Canım istanbul da yaşayan bir arkadaşım bana bir dr ismi önermişti ama adı şu an aklımda değil,görüşürsek soracağım senin için..opuyorumnanaktan
Dr. Süreyya Menteş miş canım...a.s.ayy çok sevinirim canım
opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar..liyadora canım,heralde bizim tedaviyle olduğu için bizim kontrolere gittiğimiz merkezlerde oluyor o dopler ultrasyon,bende ilk kalp atışlarını öyle duymuştum sesinide dışarı vermişti ay çok güzel bir duyguydu,inşallah bu melekleriminde duyarım kalp atışlarını.ama diğer gittiğim kontrolerde dopler ultrasyon şansım olmadı hep normal bakıldı.
merhaba arkadaşlar..liyadora canım,heralde bizim tedaviyle olduğu için bizim kontrolere gittiğimiz merkezlerde oluyor o dopler ultrasyon,bende ilk kalp atışlarını öyle duymuştum sesinide dışarı vermişti ay çok güzel bir duyguydu,inşallah bu melekleriminde duyarım kalp atışlarını.ama diğer gittiğim kontrolerde dopler ultrasyon şansım olmadı hep normal bakıldı.
Dr. Süreyya Menteş miş canım...a.s.
Erkek doktor...
Bu arada benim göğüslerimde hiç bir farklılık yok arkadaşlar..Yani ne bir fazladan hassasiyet ne de şişlik...Aynen minnacık duruyorlar henüz..:kedi: kaydirigubbakcemile3
Zaten çok erken bazı şeyler için değil mi..
liyadora canım bu dr.hangi hast.biliyormusun.benim 5.gün blast 2 tane transfer edildi gerçi dr.tekuygulamak için biraz ısrar etti ama ben iki istedim.benim ilk tedavimdede 12.gün değerim civarıydı ve ikizdi,ya benim kontrolüm bayramın 3.gününe denk geliyor bende arefe gidelim diyorum beklemiyim diye ama nasıl yapsam acaba
Ben erkek kadın doğumcuların daha iyi olduğunu düşünüyorum..
ben de öyle duydum
kadınlar daha sert oluyor hele ki hamile kalmadan önce bir vajinal ultrason çektirdim kadın mahvetti beni
ama ne bilim rahat edemiyorum canım
kadına bile rahat edemiyorum daa :roflol:
benimde ilk hamileyken dr.erkekdi ama ben memnun kalmadım,doğumuma 2 hafta kala rahatsızlandı ve ne beni aradı nede tel.cevap verdi.ve ben doğumda ortada kaldım.şimdiki fikrim kadın olması eğer anneyse daha iyi anlar hamilelikten bence.benim sabahları mide bulantım oluyor ama gün içinde iyiyim.birde göğüslerimde hassasiyet başladı,kasıklarımda arada ağrı oluyor ama sürekli değil,birde jel kullanıyorum ya sürekli akıntı ve ben sürekli kontrol halindeyim oooooooooff şu jel dönemi bir geçse rahatlıycam.
katrem canım özel soru sorucam dedin izin aldın.ben hala bekliyorum sorunu sormayacakmısın.
canımmm
yaa benim sorum şu
eşimle birlikte olmaya korkuyorum canım da istemiyor aslında
o da korkuyor ama isteme konusunda istemediğini sanmıyorum
önceden böyle değildim
sizde de var mı
aslında doktor da birşey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?