- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
nazar degmesın benım kız da aksam 11 12 den sabah 11 e kadar uyuyor ama 4 5 dfa emıp gerı yatıyor
Ahh kıyamam Edacığa ben yaa,
geçmişler olsun canım,
peki nasıl anladın birşeyler olduğunu ki,
hiç bir terslikten bahsettiğini hatırlamıyorum,
ayrıca neden moralini bozuyorsun hemen,
bunlar çocuk daha kimbilir ne hallerini görücez,
ne hastalıklar geçirecekler,
Allah dermansız dertler vermesin,
düzelir bitanem sen güçlü ol ki bebeğin de çabucak iyileşsin,
kendini de suçlama sakın hepimiz en iyi şekilde bakmaya çalışıyoruz,
ama bünye meselesi bazı bebekler daha narin oluyorlar senin kız da narincik demekki,
üzülme atlatır iyileşir bebeiş onlar normaldir.
emip yattığında gazını nasıl çıkarıyorsun uyanmıyor mu ?
minik Eda'ya da geçmiş olsun acil şifalar
canım benim,çok sağol. valla iyi hissettim yazdığını okuyunca.
antibiyotik verince minicik bebeğe kötü oldum işte.
bir de ağrı yaparmış karnında,burulma gibi.
insanın içi gidiyor işte elimde değil ki.
bir de dediğim gibi tek başıma götürmek de zor oldu. apar topar çıkmak gerekince annemi de arayamadım. arabada ağla ağla ter içinde kaldı. yakın gerçi hastane ama ziyan oldu çocuk. orda da kucağımdaydı, ağlayınca anakucağında aldım. 2 saat kadar da hastanede kalınca ikimiz de yorulduk.
akşama babacık gelsin diye bekliyorum dört gözle.
kızlar bebişlerimizin gözlerinin rengi artık kesin midir acaba, değişmez gibi geliyor artık bana. mümkünse değişmesin :))
kızlar bugün dikkat ettim de temmuz bebeklerinin çoğu pastoral isimler Kuzey,Rüzgar,Irmak,Defne,Toprak,Bulut,Bahar
ben hala hastalanmadım diye korkmaya başlamıştım acaba hamile miyim diye. bugün test yaptım hamile değilmişim:)
iyi hadi geçmişler olsun:))
emip yattığında gazını nasıl çıkarıyorsun uyanmıyor mu ?
minik Eda'ya da geçmiş olsun acil şifalar
kızlar bugün dikkat ettim de temmuz bebeklerinin çoğu pastoral isimler Kuzey,Rüzgar,Irmak,Defne,Toprak,Bulut,Bahar
üzülme canım antibiyotik aldı diye benim kızım 2 aylık bile değildi kulağı iltihap yapmıştı 3 tane antibiyotik iğne oldu,5 günde antibiyotik şurup kullandı
Bence de artık değişmesin,kızlar bebişlerimizin gözlerinin rengi artık kesin midir acaba, değişmez gibi geliyor artık bana. mümkünse değişmesin :))
Tahmin edebiliyorum canım,canım benim,çok sağol. valla iyi hissettim yazdığını okuyunca.
antibiyotik verince minicik bebeğe kötü oldum işte.
bir de ağrı yaparmış karnında,burulma gibi.
insanın içi gidiyor işte elimde değil ki.
bir de dediğim gibi tek başıma götürmek de zor oldu. apar topar çıkmak gerekince annemi de arayamadım. arabada ağla ağla ter içinde kaldı. yakın gerçi hastane ama ziyan oldu çocuk. orda da kucağımdaydı, ağlayınca anakucağında aldım. 2 saat kadar da hastanede kalınca ikimiz de yorulduk.
akşama babacık gelsin diye bekliyorum dört gözle.
Evet evet ben de dikkat ediyorum son yılların bebeleri hep doğa isimleriyle yaşıyor,kızlar bugün dikkat ettim de temmuz bebeklerinin çoğu pastoral isimler Kuzey,Rüzgar,Irmak,Defne,Toprak,Bulut,Bahar
selam kızlar...
dün akşam eşimin yeni iş arkadaşları bizi yemeğe davet etmişler gidesim yokdu da hadi kırmayayım eşimi gideyim dedim.
fena halde sinir oldum.
ufak çocukları var veriyorlar eline oyuncağı taşa atıyor. benim oğlumda sıçrayarak uyanıyor. düyorum korkuyor çocuk vermesek mi arkadan bidaha veriyorlar.
en son dedim bizim ufak bebeğimiz olduğunu biliyorsunuz eğer uygun ortam sağlanmayacaksa neden çağırdınız.
sizde daha yeni büyütüyorsunuz çabuk unutmuşsunuz birşeyleri.
akşam eve gelince de eşimi haşladım tabi. şimdi küs bana o da. ama haksız mıyım ya?
bidaha gitmek mi tövbe...
merhaba ii akşamlar kızlar...
nasılsınız? huysuz kızım uyuyorken bi sizzlere bakmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?