2010 Temmuz Anneleri : )

ya kizlar bizim yarin kontrolumuz var ama bugun kuzeyi tarttim 900 gr anca almis onun birazida giysi bez falan

cok uzuldum simdi/

ben artik yarina kadar elli kere iner cikarim tartiya ve durmadan cocugu beslemeye calisirim

anam oda bir inat istemeyince almiyor memeyi beni deli ediyor/

canım yanlış anlamışsın ıslak mendili sudan geçirip.kullandıktan sonra atıyruz :))
iyi de alt temziliği için olan ıslak mendiller zaten alkolsüz ve parfümsüz oluyor...ph ları 5,5 oluyor..
kent hastanesi hijyen ve enfeksiyona karşı alınan önlemler konusunda son derecede titiz ve izmirde 1 numara olan bir hastanede..bana orda önerdiler valla kullanmamı..Hiç sorun yaşamadım şimdiye dek..eğer işe yaramasaydı alt temizliği için o kadar çok markada özel ıslak mendiller imal edilmez ve satılmazdı..çeşit çeşit var piyasada..sağlık bakanlığı da onaylamazdı sakıncası olsaydı...

myline grafikerim demişsin güzel sanatlar fak mezunumusun ?ben de güzel sanatlar fak mezunuyum.branşım seramik tasarımı ve seramik sanatları...

selammmmm.oğlanı okula yolladım evi toparladım..dünden yemeğim de var akşama..
kızım uyudu bende buraya bakayım dedim..
hihoyyyt

ıslak mendilleri sudan geçirmeyi de sizden duydum kızlar haa..

sanırım biraz daha titizsiniz siz:))) birşey olmasın diye anlıyorum sizi..
ama ben oğlumu da ıslak mendillerle büyüttüm kızıma da öyle yapıyorum..hiç sorun olmadı..
primanın ıslak mendillerini kullanıyorum ben.

benim kız artık oyuncağını tutabiliyor ellerini kullanmaya başladı yavaş yavaşş...

bu da benim hoşuma gidiyor başında oyuncak sallamaktan kurtuldum en azından..

Selam arkadaşlar.

Benimde saçlarım acayip dökülüyor.Her yer kıl sinir oluyorum.Ben saçlarımı kestirdim ama nafile dökülem durmadı.Normal diyorlar,bakalım ne zaman geçecek bu durum.

Bende ilk zamanlar ıslak mendilleri yıkayıp öyle temizliyordum yağızın poposunu,bizde hep primanın ıslak mendillerinden kullandık halada kullanıyoruz.
gerçi son 1 aydır yıkamadan kullanıyorum.
Yıkamamın sebebide çok küçüktü,bez soğuk olunca irkiliyordu bende sıcak suyla ısıtıyordum bezleri.
Yani bezlerden şüphem olduğundan değildi.

valla canım bana bebek hemşireleri söylemişti.ama süresi varmı bilmiyorm yani şu kadar bu kadar yıkayın demedi

myline grafikerim demişsin güzel sanatlar fak mezunumusun ?ben de güzel sanatlar fak mezunuyum.branşım seramik tasarımı ve seramik sanatları...

evet canım güzel sanatlar fak. grafik mezunuyum en berbat mesleklerden biri gecesi gündüzü olmayan bir meslek sakın çocuklarınız gariker yada tasarımcı olmasın şahsen ben istemem kızımın grfkr olmasını:))

ilk zamanlar bende yaptım pamuktan mendile geçişte ama artık yapmıyorum.

benim kız artık oyuncağını tutabiliyor ellerini kullanmaya başladı yavaş yavaşş...

bu da benim hoşuma gidiyor başında oyuncak sallamaktan kurtuldum en azından..
maşallah kızına:) benim kızımda hafif olanları tutabiliyor.

kızlaaar az önce ne yaptım biliyo musunuz?
mutfakta çamaşır ve bulaşık makineleri yanyana, çamaşırları çamaşır makinesine attım,
dolaptan ölçeğiyle deterjanı aldım bulaşık makinesinin o hap kadar deterjan gözüne doldurmaya çalışıyorum bi de çok mu aldım deterjanı niye sığmadı ki buraya diye düşünüyorumsempatiksalakcinni
allahtan çalıştırmadım bulaşık makinesini bir de içinde temizler vardı ohaoldumsmile
yedim kafayı heralde:kedi:

benim doğumumda iyi bir hastanede oldu, ordada unibaby kullanılıyordu. bende öyle devam ediyorum. bitince başka alıcam artık..

ben hastanedekine bakmadım ama uni, fresh&soft ve huggies kullandım.
carrefourunkilerini de denedim.
hiçbirine kötü diyemem ne bileyim.
pişik falan olmadık hiç eğer bununla ilgisi varsa...

bu sabahta anakucağında baktım ellerini inceliyor..sokmuş ellerini gözünün dibine..bakışları da böyle:1shok: ..
çok komikti yaa

normaldir canımmmsempatiksalakcinni

hehehehsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

biz oğlumda öyleyidk..uykumuzda piş pişşş diye sayıklardık..

bir gece baktım yatak sallanıyor dedim Allah deprem oluyor galiba..bir baktım yanımda eşim yatıyor tabii uyuyro aslında..ayaklarını sallıyor çocuğu sallıyormuş gibi biryandan da piş pişşşş diyor..uyandırmıştım kendine gell diyelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…