benim de avuç avuç dökülüyor.kel kalıcam diye çok korkuyorum delikafadulden şaka bir yana kestirsek mi ne yapsak valla çok dökülüyor.taramaya korkuyorum.arkadaşlar benim saçım çok dökülmeye başladı sizde de var mı böyle bir olay?
bu arada esim singirakli corap almis onu giydirdim pusete koydum ayaklari ile oynuyor asagida bende kahve molasi verdim
iyi de alt temziliği için olan ıslak mendiller zaten alkolsüz ve parfümsüz oluyor...ph ları 5,5 oluyor..canım yanlış anlamışsın ıslak mendili sudan geçirip.kullandıktan sonra atıyruz :))
myline grafikerim demişsin güzel sanatlar fak mezunumusun ?ben de güzel sanatlar fak mezunuyum.branşım seramik tasarımı ve seramik sanatları...teacherofelt öğretmen olduğuna pişman oldun ben şimdi anladım çok güzel bir meslek olduğunu elbette zorlukları vardır ama yinede avantajları çok olan bir meslek.
ben grafikerim işe ne zaman dönerim belli değil çalıştığım sektör özel kimse bana demeyecek aman ne güzel çocuk bakmışın gel seni son maaşın üzeribden işe alayım demeyecek. aksine sen çocuk bakarken yeni programlar çıktı teknoloji değişti anlayış değişti sen kendini geliştirnmi yok aksine geri kaldın ayak uydurana kadar 5 sene önceki maaşla devam((
benim kız artık oyuncağını tutabiliyor ellerini kullanmaya başladı yavaş yavaşş...
bu da benim hoşuma gidiyor başında oyuncak sallamaktan kurtuldum en azından..
iyi de alt temziliği için olan ıslak mendiller zaten alkolsüz ve parfümsüz oluyor...ph ları 5,5 oluyor..
kent hastanesi hijyen ve enfeksiyona karşı alınan önlemler konusunda son derecede titiz ve izmirde 1 numara olan bir hastanede..bana orda önerdiler valla kullanmamı..Hiç sorun yaşamadım şimdiye dek..eğer işe yaramasaydı alt temizliği için o kadar çok markada özel ıslak mendiller imal edilmez ve satılmazdı..çeşit çeşit var piyasada..sağlık bakanlığı da onaylamazdı sakıncası olsaydı...
myline grafikerim demişsin güzel sanatlar fak mezunumusun ?ben de güzel sanatlar fak mezunuyum.branşım seramik tasarımı ve seramik sanatları...
myline grafikerim demişsin güzel sanatlar fak mezunumusun ?ben de güzel sanatlar fak mezunuyum.branşım seramik tasarımı ve seramik sanatları...
ıslak mendilleri sudan geçirmeyi de sizden duydum kızlar haa..
sanırım biraz daha titizsiniz siz:))) birşey olmasın diye anlıyorum sizi..
ama ben oğlumu da ıslak mendillerle büyüttüm kızıma da öyle yapıyorum..hiç sorun olmadı..
primanın ıslak mendillerini kullanıyorum ben.
maşallah kızına:) benim kızımda hafif olanları tutabiliyor.benim kız artık oyuncağını tutabiliyor ellerini kullanmaya başladı yavaş yavaşş...
bu da benim hoşuma gidiyor başında oyuncak sallamaktan kurtuldum en azından..
valla canım bana bebek hemşireleri söylemişti.ama süresi varmı bilmiyorm yani şu kadar bu kadar yıkayın demedi
benim doğumumda iyi bir hastanede oldu, ordada unibaby kullanılıyordu. bende öyle devam ediyorum. bitince başka alıcam artık..
maşallah kızına:) benim kızımda hafif olanları tutabiliyor.
sonbahar ben de aynı tip pamuk kullanıyorum ama benimkiler bebek için kare ve büyük biraz iyi sonuç aldım.hem ekonomik 2.5 tl falan paketi
kızlaaar az önce ne yaptım biliyo musunuz?
mutfakta çamaşır ve bulaşık makineleri yanyana, çamaşırları çamaşır makinesine attım,
dolaptan ölçeğiyle deterjanı aldım bulaşık makinesinin o hap kadar deterjan gözüne doldurmaya çalışıyorum bi de çok mu aldım deterjanı niye sığmadı ki buraya diye düşünüyorumsempatiksalakcinni
allahtan çalıştırmadım bulaşık makinesini bir de içinde temizler vardı ohaoldumsmile
yedim kafayı heralde:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?