2010 Temmuz Anneleri : )

ya o nasıl tatlı bişi.hele bir fotosu var ilk ekledigin bayıldım maş 41 kere yaa

çok teşk ediyorum teyzesi:)
bütün temmuz bebekleri çok tatlı.allahım acılarını göstermesin,nazarlardan saklasın inş:)

amin canım hepsini korusun Allah nazarlardan.ben kimin kızı diye merak edip tüm doğum lsitesini alt üst etmişim ögrencem diye :))

amin canım hepsini korusun Allah nazarlardan.ben kimin kızı diye merak edip tüm doğum lsitesini alt üst etmişim ögrencem diye :))

benm minyatür kızım:)
yeni fotolarını ekliyorum hazır uyuyorken...
her an çıkarsam kusuruma bakmazsanız sevinirim...

önceden öyle bebeklere ilgim yoktu.ama annelik duygusu nasıl bişiyse şimdi bebeklere bakıp bakıp içim gidiyor hepsine

ewet çok tatlı oluyorlar.hele kokuları cennet kokusu:)
allahım acılarını göstermesn,bahtları güzel olsun inş...

ewet çok tatlı oluyorlar.hele kokuları cennet kokusu:)
allahım acılarını göstermesn,bahtları güzel olsun inş...

amin canım.ben suratını incitmim diye ellerini öpe öpe bitircem.saçlarını kokluyorum sürekli çok seviyorum ya bu başka bir duygu.Allah isteyen herkeze nassip etsin

amin canım.ben suratını incitmim diye ellerini öpe öpe bitircem.saçlarını kokluyorum sürekli çok seviyorum ya bu başka bir duygu.Allah isteyen herkeze nassip etsin

aminnn gülüm inş:)
ben de oğlumda o kadar çok sever öperdim ki,ama ecrine kıyamıyorum öpmeye bile.bazen dayanamayıp sıkı sıkı sarıyorum.ama yatmadan çok tatlı oluyo,abimiz de uyumuş oluyo,ne yalan söleyeym içime değinceye dek kokusunu çekiyorum,seviyorum kızımı:kedi:

işde ben o kadar dikkat ederken kocam öpüyor habire ben deliriyorum :))) şuan hatta yien yapıyor aynısını

işde ben o kadar dikkat ederken kocam öpüyor habire ben deliriyorum :))) şuan hatta yien yapıyor aynısını

aynı bizim babamız da öyle,kızınca da dayanamıyorum napıım? diyo...
en güzel zamanları meleklerimizin,doyasıya yaşamak tadını çıkara çıkara anneliği yaşamak lazım...

bana müsade gülüm,komşum seslendi bana gelecekmiş.müsadenle...
çok öpüyorum cnm.ii akşamlar...

aynı bizim babamız da öyle,kızınca da dayanamıyorum napıım? diyo...
en güzel zamanları meleklerimizin,doyasıya yaşamak tadını çıkara çıkara anneliği yaşamak lazım...

öyle canım valla acaip bişey her an yeni bişeyini keşfediyorsun.mesela bugün kendi kendine bir mendil var onu tuttu iki eliyle kocam bana naısl müjdeliyor koş koş veya ben ona öyle bişeyini gördümde.senin iki tane heralde Allah bağışlasın.bende 2 yıl sorna falan tekrar istiyorum

ya bende ilkzamanlar hiç öpmeye kıyamıyodum kokluyodum eşim öpünce de kızıyodum ama artık dayanamıyorum öpüyorum. zaten bi kere öpünce bağımlılık yapıyo artık öpmeden duramıyorum:roflol:

evet ya.bide öperken insan kendinden geçiyor.ben saçlarını öpüyorum hep yanaklarını nadiren :))

canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyilieşir insallah bebeşin...

kızlar bebişlerimizin gözlerinin rengi artık kesin midir acaba, değişmez gibi geliyor artık bana. mümkünse değişmesin :))

6 aya kadar değişebiliyormuş canım netten bakmıştım.

bende çektim evsahibinden... çok anlayışsız oluyorlar. bu kriz zamanında memur kiracı bulduğuna şükretsin. ne kiracılar var hem kirayı vermez hemde evi mahfeder gider.

önceden öyle bebeklere ilgim yoktu.ama annelik duygusu nasıl bişiyse şimdi bebeklere bakıp bakıp içim gidiyor hepsine

aynı ben de öyle oldum şimdi en yakın arkadaşım hamile oğlu olacak onunda ben ondan çok heyecanlanıyorum zırt pırt arıyorum kızı :)))

yok arkadaşım ingilizce öğretmeniyim

kızlar bebişlerimizin gözlerinin rengi artık kesin midir acaba, değişmez gibi geliyor artık bana. mümkünse değişmesin :))

ay bizde buna taktık aslında..kızımın gözleri koyu yeşil-koyu gri arası birşey..
eşimin gözleri normal yeşildir..benim kahve.
inş.renkli olur..
herkes bu renkli gözlü diyor kızım için ama inş..böyle kalır.
gerçi sağlıklı olsun da göz rengi önemli değil ama oğlum kahve gözlü bu farklı olsun istedik bakalım

kızlar bugün dikkat ettim de temmuz bebeklerinin çoğu pastoral isimler Kuzey,Rüzgar,Irmak,Defne,Toprak,Bulut,Bahar

heee öyle ..
benim ismim de o dediğindensempatiksalakcinni, herkes diyor ..eee anası X isimli, kızı da öyle olsun diye mi Defne koydunuz..hee diyom ben desempatiksalakcinni..alakası yok halbuki koyma sebebimizle..tesadüfsempatiksalakcinni

evet ya.bide öperken insan kendinden geçiyor.ben saçlarını öpüyorum hep yanaklarını nadiren :))

ben öpüyom valla şaaaap diye napayım dayanamıyorum

froya geçmiş olsun ..
çok fazla kafaya takma..
tabii şimdi siz yeni anne olduğunuz için en ufak hastalıklarda panik yapıyorsunuz..

Allah yaşatmasın ama daha ne hastalıklar olacak..
az mı gidiliyor acillere ateş için bilmem ne için?

ben de oğlumda çok telaşlıydım ama alıştım artık.

Tabii Allah hastalık vermesin sağlık sıhhat versin hepsine de..
hayatta herşey oluyor..
Allah dermansız hastalık vermesin.aminnnnnnn

bence de insaf yani...Allah herkesi kendi evinde oturmatı nasip etsin..aminn

Anaam kimse yok topicte.
yalnız kaldım..

asıl benim olmamam lazım ,birazdan misafirlerim gelecek, herşeyim hazırladım, kız da uyurken bir göz atayım dedim, KK bağımlılığı mı desem 2010 temmuz topiği bağımlılığı mı desem bilmem ki??

ee ben gideyim bariii gelmek üzerelerdir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…