2010 Temmuz Anneleri : )

canım benim,çok sağol. valla iyi hissettim yazdığını okuyunca.
antibiyotik verince minicik bebeğe kötü oldum işte.
bir de ağrı yaparmış karnında,burulma gibi.
insanın içi gidiyor işte elimde değil ki.
bir de dediğim gibi tek başıma götürmek de zor oldu. apar topar çıkmak gerekince annemi de arayamadım. arabada ağla ağla ter içinde kaldı. yakın gerçi hastane ama ziyan oldu çocuk. orda da kucağımdaydı, ağlayınca anakucağında aldım. 2 saat kadar da hastanede kalınca ikimiz de yorulduk.
akşama babacık gelsin diye bekliyorum dört gözle.

kızlar bugün dikkat ettim de temmuz bebeklerinin çoğu pastoral isimler Kuzey,Rüzgar,Irmak,Defne,Toprak,Bulut,Bahar

üzülme canım antibiyotik aldı diye benim kızım 2 aylık bile değildi kulağı iltihap yapmıştı 3 tane antibiyotik iğne oldu,5 günde antibiyotik şurup kullandı

kızlar bebişlerimizin gözlerinin rengi artık kesin midir acaba, değişmez gibi geliyor artık bana. mümkünse değişmesin :))

bizimki hiç dönmedi doğduğundan beri bayağı açık bir yeşil.
dönmez artık heralde...

kızlar bugün dikkat ettim de temmuz bebeklerinin çoğu pastoral isimler Kuzey,Rüzgar,Irmak,Defne,Toprak,Bulut,Bahar

bizim de ikinci ismimiz ada

benimkinin zaten koyu renkli oldugu için dönmesini beklemiyorum:) her yeri babasına benzedi bu oğlanın gözleri bari bana benzesin diye bekldim ama gözleri de babaya benzedi. zeytin gözlü oldu oğluşum

Canım resim öğretmenimisin yoksa ?

Froyacım,çok geçmiş olsun..Kızma ,darılma ama bana fazla abartıyorsun gibi geldi..Öyle moralman çökmene neden olucak durumu yok yavruşunun..Anladığım kadarıyla idrarda lökosit ve eritrositlerin görülmesi idrar yolları enfeksiyonu olduğunun göstergesi..Çoğu insanda ve çoğu bebekte görülebilecek bir şey...Çaresi var yani..Allah dermansız dert vermesin,Allah beterinden korusun....

üzülme canım antibiyotik aldı diye benim kızım 2 aylık bile değildi kulağı iltihap yapmıştı 3 tane antibiyotik iğne oldu,5 günde antibiyotik şurup kullandı

aynen cnaım benim kızımında kulagı intihaplandı daha iki aylık bile deildi antibiyotik kullandım.napcaksın canım bende senin gibi ilk antibiyotik falan burdakilere söyledim hatta.ama mecbur kullanıyorsun canım

kızlar bebişlerimizin gözlerinin rengi artık kesin midir acaba, değişmez gibi geliyor artık bana. mümkünse değişmesin :))
Bence de artık değişmesin,
biizm gözler de ben gibi mavi valla,
gözü bana benzesin kuzumun bari yaa her yri babası zaten.
Tahmin edebiliyorum canım,
yorulmuşsundur tabi,zaten onlar ağladığı an ne yapacağımızı şaşırıp biz daha beter terliyoruz,
neyse atlatmışsınız,
kullanır ilacını geçiverir,
iyileşir minnoş edacık annesi üzülme sen,
böyle hastalana hastalana bağışıklık kazanacaklar sağlam insanlar olacaklar büyüdüklerinde,
Allah bu kadarıyla bıraksın inşallah.
Evet evet ben de dikkat ediyorum son yılların bebeleri hep doğa isimleriyle yaşıyor,
valla bunlar okula başlayınca sınıfta ahmet Mehmet bulmak zor olacak onlar kıymetli olacak.

Öff ya ev sahibimize kıl oldum adam zamanından 2 ay geçtikten sonra aklına gelmiş,
neymiş efendim biz bu yıl kirayı artırmamışız,
ne zaman söylemeyi düşünüyormuşuz,
sen söylemezsen biz gelip sana neden kirayı artır diyelimki diimi ama,
nasıl suçlamış eşimi adamın kafasını attırmış yaa akşam akşam,
çok sinirlenmiş,
üstelik apartmanda en yüksek kirada biz oturuyoruz utanmaz daha zam diyor,
ben kesinlikle yapmayalım dedim,
ama eşimin sinirini bozduğu için 20 tl artırmış eşim,
çarpmış yüzüne parayı gelmiş,
ama çok sinirli kıyamam yaa,
üzüldüm valla,
Artık kesin yerleşeceğimiz yere gitsek de evimizi alsak ve şu pislik ev sahiplerinden kurtulsak yetti valla,
bugüne kadar 3 ev sahibimiz oldu 3üde paraya tapıyolardı resmen.
Küçücük bir ilçede 420liralık evde oturuyoruz insaf valla.

sorma canım yaa biz de geçen gün yan komşumun yasin cemiyetine gitmiştik ya,
orda bi çocuk vardı,
ben Rüzgarın emziği yere düşünce yıkamaya kalktığımda,
ana kucağını bir salladı yavrumun başı kalktı kalktı geri çarptı ana kucağına düşün artık,
annesi de bakıyor öyle mal mal,
kadını tanımıyorum zaten,
döndüğümde o manzarayı görünce bir bağırdım,
yaa hanım görmüyomusun çocuğunu savunmasız minicik bebeğe ne yapıyor,
hadi o da çocuk anlamaz ama sen yapma desene yaa dedim,
ayy görmemişim kusura bkma diyor,
yapma yaa nasıl görmedin gözünün önünde oluyor dedim,
çok ayıp valla dedim,
bana diyor ki bak senin oğlun da büyüyünce benimkinden huysuz olursa görürsün deyip gülüyor bir de gevrek gevrek,
yaa dedim olabilir orasını ben bilemem ama edebini de veririm öyle olursa,
yani ne bilim ben çocuğum herşeyi yapabilir zihniyetinde değilim,
terbiyesini de vermek lazım gerektiği yerde,
kıyamam Rüzgarım da bölee kocaman yapmış gözleri korkmuştu.

merhaba ii akşamlar kızlar...
nasılsınız? huysuz kızım uyuyorken bi sizzlere bakmak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…