Araba var aslında da ne bilim korkuyoruz işte,
ve herkes de aman gelmeyin,
biraz büyüsün az yol değil falan deyince biz de hep heveslenmişken sönüşüyoruz,
Önce gitmenin haylini kuruyorum mutlu oluyorum
sonra Rüzgar hasta olursa halimiz ne olur vicdan azabından ölürüm diyorum,
Biz bi yere gidemeyiz bu korkaklıkla yani:))
Size iyi gezmeler tatlım.
Bababmız geldi,
oğluş da uyrken yemekler de hazırken bi yemek yiyelim biz,
Gelebilirsem uğrarım yine,
şimdilik hoşçakalın...
merhabalar sizi görünce aklıma hep söğüt myo geliyor.2006 mezunuyum çok özledim oraları..kaydirigubbakcemile3canm bız bayramda 1100 km gıttık sukur bırey olmadı cok usluydu kızım korkma bırsey olmaz
canm bız bayramda 1100 km gıttık sukur bırey olmadı cok usluydu kızım korkma bırsey olmaz
merhabalar sizi görünce aklıma hep söğüt myo geliyor.2006 mezunuyum çok özledim oraları..kaydirigubbakcemile3
kızlar ben doğum yapınca 10 kilo verdim 1 ay sonra 8 kilo aldım sizde aldınızmı verdinizmi ne oldu ne yapsam kilo veremiyorum yardım edin noolurr bide emziren kadın kilo verir derler koca bi yalanmışşşş:gitme:
bilmiş bilmiş cewaplar yazıyorum ama yaşadığım şeylerse we bişi öğrendiysem yaşarken paylaşmak istiyorum sizinle yanlış anlamayın arkadaşlar.
biz bi ara sütüm azaldığı için mama takviyesi yapıyoduk o dönemde bizimkide yapamıyodu kakasını.mama kabız yapıyodu.sürekli fitilde wermek istemediğim için eski bi yöntem annemin yöntemini denedim we işe yaradı we bi zararıda yok.ateş ölçmek için kullanlar dereceyi zeytin yağına batırıp poposuna sadece uç kısmını sokup bi 10 saniye kadar bekletin yawaş yawaş döndürerek.ne war ne yoksa çıkarıyolar zemuszemus
kızlar ben doğum yapınca 10 kilo verdim 1 ay sonra 8 kilo aldım sizde aldınızmı verdinizmi ne oldu ne yapsam kilo veremiyorum yardım edin noolurr bide emziren kadın kilo verir derler koca bi yalanmışşşş:gitme:
deniz_güneş, canım rapor paranı alabıldınmı
ben başvurdum nette sorgulatıorum yatmış dior ptt ye gidiorum yok dio 1 aydan fazla oldu ya
canım Allah kabul etsin mevlüdünüzü.ben uyku tulumunu chicco dan 50 tl ye aldım. çok kalın değil,acaip kullanışlı. tavsiye ederim. bir de astronot aldık yine aynı yerden. onlar da çok güzel. soğuk havalarda dışarı çıkarken sıcacık giyecek inşallah.
ben ellerini süreklı eldivenlı tututyorum uyanık oldugunda acaba yanlış mı yapıyorum. yoksa ya emıyor ya yüzüne dalıyor
canım artık yavaş yavaş birşeyleri kavramaya başladılar. hafif hafif tutuyor bizimki oyuncaklarıçünkü.
bence bunu engellememek için eldiven kullanma.
ben doğduğundan beri hiç kullanmadım.
kızlar avm lere götürmek için çok küçük değiller mi daha yaa..ordaki havalandırmalar çok korkutuyor beni. hele ki şimdi salgın da var. Allah korusun hepsini..
Aaaa??? eşime deyim baksınkızlar cuma gunu bımde bebek uyku tulumu var 11 tl ye almayanlara duyrulur
kızlar benım kızım afedersınız osurugu kaka yapmıs gıbı kokuyor 2 aydır ve sureklı gaz cıkarıyor sızde de mı oyle:asigim:
bayramda bızde 13 saatlık yolculuk yaptık otobusle hemde. korkulacak bırsey yok. gözünu karartıp cıkmak lazım yola. Allah kerim deyip. rahatda gıttık geldık çok şükür. ama yola cıkana kadar bende korkuyordum aman nasıl olur dıye. her an vazgececek gıbıydım ama ıyı geçtı.güzel gıydırdıkten sonra bırsey olmaz hem araba sesi cocuklara ıyı gelıyor.uyuyorlar motor sesınde.
Ben şimdiye kadar 13 kilo verdim, yavaş yavaş veriyorum yani almadım.
Başladığım kilodan aşağıya ineceğime eminim.
Çünkü ilk doğumdan sonra 6 kilo daha aşağıya inmiştim yine aynısı olur.
Bebekler büyüdükçe hareketleniyor peşlerinde gezinirken veririsiniz merak etmeyin..
Kilo ne ki gelir gider canlarınızı sıkmayın..yerimseniben
bende deli gibi onu izliyoum osmana bayılıyroumyaaaaaaaaaa...:kedi:'Öyle geçer zaman ki' var tv de çok güzel bir dizi. Osman'da harika ne güzel rol yapıyor. İnşallah bizim yavrucuklarda yetenekli olur.
bende AVM ye götürüyorum büyük oğlum kış bebeğiydi 40 günlükten sonra gittik hiçte bişi olmadı ardaylada gidiyorum kış geldikçe zaten mecbur gidicez başka yerlerde dolanılmaz zaten biz bu çocukları cam fanusa koyamayız yaa mecbur çıkıcaz dışarı evlerden korkun bence iyi havandırılmayan evler daha tehlikeli kalabalık ev gezmelerine gitmiyorum mesela orada herkez mıncıklıyor öpüyor yapmada diyomusun konu komşu akraba öpüyorlar AVMde en azından kimse öpmüyor ve havalandırmaları iyi yerlere gitmek lazım hiç dışarı çıkmazsa ilerde bünyesi zayıf olur ve ozamn işte grip illeti hiç çıkmaz evden maşallah oğlum 2 yaşında şuana kadar çok çok az hasta olmuştur başkaların çocuklarına bakıyorumda sürekli hasta diyorlar biz daha antibiyotik 1 defa kullandık oda sivilce çıktı çenesinde
canım ne olur yapma ben yaşadım bu sıkıntıyı sizde yaşamayın ne olur pişik oluyorsa bile önce krem haftada bir zeytin yağı sür tatlışım
'Öyle geçer zaman ki' var tv de çok güzel bir dizi. Osman'da harika ne güzel rol yapıyor. İnşallah bizim yavrucuklarda yetenekli olur.
bende AVM ye götürüyorum büyük oğlum kış bebeğiydi 40 günlükten sonra gittik hiçte bişi olmadı ardaylada gidiyorum kış geldikçe zaten mecbur gidicez başka yerlerde dolanılmaz zaten biz bu çocukları cam fanusa koyamayız yaa mecbur çıkıcaz dışarı evlerden korkun bence iyi havandırılmayan evler daha tehlikeli kalabalık ev gezmelerine gitmiyorum mesela orada herkez mıncıklıyor öpüyor yapmada diyomusun konu komşu akraba öpüyorlar AVMde en azından kimse öpmüyor ve havalandırmaları iyi yerlere gitmek lazım hiç dışarı çıkmazsa ilerde bünyesi zayıf olur ve ozamn işte grip illeti hiç çıkmaz evden maşallah oğlum 2 yaşında şuana kadar çok çok az hasta olmuştur başkaların çocuklarına bakıyorumda sürekli hasta diyorlar biz daha antibiyotik 1 defa kullandık oda sivilce çıktı çenesinde
Benim korkum yoldan değil,bayramda bızde 13 saatlık yolculuk yaptık otobusle hemde. korkulacak bırsey yok. gözünu karartıp cıkmak lazım yola. Allah kerim deyip. rahatda gıttık geldık çok şükür. ama yola cıkana kadar bende korkuyordum aman nasıl olur dıye. her an vazgececek gıbıydım ama ıyı geçtı.güzel gıydırdıkten sonra bırsey olmaz hem araba sesi cocuklara ıyı gelıyor.uyuyorlar motor sesınde.
Yaa evet dimi,yakında 2011 temmuz anneleri topici açılır hihoyyyt
Evet güzel bir dizi'Öyle geçer zaman ki' var tv de çok güzel bir dizi. Osman'da harika ne güzel rol yapıyor. İnşallah bizim yavrucuklarda yetenekli olur.
bizde sürekli dışardayız canım haftasonları özellikle..bebek arabasında çok rahat ediyor..
ben de çocukları çok fazla dış ortamdan koparma taraftarı değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?