evet canım ya bu minişlere hemen nazar değiyor hatta bazen ben burda milletin yazdıklarını okuyorum ohh bu sorun bizde yok diyorum pat hemencik bizde de oluyor,şom ağızlı mıyım neyim delikafadulden
canım benim de azalıyor bazen ama ne zaman suyu az içsem ve öğün atlasam o zaman oluyor,bunlara dikkat etmeni öneririm
biz garibanız,90 m kare naniknanik kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana 500 m kare evde de otursam o kadar oyuncak yıllar sonra nereye koncak..
neyse yatamadım bir türlü..dün angelnrcn yüzünden moralim bozulmuştu,bu gün bu saatte sohbet iyi geldi,teşekkürler ve iyi gecelerrr..opuyorumnanaktan
çokkk teşekkür ederim ilgin için canım çok sevindim sağlıkla büyütsün kuzularını inşallahh:Saruboceq:
ilk günaydın benden olsun bugün :) herkese günaydın..
canım çok sıkkın dün geceden beri, kızım dün çok huysuz demiştim, emzik veriyorum cok cok emiyor. niye emmiyor, niye bu kadar ağlıyor dedim türlü türlü şey düşündüm. ve sütüm mü az acaba diye yeni düşündüm. sağdım az çıktı, gerçi el pompası ile verimli olur mu bilmiyorum. yavruma yetmiyor demekki ondan ağlıyor, emzikle duruyor. oturdum bide ağladım, niye düşünemedim bunu diye.mafoldumben
humana still alıcam gidip, ne kadarda etki eder kızlar yaa.. bi içeyim bekleyim..faydası olmazsa dr.u arıcam. demek bundan kilo almamış, ilaç veriyorum kusmuyorda artık.. ah ahhh. artık mamamı ver der ek gıdayamı başlar.napıcaz bakalım. lütfen sütüm artsın ya..
günaydın annişler bugün okul yok evdeyim kızımla süslenip püslenip güne gideceğiz bayanssulusmile
günaydın herkese:))
ee siz garibansanınz biz neyiz,bizim ev 60mkaredelikafadulden
ama temizlemesi kolay, ben de böle teselli ediyorum kendimi:))
:Saruboceq:amin canım
gökçekcim şöyle düşün sen şimdiye kadar hep anne sütüyle besledin ve kilo alımı normaldi.
demekki senin sütün yetiyo bunda bir sorun yok sadece belki son birkaç gündür azalmıştır.
sakın moralini bozma humana çok işe yarıyo ben içtikten 15dk sonra hissediyorum farkı.
bir de eczanelerde malt içeceği satılıyo.
alkolsüz bira o da çok artırıyo sütü.
3lt de su içmeye çalış.süt ve ayran da artırıyo bak.
sen dikkat ettiğin andan itibaren çoğalacak sütün hiç merak etme.
oooh güle güle gidin bakalımzemuszemuszemuszemus
günaydın herkese:))
ee siz garibansanınz biz neyiz,bizim ev 60mkaredelikafadulden
ama temizlemesi kolay, ben de böle teselli ediyorum kendimi:))
ya ıslak mendilleri yıkamak çok sağlıklı olmaz gibi geliyor bana..kullandığımız tuvalet kağıtlarını tekrar kullanmak gibi..sanırım ekonomik olsun diye öyle yapılıyor ama sanmıyorum doğru bir şey olduğunu....
mirabaaa :kedi:
yorgun bir çalışan anneden hepinize merhabalar hanımlar,ne zormuş hem çalışıp hem anne olmak.işte ilk günümdü ve berbattı :bbo:
hahah :)) bende yapıyorum bazen bunu ıslak mendili beğenmediysem içindeki alkol ve parfüm gitsin diye yapıyorum :)tuvalet kağıdını yıkayıp tekrar kullanmak benzetmesi hem güldürdü beni hemde yanlış anlaşıldım şimdi topicte herkes beni kullanılmış ıslak mendilleri yıkayıp tekrar kullanıyorum zannetmese bari :)) zaten kullanmadan önce mendil yıkmayıda bıraktım dediğim gibi burdan okumuştum ben ne duyarsam deniyorum işte. kobay gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın canım kendini üzme bu kadar emin ol sütün vardır ve bebeğine yetiyordur. bir doktor söylemişti sütün yetmemesi gibi bir şey olamaz diye emzirdikçe gelir sütün canım. sen kalitesine dikkat et sağlıklı beslen ve uzun emzirki bebeğin sütün yağlı kısmını alınca kiloda almaya başlar benimde bebeğim biraz zayıf gibi geliyor bana ama etrafımdaki herkes gayet iyi kilolu olursa ahareketleri kısıtlanır geç yürür diyorlar bi bakıma doğru. sütün bol olsun:)ilk günaydın benden olsun bugün :) herkese günaydın..
canım çok sıkkın dün geceden beri, kızım dün çok huysuz demiştim, emzik veriyorum cok cok emiyor. niye emmiyor, niye bu kadar ağlıyor dedim türlü türlü şey düşündüm. ve sütüm mü az acaba diye yeni düşündüm. sağdım az çıktı, gerçi el pompası ile verimli olur mu bilmiyorum. yavruma yetmiyor demekki ondan ağlıyor, emzikle duruyor. oturdum bide ağladım, niye düşünemedim bunu diye.mafoldumben
humana still alıcam gidip, ne kadarda etki eder kızlar yaa.. bi içeyim bekleyim..faydası olmazsa dr.u arıcam. demek bundan kilo almamış, ilaç veriyorum kusmuyorda artık.. ah ahhh. artık mamamı ver der ek gıdayamı başlar.napıcaz bakalım. lütfen sütüm artsın ya..
örtmen olmak ne güzel yahu imreniyorum inanki:)günaydın annişler bugün okul yok evdeyim kızımla süslenip püslenip güne gideceğiz bayanssulusmile
:)))) çok güldümayy allah iyiliğini verisn canım benim... kız öyle yıkamak değil ....
kullanmadan önce içindeki alkol gitsin diye yıkamak.
daha o kadar iğrençleşmedik ve de pintileşmedik. kaydirigubbakcemile3
allah kolaylık versin canım.ben nasıl döneceğim bilmiyorum. sanırım dönmeyeceğim.
sağol canım
örtmen olmak ne güzel yahu imreniyorum inanki:)
ben dün öğretmen olduğuma bir kere daha pişman oldum
:)))) çok güldüm
arkadaşlar benim saçım çok dökülmeye başladı sizde de var mı böyle bir olay?
allah kolaylık versin canım.ben nasıl döneceğim bilmiyorum. sanırım dönmeyeceğim.
hahah :)) bende yapıyorum bazen bunu ıslak mendili beğenmediysem içindeki alkol ve parfüm gitsin diye yapıyorum :)
günaydın canım kendini üzme bu kadar emin ol sütün vardır ve bebeğine yetiyordur. bir doktor söylemişti sütün yetmemesi gibi bir şey olamaz diye emzirdikçe gelir sütün canım. sen kalitesine dikkat et sağlıklı beslen ve uzun emzirki bebeğin sütün yağlı kısmını alınca kiloda almaya başlar benimde bebeğim biraz zayıf gibi geliyor bana ama etrafımdaki herkes gayet iyi kilolu olursa ahareketleri kısıtlanır geç yürür diyorlar bi bakıma doğru. sütün bol olsun:)
örtmen olmak ne güzel yahu imreniyorum inanki:)
:)))) çok güldüm
günaydın canım, benim kız<ımda zayıf değil 3 aylık kız bebeği kilosuna göre iyi. ama 1 ayda az kg almış, devamlı ağlıyordu. hastamı diye düşünürken açlığı aklıma bile getirmemişim. aç kalınca yavrucum emzikle idare ediyormuşşimdi dr.u aradım, 1 haftadan birşey olmaz bu hafta çok iyi beslen emzir c.tesi kilosuna bakalım. artmazsa ek alternatiflere bakarız, şimdi gerek yok dedi. ağlamasada biraz uzun zaman beklesem dolsa..deli gibi su,humana,meyve suyu içiyorumm :)
bende ogle bir sorun yaok ama bebek anneyi tanimaya baslayinca saclar dokulmeye baslar diyor buyukler
ya benim oglanda ara ara emmek istemiyor acaba sut gelmiyo diyemi ki
huzursuz da degil yataga koyunca oglece duruyor/
bende sut azligi ihtimalini dusunup dun acayip tatli yedim simdi gogusler tas oldu kendi kendine akiyor
bu zamanda iyi beslenmek lazimmis
canım ben senin bebişini gördüm maş iyi kilosu.hatta sizin çoçukları görünce benim kızım ne kadar zayıf diyorum.bende sütümden hep şüphe ediyorum hatta yazmıştım sütüm yok diye.şimdi süt olsun diye her türlü tatlı abur cubur yiyorum fakat sütüm ilk zamanlardaki gibi deil.suyu içmeyide hep unuturum.önceden hiç su iömezdim şimdi midme bulana bulana içiyorum.humana still bende alcam canım in iyi gelir sütümüzegünaydın canım, benim kız<ımda zayıf değil 3 aylık kız bebeği kilosuna göre iyi. ama 1 ayda az kg almış, devamlı ağlıyordu. hastamı diye düşünürken açlığı aklıma bile getirmemişim. aç kalınca yavrucum emzikle idare ediyormuşşimdi dr.u aradım, 1 haftadan birşey olmaz bu hafta çok iyi beslen emzir c.tesi kilosuna bakalım. artmazsa ek alternatiflere bakarız, şimdi gerek yok dedi. ağlamasada biraz uzun zaman beklesem dolsa..deli gibi su,humana,meyve suyu içiyorumm :)
benim hamilelğimde hiç saçım dökülmezdi bende millete hava atıyordum hamilelik çok yaradı bana saçlarım çok güzellşti diyordum ama benimde dökülmeye başladı aşırı deil amahemde nasıııl
kent in doktorları da çoook iidir hepsi seçilmiş
ben doğumumu orda yapmıştım
ıslak mendile gelince pişik yapar diye bişi yok ama
su en doğal şey değil mi ıslak mendillerde de kimyasal war
yani içinde mutlaka o pakette uzun süre durabilesi için kimyasal wardır
sadece su bile içerse o pakette kokar
o yüzden
ama memnunsanız dwmmmmyerimseniben
uyku waktiiiiiiiiiii
tüm bebişleree bu yağmurlu gecede mışıl mışıl uykular diliyorum inşşşşşşşş
kiii o bebişlerin anneleride mışıl mışıl uyuyabilsinler yerimseniben
merhaba kizlar/
dun aksam kuzey beni deli etti gozlerinden uyku akiyo ama uyuyamiyordu
her turlu salladim ayakda pusette besikde kucakda yok anam uyumuyor ki kendi kendine uykuya dalardi
en son yattim yataga aldim yanima elini tuttum bir yandanda karnini ovdum uyudu cocuk gece beraber uyumusuz esim salonda yatmis
cok zormus uyumayan cocuk insallah bu son olur
ya benim oglanda ara ara emmek istemiyor acaba sut gelmiyo diyemi ki
huzursuz da degil yataga koyunca oglece duruyor/
bende sut azligi ihtimalini dusunup dun acayip tatli yedim simdi gogusler tas oldu kendi kendine akiyor
bu zamanda iyi beslenmek lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?