amin canım hepsini korusun Allah nazarlardan.ben kimin kızı diye merak edip tüm doğum lsitesini alt üst etmişim ögrencem diye :))
ewet çok tatlı oluyorlar.hele kokuları cennet kokusu:)
allahım acılarını göstermesn,bahtları güzel olsun inş...
amin canım.ben suratını incitmim diye ellerini öpe öpe bitircem.saçlarını kokluyorum sürekli çok seviyorum ya bu başka bir duygu.Allah isteyen herkeze nassip etsin
işde ben o kadar dikkat ederken kocam öpüyor habire ben deliriyorum :))) şuan hatta yien yapıyor aynısını
aynı bizim babamız da öyle,kızınca da dayanamıyorum napıım? diyo...
en güzel zamanları meleklerimizin,doyasıya yaşamak tadını çıkara çıkara anneliği yaşamak lazım...
işde ben o kadar dikkat ederken kocam öpüyor habire ben deliriyorum :))) şuan hatta yien yapıyor aynısını
ya bende ilkzamanlar hiç öpmeye kıyamıyodum kokluyodum eşim öpünce de kızıyodum ama artık dayanamıyorum öpüyorum. zaten bi kere öpünce bağımlılık yapıyo artık öpmeden duramıyorum:roflol:
kızlar moralim çok bozuk. kızımı bugün apar topar doktora götürdüm. kakasına tahlil yaptılar.mukuslu alanda bol lökosit ve 10-15 eritosit teşhisi ile antibiyotik verdi doktor. 10 gün boyunca kullanıcazo kadar dikkat ediyorum nerden mikrop kaptı bilmem. banyo ettirirken olmuş olabilir dedi, şebeke suyundan. inşallah iyileşir hemen kuzucum.
giderken kıyameti kopardı arabada,eşim de yoktu. kakasını yapar yapmaz götürmem lazımdı. acele gittik o nedenle. Allah beterinden saklasın ama moralmen çöktüm.
kızlar bebişlerimizin gözlerinin rengi artık kesin midir acaba, değişmez gibi geliyor artık bana. mümkünse değişmesin :))
Öff ya ev sahibimize kıl oldum adam zamanından 2 ay geçtikten sonra aklına gelmiş,
neymiş efendim biz bu yıl kirayı artırmamışız,
ne zaman söylemeyi düşünüyormuşuz,
sen söylemezsen biz gelip sana neden kirayı artır diyelimki diimi ama,
nasıl suçlamış eşimi adamın kafasını attırmış yaa akşam akşam,
çok sinirlenmiş,
üstelik apartmanda en yüksek kirada biz oturuyoruz utanmaz daha zam diyor,
ben kesinlikle yapmayalım dedim,
ama eşimin sinirini bozduğu için 20 tl artırmış eşim,
çarpmış yüzüne parayı gelmiş,
ama çok sinirli kıyamam yaa,
üzüldüm valla,
Artık kesin yerleşeceğimiz yere gitsek de evimizi alsak ve şu pislik ev sahiplerinden kurtulsak yetti valla,
bugüne kadar 3 ev sahibimiz oldu 3üde paraya tapıyolardı resmen.
Küçücük bir ilçede 420liralık evde oturuyoruz insaf valla.
önceden öyle bebeklere ilgim yoktu.ama annelik duygusu nasıl bişiyse şimdi bebeklere bakıp bakıp içim gidiyor hepsine
Canım resim öğretmenimisin yoksa ?
Froyacım,çok geçmiş olsun..Kızma ,darılma ama bana fazla abartıyorsun gibi geldi..Öyle moralman çökmene neden olucak durumu yok yavruşunun..Anladığım kadarıyla idrarda lökosit ve eritrositlerin görülmesi idrar yolları enfeksiyonu olduğunun göstergesi..Çoğu insanda ve çoğu bebekte görülebilecek bir şey...Çaresi var yani..Allah dermansız dert vermesin,Allah beterinden korusun....
kızlar bebişlerimizin gözlerinin rengi artık kesin midir acaba, değişmez gibi geliyor artık bana. mümkünse değişmesin :))
kızlar bugün dikkat ettim de temmuz bebeklerinin çoğu pastoral isimler Kuzey,Rüzgar,Irmak,Defne,Toprak,Bulut,Bahar
evet ya.bide öperken insan kendinden geçiyor.ben saçlarını öpüyorum hep yanaklarını nadiren :))
Öff ya ev sahibimize kıl oldum adam zamanından 2 ay geçtikten sonra aklına gelmiş,
neymiş efendim biz bu yıl kirayı artırmamışız,
ne zaman söylemeyi düşünüyormuşuz,
sen söylemezsen biz gelip sana neden kirayı artır diyelimki diimi ama,
nasıl suçlamış eşimi adamın kafasını attırmış yaa akşam akşam,
çok sinirlenmiş,
üstelik apartmanda en yüksek kirada biz oturuyoruz utanmaz daha zam diyor,
ben kesinlikle yapmayalım dedim,
ama eşimin sinirini bozduğu için 20 tl artırmış eşim,
çarpmış yüzüne parayı gelmiş,
ama çok sinirli kıyamam yaa,
üzüldüm valla,
Artık kesin yerleşeceğimiz yere gitsek de evimizi alsak ve şu pislik ev sahiplerinden kurtulsak yetti valla,
bugüne kadar 3 ev sahibimiz oldu 3üde paraya tapıyolardı resmen.
Küçücük bir ilçede 420liralık evde oturuyoruz insaf valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?