selam kızlar... 4 tane cam sildim şimdi mola verdim bir tane kaldı onuda birazdan silicem hazır annem bendeyken evi bir güzel temizleyeyim. geçenlerde oyun halısı almıştım migrostan oyuncağı azdı evdeki renkli oyuncakları astım. hoşuna gitti sıpamın kolunu bacağını sallarken oyuncaklara çarpıyor hepsi hareket edince çok eğlenip gülüyor kuzum. 20 dakika kadar oynuyor. malum oğlumun gündüz uykusu yok en fazla 15-20 dakika. oyalanacak birşeyler olması lazım...
canım çok sevindim sevdiğine oğlunun.
ben dün baktım ortaköydeki migrosa ama yoktubilmiyorumkismile
ortaköydekine baktım ben, sen nereden aldın?markası ne?
Slm kızlar,
Nasılsınız,
bugün oğlum 3 ayını bitirdi,allaha şükür,
Doktor kontrolümüzde herşey normal çıktı,
kilo 7000gr,boy:64 cm,baş çevresi 42cm,
kalça usgsi çekildi normal Allaha şükür,
benim de kolum çok ağrıyordu hastaneye gitmişken bende fizik tedaviye göründüm,
kolumun filmini çektiler bakalım öğleden sonra eşim gidip gösterecek doktora filmi,
inşallah bişey çıkmaz.
Slm kızlar,
Nasılsınız,
kolumun filmini çektiler bakalım öğleden sonra eşim gidip gösterecek doktora filmi,
inşallah bişey çıkmaz.
canım bende ortaköydeki migrostan aldım iki gün önce ben alırken 4 tane falan kalmıştı hemen bebek reyonunun giriş kısmında asılıydı.
aa sen de mi ortaköy de oturuyosun kız?
senin oğlanla benim kızı tanıştıralım o zaman..
ya ben baktım asılı falan hiçbirşey yoktu.bitti heralde.tüh çok heveslenmiştim...
canım ben ortaköye çok yakınım levazım mh. oturuyorum. tanışalım tanıştıralım zemuszemus belki tekrar gelir bir sor istersen...
Slm kızlar,
Nasılsınız,
inşallah bişey çıkmaz.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
lahana yapar dolayısıyla turşusu da yapar.
ben ilkenin çok gazı olduğu zaman dizime yüzüstü yatırıyorum hafif hafif sallayıp poposunu pışpışlıyorum.pırt pırt çıkarıyo o zaman:roflol:
evet geçer anne sütüne diyor..eğer emzirilen bebek erkekse anne sütünden östrojen hormonu geçermiş doğum kontrol hapları kullanılırsa..yani bebek erkekse zararı daha bir fazlaymış...prolaktin üretimini de etkilermiş doğum kontrol hapları..sütün miktarını azaltırmış ..
çok üzüldüm şimdi ben bu duruma. 2 sene emzirsem 2 sene ilaç kullanamıcakmıyım. o zaman spiral taktırim bari (
benimki de 9,30 da uyandı...
benimse o an o kadar çooookk uykum vardı ki..mirmirmirmir
kapalı havalarda uykum ağırlaşıyormirmirmirmir zor kalktım..kalkana kadar tabbiii..hemen açılıyorum..:lepi:
11 de yine uyudu..biz de oğlumla kahvaltı yaptık, biraz onla ilgilendim derslerini kontrol ettik, biraz ortalığı topladım buraya geldim..
biraz takılayım sonra oğlumu okula yolluycamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?