2010 Temmuz Anneleri : )

ne ile sagıyorsun sütünü ?

bende sagdım en fazla 25 cc cıktı. 60 cc yeter bence. okulda da sagma imkanın yok mu tenefüste falan. evın yakınsa getırırdın . yada almaya gelırdı bırı

ne ile sagıyorsun sütünü ?

bende sagdım en fazla 25 cc cıktı. 60 cc yeter bence. okulda da sagma imkanın yok mu tenefüste falan. evın yakınsa getırırdın . yada almaya gelırdı bırı

kiIar caninizi sikmak sistemem ama 60 cc de 25 cc de cok az

ben bazen sut sagiyorum en az 75 cc onunda hepsini iciyor 2 ssatlik emzirme suresinde

bana kalirsa sizin sagma islemi verimli olmadi bebeginiz her ay yeteri kadar sut aliyorsa tabi

bu kadar sut yeterli olmaz bence ek biseyler yapin derim en bebekleriniz ac kalmasin

selamlar herkese:)a.s.

oo izmirliler coşmuş buluşma yapıyorlar ne güzel :))
buluşma resimlerinizi yüklersiniz biz gelemeyenlerde resimlere bakarız

biz de istanbul buluşması yaparız havalar düzelince belki:)

aaa kizlar bize nispet yapmayin ya

kafami bozmayin bende cikar gelirim bulusma yerine zaten gezgenin tekiyim uzak muzak dinlemem

aa sen istanbula geliyosun ya sık sık burda bizimle de görüşürsün o zamanolumunekankayizsmile

bugün kızımın maşallahı var. uykusunu aldı güzelce. her gün böyle olsa keşke.
yemeğimi de dünden yapmıştım. şimdi canım kızartma çekti, gidip onu yapıcam eşim gelene kadar.

maşallah de maşallah de dilini ısıropuyorumnanaktan

canım maşallah bebişine allah nazarlardan korusun.benim bebiş hala 6 kilo çok üzülüyorum neden kilo almıyo yaa

aylık kilo alımı iyiyse sorun etme bence...

ben h.sonu kraft milan kanguru aldım canım, güzel 2 gün kullandık

ben de çok memnun kaldım gökçecim.
bugün kızımı dra götürdüm hava da yağmurluydu şemsiyemizi de aldık.
üstüne de battaniye aldım ama hava soğuk değildi 20dereceymiş hatta.
bayağı rahat ettim çünkü bebek arabasını sürmek için hiç uygun deil kaldırımlar bir de araba bela oluyodu başıma...iyi ki de almışım...

buradaki tartışmada da seviyeyi eksilere çekmişti arkadaş,lmaz:
dengeli tutarlı bi insan böle olmazdı...sempatiksalakcinni

aynen bizim de öyle canımcım, ne zaman dışarı çıkyoruz ya da birileri geliyo bize ilkenin de uykusu falan kayıyo.
ama en azından dışardayken falan çok huysuzluk yapmıyo.
buna da şükür:Saruboceq:

ya kızlar forumu dolaşırken bir şey okudum.bebeklerin sırtlarını elimizin ortasıylamı ne tam anlamadım ovalayınca siyah kıllar çıkıyormuş dilken gibiymiş.o bebekleri çok rahatsız edermiş.şimdi okudum yeri bulamıyorum daha önce hiç duydunuzmu.bebek dikeni diyolardı ordaki üyeler.bulamadım gitti sayfayı

ay bende okudum orayi yapinca inanamayacaksiniz mi neydi baslik tam hatirlamiyorum ama

ben de yapacam ama aertik hava sogudu bebek usur diye korkuyorum

zaten benim oglan dogdugunda hafif killiydi ama d,kuldu sonradan

Cnm bızım bı akrabanın kızında olmustu bu durum . Doktoru farketmıstı onunda cocuk cerrahısıne yonlendırdı cok basıt bı operasyonla acıldı . bebek pek aglamadı bıle oncesınde zaten çişini yaparken cok aglıyordu . Aklında olsun cocuk cerrahısıne gıt baska doktora actırtma . Yapısma tekrarladı ve krem kullanmaya basladılar .Umarım gecer cnm bı an once sen kremını kullan bı kac doktora danıs bence cnm benım akraba oyle yapmıstı cunku onemlı bısey .

selam kızlar ben liyadora diye bi arkadaş vardı ikizlere hamileydi ada ege oldu nicki galiba sonra onu merak ettim bilgisi olan varmı aranızda bebeklerine kavuştumu? şimdiden teşekkür ederima.s.

evet canım şu anda yorgun ama mutlu bebeklerini büyütüyoalkisalkisalkis

yorgun bir çalışan anneden hepinize merhabalar hanımlar,ne zormuş hem çalışıp hem anne olmak.işte ilk günümdü ve berbattı :bbo:

ay bende okudum orayi yapinca inanamayacaksiniz mi neydi baslik tam hatirlamiyorum ama

ben de yapacam ama aertik hava sogudu bebek usur diye korkuyorum

zaten benim oglan dogdugunda hafif killiydi ama d,kuldu sonradan

ben naısl yapılcagınıda tam anlamadım ki bebek rahatlıyormuş yazıyordu.benimde aklıma geldi varsa bile kılalr dökülmüştür heralde diye düşündüm ama nasıl deniycem ya zaten tırsak biriyim
yorgun bir çalışan anneden hepinize merhabalar hanımlar,ne zormuş hem çalışıp hem anne olmak.işte ilk günümdü ve berbattı :bbo:

canım Allah kolaylık versin çok zordur eminim.bende seneye çalışmayı düşünüyorum ama kızımı anneme bile bırakmak zor geliyor bana

Bence bütün gün evde oturup bebek bakmak cok daha streslı ve yorucu ..>Calısan arkadaslarım da katılıyor buna en azından bı degısıklık oluyor tabıı bebeklerden ayrılmak cok zor hem calısıp hem yemek yapmak ta tabıı bı yardımcı yad a akraba varsa en ıyısı calısıp bakmak bellı bı sure sonra .
ama ben mesela yanımda kımse yok butun gun tek bakıyorum ve artın sınırlerım ıyıce gerılmeye basladı bebege karsı degıl kesınlıkle ona bıtıyorum ama eşime karsı . Her hareketı batmaya basladı sureklı kavga eder durumdayız ben cok gergındım sızler nasılsınız yaa ben de huzursuzluk var ne zamandır anlamadım gıttı sanıırım yorgunluktan ..

Eşim bebege bakıyor bakmıyor degıl ama bugun mesela ornek vereyım . Yaprak sarması dahı yaptım yemekteıkı cesıt yemek yaptım esım ıcın bana kalsa ufak tefek hazır seyler yerdım . bana dıyor kı ev bıraktıgım gibi ...... temızlık yapamadım ustelık tetenoz asısı oldum .. O da sadece balkonu yıkamasını ve halıyı koltuga dogru cekmesını ıstedıgım ıcın kızdı bana .. bunları ben tek yapamıyorum cunku .. Off cok doluyuım kızlar cok dokunsanız aglayasım var yani o derece ustelık esım de benı anlamıyor !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…