2010 Temmuz Anneleri : )

30tl di mi gökçek?
ben de baktım da kararsızım aslında parası bişey değil denemek lazım...

bende aldım kanguru ama daha 1 kere kullanmadım. sız evde falan mı kullanacaksınız. kışın dışarda zor olmaz mı? üşür gibi gelıyor bana. ancak AVM lerde ıyı olur

kızlar bizimkide şişmiyor eskisi gibi.

bende bişi sorcam toprak ın göbek delik kısmı hafif kahverengimsi sizinkide öylemi yada geçermi?

canım benim oğlanın da göbeği aynı öyle. doktora sormuştum sorun yok normal dedi.

bilmem ama ben sorun olduğunu düşünmüyorum
biz artık 4 aylık olduk hareketlendik falan o yüzden normal gibi geliyo yaklaşık 700 gram almış bugün tarttım

700 de ıyı.

sızın bebişiniz meme alıyor mu. simdiye kadar alıyordu artık bıraktı benıım kı. atıyor memeyı başlıyor elını emmeye.

700 de ıyı.

sızın bebişiniz meme alıyor mu. simdiye kadar alıyordu artık bıraktı benıım kı. atıyor memeyı başlıyor elını emmeye.

emziği sadece uyuyacağızaman alıyo
el parmak emme olayı bizdede çok meşhur :))

öyle bır emiyor ki sanki baldan parmak:)))

sonrada ögörüyor tabiki. umarım bırakır en kısa zamanda

:))
emzirirken de arada parmak emiyorlar iyi mi :))
şap şup diye ses çıkartıyorlar,hatta 2 ellerini de ağızlarına götürüyorlar...kaydirigubbakcemile3

arkadaşım hevesini kırmak gibi olmasın ama 1 yaşa kadar değişirmiş.bende şimdiki gibi kalsın istiyorum ama benimkiler 1 yaşından sonra değişmiş annem hiç heveslenme diyor.

hayırlısı artık ne yapalım :) gerçi pek değişecek gibi durmuyor aylardır aynı renk ama kısmet..

ayy aldım bile ne güzel birşeymiş bu yaa. çok para vermedim kraftın 49 tlye aldım, çok heves etmiştim, güzelde oldu. ilk kez çekirdek aile oalrak avmye gittik gezdik .emzirme odasında emzirdim,üstünü çıkardım terleyince.. güzel bi gün oldu, bide bugün aşı oldu söylemesi ayıptır,ama çok şükür iyi.

1 ayda mı 490 g almış. normalde en az ne kadar olması lazımmış.

evet 1 ayda.. günde 30 gr.alması lazım yaniiii 900 gr alması lazımdı. tabi bu alacağı gram giderek azalacak. ama ilk 3 ay bu şekilde diye biliyorum. bu ay yarısını almış nerdeyse. haftaya kilo kontrolü için çağırdı, bir de benimki kusan bir bebek. acaba kusuyor diye mi almadı dedim. kusmaması için toz şeklinde gaviscon ilaç verdi. 7 gün onu kullancaz, bakalım kg alacakmı. inş. alır yaa...

Son düzenleme:

canım valla yie iyisin.ben kendimde o hareketliliği göremiyorum.zaten evim uzak olduğu için misafirde gelmiyor :))

bende aldım kanguru ama daha 1 kere kullanmadım. sız evde falan mı kullanacaksınız. kışın dışarda zor olmaz mı? üşür gibi gelıyor bana. ancak AVM lerde ıyı olur

Avm, market, kısa yürüyüşler de falan...çok para vermedim zaten..üstünü battaniye ile örttüm de.

Son düzenleme:
canım kakasını yapmadığı için veriyorum mesela bugün 4.gün hala yok
Anladım canım,
yazık kıyamam ben o miniğe,
inşallah en yakın zamanda düzelir

kraft kanguru buldum çok uygun. kısa mesafeler için ondan alıcam yaa..her dakika bebek arabası olmuyor üşeniyor insan. yorumlarda güzel..kullanan var mı?

Bizde de kraft kanguru var çok fazla kullanamadım,
ama kullandığım zamanlar çok memnun kaldım,
gayet güzel bir ürün al canım bence.

Geç kalmışım yorum yazmakta almışsın bile:))
Güle güle kullanın...
Avm, market, kısa yürüyüşler de falan...çok para vermedim zaten..üstünü battaniye ile örttüm de.

Evet bizde kısa mesafelerde battaniyeyi atıyoruz üstüne oluyor işte,
ama bizimki artık baya ağarlaştı zor oluyor taşımak,
sırf kanguruda taşımak hoşuma gittiği için kullanıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…