2010 Temmuz Anneleri : )

iyi geceler kızlar

kkgmcim seninde mi çocukların yaşları yakın benim büyük oğlan 2 yaşına küçüğü 3 aylık işte olsun bacım biz iki çocuklu katılırız ne var olmadı buluşmaya babalarda gelir onlar başka yerde büyükleri oyalar

narlıdere çok uzak değil ayarlarız bişicikler

izmirli arkadaşlar özellikle bebişleri yaramaz olanlar alsanaalsanasmile
prof.dr mete akısü yü öneriyorummm
süper bi doktor...

platin,küvez hemşireleri ıslak mendil kullanıyorlardı ,çocuk dr u da zararı olmadığını söyledi..en başından itibaren sadece alkolsüz ıslak mendille sildim ,hiç pişik olmadılar maşallah..ancak çok uzun süre çişli kakalı bırakmıyorum..

izmirde çocuk doktorumuz kent hastanesinden Cengiz bey idi..

kent in doktorları da çoook iidir hepsi seçilmiş
ben doğumumu orda yapmıştım
ıslak mendile gelince pişik yapar diye bişi yok ama
su en doğal şey değil mi ıslak mendillerde de kimyasal war
yani içinde mutlaka o pakette uzun süre durabilesi için kimyasal wardır
sadece su bile içerse o pakette kokar
o yüzden
ama memnunsanız dwmmmmyerimseniben

uyku waktiiiiiiiiiii
tüm bebişleree bu yağmurlu gecede mışıl mışıl uykular diliyorum inşşşşşşşş
kiii o bebişlerin anneleride mışıl mışıl uyuyabilsinler yerimseniben

bende ilk 1 ay unibaby kullanıyordum sonra babamız dalin, prima huggies almış 3 lü 3lü içlerinde birtek huggiesi sevmedik hem kokusundan dolayı hemde minik minik kızarıklarlar yapmıştı. sonra dalin ve primayı yıkayarak kullanıyordum ben aşağı yukarı yarım saatte bilemediniz 1 saatte bez değiştiriyorum bezi ıslak olsada olmasada. bu kdr sık bez değiştirince ıslak mendilleri yıkamak biraz zor gelmeye başladı. şimdi direk siliyorum. bugüne kdr hiç pişiğimiz olmadı. pişik önleyici kremimizde var ama hiç açmadım henüz. bebişlerin ciltlerine göre ve bezini ne sıklıkla değiştirdiğimize göre oluyor sanırım pişik.

eğer zararı olsaydı kentin yeni doğan hemşireleri ve dr ları asla kullanmaz ve tavsiye etmezlerdi..ki hijyene çok önem veren titiz bir hastane..ziyarete gittiğimizde küvez odasına girerken astronotlar gibi giyinip ,dezenfekte bir şekilde giriyorduk yavruşlarımızı görmeye..
evlermizde kullandığımız pamuklar da doğal sayılmaz pek,bir çok işlemden geçiyorlar evlere girene dek..sağlığa zararı olmadıça sakınca görmüyorum ve çok memnunum,tavsiye ederim..yerimseniben

ayrıca kokmuyor ıslak mendiller...

Son düzenleme:
makyaj temizlemek için yuvarlak ped pamuklardan kullanıyordum birgün gözümü çizmişti bir baktım içinden süpürge çöpüne benzer minik bir cisim çıkmıştı

ıslak mendillerin yıkandığını ilk defa duyuyorum..ohaoldumsmile

ben aynı yeri 2 kez kullanmıyorum silerken..huggiesden çok memnundum ama pahallı gelmeye başladı..2 sıpa ile olmuyor..carfurun alkolsüz parfümsüz ıslak mendilleri ile de işimizi görüyoruz..daha ekonomik..

hanımlar herkese iyi geceler!sohbet almış başını gitmiş yine.bu sefer geçmişi okumadım hiç.yoksa yetişilmiyor size.

alt temizliği için ben evdeysem pamuk ve ılık su kllanıyorum.ancak ev dışındaysak ıslak mendil kullanıyorum oda huggies doğal bakım.saf suyla yapılıyor diye.pişik kremini sürekli kullanıyorum.yazın pişikten çok korkuyordum.daha hiç kızarıklık bile olmadı.

doktor için izmirde şeref targan çok iyi bence

aynen arkadaşım ama biçok yerde kampanya oluyor 3 lü paketlerde.takip edebilirsen çok iyi oluyor.joker yapıyor mesela.bazı zincir marketler de yapıyor.duyarsam haber veririm.

bende ıslak mendillerin yıkandığını burda okumuştum

ben zaten burda ne okursam yapıyordum

o yüzden hastaneye okuldan kalma dev bavulumla gitmiştim. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnigülüyorum şimdi kendime

oyuncak kiralama sitesinden 3 aylığına katlanır salıncak aldım..pille çalışıyor..kendi kendine sallanıyor..kızım umarım onda uyur..uyudu gibi..iyice uyusun da yerine yatayım,ben de uyuyayım..aloynaver diye bir site arkadaşlar..

makyaj temizlemek için yuvarlak ped pamuklardan kullanıyordum birgün gözümü çizmişti bir baktım içinden süpürge çöpüne benzer minik bir cisim çıkmıştı

sonbahar ben de aynı tip pamuk kullanıyorum ama benimkiler bebek için kare ve büyük biraz iyi sonuç aldım.hem ekonomik 2.5 tl falan paketi

bence uyur bizde de benzer bir ürün var.kızım normalde emerek uyur ama ben dersteyken annem onda uyutuyor.çok memnunum,biz yemek falan yerken rahat ettiriyor bizi,bi de müzik çalıyor.ooooohhhhh

aynen arkadaşım ama biçok yerde kampanya oluyor 3 lü paketlerde.takip edebilirsen çok iyi oluyor.joker yapıyor mesela.bazı zincir marketler de yapıyor.duyarsam haber veririm.

bizim market var metro gibi şirketlere toptan satan ordan temin ediyor eşim. yanlış anlaşılma olmasın market bizim değil ismi bizim market

ayrıca bir paket unibaby e-bebekte 4 lira iken eczanede 7 liraydı. farka bakarmısınız

ya ıslak mendilleri yıkamak çok sağlıklı olmaz gibi geliyor bana..kullandığımız tuvalet kağıtlarını tekrar kullanmak gibi..sanırım ekonomik olsun diye öyle yapılıyor ama sanmıyorum doğru bir şey olduğunu....

sonbahar ben de aynı tip pamuk kullanıyorum ama benimkiler bebek için kare ve büyük biraz iyi sonuç aldım.hem ekonomik 2.5 tl falan paketi
uyudu valla :)
bence uyur bizde de benzer bir ürün var.kızım normalde emerek uyur ama ben dersteyken annem onda uyutuyor.çok memnunum,biz yemek falan yerken rahat ettiriyor bizi,bi de müzik çalıyor.ooooohhhhh

carfurun ıslak mendilleri daha ucuz..72 tane var içinde..alkolsüz,parfümsüz ve ph ı 5,5..

1,800 tl tanesi ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…