iyi akşamlar kızlar
bu akşamlar bayanlar
bugün evimi tertemisss yaptım oohh ne güzlel ya evimin mis kokması
yarın için herşeyimde hazır içim rahat heyecanlıyım ama inşallah süper bir gün olacak
izmirlilerr haftaya cumartesi agorada buluşmaya ne dersiniz benim annem balçovada oturuyor büyük oğlanı anneme bırakır arda ile beraber gelirim
bu arada bende bu aksam temizlik isine giristim
perdelerimi yikadim utulenip asilacaklar alt kati sildim simdi yukari ciktim burayi silecegim
bu arada da size bakayim dedim
yarina isim kalmayacak tum gun oglumu takip edecegim cok kafaya taktim bu emmeme konusunu
kızlar artık buralara hiç giremiyorum
face de varım ama orada da çevrimdışı takılıyorum
çalışırken bebiş bakmak çok zormuş
Yaaa ben bu İzmirli hatunları kıskanıorum ama yaa,
Ben de gelcem banane banane...
Rüzgarda temmuz kankalarını görmek istiooooooooo....
Hay maşallah sana hatun,
Eeee Kuzeye km bakıyor sen bu işleri yaparken,
sakın yalnız bırakma oğlanı anacım,
Biz gibi allah korusun başına bi iş gelmesin,
Hamarat hatun seniiiiiiiiiiiii...
Yavru benim keşke bilsemde söylesemm..Biraz daha sabret Baharcım geçicek inanki ..bende çok sorun yaşıyorum,senin kadar değil tabi çünkü ben mamada veriyorum...
Bak arkadaşım senin gibi o da sadece anne sütüyle besliyor 3 gündür aç nerdeyse diyor,kilo bile kaybetti ama mama vermiycem diyor,yani mesela ben olsam veririm ama o vermiyor tamamen tercih meselesi..
kiz bari arkadasin sutunu sagip versin kasikla falan zor oluyor ama ben bazen ogle yapiyorum
ve degisik pozisyonlarda kandirarak emzirmeye calisiyorum arada mamada verdim
insallah emmeyi birakmaz bu surecde anladim ki gercekten mama isi cok zor hazirla sogut falan zor is bide sterilize etme isi ondan zor durmadan kaynat biberonu kasigi
emzirmek cok kolay her daim hazir ve hep temiz
Selam cnm bızımkı de gozyaslarıyla aglıyor bu aralar .. Yanagımı koyuyorum yanagım ıslanıyor o derece . Belkı alısverıs merkezınde yorulmustur ondan aglamıstır ortam degısıklıgı fılan sıkıntı yaratıyor bazen bebıslerde : ( (
sağol selva.onları bende görmüştüm.bahsettiğim tüm eşyalarını koyabileceğim bişey.şimdilik spor çantam vardı onu kullanıyorum ama onun da içinde gözleri falan yok.içinden acil bişey almam gerekse bulana kadar canım çıkıyor.hani içinde gözleri cepleri olanlar var ya onlardan istiyorm.
aynen canım gözyaşlarıyla ağladı.tam skainleşti diyorum feryat figan.öyle yoruldum ki susturamadık.bide alışveriş merkezine giderken.arabasını almadım,kanguru var rüzgar var diye onuda almadım kucamda taşımayı seviyorum port bebesini aldım kollarımız koptu bir eşim bir ben.bir daha çıkmıycam dışarı diye hep tövbe ediyorum yine bozuyorum.yine tövbe ettimsempatiksalakcinni[/QU
Zor olmustur tabı yaa arabasız zor oluyor oyle yerler
Selam cnm bızımkı de gozyaslarıyla aglıyor bu aralar .. Yanagımı koyuyorum yanagım ıslanıyor o derece . Belkı alısverıs merkezınde yorulmustur ondan aglamıstır ortam degısıklıgı fılan sıkıntı yaratıyor bazen bebıslerde : ( (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?