2010 Temmuz Anneleri : )

bu arada bende bu aksam temizlik isine giristim

perdelerimi yikadim utulenip asilacaklar alt kati sildim simdi yukari ciktim burayi silecegim

bu arada da size bakayim dedim

yarina isim kalmayacak tum gun oglumu takip edecegim cok kafaya taktim bu emmeme konusunu

bir bornovalı olarak gelmem biraz zor tatlım ama şartlarımı zorlarım...
diğer kızlardan var mı haber ???

Hay maşallah sana hatun,
Eeee Kuzeye km bakıyor sen bu işleri yaparken,
sakın yalnız bırakma oğlanı anacım,
Biz gibi allah korusun başına bi iş gelmesin,
Hamarat hatun seniiiiiiiiiiiii...

Yaaa ben bu İzmirli hatunları kıskanıorum ama yaa,
Ben de gelcem banane banane...
Rüzgarda temmuz kankalarını görmek istiooooooooo....

kızlar artık buralara hiç giremiyorum
face de varım ama orada da çevrimdışı takılıyorum
çalışırken bebiş bakmak çok zormuş

Hayatım hoşgelmişsin şeref vermişsin,
Nerlerdesin,
gözümüz yollarda kaldı anacım,
Yaww face'e girion da buraya neden giremionn?
Çalışırken çocuk bakmak zor diyosun haa gözümü korkutma kızz,

selam arkadaşlar
nasılsınız?
kızım birazdan uyancak,uğrayayım dedim o zamana kadar.

misskaprisçim Rüzgar nasıl? keyfi yerinde dimi?

Hay maşallah sana hatun,
Eeee Kuzeye km bakıyor sen bu işleri yaparken,
sakın yalnız bırakma oğlanı anacım,
Biz gibi allah korusun başına bi iş gelmesin,
Hamarat hatun seniiiiiiiiiiiii...

gece uykusuna benimki erken geciyo maasallah

babsi bakti biraz biraz yataginda donencesini izledi sonra uyudu

allah korusun insallah ben senden sonra emniyet kemerini baglamadan tutmuyorum pusette falan

kiz bari arkadasin sutunu sagip versin kasikla falan zor oluyor ama ben bazen ogle yapiyorum

ve degisik pozisyonlarda kandirarak emzirmeye calisiyorum arada mamada verdim

insallah emmeyi birakmaz bu surecde anladim ki gercekten mama isi cok zor hazirla sogut falan zor is bide sterilize etme isi ondan zor durmadan kaynat biberonu kasigi

emzirmek cok kolay her daim hazir ve hep temiz

Evet kolay değil tabi ama ben su kaynatıyorum biraz ılık olunca termusa koyuyorum..gece çok rahat oluyor..

selam kızlar.bugün mahvetti kız bizi.ona oyuncak alalım dedik çıktık dışarı neyse dolaştık falan geldik eve.kızım o kadar çok ağladıki bugün anlatamam gözünden yaşlar geldi ne yapsak boş.fitil verdim yardım bir agrısıs vardı fitil yarım saat sonra etkisini gösterdi sakinleşti uyudu.bende bittim eşimde.ALlah sonbahra kolaylık versin.

Benim bebiş de bugün pek bi huysuz doğru düzgün emmedi ve dediğniz gibi ilk defa bugun sutum azalmıs gibi geldi ama dert etmıyorum geceleri yeterınce emıyor ve tüm sutu iciyor ..

Selam cnm bızımkı de gozyaslarıyla aglıyor bu aralar .. Yanagımı koyuyorum yanagım ıslanıyor o derece . Belkı alısverıs merkezınde yorulmustur ondan aglamıstır ortam degısıklıgı fılan sıkıntı yaratıyor bazen bebıslerde : ( (

aynen canım gözyaşlarıyla ağladı.tam skainleşti diyorum feryat figan.öyle yoruldum ki susturamadık.bide alışveriş merkezine giderken.arabasını almadım,kanguru var rüzgar var diye onuda almadım kucamda taşımayı seviyorum port bebesini aldım kollarımız koptu bir eşim bir ben.bir daha çıkmıycam dışarı diye hep tövbe ediyorum yine bozuyorum.yine tövbe ettimsempatiksalakcinni

geldik acıktım evde ekmekde yoktu,netten bir poğaça tarifi aldım yaptım bakalım nasıl olcak.u poğaçayıda oldum olası beceremem bakalım bu sefer nasıl bir hüner sergilicem

benimkilerde şimdilik memeyi reddetme olmadı..Ne zaman emzirmeye kalksam hırsla ve istekle emiyorlar..4,5 ay oldu doğum yapalı..Ancak kızım ara ara mama dan bıkıyor..Memeden bıkma sendromları ne zaman gelicek bakalım..sütüm en başından beri az..ama azcık sütle sakinleşip uyuyorlar nasıl oluyor anlamıyorum..hiç kendileri bırakmadılar memeyi ben çektim çünkü yorgunluktan bayılacak gibi oluyordum artık...

Ev temizliği konusuna gelince perde yıkamak,cam silmek nerdee..zaten evlendiğimden beri ne perde yıkadım ne de cam sildim ne halı temizledim..Camları kadın tutup sildirdim,yükselik korkum var..Perdeleri de yıkatıcam..Halıları da temizleyiciye veriyorum..
Pek tembel gördüm aranızda kendimi..:kedi:

Son düzenleme:

Ben Niveanın cantasını kullanıyorum hem kucuk hem pratık yer de kaplamıyor cook memnunum . Icınde alt acma bezıne kadar var

valla bebeklerın dılınden anlamak lazım arkadaslar bende anlamıyorum aglatıyorum bazen
ama annem cok guzel anladıgı ıcın onda cok nadır aglıyor
genelde yaptıgı seylerı sıze anlatmak ısterım
1-bebegın sıcaklıgını cok ölcer
sıcaktan bunalıpta aglayabılır soguktanda aglayabılır dıye coraplarını cıkarıp ayagına bakar ensesıne bakar terlımı falan dıye ona gore hırkasını cıkarır veya gıydırır
2- genelde bı bebek ya actır yada uykusu vardırda uykuya bı turlu dalamamıstır
3- bezı kırlı olabılır bıde gazı olabılır
4- bunun dısında bı aglamaysa bıyerınde pısık olabılır veya anusunda catlak olabılır onda genelde kaka yaparken aglarmıs
5- veyada bıyerı agrıyor yada acıyor olabılırkı bunu bulmak zor en kotu ıhtımal agrı kesıcı verırsınız

sonbahar bız rezeneyle bıraz rahatladık

ınternette sunu okudum gazla ılgılı
gaza ılac mılac fazla fayda etmezmıs
yemeklerdende gazın annenın bagırsaklarından sutune gecmesı ordan bebege gecmesı sehır efsanesıdır dıyodu
bıtkısel caylar bagırsakların daha ıyı calısmasını sagladıgı ıcın bıraz rahatlatabılır dıyodu
eskıdeb besıklerde bebekler sallandıgı ıcın ve s-uankı bebeklerın daha hareketsız yasantıları oldugu ıcın gaz olurmus
tek cozumu mumkun oldugunca bebegı hareket etmek ve sallamakmıs
ama abartıp fazla sallamayın bagırsakları dolanır derler oyuzden bebek arabasındada uzak bıyere goturulmezmıs bebekler

hafıf hafıf salamak lazımmıs
ben bunları bılmıyordum sızınle paylasayım dedım :)

kıyamam ben ona
benımkıde cok aglıyordu buyudukce akıllanıyor aglama seansları azalıyor
cıngırakla falan oyalıyorum 3-5 dk
bde 10 dk da bır pozısyonunu degıstırıyorum nede olsa daha kucuk kemıklerı agrıyordur
zaten o aglıyor aynı pozısyondan sıkılınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…