toprakta göbek fıtığı var ama 2 yaşına kadar geçermiş
selamm
kızlar yenidoğan fıtığı olan var mı çevrenizde?
inşallah geçer canım
bizimkinde de kasıkta var sanırım
selamm
kızlar yenidoğan fıtığı olan var mı çevrenizde?
valla aynen bir arkadaşımızla yaşadık..
hep aynı muhabbet biraraya geldiğimizde... verin elinizdekileri benimki oynasın..:1closedeyes:.derdi..hayır kendiki kız bizimkiler erkek.bizimkilerin elinden alır arabayı kamyonu kızına verir,akannehir kızı tutturur çünkü versin ben oynucam ..diye..
benimki de akıllı..
birlikte oynayalım der.benneyaptımki.kızı ..hayırrr ben yalnız oynucam diye yırtınır...alsanaalsanasmile
ee niye versin canım benimki kendi evden getirdiği oyuncağıı..??
haaaddiii karı koca başlarlar ver de ver ver de veeerrrrrr..alırlar kızlarına verirler..bizimkiler ağlar..senağlama
hadi tatsızlık çıkmasın diye sus oğlum tamam oğlum gitcez şimdi oğlum..:teselli:
aaaaaa1,2,3 derkennn dedim olmayacakk böyle eşime ben çook büyük kavga çıkarıcam bak beni biliyon tersim terstir. .eşimde şahit zaten bu olaylara..tamam mesafe koyalım dedi birgün..1 senedir görüşmüyoz..geçen aradı kıza geleceklermiş görmeye...buyrun gelin dedim.
tabii canım öyle mantıklı insanlar da var çevremde
valla ben genelde alttan alıyordum oğlumda hadi koca kadınlar çocuk için tartışma çıkmasın diye ama kızımda öyle olmayacak..kibarca uyarıcam kırılan kırılsın
VALLA ARKADAŞLAR HEPİMİZE ALLAH SABIR VERSİN.HİÇ OLACAK ŞEY DEĞİL BUNLAR.BENİM DE ÖFKEM MEŞHURDUR.BEN ANNEME BİN KERE TEMBİH EDİYORUM KIZIMI SARSMA,YÜKSEK SESLE KONUŞMA DİYE.VALLA ELİN DENGESİZLERİNİ HİÇ ÇEKEMEM.ZATEN KENDİ HUYUMU BİLDİĞİMDEN HİÇBİR YERE GİTMEDİK DAHA.İŞİM OLMAZ.GEZMEYİVERİRİM.YOK ÖYLE YAPAN OLURSA DA ANINDA KOYARIM POSTAYI HİÇ KİBARLIK YAPAMAM.
VALLA ARKADAŞLAR HEPİMİZE ALLAH SABIR VERSİN.HİÇ OLACAK ŞEY DEĞİL BUNLAR.BENİM DE ÖFKEM MEŞHURDUR.BEN ANNEME BİN KERE TEMBİH EDİYORUM KIZIMI SARSMA,YÜKSEK SESLE KONUŞMA DİYE.VALLA ELİN DENGESİZLERİNİ HİÇ ÇEKEMEM.ZATEN KENDİ HUYUMU BİLDİĞİMDEN HİÇBİR YERE GİTMEDİK DAHA.İŞİM OLMAZ.GEZMEYİVERİRİM.YOK ÖYLE YAPAN OLURSA DA ANINDA KOYARIM POSTAYI HİÇ KİBARLIK YAPAMAM.
kızlar bizimkide şişmiyor eskisi gibi.
bende bişi sorcam toprak ın göbek delik kısmı hafif kahverengimsi sizinkide öylemi yada geçermi?
kızlar moralim çok bozuk. kızımı bugün apar topar doktora götürdüm. kakasına tahlil yaptılar.mukuslu alanda bol lökosit ve 10-15 eritosit teşhisi ile antibiyotik verdi doktor. 10 gün boyunca kullanıcazo kadar dikkat ediyorum nerden mikrop kaptı bilmem. banyo ettirirken olmuş olabilir dedi, şebeke suyundan. inşallah iyileşir hemen kuzucum.
giderken kıyameti kopardı arabada,eşim de yoktu. kakasını yapar yapmaz götürmem lazımdı. acele gittik o nedenle. Allah beterinden saklasın ama moralmen çöktüm.
kızlar bebişlerimizin gözlerinin rengi artık kesin midir acaba, değişmez gibi geliyor artık bana. mümkünse değişmesin :))
kraft kanguru buldum çok uygun. kısa mesafeler için ondan alıcam yaa..her dakika bebek arabası olmuyor üşeniyor insan. yorumlarda güzel..kullanan var mı?
iyi günlerrr bizde geldik :))
12 de kalkınca kahvaltı falan ancak ayılabildik :))
hoş geldiniz iyi günler.bende geçmişi yeni bitirebildim.
gökçek ben kanguru kullanıyorum.başka marka ama çok memnunum.markete falan giderken tek başına pratik oluyor.ama çok para verme derim.hem sürekli kullanılmıyor hem de 10 12 kg olunca bebekler artık kullanamıyorsun.ayrıca ağırlaştıkları için kullanmak istemiyor insan.
kakasını yapamadığı için d.rumuz hergün 1 çay kaşığı zeytinyağı verdiriyor.
dr.dan geldik, off canım sıkıldı. herşey güzel çok şükür tabikide. boyu uzamış ama kilo 490 gram almış. az dedi. 1 hafta sonra tekrar kilo kontrolü için gelin dedi, çok sıvı al rejim falan yapmıyorsun di mi dedi. neyse bu hafta kampa gircem artık :)
kraft kanguru buldum çok uygun. kısa mesafeler için ondan alıcam yaa..her dakika bebek arabası olmuyor üşeniyor insan. yorumlarda güzel..kullanan var mı?
1 ayda mı 490 g almış. normalde en az ne kadar olması lazımmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?