2010 Temmuz Anneleri : )

kimsecikler yok..
kızımın genzine zeytinyağı kaçtı, ayy kaç dakika öksür öksür.. içim gitti. bi yutkunuyo bi ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım. neyseki şimdi iyi çok şükür..
yarın aşı olucaz, boyunu kilosunu çok merak ediyorum. dr.a da bi sürü sorum var :)

zeytinyağı neden verdin ki

arçeliğin bebek tartısı var 50 TL civarı..Her gün kilosunu ölçüyorum..Sağlık ocağına gitmeme gerek kalmıyor..Tavsiye ederim akadaşlar..Sağlık ocağına da sadece aşıları için gidiyoruz zaten..

Son düzenleme:

aaa merak ettim ne zeytinyağı,neden zeytinyağı verdin ?

iyi akşamlar kızlar...
bugün cuma ve eşim 2 gün evdeeeeeeeeeeee... :)

aynen benim de eşim 2 gün evde,
yarın samsuna gitsek mi diyoruz,
avm gezmek istiyor canım çok,
2 saatlik yol 2 saatte dönüş bir de orada gezmek
dayanabilirmi rüzgarım sizce ne dersiniz hatunlar hadi bi akıl verin

Ayy ben de o tartıdan olsa,
kafayo yerim,
her dakka ölçerim,
oğlan tartıdan inmez:)))

canımcım bize göre uzun bir yol sayılmaz belki ama küçükler daha..
düzenleri bozulunca çok huysuzlanıyolar en azından benimki öle.
ben de çok sıkıldım yarın biz de çıkalım bi yerlere gidelim diyoruz ama ben onun için bile düşünüyorum.
yine de sen daha iyi bilirsin tabi.
opuyorumnanaktan

ben zaten evdeki baskülle ölçüyorum. bizde ki hassas tartı. gramına kadar gösteriyo. önce ben çıkıyorum sonra oğlumla çıkıyoruz ve kilosunu ölçmüş oluyorum:) hem kendi kilomu hem oğluşumun kilosunu. ben zayıflıyorum o kilo alıyo ne güzel:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hayatım bizim evdeki yetişkin tartısı da hassas tartı.Gramına dek ölçüyor .O yöntemi ben de yapıyordum,önce bebekli sonra tek olarak tartıya binip aradaki farkı çıkartarak buluyordum, ama bebek tartılarının hassasiyet durumu daha fazla oluyor..

doğru söylüyosun. ama benim için önemli olan kilo alıp almadıgını görmek. ufak tefek farkın önemi yok.

Öff ben de eşime bi gidelim tamam diyorum,
sonra yok yaa gitmeyelim boşver diyorum,
adamın asabı bozuldu hadi kararını ver ben sana uyarım diyor,
ben de karar veremiyorum,
ama şunu da düşünüyrum,
havaların son güzel zamanları kara kış gelecek bundan sonra hiç gidilmez,
ve alışveriş yapmamız lazım,
hem kendime hem oğluma,
burda iğrenç şeylere bir sürü para diyorlar,
en azından marka alırım da içim rahat eder,
öff bi taraftan da bebişimi düşünüyorum,
şimdi maşallah oğlumun huyu çok iyi,
çocuğun düzenini bozarsam diye korkuyorum,
hoş biizmki yolculuğu çok sever ama,
ya orda bizi zorda bırakırsa hadi eve gidelim desende 2 saatlik yol çekicez,
hemen evde olamayacağız yani
öff bi tarafım hadi kalk gidelim diyor,
diğer tarafım ... yeme otur diyor:)))
Ben de bu usulle ölçüyorum oğlanı.

Son düzenleme:
doğru söylüyosun. ama benim için önemli olan kilo alıp almadıgını görmek. ufak tefek farkın önemi yok.

gün içinde yemek yediğimizde ,1-2 bardak su içtiğimizde,tartı halı üzerinde olduğunda vs bile çok değişebiliyor tartıdaki ölçü..bebeklerimizin günlük kilo alımı gr üzerinden hesaplandığından ( günde en az 30 gr almaları gerekiyormuş ) ben de bebek tartısının hassasiyetine daha çok güvendiğim için böyle tercih ediyorum..

benimkisi hala ve hala sevmiyor ana kucağını...oyuncaklar astım neler yaptım sevmiyor iştechicco'nun oyuncaklar asılı bir oyun matı var,harika birşey.benimki ona bayılıyor...altıa yatıyor,vuruyor sürekli onlara...müziklerine bayılıyor...ana kucağını sevsin çok isterdim ama.mutfakta da yanımda olurdu minişim.

Evet çok rahat oluor,
ben de o matlarda kararsız kaldım,
baya pahalı bazı arkadaşlarda burada aldık ama oynamıyor deyince hevesim kaçtı,
seninki de onla oynuyormuş bak ne güzel.

Evet çok rahat oluor,
ben de o matlarda kararsız kaldım,
baya pahalı bazı arkadaşlarda burada aldık ama oynamıyor deyince hevesim kaçtı,
seninki de onla oynuyormuş bak ne güzel.

oynar canım korkma benimki bayılıyor oyun halısına.bir aslanı var bakıp bakıp gülüyor sesler çıkarıyor çok tatlı lülülülülülü

valla ben anadolu yakasında oturuyorum .avrupa yakasına geçmek 2 buçuk saat sürüyor,arabamızda yok ama kaç kez gittim geldim hiç bişey olmadı.en son geçen hafta gittim bu haftasonuda viaporta giteyi düşünüyorum.çoçuk havada alsın dimi ama

daha önce gittinizse ve normalde de usluysa rüzgarcık gidebilirsiniz de aslında zaten kışın gidemezsiniz dediğin gibi.
e alışveriş de yapmak lazım işe de başlıycakmışsın yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…