30tl di mi gökçek?
ben de baktım da kararsızım aslında parası bişey değil denemek lazım...
bizim drumuz 600 ila 1000gr arası iyi demişti ama bu ilk 3 ay için.
3 aydan sonra daha az alıyolar...
peki 1000g alabılıyor musunuz ayda.?
peki 1000g alabılıyor musunuz ayda.?
biz ilk 3 ay yaklaşık birerbuçuk kilo aldık
ama bu ay bi kilo bile almadı
bi hafta sonra kontrolümüz var bakalım dr. ne diycek
neden almadı. ki?
kızlar bizimkide şişmiyor eskisi gibi.
bende bişi sorcam toprak ın göbek delik kısmı hafif kahverengimsi sizinkide öylemi yada geçermi?
bilmem ama ben sorun olduğunu düşünmüyorum
biz artık 4 aylık olduk hareketlendik falan o yüzden normal gibi geliyo yaklaşık 700 gram almış bugün tarttım
700 de ıyı.
sızın bebişiniz meme alıyor mu. simdiye kadar alıyordu artık bıraktı benıım kı. atıyor memeyı başlıyor elını emmeye.
benim sıpalar da emziği atıp parmak emiyorlar
öyle bır emiyor ki sanki baldan parmak:)))
sonrada ögörüyor tabiki. umarım bırakır en kısa zamanda
arkadaşım hevesini kırmak gibi olmasın ama 1 yaşa kadar değişirmiş.bende şimdiki gibi kalsın istiyorum ama benimkiler 1 yaşından sonra değişmiş annem hiç heveslenme diyor.
gökçek ben kanguru kullanıyorum.başka marka ama çok memnunum.markete falan giderken tek başına pratik oluyor.ama çok para verme derim.hem sürekli kullanılmıyor hem de 10 12 kg olunca bebekler artık kullanamıyorsun.ayrıca ağırlaştıkları için kullanmak istemiyor insan.
1 ayda mı 490 g almış. normalde en az ne kadar olması lazımmış.
30tl di mi gökçek?
ben de baktım da kararsızım aslında parası bişey değil denemek lazım...
canım misafirim gelecekse 1 gün önceden hazırlık yapıyorum..temizliği 1 gün önceden yapıyorum.
gündüz misafirim gelecekse böreği de 1 gece önceden yapıp tepsiyle buzdolabına kaldırıyorum.., gece misafir gelecekse buzluğa koyuyorum 2 saat önce çıkarıp fırına atıyorum.
ertesi güne fazla birşey bırakmıyorum..basit şeyleri bırakıyorum kek, kısır falan yapacaksam birtek onları yapıyorum o gün..
böyle yapmazsam çok yorulurum hem temizlik hem pasta böre hem bebek yetişemem..
bende aldım kanguru ama daha 1 kere kullanmadım. sız evde falan mı kullanacaksınız. kışın dışarda zor olmaz mı? üşür gibi gelıyor bana. ancak AVM lerde ıyı olur
Anladım canım,canım kakasını yapmadığı için veriyorum mesela bugün 4.gün hala yok
kraft kanguru buldum çok uygun. kısa mesafeler için ondan alıcam yaa..her dakika bebek arabası olmuyor üşeniyor insan. yorumlarda güzel..kullanan var mı?
Geç kalmışım yorum yazmakta almışsın bile:))ayy aldım bile ne güzel birşeymiş bu yaa. çok para vermedim kraftın 49 tlye aldım, çok heves etmiştim, güzelde oldu. ilk kez çekirdek aile oalrak avmye gittik gezdik .emzirme odasında emzirdim,üstünü çıkardım terleyince.. güzel bi gün oldu, bide bugün aşı oldu söylemesi ayıptır,ama çok şükür iyi.
Avm, market, kısa yürüyüşler de falan...çok para vermedim zaten..üstünü battaniye ile örttüm de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?