağa annesi unutma onu bi daha.
Çok güzel yazmışsın kızz şair gibi valla duygularımın tercumanı oldun

Edayı zillitosh yapıcaksınız gezdire gezdirekaydirigubbakcemile3
Yaa özendim çok ben şimdi ama,
Biz cesaretsiz çıktık tıkıldık kaldık eve,
Valla Bursaya getirmeyi ben de çok istiyorum bursadan bi Rüzgar geçecek ama inşallah 15 tatilde,
Ahh ahh Froya Bursa deme bana burnumda tütüyo hem Bursa hem içindekiler:))

kızlar benım kızım afedersınız osurugu kaka yapmıs gıbı kokuyor 2 aydır ve sureklı gaz cıkarıyor sızde de mı oyle:asigim:

canım süreklimi aynı koku var? yedıklerıne bağlı olabılır.üşütmüşte olabılır.
bnm kızım kakasını 3 gün arayla yapıo.artık üçüncü gün gazı kokmaya başlıyor.bazende bnm yedıklerımle alakalı olarak kokusu beni bayıltıyokafamçokkarıştı

Tabi canım zeytinyağı bebeklerde her derde deva bence,
Ben de arada ıkınma olmasa bile,
zeytinyağlıyorum popişini,

canım benim kıyamam
inşallah tez zamanda kavuşursun bursa'na ve ailene,arkadaşlarına.
araba varsa sorun olmaz be şekerim. hava değişimi beni de korkutuyor ama inşallah bir şey olmaz. Allah'ım kışı hastalıksız geçirmeyi nasip etsin tüm temmuz bebeklerine.

Araba var aslında da ne bilim korkuyoruz işte,
ve herkes de aman gelmeyin,
biraz büyüsün az yol değil falan deyince biz de hep heveslenmişken sönüşüyoruz,
Önce gitmenin haylini kuruyorum mutlu oluyorum
sonra Rüzgar hasta olursa halimiz ne olur vicdan azabından ölürüm diyorum,
Biz bi yere gidemeyiz bu korkaklıkla yani:))
Size iyi gezmeler tatlım.

Bababmız geldi,
oğluş da uyrken yemekler de hazırken bi yemek yiyelim biz,
Gelebilirsem uğrarım yine,
şimdilik hoşçakalın...

selam kızlar ayy benim elektirikler kesildi doğalgazda söndü tabi oldu ev buz gibi ben bile üşüdüm inşallah bebelerimi hasta etmem gerçi elleri burunları sıcacık ikisininde ama korktum ben banyo yaptırcaktım oda kaldı offf yaa

nazosan uyky tulumunu nerden aldın tatılım ben büyük oğlana arıyorum çok açıyor üstünü daha önceden 2 defa aldım kemeraltı mina bebeden onlar küçüldü arda giycek şimdi onları büyük lmam lazım ama minada yok daha gelmemiş baktık izmir çokta soğumadı ya gelcekmiş daha ama ben atlet üstüne uyku tulumunu giydiriyorum iyi geliyor öbür türlü üstünü açıyor hasta olursa vay halimize evde minik bebekte var bu sene kendimizi ve bebekleri çok korumalıyız

sende ne olur beni yanlış anlama ama bende yaşadığım tecrübeyi yazıyorum büyük oğlumda anne sütünle beslenmesine rağmen 2 günde 1 kaka yapyordu ve çok ağlıyordu annemde senin yaptığın yöntemi söyledi denedik 3 gün gene denedik sonra sonra baktım ki zeytin yağını sürmeden mert kaka yapmıyor bekliyor onu yapmamı dr.gittiğimizde sordum bu sorunu dr.çok kızdı bana bağırsak düzenini bozmuşsun artık alışmış ona bir süre böle devam eder sürme dedi ama çok ağlıyordu mecbur kalıyordum ve inan mert 7 ay zeytin yağsız kaka yapmadı çok sonradan yavaş yavaş düzene girdi ilk 7 ay çektim ben bunu ben tavsiye etmiyorum dr.larda öle benim dr.ancak 5ci gün fitil veya zeytin yağı diyor ondan öncesi bağırsak düzenini bozuyor tecrübe ettim ben çokta sıkıntısını yaşadım inşallah sizde yaşamazsınız aynı sıkıntıyı

Son düzenleme:

Tabi canım zeytinyağı bebeklerde her derde deva bence,
Ben de arada ıkınma olmasa bile,
zeytinyağlıyorum popişini,

canım ne olur yapma ben yaşadım bu sıkıntıyı sizde yaşamayın ne olur pişik oluyorsa bile önce krem haftada bir zeytin yağı sür tatlışım

valla kızlar bencede zeytinyagına alıştırmayın derim.çoçuk bu sefer hep onu ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…