Ya kızlar benim saçlarım aşırı dökülüyor.Artık kafayı yicem yani..Hiçç bu kadar saçımın döküldüğünü hatırlamıyorum.Acaba hamilelik sonrası mı duyuyordum oluyormuş falan diye ama...Yıkarken ayrı kuruturken ayrı,tararken ayrı üzerimden dökülenler apayrı çıldırıcam.Gidip saçlarımı kesitiricem artık...
bebek anneyi tanımaya başlayınca saçımız dökülürmüş büyüklerimizden duydum
aaa sen de izmirdesin... çok sevindm.hangi semttensin cnm?
akşam yaptık bizde bi agora keyfi:)
azcık da olsa döktüm vallahi kurtlarıkaydirigubbakcemile3
kkgm arkadaşım bende akşam üzeri oradaydım.balçova kipa da oturuyorum ben.o kadar çok bebekli vardı ki belki de karşılaştık
canim ben koluma yatirir yatirmaz aglamaya basliyor zorla emzirmeye calisiyorum
sutum var sagip veriyorum ama kasikla olmuyor biberon almiyor
bende 2 saatte bir verirdim ama artik 3 saate cikti gibi ve ortalama 6/7 dakika ancak emiyor
bende geliyorum ara sıra oralara. ohaoldumsmile
tanışsak buluşsak kızlar ya kaydirigubbakcemile2
bebek anneyi tanımaya başlayınca saçımız dökülürmüş büyüklerimizden duydum
Bizim sıkıntımız tek gece uykusu ile Allaha şükür emmeyle ile sıkıntımız yok maşallahı var..Bizimki biraz obiriks yani..Bide gece uyuyuverse başka derdim yok ..
selam kizlar
emzirme ile ilgili sorunu henuz cozmus degilim
siz ortalama kac saatte bir emziriyorsunuz bebeklerinizi ve ortalama kac dakika emiyorlar
bana yardimci olun ne olur duruma gore mamaya baslicam galiba
ay canım benımde aynı 2 saatte bır uyanıyor ne zaman duzelcek ya herkesın kı uyanmıyor bızımkılerde uyumuyor senle ben bahtsızız
sunny bende de bi salıncak var 15 kiloya kadardı sanırım.biraz önceki resimlerden daha büyük ve yüksek ayaları var.ayrıca koltuğ çıkıp ana kucağı ve sallanan sandalye oluyor.daha uzun süre kullanmak için bunu aldım ben.3 yaşa kadar kullanılıyormuş.
Günaydın arkadaşlar..
evet canım kiraladığımı yazmıştım bir kaç defa..alışkanlık yapacağını sanmam..ilgisi başka yönlere çekilir..sürekli salıncakta tutmuyorum zaten..sakinleşmesi için...2-3 yaşlarında zaten yürüyor konuşuyor olacak..salıncağa gereksinim olacağını sanmıyorum..bu bir nevi beşik gibi zaten...illa salıncak gerekirse daha büyük çocuklar için park oyuncağı türü salıncaklar da var..kumaş kısmı yıkanıyormuş ama henüz yıkamadım..yolladıkları zaman temizlenmiş şekilde geliyor elinize...
arkadaşım senın bebegınde kusma varmıydı?
yanlış hatırlıyorsan özür dılerım. gavıscon kullanan senmıydın?
arkadaşım senın bebegınde kusma varmıydı?
yanlış hatırlıyorsan özür dılerım. gavıscon kullanan senmıydın?
çok tşkler canım foto için
rica ederim canım..çok sakinleşiyorlar bu salıncakta..almak daha pahallı bence..bir kaç ay kullanıp daha sonra kullanmayacağım bir şeyi almaktansa bir kaç ay için kiralamak daha mantıklı geldi bana...3 ay için kiraladım ..1 ay için kiralarsan 40 tl,3 ay için kiralarsan aylık 30 tl ye geliyor..sonradan kullanmayacağım oyuncağa para verip almak,evde boşuna yer kaplamasına razı olmak akıl karı değil..
satın alırsan 170 tl..
arkadaşım emzirme sorununu okudum bende de aynı sorun var. cok üzüluyorum. 8 saat aç kaldı ve meme verdıgımde zorla verdım almak istemıyor. anlamadım gıttı bı cözüm bulursan lütfen benımle paylaşırsan sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?