2010 Temmuz Anneleri : )

2010 annelerinde resmimi gördünmü canım? 84 den 69a düştüm.

eskisi gibi 50 ye düşebilmem için kaç sene lazım
sırnaşık şey

Sonbahar gayet iyi görünüyorsun maşallah.
yavaş yavaş gider kalan kilolar da boşver. bi yürümeye başlasınlar bak Allah'ın izniyle,peşlerinden koşarken bir şey kalmayacak :)

kocam tuturdu kızımla fotomuzu çek diye bende hemen girdim foto karesine hatta eklim mutlu aile tablomuz :))

çok teşekkürler. ishal olmuştu canım.
kaka tahlili sonucunda enfeksiyon çıktı.
bu ara salgın varmış, arkadaşlarımın çocukları da ishal olmuş birkaç kişiden duydum.
Allah korusun tüm bebekleri...

Sonbahar gayet iyi görünüyorsun maşallah.
yavaş yavaş gider kalan kilolar da boşver. bi yürümeye başlasınlar bak Allah'ın izniyle,peşlerinden koşarken bir şey kalmayacak :)
tşk ederim cnm inşallah o günleride görürüz en çokta konuşmaya başlamasını istiyorum 24saatin 20 saati kesin ağlama sesi kulaklarımda sürekli çınlıyor.
hoşgeldinn cnmm...

sonbahar demin diyemedm gülüm sana da hoşgeldin diye.analı kızlı pek güzel olmuşsunuz.çok yakışmış kızına maşallah balon etekler

teşekkür ederiz teyzesi. kızımın image makerı babası

ben davet yolladım şimdi canım :)

tamam cnım bakıyorum şimdi tşkler.

anaa şuna bak,şimdiden kıskanmak mı biliyor!! ne cin şimdiki çocuklar böyle,bizi daha çook şaşırtacaklar bu gidişle.

canım benim kızımında kakası biraz yeşildi ama ishal gibi değil sabah 2 kere kaka yaptı sadece.geçmiş olsun

çok geçmiş olsun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…