geçmiş olsun arkadaşım. bızde idrar yolları enfeksiyonu olduk. 6 gün yattık dört çelikte. antibiyotik yedikyapacak bır sey yok.. biz elimizden gelenı yapıyoruz hıc bır anne bebışının hasta olmasını istemez.
belki böylelikle erkenden vucudları mikroba alışır dirençlı olurlar. böyle duşunuyorum.
canım maş bebişine.Allah nazarlardan saklasın.evde yoğurt bende yapabilirim ama istanbulda inek sütünü köy yoğurdunu nerden günlük bulabilirmki
Canım kendı sutunden yaparsın yogurdu ılk baslarda genelde herkes oyle yapıyor en saglıklısı .
Ben o bahsettıgın uyku tulumunu aldım mavı renkte vardı . 11 ytl cok da guzel Bimden . ..
kıyafet sorunu bizde de var
daha yeni alışveriş yapmıştık ama hava güzel diye hep ince şeyler aldık
havada soğuyunca çocuk lahana gibi iki üç kat giyinmek zorunda kaldı
yağmurlar biraz aralanırsa gidip alışveriş yapcaz gene
Aynen cnm bızde de var bı tane kaban almak ısıyorum yarın bakıcaz artık bıseyler : ) )
geçmiş olsun arkadaşım. bızde idrar yolları enfeksiyonu olduk. 6 gün yattık dört çelikte. antibiyotik yedikyapacak bır sey yok.. biz elimizden gelenı yapıyoruz hıc bır anne bebışının hasta olmasını istemez.
belki böylelikle erkenden vucudları mikroba alışır dirençlı olurlar. böyle duşunuyorum.
Kızlar benım oglan sonunda anasına çekti gec yatıp gec kalkıyor benımle 12 ye kadar uyuyoruz ve gecede yatmak bılmıyor sanırım benım duzenımı degıstırmem lazım artık cunku bebıs ohaoldumsmile benı takıp edıyor
ay ne güzel kızi şde uyu 12 ye kadar.bizimki gece 12 1 de yatıyor sabah 10 da kalkıyor.bende 10 kadar oh yatıyorum.
hava çok güzel ya.bugün gezesim var
günaydın kızlar,
gün bizim için çook erken başladı 7,30da kalktık:))
umarım herkes güzel bol gezmeli bir hafta sonu geçirir.
bu arada sonbahar ve shelanı göremiyorum ne zamandır haberi olan var mı?
canım bende görmüyorum sonbaharı çoçugu falanmı durmuyor acaba.günaydın kızlar...
hava kaç günden sonra güzel benimde gezesim var ama kocam çalışıyor(( sonbahar ve shelanı ben de görmedim umarım iyidirler...
günaydın...
sabah bizim kızın agucukk sesleriyle uyandık..uyanmış yatağında konuşuyor..
Allah tan saat 10 olmuş da uykumuzu almıştık.
malum akşam misafirim vardı..
hem bebek hem servis ter içinde kaldım ama güzel sohbet oldu..
bugün gezme günüüüüüüüü:)
canım bende görmüyorum sonbaharı çoçugu falanmı durmuyor acaba.
oh maş kızına sende hamarat hatunsun ben misafir agırlasam ertesi gün pert olurum:)) canım sen kızına şapka örmüştün fotosunu koycaktın.
günaydınnnnnnnn herkese
canım bende görmüyorum sonbaharı çoçugu falanmı durmuyor acaba.
oh maş kızına sende hamarat hatunsun ben misafir agırlasam ertesi gün pert olurum:)) canım sen kızına şapka örmüştün fotosunu koycaktın.
zeytinyağı neden verdin ki
aaa merak ettim ne zeytinyağı,neden zeytinyağı verdin ?
)
slm kızlarrrrr:icecream:
slm kızlarrrrr:icecream:
selamm
kızlar yenidoğan fıtığı olan var mı çevrenizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?