Sonbahar seni görüdüğüme sevindim,
ben de merak ediyordum nerdesin diye,
iyisiniz diil mi?
Kiloyu da takma gayet güzel vermişsin verilir daha merak etme.
yaa hala mı yeşil ahh kıyamam ben ona,
Ama daha ilacın etkisi hemen belli olmaz,
biliyosun biz büyüklerde bile antibiyotikler sonradan işe yarıyor,
İyileşicek inşallah canım merak etme sen.
Rüzgara cicileri alamadım yaa,
Samsuna gidemedik yağmur yüzünden,
İnternettende bir sürü şey beğendim ama bedenlerden emin olmaıyorum,
İdilbabynin bedenleri nasıl kızlar,
hani bazı markalar normale göre büyük ya da küçük oluyorlar ya,
mesela LCWnin bedenleri Mothercare'ın bedenlerine göre baya büyük,
İdilbaybninki nasıl,
ÜSt komşum bi eşortman takım getirmiş hediye Rüzgara bugün verdi,
mesela onda 6-9 ay yazıyor ama küçük geldi gözüme,
hatta Rüzgara denedik oldu yani,
normalde LCWnin ürünlerinde daha yeni 3-6 aylıkları giymeye başladı,
İdilbabynin bütün ürünlerimi böyle küçük acaba.
Fotoğrafınız çok güzel maşallah size çekirdek aile...
Sorma sorma...
oyuncak kiralama sitesinden 3 aylığına katlanır salıncak aldım..pille çalışıyor..kendi kendine sallanıyor..kızım umarım onda uyur..uyudu gibi..iyice uyusun da yerine yatayım,ben de uyuyayım..aloynaver diye bir site arkadaşlar..
ya ıslak mendilleri yıkamak çok sağlıklı olmaz gibi geliyor bana..kullandığımız tuvalet kağıtlarını tekrar kullanmak gibi..sanırım ekonomik olsun diye öyle yapılıyor ama sanmıyorum doğru bir şey olduğunu....
uyudu valla :)
carfurun ıslak mendilleri daha ucuz..72 tane var içinde..alkolsüz,parfümsüz ve ph ı 5,5..
1,800 tl tanesi ...
güle güle kullanın inşallah yavruşun onda uyur. beşiğimiz sallanıyor, anadizimiz var, oda yetmedi hamağımız var, dönencemiz var titeşimli müzikli, ama olmuyor arkadaş, ayağımdan başka yerde uyumuyor. şimdi craftın mama sandalyesi olabilen elektirikli anakucağı var onu sipariş ettim netten. komşumda denedim kızım durmadı ama dedim hani bir ihtimal alışır belki... evimdeki eşyalarla 5 tane çocuk büyütülür. komşumun bebeği kucağa alınmak bile istemiyor bütün gün koltuğun üstünde duruyor. satın almamakla , kiralamakla çok iyi yapmışsın. güle güle kullanın.
ayy allah iyiliğini verisn canım benim... kız öyle yıkamak değil ....
kullanmadan önce içindeki alkol gitsin diye yıkamak.
daha o kadar iğrençleşmedik ve de pintileşmedik. kaydirigubbakcemile3
herkese iyi geceler,tatlı rüyalar...opuyorumnanaktan
gözün aydınnn arkadaşım.inşallah sürekli işine yarar.aklında olsun eğer çok memnun kalırsan bendeki ürün daha uzun süre kullanıma uygun,3 yaşına kadar.almayı düşünürsen birgün markayı yazarım.
evet daha uygunmuş ama içim rahat etmiyor işte.bebek malzemeleri üretenlerin ürünleri daha güvenilir geliyor.zaten evde pamuk+su yaptığım için çok koymuyor bize
canım almayı düşünmüyorum,kiralamak daha mantıklı..2 sıpa ile masrafımız çok zaten ,teşekkür ederim yine de..
tuvalet kağıdını yıkayıp tekrar kullanmak benzetmesi hem güldürdü beni hemde yanlış anlaşıldım şimdi topicte herkes beni kullanılmış ıslak mendilleri yıkayıp tekrar kullanıyorum zannetmese bari :)) zaten kullanmadan önce mendil yıkmayıda bıraktım dediğim gibi burdan okumuştum ben ne duyarsam deniyorum işte. kobay gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
haklısın arkadaşım.insan karşısındakini kendi gibi sanıyor.bazen ikizlerin olduğunu unutuyorum.kusura bakma,esasen haklısın bizim ev rahat 2 tane daha büyütür, o kadar abarttık.
kızlar temmuz annelerinde izmirli olanların sayısı fazla bir buluşma ayarlıyalımda tanışalım hepbirlikte hem bebekler büyüdükçe çocuk oyun gurubu yaparız hep birlikte arkadaş olurlar
izmirlileri yazıyorum başka izmirli var mı aramızda?
krikitos
nazosan
gizemsa
kkgm
platin
5 kişi sayısı hiçte az değil izmire yakın yerlerdende katılmak isteyen olur belki tanışma arkadaşlık fırsatları doğar böylece
biz garibanız,90 m kare naniknanik kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana 500 m kare evde de otursam o kadar oyuncak yıllar sonra nereye koncak..
neyse yatamadım bir türlü..dün angelnrcn yüzünden moralim bozulmuştu,bu gün bu saatte sohbet iyi geldi,teşekkürler ve iyi gecelerrr..opuyorumnanaktan
evet canım şu anda yorgun ama mutlu bebeklerini büyütüyoalkisalkisalkis
Teşekkür ederim veridğin bilgi için.arkadaşım iyi geceler.ben idil baby nin çıtçıtlı atlet body lerini kullanıyorum.bedenler tam dedikleri aylara uyuyor bence.çok da kaliteliler.hatta ben her mağazada bulamıyorum diye netten sipariş vericem.boylara güveniyorum.
ilk günaydın benden olsun bugün :) herkese günaydın..
canım çok sıkkın dün geceden beri, kızım dün çok huysuz demiştim, emzik veriyorum cok cok emiyor. niye emmiyor, niye bu kadar ağlıyor dedim türlü türlü şey düşündüm. ve sütüm mü az acaba diye yeni düşündüm. sağdım az çıktı, gerçi el pompası ile verimli olur mu bilmiyorum. yavruma yetmiyor demekki ondan ağlıyor, emzikle duruyor. oturdum bide ağladım, niye düşünemedim bunu diye.mafoldumben
humana still alıcam gidip, ne kadarda etki eder kızlar yaa.. bi içeyim bekleyim..faydası olmazsa dr.u arıcam. demek bundan kilo almamış, ilaç veriyorum kusmuyorda artık.. ah ahhh. artık mamamı ver der ek gıdayamı başlar.napıcaz bakalım. lütfen sütüm artsın ya..
Erkenci bir günaydın da benden olsun herkese,
Bu sabah uyku tutmadı,
Oğluşumu emzirdim yatağa girmedim,
güzelce giyinip mutfağa geldim yemeklerimi yaptım,
az sonra da kahvaltı yapıcam,
Çayım demmlenirken uğramak istedim,
Teşekkür ederim veridğin bilgi için.
Canım geçen ben de sağdım elektirikliyle yarım saatte 50 cc zar zor çıkmıştı,
ama ertesi gün 10 dk.da 100 ccden fazla çıktı,
zamanına göre de değişiyor bu süt olayı,
humana al bence işe yarıyor,
bol bol da su içmeye dikkat et,
ama öyle böyle değil çok iç,
Hemen artacak sütün merak etme,
Ve sütüm var sütüm var diyerek gez evde(deli gibi biliyorum ama yap bunu)
Bulgur pilavı ye,biraz da tatlı bişeyler,
üzülme olmadı geceleri mama verirsin,
ama sakın 6. aya kadar sütünden kesmeyi düşünme,
gelmiyor kelimesini de ağzına alma.
Rüzgarı bugün çok anlattım,
nazar ettim oğlanı,
Hİç olmayan bişey oldu kendi yatağımızın üstünde altını alıyordum,
ilk defa alt açmasını sermedim,
çünkü bezi değiştireli iki dakka olmuştu,
bezin cırtcırtları yırtılmış gibi geldiği için yenisini takayım tekrar dedim,
altı temiz yani eminim,
ondan sermedim alt açmayı,
biizmki o anda çişini yapıverdi,
Allahtan yorgana geçmedi,
çünkü nevresimim kapitonelerdendi,
o ıslandı sadece hemen müdahele ettim,
gece gece nevresimler yıkandı değişti,
bir de 10dan sonra uyanık kalmazdı hiç,
Daha yeni uyudu bu gece,
bir daha asla anlatmayacağım oğlumu kimseye.
ilk günaydın benden olsun bugün :) herkese günaydın..
canım çok sıkkın dün geceden beri, kızım dün çok huysuz demiştim, emzik veriyorum cok cok emiyor. niye emmiyor, niye bu kadar ağlıyor dedim türlü türlü şey düşündüm. ve sütüm mü az acaba diye yeni düşündüm. sağdım az çıktı, gerçi el pompası ile verimli olur mu bilmiyorum. yavruma yetmiyor demekki ondan ağlıyor, emzikle duruyor. oturdum bide ağladım, niye düşünemedim bunu diye.mafoldumben
humana still alıcam gidip, ne kadarda etki eder kızlar yaa.. bi içeyim bekleyim..faydası olmazsa dr.u arıcam. demek bundan kilo almamış, ilaç veriyorum kusmuyorda artık.. ah ahhh. artık mamamı ver der ek gıdayamı başlar.napıcaz bakalım. lütfen sütüm artsın ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?