2010 Temmuz Anneleri : )

hoşgeldin sonbahar.nasıl kızın uslumu bugün biraz

Hosgeldin Sonhabar : ) Kızın uyuyor mu cnm fırsat bulabılmıssın gunun ne guzel : )

hosgeldin canim nerelerdesin sen ya bahar uzuyo galiba seniÇok üzgünüm çoook

hoşgeldin canıma.s.

hepinizi özledim. kızım şuan babasıyla evi turluyor geziyor ya küçük hanımın keyfi yerinde. kızımda genel bir huzursuzluk var ateşide çıktı calpolle düşürdük . bu mesajı bitiremeden kızım kucağıma verildi şuan pc başında beraberiz :) bakalım ne kdr durabilcez?

canım sıkma canını bizde eşimle öyleyiz.yoruluyorum diyorum ne yapıyorsunki diyor delriiyorum.ben ona işde yap demiycem ama evi çok dağıtıyor onun arkasını toplamakda ayrı dert.zaten evim darmadagınık.temiizlik yapıyorum akşma aynı dagınıklık bu sefer ona saldırıyorum.biraz öncede çoçuga bak dedim yorgunum ben beş dakka mutfaga gittim bagrıyor gel gel diye.gittim kucanda çoçuk oyun oynuyor kızda aglıyor ben debagırdım çagırdım şimdi o bakıyor bagırdımdan beri.

Bızımkınde Ayın sonlarına dogru genelde boyle oluyor cnm yani yeni bı aya gecene kadar . Oglusumda 2 aylıktan 3 e gecerken aynen oyleydı bu aralar iyi cok şükür..

Aynen yaa coraplarını bıle kırlılıge atmıyor salonda bırakıyor : )) En son ona dedımkı eger boyle yaparsan atarım çöpe bı kac hafta aldı attı sonra yıne aynı . Bızımkının bıte gunluk ritüeli şu sekılde : Eve gırer ayakkabılarını kapının onunde ıceerde cıkarır . oyle bırakır . yemek yer koltuga yatar tv ızler ..
arada cocuga bakar yemek yapar temızlık bıle .. ama ıste genelde ılk yazdıgım gıbı .. bana da sen ne yapıyorsunkı der .
Buraya yazmak ınsanı cok rahatlatıyıor ıcımı döküyorum resmen : )))

bizi anlatmışsın cnm...

aynen valla canım senin ki yine sabit yer belirlemiş çorap içn bizim ki bak içeri girer mutfaga girdiyse eger ceket ve canta mutfakdadır sonra yatak odaya geçer üstünün kalanı değişir çoraplar ya yatak odada ya oturma odada değişir yerleri.sonra direk pc başına oyun oynamaya girer.arada bizimkide çoçuga bakar ,haftasonu beraber temizlik yaptık ama arada ben bagırdıgımda yapar bunları.biraz öncede yazdıgımı okudu benim gülüyor iyi bişi yapmış gibi cins adam:))

eyvahh topikte erkek varrrkaydirigubbakcemile3

banyo yaptı rahatladı hanfendi maşallahh..
bizde başta öyleydik çalışıyorduk ikimizde.sonra kaynaştık :) beraber büyütüyoruz çocukları işte :)

eyvahh topikte erkek varrrkaydirigubbakcemile3

yok canım cevap yazma kısmı açıktı.o konularda iyidir eşim bir kez merak edip bakmaz.bugün bana diyo kavga eidyoruz deidm bıktım sein şu oyunundan diyoki o snein girdin yer nereydi diyo sende oraya giriyon diyo:)) cevaplar beş beş

takıldım gülüm haaa sakın yanlış anlamayasın.ben bu aralar gerginim pek,buraya da uğrayamaz oldum.gece yatınca çocuklar eşim git de stresini at,sarma bize diyor.ama nerdee o kadar yorgun oluyorum ki aynaya bakamıyorum kaldı buraya gelicem:kedi:

banyo yaptı rahatladı hanfendi maşallahh..
bizde başta öyleydik çalışıyorduk ikimizde.sonra kaynaştık :) beraber büyütüyoruz çocukları işte :)

canım valla ben kaynaşcamı sanmıyorum kişilik olarak bana ters.aslında gelini seviyorum ama kaynanası değişik biraz.hemde çok üzülüyorum o kıza canım benim ya.kocası falan da çok kötü gece yarısı kavga gürültü hırla.gelinle kaynnasından dolayı kaynaşcamı sanmam.

aman ben arada aynaya bakıyorum pişman oluyorum :))

: )) evet bızıkının salonsa sabıt yerlerı var genelde koltugun altına dogru ama ne ıcıne ne dısına tam onune : ))
yada duvar kenarlarına yanı elımle koymıs gıbı buluyorum :))
Ben de demın kalktım acur cubur ne varsa aldım mutfaktan baktı güldü barıstık.
ona inat yıyorum ben sanırım ıyıce sınır olsun dıye ama kılom aldı basını gıdıyor ek gıdaya gecer gecmez rejime baslıycam .

Cnm senın ısın de zor zaten ıkı cocukla allah kolaylık versın valla ..

canım ben senin doğum sonrası fotonu gördüm zayıfsın öyle aldı başını gidiyo bir hal göremedim

aman ben arada aynaya bakıyorum pişman oluyorum :))

kaydirigubbakcemile3

Cnm senın ısın de zor zaten ıkı cocukla allah kolaylık versın valla ..

bazen ağlıyorum sinirlerim boşalıyo valla.bi yerden diyorum biri gelse de azcık kafamı dinlesem.ama iki dk sonra sarılıyoruz üçümüz birbirimize,oğlum çok politiktir.anne seni çok seviyoruz diyince geçiyor herşey:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…