2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar selam a.s
pazartesi kontrolümüz var. kızım kaç kg olmuştur çok merak ediyorum.
2. ayını doldurduğunda 5080gr idi. boyuda 58,5.. bugün 3. ayını dolduruyor kuzummm. tam 90

selam kizlar

emzirme ile ilgili sorunu henuz cozmus degilim

siz ortalama kac saatte bir emziriyorsunuz bebeklerinizi ve ortalama kac dakika emiyorlar

bana yardimci olun ne olur duruma gore mamaya baslicam galiba

selam canım.
nasıl bir sorun yaşıyorsun emmiyor mu? ceren de bugünlerde direniyor memeye ama ısrarcı olmam lazımmış. doktor tavsiyesidir.. bebekler tam bu aylarda memeye direnç gösteriyormuş. biraz sabır geçiyormuş.
ben ortalama 2 saatte bir emziriyorum. bazen 2 saatide geçebiliyor. günden güne değişiyor aslında.
mümkünse mamaya başlama derim ben. sağıp vermeyi dene sütün varsa.

selam kizlar

emzirme ile ilgili sorunu henuz cozmus degilim

siz ortalama kac saatte bir emziriyorsunuz bebeklerinizi ve ortalama kac dakika emiyorlar

bana yardimci olun ne olur duruma gore mamaya baslicam galiba

Canım benimm sütüm şu sıralar epey çekildi ben zaten hep mama kullanıyordum ama mamayı az verdiğim zamanlarda 15 dk.bir emziriyordum ben ve toplasan iki göğsü benim oğlum 10 dk. emiyordu hiç şimdi emmek istemiyor zorla veriyorum..

Tatlım benim emmiyorsa günde 1-2 kere ver mama bişi olmaz ..Daraltma kendini bak benim arkadaşımın da 3 aylık bebeği var sütünün az oldugu zamanlar takviye mama yapıyr..Sende çok zorlanıyorsan yapabilirsin..

canim ben koluma yatirir yatirmaz aglamaya basliyor zorla emzirmeye calisiyorum

sutum var sagip veriyorum ama kasikla olmuyor biberon almiyor

bende 2 saatte bir verirdim ama artik 3 saate cikti gibi ve ortalama 6/7 dakika ancak emiyor

kızlar selam a.s
pazartesi kontrolümüz var. kızım kaç kg olmuştur çok merak ediyorum.
2. ayını doldurduğunda 5080gr idi. boyuda 58,5.. bugün 3. ayını dolduruyor kuzummm. tam 90

hadi insallah iyi bir kilo ile donersiniz canim biz bu ay az kilo almisiz maalesef

canim ben koluma yatirir yatirmaz aglamaya basliyor zorla emzirmeye calisiyorum

sutum var sagip veriyorum ama kasikla olmuyor biberon almiyor

bende 2 saatte bir verirdim ama artik 3 saate cikti gibi ve ortalama 6/7 dakika ancak emiyor

cerende emme pozisyonu alır almaz mızıklanmaya başlıyor... aynı sorun hemen hemen. çok zor gerçekten. ama babsı bir yandan ben bir yandan aldatıp emmesini sağlıcaz diye canımız çıkıyor bazen.
gece uykusunda emiyor ama direnmiyor hiç. bende uyku aralarını denk getirmeye çalışıyorum gündüz..

Bizim sıkıntımız tek gece uykusu ile Allaha şükür emmeyle ile sıkıntımız yok maşallahı var..Bizimki biraz obiriks yani..Bide gece uyuyuverse başka derdim yok ..

aynen canim ya gece emziriyorum uyanmazsa ben kaldiriyorum bazen emiyor uyku sersemi anlamiyor mu nedir emdigini

doktorunla konustun mu canim bu konuyu ne diyor

Bizim sıkıntımız tek gece uykusu ile Allaha şükür emmeyle ile sıkıntımız yok maşallahı var..Bizimki biraz obiriks yani..Bide gece uyuyuverse başka derdim yok ..

aman canim valla ben uykusuzluga raziyim uyumasinda saglikli beslensin

zaten sinirden iki gundur gozume uyku girmiyor yani her halde uyumuyorum

Dün gece saat 2.30 da ayağımda salladım uyuttum öyle uykum var ki tam beşiğine yatırdım uyanmazmı sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya..Sonra eşim uyandı aldı benden o salladı. Uyuttu 10 dk sonra yine uyandı yine aynı fasıl en son 4 de uyudu hınzır..
Artık uykusuzluğa dayanacak gücüm kalmadı tükendiğimi hissediyorum biran önce düzene girsin diye dua ediyorum..

canim bu islerin iki ucu b=k lu degnekmis

ne iyi desem hepsinin bir zorlugu var allah yardimcimiz olsun

sag selamet buyutsek iyi olacak bu haytalari

Şimdi yine ayağımda sallıyorum..Artık ayaklarım sallamaktan ağrıyor bide totomun kemikleri sızlıyor..

Aynen canım ya uyku sorunu yada emme sorunu oluyor..İkisi birden olmadığına şükretmeliyiz. Yoksa yanardık..

selam guzel anneler.

benım kızımda emeceği zaman mızmızlanıyor hatta ağlıyor.doktorumuzla konuştum.bızımkı sutun yanı sıra gunde ıkı kez mama alıyordu bıberonla.doktorumuz bıberonun rahatlıgına alışmaya başlamış böyle devam ederse senı asla ıstemıcek dedi.hemen bıberonu kes dedi mamayı gerekırse kaşıkla ver dedi.şimdi biberon kullanmıyorum.emeceği zaman agladıgında kucagımda uyutur gıbı sallıyorum sersemleyınce emzırıyorum..6 aya kadar sabredersek 6.aydan sonra bebeklerımız memeyı bırakmıyormuş.

Selvacım sen bankacıymısın İstanbulda bankacı olmak çok zor yaaa..hangi bölümdesin..benim eşimde eski bankacılardan,en sonunda imdaaaaaaatt dedi ve ayrıldı

canım eşin çok haklısempatiksalakcinni
ben özel bi bankada insan kaynaklarında çalıştım 3 yıl.
sonra da yine bankalara iş yapan taşeron bir firmaya geçtim 1 yıldır da orda çalışıyodum yine ikda.
hamile kalınca bıraktım işi çünkü ortaköyde oturuyorum işyerim eyüpteydi.
ilk 3 ay hep kanamam vardı benim, o kadar yol çok sarstı eşim de istemedi zaten çalışmamı.
şimdi 1 yıldır evdeyim.
büyük ihtimalle dönmeyeceğim işe.
bebeğimi kendim büyütmek istiyorum.
bizim durumumuzda bebeğimin yanında olmamın maneviyatı benim çalışmamın maddi getirisinden daha değerli şu an için..
sen de geçen yazmıştın iş teklifi aldım diye o zaman yazacaktım bunları kaynadı.
fayda zarar ilişisinde hangisi ağır basıyorsa onu yapmalı bence insan...
reddedemeyeceğim bir teklif dediğine göre ailene faydası daha çok demekki...
hakkında hayırlısı olsun...

büyütücez baharcım işte böle böle büyüycekler.
büyüyüp dana kadar olunca da böle totolarına totolarına vurucaz ne taklalar attık sizi bugünlere getirebilmek için diycez:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…