2010 Temmuz Anneleri : )

Medaa sen nerde calısıyordun cnm valla ben de hıc ıstemıyorum ıs aramak bana gore ıs zor valla en son calıstıgım yerde 7 ye kadar kalıyordum ustelık c tesı calısma vardı yarım gun sımdı bana ctesı tatıl bı ıs lazım o da zor erken de cıkmam lazım tabıı : )) 9

örnek : ben :) boshayallersmile

sen benden iyisin canım yine..hiç olmazsa bir süre anne sütü verdin..benim verdiğim anne sütü mamadan sonra ilaç niyetine,tatlı niyetine..o kadar az yani..ama buna da şükür...

Son düzenleme:

özel bi şirkette ön muasebe genel muhasebe ve finansa bakıyordum
ve önüme başka ne iş veririrlerse internet siteleri için fotoshop çalışması bile yaptım :))
benimd eçalışma saatlerim çoktu c.tesi 4-5 e kadar çalışırdım
ama artık dediğin gibi c.tesi pazar olmayan bi iş lazım
kabul ederlerse ne ala
ne kadar kötüde olsa 8 yılım geçmiş o insanlarla :))

ek gıdaya geçen var mı?
nasıl yaptınız ek gıdaya geçişi
barışın gözleri sürekli yemek masasında
bende artık meyve falan emmesine baya baya izin veriyorum
önceden yalamasına izin veriyordum ama yalamak kesmiyo artık

haftaya cumartesi dr a sorucam.. buradan okudum da özendim elma yalattım ben de geçenlerde :))

benimde meslek muhasebe normalde rahat meslek ama 2 yıl dershanede muhasebeye baktım çok rahattı ama cumartesi pazar çalışmak çok kötü bir durum.tekrar çalışmayı bende istiyorum ama kızım bir yaşına falan geldğinde belkide hiç başlamam karar veremiyorum ben.

bu arada eşimlede çalıştıgım dershanede tanıştım.adam iki ay çalıştı.sonra atandı.ilk kankaydı sonra karı koca olduk.2 ayda neler oluyor :))

haftaya cumartesi dr a sorucam.. buradan okudum da özendim elma yalattım ben de geçenlerde :))

biz geçen ay konuşmuştuk ama erken diye çok detaya girmedi
ihtiyacı yok ama çok fazla masaya ilgisi olursa verirsin demişti
ama hangi meyvelerden başlancak konuşmadık ve günde kaç defa

medacım senin için saçlarımı taradım topuz yaptım geldim bak parfümde sıktım geldimi kokusu bayanssulusmile

ben 4. ay püreleri aldım bir kaç tane ama sadece tattırdım baktım beğenmedi vermedim. zaten 48 saat içinde tüketin diyor tüketemedik attım hepsini.

Ben ek gıdaya 6. ay da baslamak ıstıyorum 3 ayım var :)) Zaten 6.ay dan sonra rejıme de baslıycam kısmetse

bu gün 3 defa kaka yaptı
hemde dün de yapmıştı
normalde 2-3 günde bir yaptığı için
acaba verdiğim meyve mi dokundu diye endişeliyim biraz
bugün yeşil elma emdi

Ben ek gıdaya 6. ay da baslamak ıstıyorum 3 ayım var :)) Zaten 6.ay dan sonra rejıme de baslıycam kısmetse

bime doğadan sallama beşi bir yerde çayı gelmiş şekerim. ama şimdi emzirdiğin için dokunurmu bilmiyorumki içindekileri araştırmak lazım internetten süte etki ediyormu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…