2010 annelerinde resmimi gördünmü canım? 84 den 69a düştüm.
eskisi gibi 50 ye düşebilmem için kaç sene lazım sırnaşık şey
iyi geceler arkadaşlar :dance:
almina çınar seni bende eklemek istiyorum. ama bulamadım. ortak arkadaşlardan bakayım bir de..
geçmiş olsun froya benim haberim yoktu edanın hasta oluşundan üzüldüm. kakasının yeşil olmasından dolayımı rahatsız yoksa başka birşey mi? baharın kakasıda sürekli yeşil, hemde 2-3 günde bir yapıyor kabız değil ama biriktirip yapıyor yarım kilo var desem yeridir. peşpeşe günlerde kaka yaparsa çok seviniyorum. bende kaka tahlili yaptırdım birşey çıkmadı umarım sizdende çıkmaz.
tşk ederim cnm inşallah o günleride görürüz en çokta konuşmaya başlamasını istiyorum 24saatin 20 saati kesin ağlama sesi kulaklarımda sürekli çınlıyor.Sonbahar gayet iyi görünüyorsun maşallah.
yavaş yavaş gider kalan kilolar da boşver. bi yürümeye başlasınlar bak Allah'ın izniyle,peşlerinden koşarken bir şey kalmayacak :)
hoşgeldinn cnmm...
sonbahar demin diyemedm gülüm sana da hoşgeldin diye.analı kızlı pek güzel olmuşsunuz.çok yakışmış kızına maşallah balon etekler
ben davet yolladım şimdi canım :)
Dün gece
üst komşum geldi memleketinden bir başına gitmişti bebişiyle geri döndü:)))
Çok şirin bi kızı olmuş,
oğlumun arkadaşı geldi,
bugün tanıştılar,
bizimkinin tepkileri acayipti,
bi de ben bebişi sevdikçe Rüzgar bana tuhaf tuhaf baktı,
eve döndüğümüzde de hiç pas vermedi,
küstü bana sanki:)))
çok teşekkürler. ishal olmuştu canım.
kaka tahlili sonucunda enfeksiyon çıktı.
bu ara salgın varmış, arkadaşlarımın çocukları da ishal olmuş birkaç kişiden duydum.
Allah korusun tüm bebekleri...
çok teşekkürler. ishal olmuştu canım.
kaka tahlili sonucunda enfeksiyon çıktı.
bu ara salgın varmış, arkadaşlarımın çocukları da ishal olmuş birkaç kişiden duydum.
Allah korusun tüm bebekleri...
Hoşbuldum...hoşgeldnn cnm....
ben çıkıyorum öptüm sizi.. görüşürüz sonra
mutlu aile .pp
canım benim kızımında kakası biraz yeşildi ama ishal gibi değil sabah 2 kere kaka yaptı sadece.geçmiş olsun
çok geçmiş olsun cnm...
Allah mutluluğunuzu daim etsin. bu fotoğrafın adını bir erkeğin kalbindeki 2 aşk koyuyorum müsadenizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?