canımmm
yaa benim sorum şu
eşimle birlikte olmaya korkuyorum canım da istemiyor aslında
o da korkuyor ama isteme konusunda istemediğini sanmıyorum
önceden böyle değildim
sizde de var mı
aslında doktor da birşey demedi
benim bir tek bu sabah biraz midem bulandı
bir internet sitesinde sağlıklı gebeliklerde mide bulandıığnı okumuştum
kasıklarımda ve bazen karnımda benim de ağrı oluyor
bir de belimde tabbii ben de bir de bel fıtığı var 2 kilo almışım
bel fıtığına kilo almak yaramıyor
ağrılar başladı yine belki hamilelikten belki de fıtıktan bilemiyorum
canımmm
yaa benim sorum şu
eşimle birlikte olmaya korkuyorum canım da istemiyor aslında
o da korkuyor ama isteme konusunda istemediğini sanmıyorum
önceden böyle değildim
sizde de var mı
aslında doktor da birşey demedi
KIZLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM EKSİKLERİ TAMAMLAYALIM
YANLIŞ YA DA ATLADIĞIM VARSA BELİRTİN TATLI TEMMUZ ANNELERİa.s.opuyorumnanaktan
|| | | | | | | ||
|***KK NİCK***|YAŞ|SAT|T.DOĞUM T.|İlk Kilo|Bebiş Cinsiyet|C.Tahmin|Bebiş Adı|********************Güncel notları********************|
1| OLGAY| 27|24.09.2009|01.07.2010|50|??|??|??|Keseyi gördü.Maşallah bebişimizin ilk PITPIT'ları duyuldu.|
2| KATREM| 24|29.09.2009|06.07.2010|70|??|??|??|Keseyi gördüİnşallah Cumartesiye PIT PIT lar duyulacak:Saruboceq:|
3| ELİFBETÜL| 23| 02.10.2009 | 09.07.2010|?? |??|?? |??|Keseyi gördü|
4| SEVDALİKA|31 |02.10.2009 |09.07.2010 | 64|?? |?? |??|İnşallah hem keseyi görecek hem de kalp atışlarını birlikte duyacak:Saruboceq:|
5| DERYA2702|30|29.09.2009|06.07.2010|67|??|??|??|Keseyi gördüİnşallah cumaya PIT PIT lar duyulacak:Saruboceq:|
6|ZCEREN|28|02.10.2009|09.07.2010|53|??|??|??|??|
7|JUSTREADER|28|01.10.2009|08.07.2010|70|??|??|??|Keseyi gördü|
8|OYA.| 21|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Keseyi gördü|
9|İZMİRLİİ|27|30.09.2009|07.07.2010|50|??|??|??|Keseyi gördü|
10|ÇUBUK_KRAKER| 24|14.10.2009|21.07.2010|72|??|??|??|??|
11|CAPRİ| 26|08.10.2009|15.07.2010|57|??|??|??|İnşallah cumartesi keseyi görecek :Saruboceq:|
12|GELİŞİMCİ| 29|25.09.2009|??.07.2010|100|??|??|??|??|
13|VİSNESUYU| 25|05.10.2009|??.07.2010|61|??|??|??|??|
14|EBEBİS| ??|03.10.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Keseyi gördü|
15|PAPATYA16| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
16|BANBİNO| 28|03.10.2009|10.07.2010|79|??|??|??|??|
17|LİYADORA| ??|17.10.2009|24.07.2010|??|??|??|??|??|
18|SEDAAHMET| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
19|NEFERTİTİ50| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
20|ARTVİNLİ9876| ??|10.10.2009|??.07.2010|??|??|??|??|İnşallah bayramdan sonra hem keseyi görecek hem de kalp atışlarını duyacak:Saruboceq:|
21|SUHENZA| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
22|FLYFISH| ??|11.10.2009|18.07.2010|54|??|??|??|Kese göründü|
Bu arada kızlar dün doktora gittim
ama çok komikti
doktor randevum 21 ineymiş ben dün gittim yani 1 hafta önce
bir de bildiğiniz gibi geçtiğimz hafta içi düşmüştüm o günden beri kistin olduğu taraf değil tam tersi taraf ağrımaya başlamıştı
ben de heyecan yaptım heralde neyse
randevum olmadığı halde doktor beni muayene etti
bebiş çok sağlıklı maşallah düşük riski yok dedi
tam 6+5 gözüküyor dedi biz dün 6+4 tük aslında
bebek oluşmuş dedi
kalp atışı görülüyor ama daha çok küçük olduğu için duyulmuyor dedi
o da olabilir canım
çünkü ben de duymak istiyorum bir an önce çok merak ediyorum
erkek doktorda rahat edemem canım:1no2: yine de çok sağolopuyorumnanaktan
Ben erkek kadın doğumcuların daha iyi olduğunu düşünüyorum..
ben de öyle duydum
kadınlar daha sert oluyor hele ki hamile kalmadan önce bir vajinal ultrason çektirdim kadın mahvetti beni
ama ne bilim rahat edemiyorum canım
kadına bile rahat edemiyorum daa :roflol:
Canım onlar günde belki 1000 tane kadına bakıyorlar..Yani aman kadın şeyi görsem diye yanıp tutuşmıyolar,bıkmışlar hatta...Utanmaksa kadın ya da erkek farketmiyor ,her türlü utanıyor insan..Ama bizim gibi tedavi ile hamile kalanlarda artık utanma diye bişey kalmıyor,bebek için katlanıyoruz herşeye..Umursamıyoruz yani..
Kadın dr lar geneli çok can yakıyor muayene sırasında ve kaba davranabiliyorlar..Aynı cins olduğumuz halde daha kibar ve anlayışlı olmaları lazım ama öyle değil nedense işte...Erkek dr lardan daha memnun kaldım ben hep......
canım fıtığı doktora sordum dedi kibu iki konuya bakarsak seninle bayağı paralel gidiyoruz canım:)))
benimde 2tane bel fıtığım var azcık kilo aldım ve hemen ağrım başladı, ayağıma vuruyor sancı olarak.
ve ben dr a gittiğimde bunu sormayı unuttum, kadın bilmiyor benim fıtıkı:)
bu arada sormayı unuttuğum diğer mevzuda ilişki, şimdilerde düşük tehlikeleri oluyor diye bizde yaklaşmıyoruz birbirimize ama benim arkadaşım yeni doğurdu, onlar da iç sıkıntı olmadı.
bende dr a sorduktan sonra rahatlarım herhalde.
katremcim bende arkadaşıma soracağım senin için dr, o çok memnundu, medipolde doğurdu ama dr u aslında başka bir yerde çalışıyordu. adı meltem ama soyadını hatırlımıyorum.
ya birde biriniz mide bulantısı sağlıklı gebelik belirtisi demişsiniz ya, bence alakası yok cunku yukarıda bahsettiğim arkadaşım da hiç olmadı bulantı ve sağlıkla kucağına aldı
birde son olarak benim göğüsler bayağıdır şiş ama normaldede büyüktür.
ama özellikle dün ve bugun inanılmaz ağrılar var, ucunda değil gerisine doğru şişlik-sertlik arası bir his var.
selam arkadaşlar,dünden beri benimde mide bulantım başladı acıkıyorum yemek yiyorum sonra hemen midem bulanıyor daha öncede söylemiştim hele artık meyveden iyice soğudum ne yapıcam bilmiyorum belki geçer ilk hamileleiğimde böyle değildi hepsi aynı olmuyor demekki
1 haftada 1 kilo almışım hemen, 80 oldum yani şimdilik fıtıkla ilgili ağrılarım yok ama ne kadar gider bilmiyorum
eşimle ilişki konusunda dr yasak getirmedi ilkinde 6.aydan sonra yasaklamıştı kişiye göre değişiyor herhalde
Arkadaşım benim ismimide güncellermisin rica etsimm
Keseyi gördüm şükürler olsun
Çok şükür sevindim senin adına
bence en önemlisi doktorun tecrübeli olması özellikle hamilelerin psikolojisinden iyi anlayan,güven veren ve şefkatli olması gerekli insan zaten bu dönemde yeterince hassas bide doktorun incitmemesi lazım benim doktorumda erkek ilk doğumumu da o yaptırmıştı hayırlısıyla öne Allah a sonra ona çok güveniyorum Ankara da olan arkadaşlara tavsiye edebilirim.
gözün aydın vişnesuyu keseyi görmüşsün şimdi sıra kalp atışında inşallah:)
katrem bende dün bebeğimin kalp atışını duydum rica etsem benide güncellermisin?
katremcim selam canım
bende bel fıtığım azmasın diye yüzmeye yazıldım.
ama faydası olurmmu bilmiyorum.
cok acı cekmesek iyi valla.
korkuyorum ben fıtıktan.
bende salı gideceğim kontrole ama duyabilecekmiyim bilmiyorum pıtpıtları,benim döllenmem gec oldu cunku.gelişim olarak geride olabilirim. ama keşke duysak bu hafta
:)))
öncelikle sağlıklı olsunlar canım, önemlisi bu.
ama cinsiyet tahmini de en tatlı heyecan bence.
bende de cin takvimine göre kız çıktı ama hem bana hem eşime hemde kayınvalidemle kayınpederimin içine erkek gibi doğuyor.
bende öyle hissediyorum.
birde ben çikolataya bayılırım ama kaç haftadır canım ne cikolata nede tatlı istemiyor
ama tursu gibi ekşiler ve tuzlular geçiyor sürekli aklımdan.
teyzeme ve kayınvalideme söyledim aa erkek o zaman dediler:)
kısacası canım bizim tahmmin E, ama çine göre K:)))
benimde içimden gecen erkek.
canım ben gidiyorum bir banyo yapacağm.
görüşemezsek iyi haftalar sana.
bu arada gercekten dinlenmeye calıssan, mesaiye kalmama sansın yokmu canım.
şu dönemleri dinlerek gecirebilsen iyi.
beni gecen hafta içi bile işyerinde uykular basmaya başladı, bakalım sonrası nasıl olacak??
aa tatlı cekince erkek mi diyorsun?
bende öyle biliyordum ama cevremdeki herkes tatlıya kız, ekşiye erkek dedi,benimde kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?