2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba arkadaşlar..liyadora canım,heralde bizim tedaviyle olduğu için bizim kontrolere gittiğimiz merkezlerde oluyor o dopler ultrasyon,bende ilk kalp atışlarını öyle duymuştum sesinide dışarı vermişti ay çok güzel bir duyguydu,inşallah bu melekleriminde duyarım kalp atışlarını.ama diğer gittiğim kontrolerde dopler ultrasyon şansım olmadı hep normal bakıldı.

Amin inşallah ,ben de çok istiyorum canım..:Saruboceq::asigim:

liyadora canım bu dr.hangi hast.biliyormusun.benim 5.gün blast 2 tane transfer edildi gerçi dr.tekuygulamak için biraz ısrar etti ama ben iki istedim.benim ilk tedavimdede 12.gün değerim civarıydı ve ikizdi,ya benim kontrolüm bayramın 3.gününe denk geliyor bende arefe gidelim diyorum beklemiyim diye ama nasıl yapsam acaba

Bu arada benim göğüslerimde hiç bir farklılık yok arkadaşlar..Yani ne bir fazladan hassasiyet ne de şişlik...Aynen minnacık duruyorlar henüz..:kedi: kaydirigubbakcemile3

Zaten çok erken bazı şeyler için değil mi..

o da olabilir canım
çünkü ben de duymak istiyorum bir an önce çok merak ediyorum

Dr. Süreyya Menteş miş canım...a.s.
Erkek doktor...

erkek doktorda rahat edemem canım:1no2: yine de çok sağolopuyorumnanaktan

bende çok az şişlik var ama hassasiyet falan yok
benim de minicik hamilelikte umutlanmıştım azıcık büyür diye :jeyyar:
ama daha erken heralde
bu arada kızlar özel bir soru sorsam olur mu?

Canım gynesium diye bir yerde çalışıyormuş nişantaşında..Kurban bayramları da açık oluyor sanırım tüp bebek merkezleri...Ben de geçen sene kurban bayramında ve pazar gününde gidip duymuştum kalp atışlarını...

Artık bir kaç hafta içinde belli olur bebişlerimizin durumu..

Ben erkek kadın doğumcuların daha iyi olduğunu düşünüyorum..

ben de öyle duydum
kadınlar daha sert oluyor hele ki hamile kalmadan önce bir vajinal ultrason çektirdim kadın mahvetti beni
ama ne bilim rahat edemiyorum canım
kadına bile rahat edemiyorum daa :roflol:

Gülben Ergen in ve daha bir kaç ünlünün doğumu ve gebelik takiplerini bu adam yaptırmış..Ben izmir de yaşıyorum ve burada da Ömer Südekan ,Namık Demir,Mert Kazandı ve Orçun Sezer i çok öneriyorlar....

öylemi bayramda açık olurmuki,ama canım ben memoriale oldum tedavimi orada ilk muayene merkezde değilde,gebelik kontrolleri için merkezleri var etilerde orada yapılıyor kontroller acaba orasıda açık olurmuki.arayıp sormak lazım.

benimde ilk hamileyken dr.erkekdi ama ben memnun kalmadım,doğumuma 2 hafta kala rahatsızlandı ve ne beni aradı nede tel.cevap verdi.ve ben doğumda ortada kaldım.şimdiki fikrim kadın olması eğer anneyse daha iyi anlar hamilelikten bence.benim sabahları mide bulantım oluyor ama gün içinde iyiyim.birde göğüslerimde hassasiyet başladı,kasıklarımda arada ağrı oluyor ama sürekli değil,birde jel kullanıyorum ya sürekli akıntı ve ben sürekli kontrol halindeyim oooooooooff şu jel dönemi bir geçse rahatlıycam.

Son düzenleme:
ben de öyle duydum
kadınlar daha sert oluyor hele ki hamile kalmadan önce bir vajinal ultrason çektirdim kadın mahvetti beni
ama ne bilim rahat edemiyorum canım
kadına bile rahat edemiyorum daa :roflol:

Canım onlar günde belki 1000 tane kadına bakıyorlar..Yani aman kadın şeyi görsem diye yanıp tutuşmıyolar,bıkmışlar hatta...Utanmaksa kadın ya da erkek farketmiyor ,her türlü utanıyor insan..Ama bizim gibi tedavi ile hamile kalanlarda artık utanma diye bişey kalmıyor,bebek için katlanıyoruz herşeye..Umursamıyoruz yani..

Kadın dr lar geneli çok can yakıyor muayene sırasında ve kaba davranabiliyorlar..Aynı cins olduğumuz halde daha kibar ve anlayışlı olmaları lazım ama öyle değil nedense işte...Erkek dr lardan daha memnun kaldım ben hep......

katrem canım özel soru sorucam dedin izin aldın.ben hala bekliyorum sorunu sormayacakmısın.

benim bir tek bu sabah biraz midem bulandı
bir internet sitesinde sağlıklı gebeliklerde mide bulandıığnı okumuştum
kasıklarımda ve bazen karnımda benim de ağrı oluyor
bir de belimde tabbii ben de bir de bel fıtığı var 2 kilo almışım
bel fıtığına kilo almak yaramıyor
ağrılar başladı yine belki hamilelikten belki de fıtıktan bilemiyorum

katrem canım özel soru sorucam dedin izin aldın.ben hala bekliyorum sorunu sormayacakmısın.

canımmm
yaa benim sorum şu
eşimle birlikte olmaya korkuyorum canım da istemiyor aslında
o da korkuyor ama isteme konusunda istemediğini sanmıyorum
önceden böyle değildim
sizde de var mı
aslında doktor da birşey demedi

Bence alakası yok...Benim ikiz olduğu halde çok sağlıklıydı bebeklerimin gelişimi ve hiç bulantım kusmam olmamıştı..Haftalarına göre öndeydiler,ense kalınlıkları ,kafatasları,omurgaları,kalp atışları ,suları hepsi çok iyiydi...
evet bebeklerimi kaybettim ,ama sorun benim rahim ağzımın kısalığıydı..4 buçuk aylıktı..Zaten o aylarda da kusma bulantı derdi bitiyor sanırım..2. trimestr deydim...
Yine ikiz erkekleri olan bir arkadaşım var onun da hiç şikayeti olmamış ve şu an 3 buçuk yaşında 2 yaramaz oğlu var ,son derecede de sağlıklılar...

canım benim ilk 3 ay sakın,dr.kesinlikle izin vermiyor.size söylememişler ama bana sıkı sıkı tembih ediyor dr.ilk 3 ay düşük riski var yasak diye.lmaz:bizim dr.her kontrolümüzde sakın eşinden uzak duracaksın derdi dr.eşime parmağını sallayarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…