2010 Temmuz Anneleri : )

Evet cok da değil aslında cnm da eskıye göre ben 50 kıloluk halime dönmek istıyorum : ) Şu anda 59 kıloyum ınsallah verırız bu fazlalıkları

Allah yardımcısı olsun, heleki bebekle ilgilenirken öyle bir ortam çekilmez.. Boşver o zaman zor gerçekten..

kızlar yine şarjım bitiyor şarj edip gelmeye çalışıcam.tabi uyumazsam:kedi:

Slm millet,
kalabalık görünüyorsunuz
Froya Edacık nasıl oldu merak ettim

Dün gece
üst komşum geldi memleketinden bir başına gitmişti bebişiyle geri döndü:)))
Çok şirin bi kızı olmuş,
oğlumun arkadaşı geldi,
bugün tanıştılar,
bizimkinin tepkileri acayipti,
bi de ben bebişi sevdikçe Rüzgar bana tuhaf tuhaf baktı,
eve döndüğümüzde de hiç pas vermedi,
küstü bana sanki:)))

Evet cok da değil aslında cnm da eskıye göre ben 50 kıloluk halime dönmek istıyorum : ) Şu anda 59 kıloyum ınsallah verırız bu fazlalıkları

2010 annelerinde resmimi gördünmü canım? 84 den 69a düştüm.

eskisi gibi 50 ye düşebilmem için kaç sene lazım
sırnaşık şey

en başından itibaren ıslak mendille siliyorum hiç sorun yaşamadım..
insanları anlamak çok zor valla.kendi bilir zorla da arkadaşlık yap diyen olmadı.bişiy de yapmadım.çok üzülür benim gibi birini kaybettiği için:kedi:kaydirigubbakcemile3

geçmişi okurken gördüm ben de...
ne yaptık acaba beni de çıkarmış listesinden...
çok şaşırdımm ...
boşverin silerse silsin..dün gece konuşurken,ona iyi niyetli yaklaşıp iyiliği için bir şeyler söylerken birden hakaretler etmeye,olmadık şeylerle suçlamaya başladı beni..ne oluyoruz oldum birden..anlatılmaz,yaşamak lazım onu........Allaha yakın bana uzak olsun..gecemi mahfetti.zamanımı boş yere çaldı...
kıskançlık ve komplekslerinden zor kurtulur..arkadaş dost edinemez hayatta...:dilcikar:
fade den silme nedenleri de ipe sapa gelmez takıntıları yüzünden..konuşmaya değmez yani..

avatar resmim ben ve sıpalarım,teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
almina çınar seni bende eklemek istiyorum. ama bulamadım. ortak arkadaşlardan bakayım bir de..

Slm millet,
kalabalık görünüyorsunuz
Froya Edacık nasıl oldu merak ettim

selam canım, hoşgeldin
Eda daha iyi çok şükür,ama kakası hala normale dönmedi. yemyeşil her seferinde.
antibiyotik kullanmaya devam ediyoruz.
haftaya çarşamba tekrar tahlil için götürücem bakalım inşallah iyileşmiş olur.
siz napıyorsunuz?
Rüzgara ciciler almışsın. güle güle kullansın paşamız

çok sağol canım umarım bizimki de açılır en kısa zamanda

unibaby nin ıslak mendillerinin içeriğinde pamuk ve su yazıyor. ben de o yüzden onlarla temizliyorum ama kullanmamak mı lazım ki acaba?[/QUOTE]

erkek bebeklerde çok sorun değilmiş ama kız bebeklerde mutlaka kakadan sonra yıkama lazımmış.

canım aşağısı evet delik gibi açıklık var, bende niye burası bu kadar açık diye düşünüyordum. olması gereken buymuş sanırım..

teşekkür ederim canım evet ufak bir açıklık olmalı.

aynen eğer açılmazsa cocuk cerrahı yapacakmış canım..bizde çok fazla yapışma yok, çişini falan rahat yapıyor Allahtan çünkü erken farkedildi.. eğer 3 haftayı geçerse o zaman sorun oluyomuş..şimdilik ben uğraşıyorum masaj falan ama insan evladına kıyamıyo ki canı acicak diye ödüm kopuyo ...bir de dediğin gibi bu yapışma her an olabiliyomuş, bezin sıkı olması, hafif bir tahriş vs. gibi nedenlerden..bebeklerde daha ostojen salgılanmadığı için vucut orayı kapanması gereken bir açıklık olarak algılıyomuş..belki gerek görülmez dedi doktor bakalım...

geçmiş olsun froya benim haberim yoktu edanın hasta oluşundan üzüldüm. kakasının yeşil olmasından dolayımı rahatsız yoksa başka birşey mi? baharın kakasıda sürekli yeşil, hemde 2-3 günde bir yapıyor kabız değil ama biriktirip yapıyor yarım kilo var desem yeridir. peşpeşe günlerde kaka yaparsa çok seviniyorum. bende kaka tahlili yaptırdım birşey çıkmadı umarım sizdende çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…