2010 Temmuz Anneleri : )

evet dr bize de eğer 5 gün yapmazsa kabızlık sayıyoruz demişti ve kulak çubuğunu zeytin yağına batırıp anüse sokma işine sıcak bakmamıştı..sonra alışır onsuz kaka yapamamaya başlar eğer 5 gün sonrası yapmazsa fitil veririz demişti..

Güle güle kullan Baharım,
alışveriş biz kadınlara en iyi gelen şey,
Sen öyle bi odaya tıkılacak kadın değilsin,
atınca kendini dışarılara rahatladın dimi.

Tabiiiii katılıyorum sana Krikitos,
her dakka zeytinyağı aar gelir,
arada sırada sürüyorum ben de.
Ne pişik oldu,ne başka bişey maşallah.

çok nadir olarak sürmek faydalıymış dr.da öyle dedi bana ama taa içine değil üstüne pişik kremi niyetine yani :1hug:

anüse sokmayı asla kabul etmiyo zaten doktorlar ama dışına bile sürmek bir süre sonra alışkanlık yapıyor yaşadım gördüm ağzım dilim yandı bir daha mı asla koca karı laflarını çocuğuma uygulamam yerimseniben

Ayy şimdi bizim face grubunun kız bebelerinin resimlerine baktım nassıl tatlılar bunlar,
Hepsi birer gelin adayı:)))
Çok şirinler maşallah kızlarınıza,
Kız bebekleri süslemek daha fazla oluyor tabi,
Sizlerde çok güzel süslemişsiniz anneleri,
Maşallah onlara...

denizcim biz de eğer aksi durum olmazsa hafta sonları çıkıyoruz geziyoruz..Ne kadar istersek isteyelim tamamen steril bir dünya yaratamayız..Azcık mikroba da ihtiyaçları var, ki vücutları direnç kazansın..eşimin iş yerinde çocukluğunda sürekli korunmuş,fazla evham yapılıp fazla dışarı çıkarılmamış( kendi öyle diyor) bir bayan astım hastası..
annem çocukluğumuzda bizi yatırdıkları odada gece soba vs yakmadıklarını sadece çok kalın örttüklerini söylerdi..ufak tefek ayakta geçirilen nezleler dışında hiç grip vs olduğumu hatırlamam..Varsa da çok çok seyrek..Ancak biz İzmir de oturuyorduk diğer illere nazaran kış hem geç geliyordu hem de akdeniz iklimi olduğu için kar vs olmadığından sorun olmuyordu..( izmir in ayazı da çok fenadır ..)

Kızlar ben kaçıyorum
Zaten maşallah sizin de sohbetinize doyum olmyor
bu ne 15 dk.da bir kişi yazıyor
Gidiyim de banyo yapıyım oğlum uyuyoken.
sonra uğrarım belki uykum gelmezse:))

bugün pek kişi yok ardada durmuyor evi geziyoz habire can sıkıntısı şimdi mama içicek belki uyur mert te uyursa cuppp yatak ama şimdilik bir hayal gibi görünüyor uyumak

sonunda yaptı kızım kakasını :) bi sevindirik olduk sormayın. ilk kez beline badisine geçti. hatta koltuğa bile :) ohhh beeezemuszemus

sonunda yaptı kızım kakasını :) bi sevindirik olduk sormayın. ilk kez beline badisine geçti. hatta koltuğa bile :) ohhh beeezemuszemus

HAdi gözünüz aydın,
Rahatlamıştır yavrum.
Allahım sevindiğimiz şeylere bakar mısınız,
anne olmayan anlayamaz şu hallerimizi.

yanlış anlıycak bişi yok.bizim doktorumuz da aynı şeyi söylüyodu 5.günün sonunda yapabilirsiniz diodu yoksa bağırsak tembelleşir diodu.fakat miniğimiz ıkınıyo çocuk kızarıyo morarıyo ıkınıyo yok bişi çıkaramıyo deli gibi ağlıyo naparsın?herdefasında fitil wermektense bu yolu önerdim ben.fitilden iidir makattan içeri bişi wermiyosun çünkü.bizde alışkanlık yapmadı bi dönem öleydi şimdi kendi yapabiliyo.eeskilerde yaparmış annem hemşire 3 çocuğuna da fitil kullanmamış hep böle yaptırırmış zor durumda kalıca.fitilden masum olduğu için önerdim ben zor durumda inş.kalınmazda kalınırsa uygulanabilir die yerimseniben

Sagol cnm bende gordum onları puantıyelı diy mi . Bımde ki penye gıbı ınce degılse onu alırım eger cok ınceyse Chıccodakını alırım bende cok begenmıstım ..

kızlar cuma gunu bımde bebek uyku tulumu var 11 tl ye almayanlara duyrulur

Bakıcam cnm ınsallah guzeldir.

bizde sürekli dışardayız canım haftasonları özellikle..bebek arabasında çok rahat ediyor..
ben de çocukları çok fazla dış ortamdan koparma taraftarı değilim.

Aynen her haftasonu dısardayız bebek arabasına tulbent ortuyorum tulbent dısarıyı gosterıyor boylece bebegım etrafı ızleyebılıyor yada bıze donukse bıze bakabılıyor ..Arada kucagımıza alıyoruz aglarsa ve dogru emzırme odasına gıdıyoruz ..

Benım oglusda sıstematık olarak oglenlerı kalktıgında sut emerken yapar . ve genelde ben onu severken .. Ne zaman elını kafasında gezdırsem gozlerıme bakar guler veee pıırrttt ne var ne yok cıkarır . Sanırım bız severken onlar da bı rahatlama da oluyor

kız platin bacı,ne öğretmenisin? niye v leri w yapıyorsun bakayımmalsanaalsanasmile

benim oğlan çok tükürüyor ya üstü başı kalmıyor salyası aksa gam yemicem direk tükürük çıkrtıyor zaten su içmeyi sevmiyor bide tükürük saçıyor utanmaz

benim oğlan çok tükürüyor ya üstü başı kalmıyor salyası aksa gam yemicem direk tükürük çıkrtıyor zaten su içmeyi sevmiyor bide tükürük saçıyor utanmaz

canım ya bizimkide öyle.tükürüklü diye seviyoruz artık.yakası falan hep ıslanıor

kızlar nereye kaçtınız
biz geçmişi okurken herkes yatmış sanırım

günaydım kızlar.

sabah beşde kuzey bir kaka yaptı ki dostlar başına diyeyim.(şu anda bebişler için en önemli şey nede olsa)

sırtını geçtim artık kolları kafası her yanı kaka oldu.

dolayısıyla o saatte banyo yaptırdım.gece kaloriferler söndüğü için ev biraz soğuktu. inşallah hasta olmaz kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…