2010 Temmuz Anneleri : )

Slm..Anam birkaç gündür giremedim, neler değişmiş...Beğendim beğenmedim butonu gelmiş..Oh artık fikirimizi yazmadan belirtecez.. Bi de uyarı yazısı eklenmiş..İyi olmuş tabi ki önüne gelen ona buna laf atamaz artık.. Edepli olurlar bazıları (Sözüm meclisten dışarı tabiki)...

canım çok sevindim sevdiğine oğlunun.
ben dün baktım ortaköydeki migrosa ama yoktubilmiyorumkismile
ortaköydekine baktım ben, sen nereden aldın?markası ne?

Slm kızlar,
Nasılsınız,
bugün oğlum 3 ayını bitirdi,allaha şükür,
Doktor kontrolümüzde herşey normal çıktı,
kilo 7000gr,boy:64 cm,baş çevresi 42cm,
kalça usgsi çekildi normal Allaha şükür,
benim de kolum çok ağrıyordu hastaneye gitmişken bende fizik tedaviye göründüm,
kolumun filmini çektiler bakalım öğleden sonra eşim gidip gösterecek doktora filmi,
inşallah bişey çıkmaz.

Sizler de ne var ne yok geçmişi okumayı istiyrum ama
hava yağmurlu ve karanlık,
bi uyku hali çöktü,
şimdi geçmişi okursam uyur kalırım pc başında:))

Ben de bugün hamaratım dün akşamdan yemeklerimi yapmıştım,
tuvalet banyo temizliği yaptım,
yarın da eşim hafta sonu temizliğini yapar tamam işte,
ev temzidir,
ama ben öyle cam falan silemem şimdii
bakıcımız gelince genel temizlik yapıcam,
o Rüzgarla ilgilenir ben de güzelce temizlerim,

canım çok sevindim sevdiğine oğlunun.
ben dün baktım ortaköydeki migrosa ama yoktubilmiyorumkismile
ortaköydekine baktım ben, sen nereden aldın?markası ne?

canım bende ortaköydeki migrostan aldım iki gün önce ben alırken 4 tane falan kalmıştı hemen bebek reyonunun giriş kısmında asılıydı.

oh maşallah kilosu bayagı iyiymiş oglunun. bizim dün doldu 3 ayımız ama yarın gitcez doktora. benimki 6 kilo felandır heralde.

maşallah rüzgar paşaya annesine de geçmiş olsun. opuyorumnanaktan

canım bende ortaköydeki migrostan aldım iki gün önce ben alırken 4 tane falan kalmıştı hemen bebek reyonunun giriş kısmında asılıydı.

aa sen de mi ortaköy de oturuyosun kız?
senin oğlanla benim kızı tanıştıralım o zaman..
ya ben baktım asılı falan hiçbirşey yoktu.bitti heralde.tüh çok heveslenmiştim...

aa sen de mi ortaköy de oturuyosun kız?
senin oğlanla benim kızı tanıştıralım o zaman..
ya ben baktım asılı falan hiçbirşey yoktu.bitti heralde.tüh çok heveslenmiştim...

canım ben ortaköye çok yakınım levazım mh. oturuyorum. tanışalım tanıştıralım zemuszemus belki tekrar gelir bir sor istersen...

canım ben ortaköye çok yakınım levazım mh. oturuyorum. tanışalım tanıştıralım zemuszemus belki tekrar gelir bir sor istersen...

aa tanışalım valla,ben de dereboyu camisinin orda oturuyorum.
pyun arkadaşı olsun kuzular:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Maşallah Rüzgar'a
Benim oğlumun yarın 3 aylık olcak kısmetse..Kilosu 5800grdı boyu 61 cm
iyi yapmıssın miss ben daha dizlerim için gitmedim doktora,bir fırsat olmadı

denizcim sanki benim yaşadığım günü anlatmışsın.inan saati saatine aynen bizde 9:30 da kalktık sonra kahvaltı oğlumun dersleri falan sonra bebişim 11 de tekrar uyudu.öğlende oğlumu okula gönderdim yemeğimi yaptım birazda takılayım dedim..

canım bu otomatik sallanan salıncagı kıralayan arkadas bır resmını koyar mısın bebişinle ya da vıdeosunu bende kıralamak ıstıyrum da esım bır ay ıcın pahalı dıyor

selam herkese.. bugün çok hareket yok, okudum bende sadece.
doğum fotoğraflarıma baktım ameliyatta çekilenleri görünce bir tuhaf oldum. ne minicikmiş, ben de ne şaşkın.. ah ah çabucak geçti bile..

selam kizlar

emzirme ile ilgili sorunu henuz cozmus degilim

siz ortalama kac saatte bir emziriyorsunuz bebeklerinizi ve ortalama kac dakika emiyorlar

bana yardimci olun ne olur duruma gore mamaya baslicam galiba

Selvacım sen bankacıymısın İstanbulda bankacı olmak çok zor yaaa..hangi bölümdesin..benim eşimde eski bankacılardan,en sonunda imdaaaaaaatt dedi ve ayrıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…