canım valla ben kaynaşcamı sanmıyorum kişilik olarak bana ters.aslında gelini seviyorum ama kaynanası değişik biraz.hemde çok üzülüyorum o kıza canım benim ya.kocası falan da çok kötü gece yarısı kavga gürültü hırla.gelinle kaynnasından dolayı kaynaşcamı sanmam.
sarjı takılıyken nıye gırmıyorsun ki cnm :)
Slm millet,
kalabalık görünüyorsunuz
Froya Edacık nasıl oldu merak ettim
Evet cok da değil aslında cnm da eskıye göre ben 50 kıloluk halime dönmek istıyorum : ) Şu anda 59 kıloyum ınsallah verırız bu fazlalıkları
en başından itibaren ıslak mendille siliyorum hiç sorun yaşamadım..Herkese merhaba.Uzun zamandır buraya yazamıyorum hiç fırsat olmuyor.Biz doğduğundan beri oğlumun altını ılık su ve pamukla siliyoruz.Islak mendiller zararlı diye biliyorum.
Bahar sen oğlunu hangi çocuk doktoruna götürüyorsun?
insanları anlamak çok zor valla.kendi bilir zorla da arkadaşlık yap diyen olmadı.bişiy de yapmadım.çok üzülür benim gibi birini kaybettiği için:kedi:kaydirigubbakcemile3
ilginç, burda arkdaşlarla tartışmış sonra beni faceten eklersen muhabbet ederiz, artık girmicem topic e demişti. ben gir olur öyle tartışma yanlış anlaşılma demiştim. facete bazen sohbet ediyorduk, şimdi baktım, benide silmiş :) tuhaaaff valla
boşverin silerse silsin..dün gece konuşurken,ona iyi niyetli yaklaşıp iyiliği için bir şeyler söylerken birden hakaretler etmeye,olmadık şeylerle suçlamaya başladı beni..ne oluyoruz oldum birden..anlatılmaz,yaşamak lazım onu........Allaha yakın bana uzak olsun..gecemi mahfetti.zamanımı boş yere çaldı...geçmişi okurken gördüm ben de...
ne yaptık acaba beni de çıkarmış listesinden...
çok şaşırdımm ...
avatar resmim ben ve sıpalarım,teşekkür ederim canım opuyorumnanaktancanım bencede o kadar erken olmaz belirtisi belki adet olcaksındır.ertesi gün hapı emzirenerde kullanılıyormu ki
canım hayırlı olsun yeni nickin.ayrıca avatar fotonn çok hoş
canım bende kullanıyordum rezene çayı banyodan sonraları doktor kullanma dedi.sadece anne sütü ver dedi.şimdi sadece çok zorda kalırsam veriyrrum oda 30 cc
ben çıkıyorum öptüm sizi.. görüşürüz sonra
ben çıkıyorum öptüm sizi.. görüşürüz sonra
Slm millet,
kalabalık görünüyorsunuz
Froya Edacık nasıl oldu merak ettim
Canım baktım kızımın dudusuna. Duduş hanım açık.küçücük bir delik var.yapışma görünmüyor. Birde sırıttı benim sıpa suratıma bakıp. Annem kafayı yeedi diye düşündü herhalde. Kafama takılır benim hep altını açışımda bakarım artık.-tatlicadiarzu-
canım aşağısı evet delik gibi açıklık var, bende niye burası bu kadar açık diye düşünüyordum. olması gereken buymuş sanırım..
Cnm bızım bı akrabanın kızında olmustu bu durum . Doktoru farketmıstı onunda cocuk cerrahısıne yonlendırdı cok basıt bı operasyonla acıldı . bebek pek aglamadı bıle oncesınde zaten çişini yaparken cok aglıyordu . Aklında olsun cocuk cerrahısıne gıt baska doktora actırtma . Yapısma tekrarladı ve krem kullanmaya basladılar .Umarım gecer cnm bı an once sen kremını kullan bı kac doktora danıs bence cnm benım akraba oyle yapmıstı cunku onemlı bısey .
selam canım, hoşgeldin
Eda daha iyi çok şükür,ama kakası hala normale dönmedi. yemyeşil her seferinde.
antibiyotik kullanmaya devam ediyoruz.
haftaya çarşamba tekrar tahlil için götürücem bakalım inşallah iyileşmiş olur.
siz napıyorsunuz?
Rüzgara ciciler almışsın. güle güle kullansın paşamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?