- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
almına bebege vermıyorum ben kecı sutu ıcıyorum
ınek sutu proteını benım sutumle bebege gecıp huysuzluk yaratıyor bence
ne zaman ınek sutu ıcsem bebegım huysuzlanıyor
serum fizyolojik damlattıktan sonra bir süre beklemek gerekiyor yumuşaması için ,çocuğu da hafif dikey pozisyonda tutmak gerek..sonra tekrar yatay pozisyona getirip aspiratorle kuvvetli olarak tüm nefesinizi içinize çekiyorsunuz..
canım maş bebişlere 41 kere ne güzel gelişmişler öyle.Allah korusun nazarlardanGünaydın..
bu sabah sağlık ocağına gittik,aşılarımızı olduk geldik..Çıplak olarak kızım 6.100 gr,oğlum da 6.300 gr geldi..Oğlum 63 cm,kızım 62 cm olmuş..Şimdi yatırdım,ateşleri çıkarsa calpol vericem..Artık sebze meyve pürelerine,meyve sularına,yoğurda başlayabilirsiniz dediler..
Dün akşam banyodan sonra beslendiler ve sabah 7 ye dek uyanmadılar..Eşim sabah altlarını aldı ve hemen besledik..hiç aç gibi değillerdi..Sanırım gece maması iyi doyurmuş...
seslere, hareketlere iyice duyarlı olmaya başladıkları ay bu ay çünkü. biri geçse dönüp bakıyor, ses duysa aynı şekilde. benimkide sürekli ağlıyor, iç aç değilmisin diyorum ama kime :) mama da içmedi kaşıkla da biberonla da. 4.ayımıza 14 gün kaldı, ne yapalım artık erken başlayacağız ek gıdaya..
benim serum fizyolojikte 5 gün içinde kullanılmalıdır yazıyo
tereddüt ediyorum kullanmaya
iyi günler hanımlar arda bugün çook huysuz bakalım bugün nasıl biticek
annem emzirirken inek sütü gaz yapar sıcak sütün içine şeker koy ozamn gaz yapmaz bebeğe demişti belki inek sütü alerjisi değilde gazı oluyordur bebekçiklerin inek sütü alerjisi içinde dr.a danışmak lazım
mylinecım kan damlasını dr.ozamn mert e vermişti ama 6 aylıktı ve ilk önce test yapmıştı gerçi test yapmasa bile o dönemde hepimiz ferrum kullanıcaz hemen hemn bütün dr.lar sağlık ocakları veriyor benim hatırladığım emzirdikten yarım saat sonraydı ve yarım saatte üstüne emzirme veya mama verme demişlerdi ama sen yinede dr.sor bence birde henüz küçük değilmi belki rengini soluk görmüştür bilemiyorum
birde bebekler onun tadını hiç sevmiyor ve tükürüyorlar kyafetlerine gelincede çıkmıyor klarak ta koyamıyorsun bebeğin kıyafetlerine çok kıyafet attım o dönem bir önlük bağla onu verince uzun süre kalsın üstünde çünkü ağzından yarım saat sonra bile kırmızı sularını akıyor
bazı insanlar inek sütündeki laktozu tolere edemiyorlar çok gaz oluyor..Eşim de onlardan biri...şeker veriliyor mu sıpalara ??
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için bende biraz tereddüt ettim açıkcası vermekte. ama ishaldi o zaman doktora söylemiştim ishal diye ama bir alakası yoktur kan damlası ile. birde nasıl damlatacağım ben onu kapağında damlatacak herhangi bir yeri yok. ayrıca açarken ben heryeri boyadım zaten:)
ayy kızlar bi haber dinledim şimdi içim acıdı kadın 3 aylık bebeğini lokantaclara bırakıp gitmiş 4 saat sonra bi işim vardı hallettim geldim demiş yaaa bu nasıl anne bu nasıl insan bebek açlıktan çok ağlamış(kendi karnını doyurmuşta küçücük bebeğinin açlığını düşünmemiş )
heralde kaçıp gitçekti sonradan vazgeçti polisler bebeği aneye geri teslim etmişler :sinifsinif:
canım valla haberleri bırak bnların gerçeklerini görüyoruz.içim acıyor.12 yaşındaki çoçuklar intihar ediyor artık.3 4 yaşında bebelere tecavuz ediliyor.nereye gidiyoruz bilmiyorum ama çok acı yaşananlar
merhaba hanımlar...
bugün kızımla birlikte geldikk pc başına....
almşnacım senin verdiğin linkteki parçayı dinliyır kucağımda etrafa bakınarak...
Allah hiç birimizi ve kimseleri ewlatlarıyla böyle imtihan etmesin canım.çok zor:Saruboceq:
bende açtım o şarkıyı kızımın ilgisini çekmedi.bizim şarkımız trkanın öp şarkısı.daha doğrusu benim onu dinlyince kızım a söylemiş gibi oluyorum.cennet gelen bir melekdi sanki sankisi fazla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?