cok sagol canım
unibaby nin ıslak mendillerinin içeriğinde pamuk ve su yazıyor. ben de o yüzden onlarla temizliyorum ama kullanmamak mı lazım ki acaba?
kızlar pişik kremleri yapışıklık yapıyo die biliyorum o yüzden sadece kakadan sonra ince bi tabaka halinde sürülmesi lazımmış.bide kukusunda dudak üstüne sürülmemesi gerekio yapışıklık olmaması için.bizim doktorumuz böle demişti bir de sadece su ile temizleyin demişti.günde 1 kez de dudak kısmını iki parmağınızla ayırıp ukardan aşağıya iki tarafını silincek demişti.ıslak mendil kullamayın kızlar ben mustella kullanıyodum ki en iisi diye. doktorumuz sadece su değicek diyince mothercare de kare pamuklar wardı tüy bırakmayan ama son zamanrrda bulunmuyo ben de ıslak mendilleri yıkayıp kullanıyorum yerimseniben
izmirde çocuk doktorumuz kent hastanesinden Cengiz bey idi..
kent in doktorları da çoook iidir hepsi seçilmiş
ben doğumumu orda yapmıştım
ıslak mendile gelince pişik yapar diye bişi yok ama
su en doğal şey değil mi ıslak mendillerde de kimyasal war
yani içinde mutlaka o pakette uzun süre durabilesi için kimyasal wardır
sadece su bile içerse o pakette kokar
o yüzden
ama memnunsanız dwmmmmyerimseniben
uyku waktiiiiiiiiiii
tüm bebişleree bu yağmurlu gecede mışıl mışıl uykular diliyorum inşşşşşşşş
kiii o bebişlerin anneleride mışıl mışıl uyuyabilsinler yerimseniben
bende ilk 1 ay unibaby kullanıyordum sonra babamız dalin, prima huggies almış 3 lü 3lü içlerinde birtek huggiesi sevmedik hem kokusundan dolayı hemde minik minik kızarıklarlar yapmıştı. sonra dalin ve primayı yıkayarak kullanıyordum ben aşağı yukarı yarım saatte bilemediniz 1 saatte bez değiştiriyorum bezi ıslak olsada olmasada. bu kdr sık bez değiştirince ıslak mendilleri yıkamak biraz zor gelmeye başladı. şimdi direk siliyorum. bugüne kdr hiç pişiğimiz olmadı. pişik önleyici kremimizde var ama hiç açmadım henüz. bebişlerin ciltlerine göre ve bezini ne sıklıkla değiştirdiğimize göre oluyor sanırım pişik.
ıslak mendillerin yıkandığını ilk defa duyuyorum..ohaoldumsmile
ben aynı yeri 2 kez kullanmıyorum silerken..huggiesden çok memnundum ama pahallı gelmeye başladı..2 sıpa ile olmuyor..carfurun alkolsüz parfümsüz ıslak mendilleri ile de işimizi görüyoruz..daha ekonomik..
ıslak mendillerin yıkandığını ilk defa duyuyorum..ohaoldumsmile
ben aynı yeri 2 kez kullanmıyorum silerken..huggiesden çok memnundum ama pahallı gelmeye başladı..2 sıpa ile olmuyor..carfurun alkolsüz parfümsüz ıslak mendilleri ile de işimizi görüyoruz..daha ekonomik..
makyaj temizlemek için yuvarlak ped pamuklardan kullanıyordum birgün gözümü çizmişti bir baktım içinden süpürge çöpüne benzer minik bir cisim çıkmıştı
oyuncak kiralama sitesinden 3 aylığına katlanır salıncak aldım..pille çalışıyor..kendi kendine sallanıyor..kızım umarım onda uyur..uyudu gibi..iyice uyusun da yerine yatayım,ben de uyuyayım..aloynaver diye bir site arkadaşlar..
aynen arkadaşım ama biçok yerde kampanya oluyor 3 lü paketlerde.takip edebilirsen çok iyi oluyor.joker yapıyor mesela.bazı zincir marketler de yapıyor.duyarsam haber veririm.
uyudu valla :)sonbahar ben de aynı tip pamuk kullanıyorum ama benimkiler bebek için kare ve büyük biraz iyi sonuç aldım.hem ekonomik 2.5 tl falan paketi
bence uyur bizde de benzer bir ürün var.kızım normalde emerek uyur ama ben dersteyken annem onda uyutuyor.çok memnunum,biz yemek falan yerken rahat ettiriyor bizi,bi de müzik çalıyor.ooooohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?