2010 Temmuz Anneleri : )

sağol canım içiyorum artık hayatta su içmemezlik yok :)

günaydın herkese:))

ee siz garibansanınz biz neyiz,bizim ev 60mkaredelikafadulden
ama temizlemesi kolay, ben de böle teselli ediyorum kendimi:))

çokkk teşekkür ederim ilgin için canım çok sevindim sağlıkla büyütsün kuzularını inşallahh:Saruboceq:

:Saruboceq:amin canım

gökçekcim şöyle düşün sen şimdiye kadar hep anne sütüyle besledin ve kilo alımı normaldi.
demekki senin sütün yetiyo bunda bir sorun yok sadece belki son birkaç gündür azalmıştır.
sakın moralini bozma humana çok işe yarıyo ben içtikten 15dk sonra hissediyorum farkı.
bir de eczanelerde malt içeceği satılıyo.
alkolsüz bira o da çok artırıyo sütü.
3lt de su içmeye çalış.süt ve ayran da artırıyo bak.
sen dikkat ettiğin andan itibaren çoğalacak sütün hiç merak etme.

günaydın annişler bugün okul yok evdeyim kızımla süslenip püslenip güne gideceğiz bayanssulusmile

oooh güle güle gidin bakalımzemuszemuszemuszemus

canım süpersin malt içeceğini millete söylüyordum kendim unutmuşum :) bi ondan bi humana alayım.
bugün içerim artık :) sağoll

canım yanlış anlamışsın ıslak mendili sudan geçirip.kullandıktan sonra atıyruz :))

yorgun bir çalışan anneden hepinize merhabalar hanımlar,ne zormuş hem çalışıp hem anne olmak.işte ilk günümdü ve berbattı :bbo:

allah kolaylık versin canım.ben nasıl döneceğim bilmiyorum. sanırım dönmeyeceğim.

hahah :)) bende yapıyorum bazen bunu ıslak mendili beğenmediysem içindeki alkol ve parfüm gitsin diye yapıyorum :)

günaydın canım kendini üzme bu kadar emin ol sütün vardır ve bebeğine yetiyordur. bir doktor söylemişti sütün yetmemesi gibi bir şey olamaz diye emzirdikçe gelir sütün canım. sen kalitesine dikkat et sağlıklı beslen ve uzun emzirki bebeğin sütün yağlı kısmını alınca kiloda almaya başlar benimde bebeğim biraz zayıf gibi geliyor bana ama etrafımdaki herkes gayet iyi kilolu olursa ahareketleri kısıtlanır geç yürür diyorlar bi bakıma doğru. sütün bol olsun:)
günaydın annişler bugün okul yok evdeyim kızımla süslenip püslenip güne gideceğiz bayanssulusmile
örtmen olmak ne güzel yahu imreniyorum inanki:)
ayy allah iyiliğini verisn canım benim... kız öyle yıkamak değil ....

kullanmadan önce içindeki alkol gitsin diye yıkamak.

daha o kadar iğrençleşmedik ve de pintileşmedik.
kaydirigubbakcemile3
:)))) çok güldüm

ben d eçok güldüm hem de kahkahalarla kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benim saçım çok dökülmeye başladı sizde de var mı böyle bir olay?

merhaba kizlar/

dun aksam kuzey beni deli etti gozlerinden uyku akiyo ama uyuyamiyordu

her turlu salladim ayakda pusette besikde kucakda yok anam uyumuyor ki kendi kendine uykuya dalardi

en son yattim yataga aldim yanima elini tuttum bir yandanda karnini ovdum uyudu cocuk gece beraber uyumusuz esim salonda yatmis

cok zormus uyumayan cocuk insallah bu son olur

günaydın canım, benim kız<ımda zayıf değil 3 aylık kız bebeği kilosuna göre iyi. ama 1 ayda az kg almış, devamlı ağlıyordu. hastamı diye düşünürken açlığı aklıma bile getirmemişim. aç kalınca yavrucum emzikle idare ediyormuş şimdi dr.u aradım, 1 haftadan birşey olmaz bu hafta çok iyi beslen emzir c.tesi kilosuna bakalım. artmazsa ek alternatiflere bakarız, şimdi gerek yok dedi. ağlamasada biraz uzun zaman beklesem dolsa..deli gibi su,humana,meyve suyu içiyorumm :)

bu arada esim singirakli corap almis onu giydirdim pusete koydum ayaklari ile oynuyor asagida bende kahve molasi verdim

ya benim oglanda ara ara emmek istemiyor acaba sut gelmiyo diyemi ki

huzursuz da degil yataga koyunca oglece duruyor/

bende sut azligi ihtimalini dusunup dun acayip tatli yedim simdi gogusler tas oldu kendi kendine akiyor

bu zamanda iyi beslenmek lazimmis

teacherofelt öğretmen olduğuna pişman oldun ben şimdi anladım çok güzel bir meslek olduğunu elbette zorlukları vardır ama yinede avantajları çok olan bir meslek.
ben grafikerim işe ne zaman dönerim belli değil çalıştığım sektör özel kimse bana demeyecek aman ne güzel çocuk bakmışın gel seni son maaşın üzeribden işe alayım demeyecek. aksine sen çocuk bakarken yeni programlar çıktı teknoloji değişti anlayış değişti sen kendini geliştirnmi yok aksine geri kaldın ayak uydurana kadar 5 sene önceki maaşla devam ((

bende tatlı yapacağım bugün, gerçi tatlı şeyler hep yerim ama bu hafta kamptayız kızımla:)

canım ben senin bebişini gördüm maş iyi kilosu.hatta sizin çoçukları görünce benim kızım ne kadar zayıf diyorum.bende sütümden hep şüphe ediyorum hatta yazmıştım sütüm yok diye.şimdi süt olsun diye her türlü tatlı abur cubur yiyorum fakat sütüm ilk zamanlardaki gibi deil.suyu içmeyide hep unuturum.önceden hiç su iömezdim şimdi midme bulana bulana içiyorum.humana still bende alcam canım in iyi gelir sütümüze

hemde nasıııl
benim hamilelğimde hiç saçım dökülmezdi bende millete hava atıyordum hamilelik çok yaradı bana saçlarım çok güzellşti diyordum ama benimde dökülmeye başladı aşırı deil ama

ıslak mendil pişik yapmıyor ama, su ve pamuk ile yıkamak gibi olmuyor ben denedim..tabi zor oluyor her seferinde su hazırla pamuk hazırla ama en iyi ve sağlıklı yöntem bu şekilde kızlar..o mendillerin içinde kesinlikle kimyasal var ben buna inanıyorum..hastane kullanır tabi onların kolayına geliyor ama bize tavsiye etmiyorlar.

arkadaşlar benim saçım çok dökülmeye başladı sizde de var mı böyle bir olay?

benim de dökülüyo

biz de hiç uyumadık dün...

süt gelmese ya da aç kalsa çok ağlar bence.
ilke acıkınca memeyi alana kadar çığlık çığlığa bağırıyoohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…