2010 Temmuz Anneleri : )

canım senin ki modermiş herşeyde hevesi var bak.bizimki acaip valla gülmekden ölüyorum ben kocamla tartışıyorum bişey yaptında ters bakıyorum eşim benden tırsar biraz.annennem ne dese begenirsin işde buna yüz verme.kocana iyi davran sen o ne derse yapcan beni yerin dibine sokar kocamı yüceltir.eşimde der bak işde ne doğru söylüyor falan hadi deidklerimi yap.diyorum buranın bide evi var:) ona kalsa kızım kıyafetsiz kalırdı hç bişi almayın diyo.diyorum niye hevesim alsın herşeye para veriyoruz.bu benim ilk bebegim diyorum yok anlamaz:)) gülüyorum he diyorum sadece

oh benim kocam bakıyor kızıma bende biraz takılam ama beş dakkada bir güzin diyo

kızlar moralim çok bozuk. kızımı bugün apar topar doktora götürdüm. kakasına tahlil yaptılar.mukuslu alanda bol lökosit ve 10-15 eritosit teşhisi ile antibiyotik verdi doktor. 10 gün boyunca kullanıcaz o kadar dikkat ediyorum nerden mikrop kaptı bilmem. banyo ettirirken olmuş olabilir dedi, şebeke suyundan. inşallah iyileşir hemen kuzucum.
giderken kıyameti kopardı arabada,eşim de yoktu. kakasını yapar yapmaz götürmem lazımdı. acele gittik o nedenle. Allah beterinden saklasın ama moralmen çöktüm.

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun meleklerimizi:Saruboceq:

geçmiş olsun canım, ne kadar dikkat etsekte arada bir hastalıkta olcak galiba. Allah beterinden saklasın

geçmiş olsun cnm. ne şikayetiyle gittiniz doktora

ben bim e gittim aldım kendim.9 sylık başlıyor ben 18 aylık aldım giysin biraz diye oğlumun boyu biraz uzun sarmalasın dedim:kedi:mavi krem ve pembe vardı mavi aldım be
n
türk malı yüzde yüz pamuk kızlar elyaf gibi idare eder yanizemuszemus

tüh keşke bende al deseydim bi daha git desem hayatta gitmez

geçmiş olsun canım benim kızımda 4-5 lokosit çıkmştı.doktor normal demişdi.birazda mikrop var kanında ama normal dedi.Allah tez zamanda şifa versin bebeğine

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun meleklerimizi:Saruboceq:

geçmiş olsun canım, ne kadar dikkat etsekte arada bir hastalıkta olcak galiba. Allah beterinden saklasın

geçmiş olsun cnm. ne şikayetiyle gittiniz doktora

sağolun arkadaşlar. gece kaka yaptı 3defa,normald hiç yapmıyordu. suluydu kakası,doktorunu aradım hemen ve tahlil için çağırdı.
öyle işte
Allah korusun tüm bebekleri, Edama da şifa versin inşallah.

Ahh kıyamam Edacığa ben yaa,
geçmişler olsun canım,
peki nasıl anladın birşeyler olduğunu ki,
hiç bir terslikten bahsettiğini hatırlamıyorum,
ayrıca neden moralini bozuyorsun hemen,
bunlar çocuk daha kimbilir ne hallerini görücez,
ne hastalıklar geçirecekler,
Allah dermansız dertler vermesin,
düzelir bitanem sen güçlü ol ki bebeğin de çabucak iyileşsin,
kendini de suçlama sakın hepimiz en iyi şekilde bakmaya çalışıyoruz,
ama bünye meselesi bazı bebekler daha narin oluyorlar senin kız da narincik demekki,
üzülme atlatır iyileşir bebeiş onlar normaldir.

kızlar bebişlerimizin gözlerinin rengi artık kesin midir acaba, değişmez gibi geliyor artık bana. mümkünse değişmesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…