- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
sende ne olur beni yanlış anlama ama bende yaşadığım tecrübeyi yazıyorum büyük oğlumda anne sütünle beslenmesine rağmen 2 günde 1 kaka yapyordu ve çok ağlıyordu annemde senin yaptığın yöntemi söyledi denedik 3 gün gene denedik sonra sonra baktım ki zeytin yağını sürmeden mert kaka yapmıyor bekliyor onu yapmamı dr.gittiğimizde sordum bu sorunu dr.çok kızdı bana bağırsak düzenini bozmuşsun artık alışmış ona bir süre böle devam eder sürme dedi ama çok ağlıyordu mecbur kalıyordum ve inan mert 7 ay zeytin yağsız kaka yapmadı çok sonradan yavaş yavaş düzene girdi ilk 7 ay çektim ben bunu ben tavsiye etmiyorum dr.larda öle benim dr.ancak 5ci gün fitil veya zeytin yağı diyor ondan öncesi bağırsak düzenini bozuyor tecrübe ettim ben çokta sıkıntısını yaşadım inşallah sizde yaşamazsınız aynı sıkıntıyı
ayyy bende iki gündür çok gergindim.
farkında olmadan eşime falan bağırıyodum.
bu akşam dedim çıkayım dışarı kendime geleyim.
gittim avm ye kendimede bir kot aldım geldim.
oh rahatladım bütün derdim bu muymuş ne?
Tabiiiii katılıyorum sana Krikitos,
her dakka zeytinyağı aar gelir,
arada sırada sürüyorum ben de.
Ne pişik oldu,ne başka bişey maşallah.
evet dr bize de eğer 5 gün yapmazsa kabızlık sayıyoruz demişti ve kulak çubuğunu zeytin yağına batırıp anüse sokma işine sıcak bakmamıştı..sonra alışır onsuz kaka yapamamaya başlar eğer 5 gün sonrası yapmazsa fitil veririz demişti..
sonunda yaptı kızım kakasını :) bi sevindirik olduk sormayın. ilk kez beline badisine geçti. hatta koltuğa bile :) ohhh beeezemuszemus
sende ne olur beni yanlış anlama ama bende yaşadığım tecrübeyi yazıyorum büyük oğlumda anne sütünle beslenmesine rağmen 2 günde 1 kaka yapyordu ve çok ağlıyordu annemde senin yaptığın yöntemi söyledi denedik 3 gün gene denedik sonra sonra baktım ki zeytin yağını sürmeden mert kaka yapmıyor bekliyor onu yapmamı dr.gittiğimizde sordum bu sorunu dr.çok kızdı bana bağırsak düzenini bozmuşsun artık alışmış ona bir süre böle devam eder sürme dedi ama çok ağlıyordu mecbur kalıyordum ve inan mert 7 ay zeytin yağsız kaka yapmadı çok sonradan yavaş yavaş düzene girdi ilk 7 ay çektim ben bunu ben tavsiye etmiyorum dr.larda öle benim dr.ancak 5ci gün fitil veya zeytin yağı diyor ondan öncesi bağırsak düzenini bozuyor tecrübe ettim ben çokta sıkıntısını yaşadım inşallah sizde yaşamazsınız aynı sıkıntıyı
canım Allah kabul etsin mevlüdünüzü.ben uyku tulumunu chicco dan 50 tl ye aldım. çok kalın değil,acaip kullanışlı. tavsiye ederim. bir de astronot aldık yine aynı yerden. onlar da çok güzel. soğuk havalarda dışarı çıkarken sıcacık giyecek inşallah.
kızlar cuma gunu bımde bebek uyku tulumu var 11 tl ye almayanlara duyrulur
bizde sürekli dışardayız canım haftasonları özellikle..bebek arabasında çok rahat ediyor..
ben de çocukları çok fazla dış ortamdan koparma taraftarı değilim.
sonunda yaptı kızım kakasını :) bi sevindirik olduk sormayın. ilk kez beline badisine geçti. hatta koltuğa bile :) ohhh beeezemuszemus
hadi gözünüz aydın.bi kaka yapıyo çocuk ama bu durumda insan nasıl sewiniyoo hihoyyytsonunda yaptı kızım kakasını :) bi sevindirik olduk sormayın. ilk kez beline badisine geçti. hatta koltuğa bile :) ohhh beeezemuszemus
benim oğlan çok tükürüyor ya üstü başı kalmıyor salyası aksa gam yemicem direk tükürük çıkrtıyor zaten su içmeyi sevmiyor bide tükürük saçıyor utanmaz
Gününüz aydın olsun,yavrularımız huzurlu bir gün geçirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?