2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın canım.2 gündür kızımı bakıcısına bırakıyorum 2 saatliğine alışsınlar birbirlerine diye.alt kat komşum bakıyor.eve geldim ağlamaya başlamış,zor durdum gitmemek için.o orda ağlarken ben evde kendimi yedim.şimdi de kahvaltı etcem ama hiç canım istemiyor.:1no2:

geçmiş olsun bebişine doktor ne dedi neden cıkmış ateşi?.

doktorun kım memnun degılsen degıştır bence
belli bir doktorumuz yok dörtçelikte emre şahine gidiyoruz iki dak. sürmüyor muayene etmesi bir daha başka dr. götüreceğim.

geçmiş olsun canım.öyle önemsemiyolar kendi çoçukları olsa öylemi olurlar acaba

canım çok geçmiş olsun.
günde kaç kez yapıyor kakasını. benim kızımda çok yapıyorda 2 gündür bilemedim ben
her emzirmeden sonra yapıyordu 7yi bulmuştur ama önemli olan rengi ve kıvamı kahverengi ve su gibiydi.
canım geçmiş olsun. doktorlar bir alem... eğer endişenilecek bir durum yoksa uygun bir dille atlatsın dimi çocuk doktoru sonuçta anneleri ve hissettiklerini az çok bilmeli yani...

myline geçmiş olsun canım..
teşekkür edrim kızlar şimdi iyiyleştik artık ama bir dak. bile yalnız bırakımıyorum kızımı o yüzden fazla giremiyorum dün gece 2ye kadar uyumadı huyu değişiyor artık sanırım gündüzde 10-15 dak anca uyuyor hemen uyanıyor.
bu sıralar benim kızımda aynısınıyapyor. gözlerini şaşı yapınca çok komik oluyor.:)
kızlar cuma gunu bımde bebek uyku tulumu var 11 tl ye almayanlara duyrulur
ddeğerlendirmek lazım hemen teşekkürler.

inşallah hasta olmaz canım dikkat et kafasını falan iyce kurulayıp kapatsaydın. tam kışa geçiş dönemi çabuk hasta oluyorlar.

günaydın kızlar...
dün gece oğlumla savaş yaptık resmen ben uyutmak için o da uyumamak için büyük çaba gösterdi kafamçokkarıştı
9 da uyuyan cocuk 11.30 da ancak uyudu... hergün huyu değişiyor.
kızlar AVM ya gidince beslenme sorununu nasıl çözüyorsunuz?????

çok şükür.. insallah bir daha olmaz canım...

canım benim ne kadar zor... bunu anne olmayan anlayamaz. ikiniz içinde kolay bir süreç olur insallah..Allah kolaylık versin

canım ben emzirip çıkıyorum.

eğer fazla kalacaksam birde süt sağıyorum koyuyorum biberona acıkırsa veriyorum.

emzirme odalarıda var aslında ama ben uğraşmak istemiyorum oralarda.

çok şükür ben hiç problem yaşamadım.

çok zor çok ben istanbula gittiğimde oğlumu anneme bırakıyorum işlerimi halletmek için.

valla yinede gözüm arkada kalıyor iki saat bile olsa. telefon faturasına yazık oluyor ara ara.

evde emzirip çıkıyorum ..ben süt falan sağmıyorum yanıma almak için..
bizim ki bebek arabasını görünce otomatikman uykuya geçiyor zaten..bebek arabasından inene kadar da uyuyor..AVM lerde gezerken hiç emzirme ihtiyacımız olmadı şimdiye kadar..

Gerçi emzirme odaları var grdim baktım gayet güzel..

ama ben gezme sonrası dönüş yolunda arabada emziriyorum çnükü bebek arabasından aldığın gibi uyanıyor ve ağlıyor..

canım soğukta yaptırma bir daha..sen bilirsin yine de..o saatte de daha soğuk olur ev çünkü.

HAdi gözünüz aydın,
Rahatlamıştır yavrum.
Allahım sevindiğimiz şeylere bakar mısınız,
anne olmayan anlayamaz şu hallerimizi.

sağol canım :) valla yaa tuhaf tuhaf bakarlar heralde. ama ne yapayım 5 gün oldu yapmıyordu bu da fitille oldu gerçi ama ne yapayım rahatladı yaa gerisi boş

Günaydın hatunlarrrr...
Çok karanlık bi sabah ,
hava bozuk yağmurlu gibi((
Ütüm var
Rüzgarın ufak tefek şeylerini ütüleyeceğim,
Önce size uğrayayım dedim,
Öğlende yan komşumun yasini var oraya uğrayacağız,
Biraz insan yüzü görelim,
ama ben bitince giderim bebişim sıkılmasın,
10 dk. uğrar geliriz.
Hiç gitmesem ayıp olur şimdi dimi yaa?
O kadıncağız benim herşeyime gelir yadım eder.

Ohh maşallah,
yapmazlar yapmazlar yapıncada sıvarlar:)))

Ahh ne zor yaa çalışan anne olmak,
Bizimde bakıcımız 1 kasımda gelecek ben evdeyken alıştırma dönemi yapıcaz,
BEn de 1 gün evde olsam bile hiç görünmeyeceğim oğluma bakalım nasıl takılacaklar,
BAşbaşa bırakıcam onları,
Ama ağladıklarında gitmemek çok zor bişeydir herhalde(
Sen ne zaman başlıyorsun canım okula.

HAdi ben ütüye kaçayım sonra görüşürüs...

canım dün aynı sorunu bizde yaşadık senin ki 11 de bizimki gece 2 ye geliyordu zor uyuttuk.bazen böyle huysuzluk yapıyolar

günaydınlar
sabah 7 den beri uyanığız. tam uyutuyorum 10 dk kestirip gene uyanıyor.
sanırım bizimki ışıkta uyumayı sevmiyor.
gerçi hava da acaip kapalı bugün burda..

canım dün aynı sorunu bizde yaşadık senin ki 11 de bizimki gece 2 ye geliyordu zor uyuttuk.bazen böyle huysuzluk yapıyolar

günaydınlar
sabah 7 den beri uyanığız. tam uyutuyorum 10 dk kestirip gene uyanıyor.
sanırım bizimki ışıkta uyumayı sevmiyor.
gerçi hava da acaip kapalı bugün burda..

huyları değişiyor canım..
yani biz, düzen oturttuk sanıyoruz ama bazı bebeklerde düzenleri oturmadı hala..
ya da bazı şeylerden etkileniyorlar da biz anlamıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…