aynen canim ya gece emziriyorum uyanmazsa ben kaldiriyorum bazen emiyor uyku sersemi anlamiyor mu nedir emdigini
doktorunla konustun mu canim bu konuyu ne diyor
bende topikteki bebeklere bakıyorum da cerende geride kalıyor..
kaç kg cerencik?
ilke de geri biraz 6kg şu anda ben burda 7-7,5 ları gördüm ama pek umursamıyorum açıkçası.
her bebeğin gelişimi farklı çünkü.
bir de ben 165im eşim 178cm.
ikimiz de normal kiloda insanlarız.
bizim çocuğumuzun iriyarı olması beklenemez zaten.
dr gelişimi iyi diyosa sen de takma bence...
kızlar ya kızım çok fazla elini emiyor.. yani öyle böyle değil büyük bir aşkla :)))
baktım da açlıkla ilgisi yok. bide aşırı tükürük salgılıyor...
Benim oğlanda eline bayılıyor öyle iştahla emiyor ki sanki bal döküldü eline de öyle emiyor..Bizimki tükürükle baloncuk yapıyor dün öyle kocaman baloncuk yapmış ki tam fotosunu çekecektim ki baloncuk sönüverdi.kaydirigubbakcemile3
:roflol:
ay çok hoşlar ya Allah uzun ömürler versin hepsine...
cerende özellikle sol el takıntısı var nedense.. bayılıyor sol eline. önce gözlerinin önüne getiriyor elini şaşı şaşı bakıyor sonra saldırıyor.. biz kopuyoruz tabiii
kızlar bısı sormak ıstıyorum.korunma yöntemi olarak ne yapıyosunuz?
bana 3 aylık ıgne verdı doktorum.ayın 6 sında adet oldum ve iğneyi yaptırdım bugün ayın 22 si ve hala adet görüyorum.şimdi bir hap verdi kanama dursun diye iğne yan etki yaptı.2 gun öncede narkozla bir operasyon gördüm.kafayı yedim.
nasıl bir ops canım kanamayı durdurmak için mi?
kaydirigubbakcemile
yok canım başka bişi için siğil gibi bişiler çıkmış onları yaktılar..
burda çok kişi spiral düşünüyo..
iğnelerde de hormon var sonuçta emzirirken zararı yok muymuş?
geçmiş olsun cnm..
dün bahsetmiştim mantar var galiba kaşınıyorum diye.
evet mantar varmış doktor fitil birde krem verdi. 15 gün sonra kontrole gideceğim.
doktor ayrıca hamile kalmaya çok müsaitsin aman dikkat dedi. :kedi:
kızlar doğum sonrası tüm kanallar iyice açılıyor. çok dikkatli olmaz lazım.
kızlar bısı sormak ıstıyorum.korunma yöntemi olarak ne yapıyosunuz?
bana 3 aylık ıgne verdı doktorum.ayın 6 sında adet oldum ve iğneyi yaptırdım bugün ayın 22 si ve hala adet görüyorum.şimdi bir hap verdi kanama dursun diye iğne yan etki yaptı.2 gun öncede narkozla bir operasyon gördüm.kafayı yedim.
evet mantar varmış doktor fitil birde krem verdi. 15 gün sonra kontrole gideceğim.
geçmiş olsun canım. şu hamilelil konusunda çok haklısın yaw çok dikkatli olmak lazım.
Ya bende aradayım daha karar veremedim...Doktorum bişey demedi sen karar dedi.Ama hap yada iğne falanda kullanmak istemiyorum açıkçası..neyse bakıcaz artık..Geçmiş olsun bu arada...
Geçmiş olsun Nazocum...Amann amann dikkat ozaman...Valla bu bayanların işi zor ya...
spirali önermedi.aylık iğneler kilo yapıyomuş.3 aylık iğne sadece adet düzensizliği yağıyomuş.hapıda emziriyorum diye vermedi kaldık açıkta:)
kaza eseri hamile kalırsam 2.bir cocuk düşünemiyorum ya:))
Ya kızlar benim saçlarım aşırı dökülüyor.Artık kafayı yicem yani..Hiçç bu kadar saçımın döküldüğünü hatırlamıyorum.Acaba hamilelik sonrası mı duyuyordum oluyormuş falan diye ama...Yıkarken ayrı kuruturken ayrı,tararken ayrı üzerimden dökülenler apayrı çıldırıcam.Gidip saçlarımı kesitiricem artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?