selam kızlar,
uzun bir aradan sonra bi merhaba demek için uğradım. tek elle yazmaya uğraşıyorum. çünkü 3 aylık olduk ama kızımın huyu hala değişmedi. hala illa bende duracak. sürekli emmek istiyor. yarın okula başlıyorum halbukibugün ilk kez süt sağdım. 60 cc çıktı. 4 saat yeter mi sizce? bir de bu sütümün az olduğu anlamına gelir mi?
ne ile sagıyorsun sütünü ?
bende sagdım en fazla 25 cc cıktı. 60 cc yeter bence. okulda da sagma imkanın yok mu tenefüste falan. evın yakınsa getırırdın . yada almaya gelırdı bırı
mirabaaa :kedi:
oo izmirliler coşmuş buluşma yapıyorlar ne güzel :))
buluşma resimlerinizi yüklersiniz biz gelemeyenlerde resimlere bakarız
aaa kizlar bize nispet yapmayin ya
kafami bozmayin bende cikar gelirim bulusma yerine zaten gezgenin tekiyim uzak muzak dinlemem
bugün kızımın maşallahı var. uykusunu aldı güzelce. her gün böyle olsa keşke.
yemeğimi de dünden yapmıştım. şimdi canım kızartma çekti, gidip onu yapıcam eşim gelene kadar.
canım maşallah bebişine allah nazarlardan korusun.benim bebiş hala 6 kilo çok üzülüyorum neden kilo almıyo yaa
ben h.sonu kraft milan kanguru aldım canım, güzel 2 gün kullandık
ilginç, burda arkdaşlarla tartışmış sonra beni faceten eklersen muhabbet ederiz, artık girmicem topic e demişti. ben gir olur öyle tartışma yanlış anlaşılma demiştim. facete bazen sohbet ediyorduk, şimdi baktım, benide silmiş :) tuhaaaff valla
ewden dışarı çıkmazsak kızım düzenli devam ediyor hayatına.gece uykusunu da anlıyo sanki.en geç 11 de uyumaya gidiyoruz beşiğine.ama dün dışarı çıktık abimiz oynasın diye.dünden beri huysuzluğu üzerinde.ama gece uykusuzluk gibi olmuyo hiçbişey.allah yardımcısı olsun gece uykusu olmayan annelerin.çok zor...
canım bende ıslak mendil kullanıyorum ama mutlaka sıcak suyla yıkıyorum.bence sende yıka.ben her yıkadımda köpük çıkıyor ıslak mendilden.bende unibabyi kullanıyorum ama 6 aylık olana kadar yıkamayı düşünüyorum mendilleri
ya ben hiç yıkamadım mendilleri bi sorun da yaşamadım pişik falan da olmadı.
burda dün konuşulunca baktım yapışıklık falan da yok.
sadece banyo yaptırırken ayırıp yıkıyorum ben.sonra da yağlıyorum.
mirabaaa :kedi:
ya kızlar forumu dolaşırken bir şey okudum.bebeklerin sırtlarını elimizin ortasıylamı ne tam anlamadım ovalayınca siyah kıllar çıkıyormuş dilken gibiymiş.o bebekleri çok rahatsız edermiş.şimdi okudum yeri bulamıyorum daha önce hiç duydunuzmu.bebek dikeni diyolardı ordaki üyeler.bulamadım gitti sayfayı
kızlar merhaba,
daha önce size vajina dudaklarında yapışmadan bahsetmiştim, biz masaj yapıyoruz sürekli inşallah açılacak..size sorum biraz tuhaf kaçacak ama bunu sormam lazım, bebeğinizde vajina kısmı ayrık değil mi yani yapışık değil ? ne kadar bir ayrıklık var ? kısacası orada ufak bir delik var mı ? bizim şu an orası yapiştıği için eski halini hatırlayamıyorum..eğer kendim açamazsam yine doktora götürücekmişiz o açacakmış..
selam kızlar ben liyadora diye bi arkadaş vardı ikizlere hamileydi ada ege oldu nicki galiba sonra onu merak ettim bilgisi olan varmı aranızda bebeklerine kavuştumu? şimdiden teşekkür ederima.s.
ay bende okudum orayi yapinca inanamayacaksiniz mi neydi baslik tam hatirlamiyorum ama
ben de yapacam ama aertik hava sogudu bebek usur diye korkuyorum
zaten benim oglan dogdugunda hafif killiydi ama d,kuldu sonradan
yorgun bir çalışan anneden hepinize merhabalar hanımlar,ne zormuş hem çalışıp hem anne olmak.işte ilk günümdü ve berbattı :bbo:
yorgun bir çalışan anneden hepinize merhabalar hanımlar,ne zormuş hem çalışıp hem anne olmak.işte ilk günümdü ve berbattı :bbo:
neden berbattı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?