Aaa annanelerden açılmış muhabbet,
ben de kendi ananemi anlatmazsam olmaz:))
Benimki çok tatlıdır çok da modern kapalı falan tombiş kılasik anane gibi görünse de:))
Geçen beni aramış "böyle bişey grdüm,çanta gibi önüne taıyosun çocuğu orda taşıyosun ayy ne güzel şeyler çıkmış şimdi ondan alsanıza diyor bana"
"anane aldık biz onun adı kanguru diyorum"
iki saat güldü tam bulmuşlar adını da diyor,
oğluma çok güzel bi hırka örmüş kapşonlu kırmızı içi de beyaz,
ama yani değme markalara 10 basar o kadar şık ve modern duruyor,
"bu devirde örgü giydirilmez çok güzel şeyler var,
eee örmüşken güzel bişey olsun ki giysin küçük torunum istedim diyor,
1 tane yeter sakın 10 tane örgü ördürme git güzel güzel şeyler al çocuğa "diyor,
valla çok tatlıdır annemden bile gençtir gönlü,
hatta benden bile gençtir,
siyah giyen gençlere kızar şöyle cıvıl cıvıl giyinin siz gençsiniz der,
oyy maviş tombik bişey işte.
kızlar moralim çok bozuk. kızımı bugün apar topar doktora götürdüm. kakasına tahlil yaptılar.mukuslu alanda bol lökosit ve 10-15 eritosit teşhisi ile antibiyotik verdi doktor. 10 gün boyunca kullanıcazo kadar dikkat ediyorum nerden mikrop kaptı bilmem. banyo ettirirken olmuş olabilir dedi, şebeke suyundan. inşallah iyileşir hemen kuzucum.
giderken kıyameti kopardı arabada,eşim de yoktu. kakasını yapar yapmaz götürmem lazımdı. acele gittik o nedenle. Allah beterinden saklasın ama moralmen çöktüm.
kızlar moralim çok bozuk. kızımı bugün apar topar doktora götürdüm. kakasına tahlil yaptılar.mukuslu alanda bol lökosit ve 10-15 eritosit teşhisi ile antibiyotik verdi doktor. 10 gün boyunca kullanıcazo kadar dikkat ediyorum nerden mikrop kaptı bilmem. banyo ettirirken olmuş olabilir dedi, şebeke suyundan. inşallah iyileşir hemen kuzucum.
giderken kıyameti kopardı arabada,eşim de yoktu. kakasını yapar yapmaz götürmem lazımdı. acele gittik o nedenle. Allah beterinden saklasın ama moralmen çöktüm.
bende olmadım ama testte yapmdımeyvahedigeldismilekafamçokkarıştıben hala hastalanmadım diye korkmaya başlamıştım acaba hamile miyim diye. bugün test yaptım hamile değilmişim:)
ben bim e gittim aldım kendim.9 sylık başlıyor ben 18 aylık aldım giysin biraz diye oğlumun boyu biraz uzun sarmalasın dedim:kedi:mavi krem ve pembe vardı mavi aldım be
n
türk malı yüzde yüz pamuk kızlar elyaf gibi idare eder yanizemuszemus
neden aldırmadın ki sen 9 12 18 24 aylıkları vardıtüh keşke bende al deseydimbi daha git desem hayatta gitmez
bende olmadım ama testte yapmdımeyvahedigeldismilekafamçokkarıştı
neden aldırmadın ki sen 9 12 18 24 aylıkları vardı
12 varmıydı hatırlayamadım yalnıs olmasın
geçmiş olsun canım allah beterinden korusun meleklerimizi:Saruboceq:
geçmiş olsun canım, ne kadar dikkat etsekte arada bir hastalıkta olcak galiba. Allah beterinden saklasın
geçmiş olsun cnm. ne şikayetiyle gittiniz doktora
geçmiş olsun canım benim kızımda 4-5 lokosit çıkmştı.doktor normal demişdi.birazda mikrop var kanında ama normal dedi.Allah tez zamanda şifa versin bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?