2010 Temmuz Anneleri : )

geçmiş olsun froya

bağışıklıkları gelişiyo tabii ama insan ister istemez üzülüyo
bizde 10 günlükken grip olmuştuk ve antibiyotikli şurubla iyileştik

Froya mesasını bulamadım ben de burdan yazayım : )) Gecmıs olsun cnm sadece tavsıye etmek ısterım belkı kullanıyorsundur ama tebvır amaclı hanı su fıleler varya banyo ıcın onun ustune koyarsan suyun ıcınde olmamıs olur ..

Kızlar benım oglan sonunda anasına çekti gec yatıp gec kalkıyor benımle 12 ye kadar uyuyoruz ve gecede yatmak bılmıyor sanırım benım duzenımı degıstırmem lazım artık cunku bebıs ohaoldumsmile benı takıp edıyor

angelnrcn,
Girmesen de burayı okuduğuna eminim..Face den neden durduk yere arkadaşlıktan çıkardığına anlam veremedim,az evvel tesadüfen farkettim...Seni üzecek,kıracak hiç bir şey konuşmamıştım..Ama bunu anlayıp,kıymet bilecek durumda değilmişsin malesef...Madem öyle ,arkadaşlıktan çıkarman isabet olmuş......Gereksizmişsin listemde .........

ay ne güzel kızi şde uyu 12 ye kadar.bizimki gece 12 1 de yatıyor sabah 10 da kalkıyor.bende 10 kadar oh yatıyorum.

hava çok güzel ya.bugün gezesim var

günaydın kızlar,
gün bizim için çook erken başladı 7,30da kalktık:))
umarım herkes güzel bol gezmeli bir hafta sonu geçirir.
bu arada sonbahar ve shelanı göremiyorum ne zamandır haberi olan var mı?

ay ne güzel kızi şde uyu 12 ye kadar.bizimki gece 12 1 de yatıyor sabah 10 da kalkıyor.bende 10 kadar oh yatıyorum.

hava çok güzel ya.bugün gezesim var

günaydın kızlar,
gün bizim için çook erken başladı 7,30da kalktık:))
umarım herkes güzel bol gezmeli bir hafta sonu geçirir.
bu arada sonbahar ve shelanı göremiyorum ne zamandır haberi olan var mı?

günaydın kızlar...

hava kaç günden sonra güzel benimde gezesim var ama kocam çalışıyor (( sonbahar ve shelanı ben de görmedim umarım iyidirler...

günaydın...
sabah bizim kızın agucukk sesleriyle uyandık..uyanmış yatağında konuşuyor..
Allah tan saat 10 olmuş da uykumuzu almıştık.
malum akşam misafirim vardı..
hem bebek hem servis ter içinde kaldım ama güzel sohbet oldu..

bugün gezme günüüüüüüüü:)

günaydın kızlar...

hava kaç günden sonra güzel benimde gezesim var ama kocam çalışıyor (( sonbahar ve shelanı ben de görmedim umarım iyidirler...
canım bende görmüyorum sonbaharı çoçugu falanmı durmuyor acaba.

oh maş kızına sende hamarat hatunsun ben misafir agırlasam ertesi gün pert olurum:)) canım sen kızına şapka örmüştün fotosunu koycaktın.

ay evet canım koymaya çalışayım..
foto makinesinin pili bitmiş şarj olmuyor bozulmuş mu piller ne?
aklımda ama pil alamadık.
cepten çekmeyi deneyim.

bugün koymaya çalışırım..
çok basit ..
kendim uydurdum..1 gece de 1 saat içinde ördüm zaten ufacık birşey:ecrin_bebek:

canım misafirim gelecekse 1 gün önceden hazırlık yapıyorum..temizliği 1 gün önceden yapıyorum.

gündüz misafirim gelecekse böreği de 1 gece önceden yapıp tepsiyle buzdolabına kaldırıyorum.., gece misafir gelecekse buzluğa koyuyorum 2 saat önce çıkarıp fırına atıyorum.

ertesi güne fazla birşey bırakmıyorum..basit şeyleri bırakıyorum kek, kısır falan yapacaksam birtek onları yapıyorum o gün..

böyle yapmazsam çok yorulurum hem temizlik hem pasta böre hem bebek yetişemem..

zeytinyağı neden verdin ki

kakasını yapamadığı için d.rumuz hergün 1 çay kaşığı zeytinyağı verdiriyor.

dr.dan geldik, off canım sıkıldı. herşey güzel çok şükür tabikide. boyu uzamış ama kilo 490 gram almış. az dedi. 1 hafta sonra tekrar kilo kontrolü için gelin dedi, çok sıvı al rejim falan yapmıyorsun di mi dedi. neyse bu hafta kampa gircem artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…