2010 Temmuz Anneleri : )

inşallah geçer canım
bizimkinde de kasıkta var sanırım

selamm

kızlar yenidoğan fıtığı olan var mı çevrenizde?

benim sıpalarda var erken doğumdan kaynaklanan..Ama oldukça küçülmeye başladı..Göbek fıtıkları zamanla küçülebiliyor ama kasık fıtıkları ameliyat gerektirebiliyor diye duymuştum..

Son düzenleme:
kızlar bizimkide şişmiyor eskisi gibi.

bende bişi sorcam toprak ın göbek delik kısmı hafif kahverengimsi sizinkide öylemi yada geçermi?

canım valla neler oluyor neler...
heleki çocuklu topluluklarda

ben çocuğum olmadan önce yani oğlumdan önce derdim ki..amaaann çocuk için tartılışılır mı hiç? ne ayıp koca kadınlar...:1closedeyes: derdim...hala da öyle düşüünürüm..

ammaaaa öyle olaylar oluyor ki, öyle rahat kadınlar varmış ki..'' yuhh yanii pessss'' diyesi geliyor insanın..

hayır yani tamam senin çocuğun sana kıymetli tamam da, bu taraftaki de bana kıymetli, çocukların arasını bulmak gerek, kızacaksan hepsine kızacaksın, oyun konusunda çocukların ortasını bulacaksın vs vsss...

bir de demezler mi saf saf ''napayım kız kıyamıyom ben...''.......
ee sen kıyamıyon de ben de sokakta bulmadım benimkini ben de kıyamıyom....demek lazım bazıları hakediyor..ben bunu anladım.

dediğim gibi başkaları için kendi oğlumu gereksiz yere çok ağlatmışımdır salak gibi.
aman tatsızlık olmasın diye.

kızlar bizimkide şişmiyor eskisi gibi.
bende bişi sorcam toprak ın göbek delik kısmı hafif kahverengimsi sizinkide öylemi yada geçermi?

çok hafif kahve gibi sanki kirli gibi bir görüntüsü var hala..bembeyaz değil yani..
zamanla düzelir herhalde..

çok çok geçmiş olsun arkadaşım.acil şifalar diliyorum!

kraft kanguru buldum çok uygun. kısa mesafeler için ondan alıcam yaa..her dakika bebek arabası olmuyor üşeniyor insan. yorumlarda güzel..kullanan var mı?

kızlar bebişlerimizin gözlerinin rengi artık kesin midir acaba, değişmez gibi geliyor artık bana. mümkünse değişmesin :))

arkadaşım hevesini kırmak gibi olmasın ama 1 yaşa kadar değişirmiş.bende şimdiki gibi kalsın istiyorum ama benimkiler 1 yaşından sonra değişmiş annem hiç heveslenme diyor.

iyi günlerrr bizde geldik :))
12 de kalkınca kahvaltı falan ancak ayılabildik :))

kraft kanguru buldum çok uygun. kısa mesafeler için ondan alıcam yaa..her dakika bebek arabası olmuyor üşeniyor insan. yorumlarda güzel..kullanan var mı?

gökçek ben kanguru kullanıyorum.başka marka ama çok memnunum.markete falan giderken tek başına pratik oluyor.ama çok para verme derim.hem sürekli kullanılmıyor hem de 10 12 kg olunca bebekler artık kullanamıyorsun.ayrıca ağırlaştıkları için kullanmak istemiyor insan.

biz doğumdan önce aldık ama hep arabasıyla çıktık
şuandada 7.5 kilo olduğu için ağır geliyo kullanmıyoz
sevmedide zaten (

1 ayda mı 490 g almış. normalde en az ne kadar olması lazımmış.

merhaba kızlar,
biz alışverişten geldik.
venice de 3lü tulum seti 23.90tl
c&a da çıtçıtlı badiler 3tl
next kapanıyo mu dağılıyo mu anlamadım 2li tişört seti1.90 dı.
bir de kızıma kadife çok güzel bir pantolon aldık kışın giymesi için 15tl c&a da.
kaban bakmadım hala kararsızım deneyimli anneler ne diyo acaba bu konuda,
deniz güneş, huri, ipek böcüğü? aklıma gelenler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…