2010 Temmuz Anneleri : )

bebek anneyi tanımaya başlayınca saçımız dökülürmüş büyüklerimizden duydum

aaa sen de izmirdesin... çok sevindm.hangi semttensin cnm?
akşam yaptık bizde bi agora keyfi:)
azcık da olsa döktüm vallahi kurtlarıkaydirigubbakcemile3

kkgm arkadaşım bende akşam üzeri oradaydım.balçova kipa da oturuyorum ben.o kadar çok bebekli vardı ki belki de karşılaştık

canim ben koluma yatirir yatirmaz aglamaya basliyor zorla emzirmeye calisiyorum

sutum var sagip veriyorum ama kasikla olmuyor biberon almiyor

bende 2 saatte bir verirdim ama artik 3 saate cikti gibi ve ortalama 6/7 dakika ancak emiyor

bahar arkadaşım kaşık sorun oluyorsa kaşıklı biberon dene.daha rahat oluyor.en azından habire bi çocuğun ağzı bi mama kabı gidip gelmiyorsun.

Bizim sıkıntımız tek gece uykusu ile Allaha şükür emmeyle ile sıkıntımız yok maşallahı var..Bizimki biraz obiriks yani..Bide gece uyuyuverse başka derdim yok ..

ay canım benımde aynı 2 saatte bır uyanıyor ne zaman duzelcek ya herkesın kı uyanmıyor bızımkılerde uyumuyor senle ben bahtsızız

selam kizlar

emzirme ile ilgili sorunu henuz cozmus degilim

siz ortalama kac saatte bir emziriyorsunuz bebeklerinizi ve ortalama kac dakika emiyorlar

bana yardimci olun ne olur duruma gore mamaya baslicam galiba

arkadaşım emzirme sorununu okudum bende de aynı sorun var. cok üzüluyorum. 8 saat aç kaldı ve meme verdıgımde zorla verdım almak istemıyor. anlamadım gıttı bı cözüm bulursan lütfen benımle paylaşırsan sevınırım.

ay canım benımde aynı 2 saatte bır uyanıyor ne zaman duzelcek ya herkesın kı uyanmıyor bızımkılerde uyumuyor senle ben bahtsızız

arkadaşım senın bebegınde kusma varmıydı?

yanlış hatırlıyorsan özür dılerım. gavıscon kullanan senmıydın?

hımm markası neydi acaba yazabilirsen sevinirim...

ben de arada kullanım için istiyorum, yani çocuğa değişiklik olur, oyalanır ve eğlenir..bakalım birkaç markaya birini tercih edeceğim sanırım..

arkadaşım senın bebegınde kusma varmıydı?

yanlış hatırlıyorsan özür dılerım. gavıscon kullanan senmıydın?

benim canım o :) tabi belki ikimizde kullanıyoruzdur.
gavisconu verince midesi bulandı, kustu.2-3 kere verdim sonra vermedim. çok şükür kusmadıda öyle çok. yarın kilo kontolümüz var, inş. bu haftaki emzirme kampım işe yaramıştır.. :Saruboceq:

Son düzenleme:
çok tşkler canım foto için

rica ederim canım..çok sakinleşiyorlar bu salıncakta..almak daha pahallı bence..bir kaç ay kullanıp daha sonra kullanmayacağım bir şeyi almaktansa bir kaç ay için kiralamak daha mantıklı geldi bana...3 ay için kiraladım ..1 ay için kiralarsan 40 tl,3 ay için kiralarsan aylık 30 tl ye geliyor..sonradan kullanmayacağım oyuncağa para verip almak,evde boşuna yer kaplamasına razı olmak akıl karı değil..

satın alırsan 170 tl..

ay ben çok istiyorum da eşimi bir türlü razı edemıyorum ne almaya ne kıralamaya anakucagı aldım 150 ye onu almasaydın o zaman dıyor.bende bılemedım tıtresımı falan var soyle boyle dedıler aldım aslında ısımede yarıyor anakucagında duruyor sureklı ama oto koltugu da var aynı sekılde gereksız oldu.kıralayım dıyorum 20 falan olsa hemen kıralayacam da 39 du galıba bızımkı cok dıyor

canim gecici olarak su cozumu buldum

koltugun kenarina yatiriyorum kendimde terde yamuk bir sekilde agzina memeyi dayiyorum o zaman emiyor ama her zaman yapilacak bisey degil yada emzik veriyorum caktirmadan agzindan aliyorum o aranirken ben memyi veriyorum o zaman emiyor

sende ogle debe bakalim

ama bunun baska bir yolu olmali arayis icindeyim

selam kızlar bugün doktora gittik
8200 GR olmuşuz maşallah boyumuz da 69 cm
ve artık meyve suyu içmeye ve 1 kaşık yoğurt yemeye başlıyoruzzz

kızlar artık buralara hiç giremiyorum
face de varım ama orada da çevrimdışı takılıyorum
çalışırken bebiş bakmak çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…