2010 Temmuz Anneleri : )

canım büyüyorlar artık gezersiniz siz de. 15 tatilde kocaman olcak inşallah. biraz daha sabret de sonra acısını çıkartırsınız. siz karı koca öğretmensiniz ne olsa tatiliniz bol.

canm bız bayramda 1100 km gıttık sukur bırey olmadı cok usluydu kızım korkma bırsey olmaz

bayramda bızde 13 saatlık yolculuk yaptık otobusle hemde. korkulacak bırsey yok. gözünu karartıp cıkmak lazım yola. Allah kerim deyip. rahatda gıttık geldık çok şükür. ama yola cıkana kadar bende korkuyordum aman nasıl olur dıye. her an vazgececek gıbıydım ama ıyı geçtı.güzel gıydırdıkten sonra bırsey olmaz hem araba sesi cocuklara ıyı gelıyor.uyuyorlar motor sesınde.

kızlar ben doğum yapınca 10 kilo verdim 1 ay sonra 8 kilo aldım sizde aldınızmı verdinizmi ne oldu ne yapsam kilo veremiyorum yardım edin noolurr bide emziren kadın kilo verir derler koca bi yalanmışşşş:gitme:

bende kılo veremedım canım dogumda verdıgım bır tek ondan sonra hıc veremedım aynı kıloda devam bencede yalan soylenenler sımdıde hareketlensın verırsın dıyorlar

ben onu denedim o da işe yaramadı. fitil yaptım bugün 5 gün bitti. 1 saat oldu hala yok yaaaaa

Ben şimdiye kadar 13 kilo verdim, yavaş yavaş veriyorum yani almadım.
Başladığım kilodan aşağıya ineceğime eminim.
Çünkü ilk doğumdan sonra 6 kilo daha aşağıya inmiştim yine aynısı olur.
Bebekler büyüdükçe hareketleniyor peşlerinde gezinirken veririsiniz merak etmeyin..
Kilo ne ki gelir gider canlarınızı sıkmayın..yerimseniben

deniz_güneş, canım rapor paranı alabıldınmı
ben başvurdum nette sorgulatıorum yatmış dior ptt ye gidiorum yok dio 1 aydan fazla oldu ya

almadım canım ben 2 eylülde başvurdum daha dğrusu bizim muhasebeci başvurdu benim adıma 1 ay geçip alamayınca araştırdım sorun çıkmış..muhasebecimiz tekrar ben halldedicem dedi..bu sefer tamam dedi geçen hafta.15 güne kadar yatar PPT ye dedi.bekliyorum..
nerden kontrol ediyorsun bana da yaz da ben de kontrol edeyim..ben ssk lıyım

ben de alsam mı ki?
ben ellerini süreklı eldivenlı tututyorum uyanık oldugunda acaba yanlış mı yapıyorum. yoksa ya emıyor ya yüzüne dalıyor

eldiven ilk 15 gün ancak kullandım.bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum bence sizde kullanmayın artık..elleri sürekli ağızlarında..
ellerini ağzına sokmaya çalışır eldiven çıkar ağzını tıkar Allah korusun...

canım artık yavaş yavaş birşeyleri kavramaya başladılar. hafif hafif tutuyor bizimki oyuncaklarıçünkü.
bence bunu engellememek için eldiven kullanma.

ben doğduğundan beri hiç kullanmadım.

bizim ki de hafif hafif hamle yapıyor elleriyle birşeyleri tutmak için ama tutamıyor..sanırım 15 güne kadar tutacak öyle gözlemliyorum

kızlar avm lere götürmek için çok küçük değiller mi daha yaa..ordaki havalandırmalar çok korkutuyor beni. hele ki şimdi salgın da var. Allah korusun hepsini..

biz hep götürüyoruz canım.1 aylıktan beri...Koruparktan çıkmıyoruz haftasonlarısempatiksalakcinni

kızlar cuma gunu bımde bebek uyku tulumu var 11 tl ye almayanlara duyrulur
Aaaa??? eşime deyim baksın
kızlar benım kızım afedersınız osurugu kaka yapmıs gıbı kokuyor 2 aydır ve sureklı gaz cıkarıyor sızde de mı oyle:asigim:

valla bizimkinin de gazı çok kokuyor arada..kaka yaptı diye açıyorum hatta yapmamış oluyor

biz de 2 aylıkken tatile gittik biliyorsunuz birşey olmaz çıkın

bende de 8 kilo kaldı..ama hala umudum var.elbet vericezkaydirigubbakcemile2

'Öyle geçer zaman ki' var tv de çok güzel bir dizi. Osman'da harika ne güzel rol yapıyor. İnşallah bizim yavrucuklarda yetenekli olur.

bende AVM ye götürüyorum büyük oğlum kış bebeğiydi 40 günlükten sonra gittik hiçte bişi olmadı ardaylada gidiyorum kış geldikçe zaten mecbur gidicez başka yerlerde dolanılmaz zaten biz bu çocukları cam fanusa koyamayız yaa mecbur çıkıcaz dışarı evlerden korkun bence iyi havandırılmayan evler daha tehlikeli kalabalık ev gezmelerine gitmiyorum mesela orada herkez mıncıklıyor öpüyor yapmada diyomusun konu komşu akraba öpüyorlar AVMde en azından kimse öpmüyor ve havalandırmaları iyi yerlere gitmek lazım hiç dışarı çıkmazsa ilerde bünyesi zayıf olur ve ozamn işte grip illeti hiç çıkmaz evden maşallah oğlum 2 yaşında şuana kadar çok çok az hasta olmuştur başkaların çocuklarına bakıyorumda sürekli hasta diyorlar biz daha antibiyotik 1 defa kullandık oda sivilce çıktı çenesinde

Son düzenleme:

bizde sürekli dışardayız canım haftasonları özellikle..bebek arabasında çok rahat ediyor..
ben de çocukları çok fazla dış ortamdan koparma taraftarı değilim.

canım ne olur yapma ben yaşadım bu sıkıntıyı sizde yaşamayın ne olur pişik oluyorsa bile önce krem haftada bir zeytin yağı sür tatlışım

Tabiiiii katılıyorum sana Krikitos,
her dakka zeytinyağı aar gelir,
arada sırada sürüyorum ben de.
Ne pişik oldu,ne başka bişey maşallah.

ayyy bende iki gündür çok gergindim.

farkında olmadan eşime falan bağırıyodum.

bu akşam dedim çıkayım dışarı kendime geleyim.

gittim avm ye kendimede bir kot aldım geldim.

oh rahatladım bütün derdim bu muymuş ne?

kız sus nazar değdirecen...

Benim korkum yoldan değil,
gideceğim ortamlardan,
babannemizin evi 18 dereceden yukarı çıkmaz,
ilk torunları gittiğinde kural değişmedi bizzat gördüm,
bizde de değişmeyecek eşim gerilecek bş yere,
neymiş efendim nasıl alışırlarsa öyle gidermiş mantık bu,
ama işte bizim oğlan en az 24 dereceye alıştı bunu anlatamıyorsun yaşlı insanlar,
kafalarının dikine gidiyorlar.
Sırf bu yüzden soğuk olduğu için gitmemeyi daha doğru buluyorum,
yoksa ben de gidip bi hava değişimi yapmayı çok isterim,
Ocaktan beri küçücük bir ilçede yaşayıp kalmak çok da kolay değil,
Ama oğlum için değer...

Aynen ben de doğum sonrası 12 kilo verdim,
ama 4 kilo yapıştı kaldı gitmiyor,
ve hepsi bi yerde toplandı,
göbek ve yan kalçalar,
azıcık da süt dolu göğüslerde((
Biraz kıpırdasam iyi gelecek biliyorum ama ben tam tersi sanki aş eriyormuş gibi
habire hamur işi yapıp yiyorum
mesela bugün hamur kızarttım((

yakında 2011 temmuz anneleri topici açılır hihoyyyt
Yaa evet dimi,
iş başındadır şimdi o grup:)))kaydirigubbakcemile3
'Öyle geçer zaman ki' var tv de çok güzel bir dizi. Osman'da harika ne güzel rol yapıyor. İnşallah bizim yavrucuklarda yetenekli olur.
Evet güzel bir dizi
ben de izlememek için çok direndim
ama resmen o çocuk çekiyo insanı
bizde sürekli dışardayız canım haftasonları özellikle..bebek arabasında çok rahat ediyor..
ben de çocukları çok fazla dış ortamdan koparma taraftarı değilim.

Çıkarın yaa ne güzel,
bizim buralarda
avm olsa ben de giderdim ne güzel,
çok özledim AVM gezmeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…