2010 Temmuz Anneleri : )

Bugün böcüğümü babasına bıraktım çarşıya çıktım işlerim vardı,
Ama ne şansızım ki eve dönerken bir sağanak başladı,
sudan çıkmış balığa döndüm elimde şemsiyem olmasına rağmen,
Bir de her yere koştura koştura gitmek ne zormuış,
bedenim geziyor aklım oğlumda,
ya ben nsıl okula başlayacağım yaa((
İstediğim hiç birşeyi de bulamadım,
boşuna ıslandım yani((

Bugün bebişime doğru düzgün birşey bulamadığım için yarın samsuna AVMye gidiyorz,
orda da çok marka yok ama ne yapalım idare edicez,
Aslında normal çarşısında herşey var ama dışarda gezemeyiz herhalde hava serin olursa,
Mothercare,ceylan,B&G Store,Kiddyland falan var,
hep kazzık markalar,
umarım indirim zamanıdır yaa,
bana da değişiklik olur hem diye düşündük,
burda birşey bulunmuyor,
umarım güzel geçer de gittiğimize pişman olmayız.

sahılde rus pazarı var orda yok mudur işe yarar bırseyler

sağol canım. aslında file kullanıyorum ama işte başını yıkarken yutmuş olabilir. artık sadece durulama suyunu kaynatıp yıkamaya başladım.yağmurdan sonra şebeke suyu kirlendi muhtemelen, belki ondan olmuştur diye düşündük.

ii akşamlar kızlar
yoğun bir iş temposundan sonra burdayımm
bu akşam pek sohbet oyu değül sanursam ...

canım biz de bugün çıktık:)
sana gitmeyin dedim ama ben gittim hihoyyythihoyyyt
mothercare e ben de baktım indirim falan yok ve dediğin gibi çok kazık.
7li badiler 50tl
varsa c&a'ya bak orası bayağı uygun ve çok çeşit var.
inşallah sen de istediğin herşeyi bulursun yarın...

ŞenizŞeniz
ah canım sen cumartesi de çalışıyosun yorulmuşsundurmafoldumben

ay valla çok yoruldum
malesef cumarteside çalışıorummm..
ama bebk varken çalışmak çk zormuş
oğlumu çok özlüyoru işe başlıyan ve başlcak tüm annelere ve bana rabbim yardım etsin:sinifsinif:

kanguru kullanan var mı?
rahat ettiniz mi? ben alıp almamak konusunda kararsızım da...

çok çok geçmiş olsun arkadaşım.acil şifalar diliyorum!

çok teşekkürler cnm.

amin canım amin. insan panikliyor,bir de kakasında kan görünce panik yaptım aslına bakarsan. Allah beterinden saklasın napalım geçicek inşallah.

çok sağol canım. aslında moralimin bozulması sadece hastalığıyla alakalı da değil. tek başıma götürmek çok zor oldu. dediğim gibi arabada çok ağladı,katılıyordu nerdeyse. sonra 2-3 saat hep kucağımdaydı hastanede. eve dönerken araba koltuğunu 2 saatte çıkartamadım. her şey üst üste geldi kısaca.
idrarında değil canım da kakasında bakteri çıktı. şimdi vücut onları atmaya çalıştığından herhalde kakası sürekli sümüksü bir kıvamda. inşallah iyileşecek kuzum.
Allah korusun tüm bebekleri..

valla ben aldımm ve herkezden once sanırım kullanmayabaşladım
sırt destekliydi ve oğlumla çok rahat ettik her yeri gezdik doktorum kullanmamda bir sakınca görmedi 1.5 aylıkken falan kullanmaya bşladım ben çok rahat ama bebekler ağırlaştıkça zorlaşır
ben bebek arabasında çok rahat ettiim

ne marka seninki esmacım ?

kıyamam Rüzgarcığa..ne biçim insanlar yaa..sıfat bulamıyorum valla.
çocuklar tabiki yapabilir öyle şeyler ama başındaki ona dikkat edecek,anlatacak böyle yapma diye. eltimin oğlu 2 yaşında, bayramda edayı öyle bir sallıyordu ki anakucağında yakalarsa,duvara yapışacaktı kızcağız.ama annesi uyardı her seferinde güzel güzel anlattı. daha o kadar çocuk nerden bilsin zarar geleceğini.
sinir oldum senin anlattığın kadına,lak lak yapacağına çocuğuna bakmamış.

bende chicco nunki var ama pek kullanmadım açıkçası.evde duruyor sadece. belki bundan sonra yüzü öne dönükken kullanabilirim.

arkadaşım gaviskon toz bizde kullandık bebek reflüsü war dedi doktorumuz.10 gün kullandık reflü yastığı aldık 18 cm lik sadece işbir de war.rahatladı bebeşimiz.çok kusardı kusması azaldı.paketin yarısını anne sütüyle eritip weriyoduk her emmeden sonra.kusması azalıyo böylece kilo da alır kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar,

bugün kızımın kontolü vardı, herşey yolunda çok şükür

sadece kız bebeklerde vajina girişinde yapışma olabiliyormuş, bizimkinde biraz yapışma oluşmuş...kız anneleri lütfen bu konuya özen gösterin...birçok bebekte görülüyormuş, bu silme bezleri o kısmı tahriş ettiği için giriş kısmı birbirine yapışıyor...kontrol etmek ve her alt değişiminde orayı biraz açmak lazımmış...bilginiz olsun.

ben de alıcam galiba ama ağırlaştıkça da kullanması zor oluyomuş nazocum.
geç mi kaldık ne?
esma eren kaç kg şimdi?

ya ben 2. veya 3. aydan sonra kullanılıyor diye biliyorum ama :uhm:
kızım en son 5kg falandı. belimde zaten sorun var. almasam mı ki? aman kafam karıştı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…