- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
benimkilerde şimdilik memeyi reddetme olmadı..Ne zaman emzirmeye kalksam hırsla ve istekle emiyorlar..4,5 ay oldu doğum yapalı..Ancak kızım ara ara mama dan bıkıyor..Memeden bıkma sendromları ne zaman gelicek bakalım..sütüm en başından beri az..ama azcık sütle sakinleşip uyuyorlar nasıl oluyor anlamıyorum..hiç kendileri bırakmadılar memeyi ben çektim çünkü yorgunluktan bayılacak gibi oluyordum artık...
Ev temizliği konusuna gelince perde yıkamak,cam silmek nerdee..zaten evlendiğimden beri ne perde yıkadım ne de cam sildim ne halı temizledim..Camları kadın tutup sildirdim,yükselik korkum var..Perdeleri de yıkatıcam..Halıları da temizleyiciye veriyorum..
Pek tembel gördüm aranızda kendimi..:kedi:
kimileri anne sütü alan bebeklerde gaz sorunu olmaz diyor ama kardeşim ilk 6 ay bir damla su vermeden sırf anne sütü verdiği halde oğlu kolikli bir bebekti...
nasıl yani sürekli aynı şekilde yatrmıycakmıymışız.mesela bizimki ya kucakda ya anadiizinde gün boyu.gece yatagında acaba kemiklerimi ağrıyor
aglamıyosa sorun yok ama hepdıkkat etmek lazım kambur olmasın dıye belını desteklemek falanda lazımmıs
zaten kemıklerı agrısa aglar
bızımkı bı pozısyonda en fazla 15 dk kalıyor
yaaa şu kavak yelleri benim sinirlerimi hoplatıyor artıkkkkkkkkk kötükedihüso
bir bornovalı olarak gelmem biraz zor tatlım ama şartlarımı zorlarım...
diğer kızlardan var mı haber ??? [/QUOTE
burada agora konuşulmuş 1 sayfaönce ondan atladım agora die birde aramızda bir gün koyup hadi görüşelim demezsek hep aman buluşsak keşke diyip durcaz birilerinin atılımcı olması lazım seninde gelebileciğin ortak bir nokta buluruz şekerim yeterki hepimiz bir gün bulalım ve kararlaştıralım
ben mert te ilk 7 ay sadece anne sütü verdim ve gazdan çok çektim 7.ci aya kadar deli gibi ağladı geceleri ardada az annesütü verdim sonrası mama pek gazımız olmadı bence anne sütü veya mama değil de bebekten bebeğe değişiyor bu gaz sorunu
ne oldu karşılaştımı efeyle.eşim bana izletmiyor dizileri
ne oldu karşılaştımı efeyle.eşim bana izletmiyor dizileri[/QUO
Bızımkı de aynı varsa yoksa film ızler ben yatak odasına alınacak tv nın hayalını kuuruyorum masraflar bıraz azalsın ılk ıs oraya bı tv
ne oldu karşılaştımı efeyle.eşim bana izletmiyor dizileri[/QUO
Bızımkı de aynı varsa yoksa film ızler ben yatak odasına alınacak tv nın hayalını kuuruyorum masraflar bıraz azalsın ılk ıs oraya bı tv
aynen canım senle benim kocalar benziyor birbirine.bide bahanesi bu diziler insanı monotonlaştırıyor.sence mantıklı ne var bunlarda bağımlılık yapıyor.gel karı koca güzelce film izlyelim.am ben sinirlendimmi istedim kanal açılırda uğraşmıyorum
eşim bana bir daha poğça yapma dedi.niye beceremiyorum bu poğaçayı anlamıyorum
canım ben her türlü poğaça denemem taş olmuştur--------------------------------------------------------------------------------
kızlar kusura bakmayın bu benim puff puacam tarifini yazmamışım hemen ekliyorum:
1)1 çay bardağı ılık süt
2)1 çay bardağı yogurt
3)1 çay bardağı zeytinyağı
4)1 çay bardağı ılık su
5)yarım çay bardağı şeker(şekeri ben bundanda az koyuyorum bilginize)
6)1 yumurta(akı içine sarısı dışına)
7)1 tatlı kaşığı tuz
8)1 paket yaşmaya
9) aldığı kadar un
iç harcı peynir ve maydonoz yapıyorum ben
çok basit malzemeli ve lezzetli bir poğaça AFİYET OLSUN SİZE
Burdan bı arkadas verdı bu tarifi cnm
Bir de annemın tarıfını yazayım sana ;
1 bardak sıvı yag
1 bardak yogurt
alabıldıgıne un
2 yumurta ( bırının sarısı uzerıne )
1 paket karbonat ya da kabartma tozu
Yogurucaksın sonra 1 saat dınlenmeye bırakıcaksın ıslerın bıtınce ıcıne dıledıgını ( patateslı ya da maydonoz peynır lor ) koyucaksın kapatıcaksın .
ben de beceremem ama bu tarıf hem kolay hem de lezzetlı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?