2010 Temmuz Anneleri : )

bir bornovalı olarak gelmem biraz zor tatlım ama şartlarımı zorlarım...
diğer kızlardan var mı haber ???

saayfayı habire f5 liyorum hep bneim msj bugün aciap çene düşük bende konuşasım var

yarın hamilelik testi yapcam aldım bugün.yapımda içim rahatlasın.çok şüpheciyim ben.ay bide hamile olurmuşum.hehe teyze olursunuz bir dahada ben ne olurum bilmiyorum erken yaşda çökerim heralde

ben çökmezsem sen hiç çökmezsin endişe etme..

ben çökmezsem sen hiç çökmezsin endişe etme..

ben biraz tembelim canım.hamileykende herşeye aglıyordum.şimdi bebekde ufak ya artık daha çok ağlarım.heşeyi takarım aman kendimi düşünemiyorum hiç çekilmem heralde.bide benim eşim askerlik yapmadı.yazın askere gidebilir çok fna olur benim için

kızlar şu 3 ay sendromu benim fıstığımda 2 aylıkken başladı sağ memeyi bıraktı zaten doğduğundan beri pek emmeyi istemiyor ama zorla emziriyorum ,işin enteresan tarafı fazla emmemesine rağmen 7.050gr boyu 62 cm doktor çok iyi diyor kafayı yemek üzereyim ,bana yardım edinn.memeye yanaştığında hep ağlıyor uyku sersemi emziriyorum buda çok zor oluyor sütümü sağıp vermeyi deniyorum hiç emmiyor biberonu.

hımm markası neydi acaba yazabilirsen sevinirim...

ben de arada kullanım için istiyorum, yani çocuğa değişiklik olur, oyalanır ve eğlenir..bakalım birkaç markaya birini tercih edeceğim sanırım..

sunny fisher price 3 in 1 salıncak diye geçiyor

tembellik derken ? kız poğaça moğaça tarifleri alıyorsun,yapıyorsun,evi temizliyorsun ve tembelmisin ?? eee herkesin bebeği ufak zati ?? eşinin askerlik durumunu anlarım da tembellik ne alaka anlamadım kız ??kaydirigubbakcemile3

ama kilo alımı güzelmiş.bizim bebekelrde var.bende sütüm yok sanıyordum hep ama şimdi süt için ne gerkliyse yapıyorum yine emmiyor.sakin oldu zamnalrda veriyorum ben.geceleri nasıl emiyormu

sırf anne sütü alıyorsa süper ,maşallah..kilosu iyise az emmesini dert etme bence...demek sütün yağlı ,doyuruyor..ben mama ağırlıklı besliyorum az emdikleri halde saatlerce uyuyorlar bazan..azdan kastım en fazla 5-6 dak emiyorlar..

Son düzenleme:
gecede 2 defa falan uyanıyor en fazla 5dk emiyor .
bende fazla olan sütümü sağıyorum koyu olan sütü emiyor herhalde o yüzden kılosu ıyı.
çok moralim bozuk ilk bebeğimdede aynı problem olmuştu onu hep sağıpta besledim şimdi ipek te emmeyi istemeyince sütlerim azaldı fark ediyorum.

çok yorgunum (
çok uykum var barış uyumuyor (
yarında katılmam gereken 2 doğumgünü var (
evide temizlemem lazım
acaba işten ayrılmakla hata mı ettim diyorum bazen?

poğaçalar börekler maşallah bu topicte bayağı hamarat hatunlar var..ben şu an yemeklerimizi zar zor anne takviyeli yapıyorum valla..gerçi eskiden de öyleydim vakit yok alışmışız alo pastane mi şundan bundan gönder muhabbetine, ama ev yapımı gibi olmaz tabi ki.. yoğun iş temposundan hiçbir zaman fırsat olmadı ki şimdi de bebek var ohh her zaman bir bahane hazır bende

Son düzenleme:

arkadaşım emzirmek isteyip te gram sütü gelmeyenler napsın ? boşa üzüyorsun kendini..kilosuna maşallah...

ne kadar sen bakmayı planlıyorsun ? sürekli mi olacak artık?

bilmiyorum ki
bi kreş yaşına kadar bakim diyorum
bi ara bayramdan sonra iş ararım diyordum
geçende de eski işyerinden muhasebecimle görüştüm iş arama ocak şubat gibi seni geri alcaz dedi

bilmiyorum ki
bi kreş yaşına kadar bakim diyorum
bi ara bayramdan sonra iş ararım diyordum
geçende de eski işyerinden muhasebecimle görüştüm iş arama ocak şubat gibi seni geri alcaz dedi

karar vermesi zor bir konu, ben de 6 aydan sonra biraz daha ücretsiz izin alayım diyorum ..sen de ücretsiz izin istesen vermezler mi ?

karar vermesi zor bir konu, ben de 6 aydan sonra biraz daha ücretsiz izin alayım diyorum ..sen de ücretsiz izin istesen vermezler mi ?

benim zaten bazı sorunlarım vardı izin vermeyeceklerini bildiğim için 6 aylık ücretsiz izni istedim onlarda işten çıkardılar tazminatımı falan aldım
ama tek ortak hariç diğer ortaklar müdürler falan benden memnun oldukları için geri çağırdılar
koşullar düzelmedikçe gelmem dedim onlarda ocak şubata kadar sabret dediler

selamlarrrr saçımı başımı yolmuş bir halde tekrar geldimmm kafamçokkarıştı keyifler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…