bir bornovalı olarak gelmem biraz zor tatlım ama şartlarımı zorlarım...
diğer kızlardan var mı haber ???
diğer kızlardan var mı haber ??? [/QUOTE
burada agora konuşulmuş 1 sayfaönce ondan atladım agora die birde aramızda bir gün koyup hadi görüşelim demezsek hep aman buluşsak keşke diyip durcaz birilerinin atılımcı olması lazım seninde gelebileciğin ortak bir nokta buluruz şekerim yeterki hepimiz bir gün bulalım ve kararlaştıralım
izmirli bebişler we anneleri buluşuyolar galibaa ohh ohhh maş.
ben daha cesaret edemem yalnız çıkmaya benim cadı heran herşey yapabilir
dışarde ağlayınca ne yapıcağımızı şaşırıyoruz arabasında da uyumuyo bizimkii
ben size sonraki buluşmalarda katılırımolumunekankayizsmile
yarın hamilelik testi yapcam aldım bugün.yapımda içim rahatlasın.çok şüpheciyim ben.ay bide hamile olurmuşum.hehe teyze olursunuz bir dahada ben ne olurum bilmiyorum erken yaşda çökerim heralde
ben çökmezsem sen hiç çökmezsin endişe etme..
hımm markası neydi acaba yazabilirsen sevinirim...
ben de arada kullanım için istiyorum, yani çocuğa değişiklik olur, oyalanır ve eğlenir..bakalım birkaç markaya birini tercih edeceğim sanırım..
ben biraz tembelim canım.hamileykende herşeye aglıyordum.şimdi bebekde ufak ya artık daha çok ağlarım.heşeyi takarım aman kendimi düşünemiyorum hiç çekilmem heralde.bide benim eşim askerlik yapmadı.yazın askere gidebilir çok fna olur benim için
kızlar şu 3 ay sendromu benim fıstığımda 2 aylıkken başladı sağ memeyi bıraktı zaten doğduğundan beri pek emmeyi istemiyor ama zorla emziriyorum ,işin enteresan tarafı fazla emmemesine rağmen 7.050gr boyu 62 cm doktor çok iyi diyor kafayı yemek üzereyim ,bana yardım edinn.memeye yanaştığında hep ağlıyor uyku sersemi emziriyorum buda çok zor oluyor sütümü sağıp vermeyi deniyorum hiç emmiyor biberonu.
kızlar şu 3 ay sendromu benim fıstığımda 2 aylıkken başladı sağ memeyi bıraktı zaten doğduğundan beri pek emmeyi istemiyor ama zorla emziriyorum ,işin enteresan tarafı fazla emmemesine rağmen 7.050gr boyu 62 cm doktor çok iyi diyor kafayı yemek üzereyim ,bana yardım edinn.memeye yanaştığında hep ağlıyor uyku sersemi emziriyorum buda çok zor oluyor sütümü sağıp vermeyi deniyorum hiç emmiyor biberonu.
diğer kızlardan var mı haber ???
gecede 2 defa falan uyanıyor en fazla 5dk emiyor .
bende fazla olan sütümü sağıyorum koyu olan sütü emiyor herhalde o yüzden kılosu ıyı.
çok moralim bozuk ilk bebeğimdede aynı problem olmuştu onu hep sağıpta besledim şimdi ipek te emmeyi istemeyince sütlerim azaldı fark ediyorum.
çok yorgunum(
çok uykum var barış uyumuyor(
yarında katılmam gereken 2 doğumgünü var(
evide temizlemem lazım
acaba işten ayrılmakla hata mı ettim diyorum bazen?
ne kadar sen bakmayı planlıyorsun ? sürekli mi olacak artık?
bilmiyorum ki
bi kreş yaşına kadar bakim diyorum
bi ara bayramdan sonra iş ararım diyordum
geçende de eski işyerinden muhasebecimle görüştüm iş arama ocak şubat gibi seni geri alcaz dedi
karar vermesi zor bir konu, ben de 6 aydan sonra biraz daha ücretsiz izin alayım diyorum ..sen de ücretsiz izin istesen vermezler mi ?
arkadaşım emzirmek isteyip te gram sütü gelmeyenler napsın ? boşa üzüyorsun kendini..kilosuna maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?