2010 Temmuz Anneleri : )

almına bebege vermıyorum ben kecı sutu ıcıyorum
ınek sutu proteını benım sutumle bebege gecıp huysuzluk yaratıyor bence
ne zaman ınek sutu ıcsem bebegım huysuzlanıyor

bazı bebeklerde inek sütü alerjisi oluyormuş..dr a sormak gerek tabi..

günaydın herkeze
canım maş bebişlere 41 kere ne güzel gelişmişler öyle.Allah korusun nazarlardan

canım bizimki 3.ayını yeni doldurcak.şimdiden yapıyor memeyi falan almamalar.gece uyku sersemi iyi içiyor ama.bakalım yapcak mı bizimki de.gündüz zorla emziriyorum.bide öyle yaparsa kafayı yerim

bahar canım içini rahatlatırmı bilmem ama benim halamın kızı bebekken 2 gün herşeyi ret etmiş hiç bişi yememiş.halam napcanı şaşırmış eskiden doktor falan da böyle sık gidilen bişey deilmiş.2.günün sonunda aç kurtlar gibi saldırmış memeye.sonra 2 yaşına kadr bırakmamış.sen şimdi stres yaparsan sütüne falanda zarar verirsin canım.

süt için alerji testi yaptımı.banada çok gazlı dediler.hiç bişi ymeiyordm gazlı o kadar dikkat ettim yinede ağlıyordu.şimdi yiyorum yine aynı:))

bugün bizim kız 9 da kalktı.benimde böbreklerimd agrı vardı.bebişimi emzirdim kaldırdım eşimi.karnım ağrıyor diye 11 e kadar uyudum oh be.ne güzel uyumak kesintisiz.gündüz bizimki sabaha karşı 1 satte bir kalkıyor .otomatik ayarlı gibi.evde çalar saatte gerek kalmıyor.

selammm...
malum dün çok yorulmuştum kızım mızmızdı dün..
dün gece kollarım omuzlarım çok ağrıdı..

gece 1,30 da kız uyuduktan sonra nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum bayılmışım resmen..

Dinlenmişim ama biraz daha dinçim bugün.

Yorulmak gibi bir lüksümüz yok.

benim serum fizyolojikte 5 gün içinde kullanılmalıdır yazıyo
tereddüt ediyorum kullanmaya

bunu bende tvde duymuştum burun damlaları 5 gün içinde kullanılmalıdır diyordu doktor biz byaadır kullanıyoruz dikkate alınması gereken bir konu zira sadece su damlatmış oluyoruz aksi taktirde.

birde ne zamandır sorayım diyorum ama kısmet olmadı ne zaman bilgisayarın başına geçsem bişiy çıktı. bakıyorum, tam cevap yazacağım birşey oluyor çıkmak zorunda kalacağım. herneyse soruma geleyim.
kızlar 3. ayda kan damlasına başlayan armı demir eksikliği için bizm doktor verdi ama kan tahili yapmadı bende vermedim henüz başlayan varmı acaba günde5 damla yazıyor açmı tokmu vereceğim bilmiyorum prospektüsde de yazmıyor.
ikinci konu elifde son zamanlarda memeyi rededer durumda emmek istemiyor ancak uyku sersemi olursa alıyor. hatta dün babasından bana gelince çığlıkçığlığa ağladı. kaç sefer denedik yok kız illa babsının kucağında duracak sonra uyuya kaldı. ben emzirmeye çalıştıkça daha fena ağlamaya başlıyor. birde devanlı agu demeyi bıraktı artık çoktan birşey gördüğünde hıııııı hıııı diyor bazen oyuncağını ağzına almaya çalışıp emmeye çalııyor ve başaramazsa onada hıııııı diyor sinirli bir şekildfe benim kız çok sinirli olacak sanırım.kaydirigubbakcemile

iyi günler hanımlar arda bugün çook huysuz bakalım bugün nasıl biticek

annem emzirirken inek sütü gaz yapar sıcak sütün içine şeker koy ozamn gaz yapmaz bebeğe demişti belki inek sütü alerjisi değilde gazı oluyordur bebekçiklerin inek sütü alerjisi içinde dr.a danışmak lazım

mylinecım kan damlasını dr.ozamn mert e vermişti ama 6 aylıktı ve ilk önce test yapmıştı gerçi test yapmasa bile o dönemde hepimiz ferrum kullanıcaz hemen hemn bütün dr.lar sağlık ocakları veriyor benim hatırladığım emzirdikten yarım saat sonraydı ve yarım saatte üstüne emzirme veya mama verme demişlerdi ama sen yinede dr.sor bence birde henüz küçük değilmi belki rengini soluk görmüştür bilemiyorum

birde bebekler onun tadını hiç sevmiyor ve tükürüyorlar kyafetlerine gelincede çıkmıyor klarak ta koyamıyorsun bebeğin kıyafetlerine çok kıyafet attım o dönem bir önlük bağla onu verince uzun süre kalsın üstünde çünkü ağzından yarım saat sonra bile kırmızı sularını akıyor

bazı insanlar inek sütündeki laktozu tolere edemiyorlar çok gaz oluyor..Eşim de onlardan biri...şeker veriliyor mu sıpalara ??

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için bende biraz tereddüt ettim açıkcası vermekte. ama ishaldi o zaman doktora söylemiştim ishal diye ama bir alakası yoktur kan damlası ile. birde nasıl damlatacağım ben onu kapağında damlatacak herhangi bir yeri yok. ayrıca açarken ben heryeri boyadım zaten:)

bazı insanlar inek sütündeki laktozu tolere edemiyorlar çok gaz oluyor..Eşim de onlardan biri...şeker veriliyor mu sıpalara ??

kız minnacık bebeğe şeker verilir mi 2 yaşındaki oğluma şekerli şeyleri vermiyorum ben daha kendi içtiğin sütün içine şeker koycan ki gazı alırmış böylece emzirirken gaz yapmazmış bebeğe bilmiyom annem öyle demişti bende uygulamıştım yani şekerli sütü ben içtim zaten inek sütüde 1 yaşına kadar vermedim ben mert e ardayada vermeyi düşünmüyorum

çay kaşığınla veriyordum ben mert e ama eczaneden damlalıkta alabilirsin çok ucuz

ayy kızlar bi haber dinledim şimdi içim acıdı kadın 3 aylık bebeğini lokantaclara bırakıp gitmiş 4 saat sonra bi işim vardı hallettim geldim demiş yaaa bu nasıl anne bu nasıl insan bebek açlıktan çok ağlamış(kendi karnını doyurmuşta küçücük bebeğinin açlığını düşünmemiş )
heralde kaçıp gitçekti sonradan vazgeçti polisler bebeği aneye geri teslim etmişler :sinifsinif:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar...
bugün kızımla birlikte geldikk pc başına....
almşnacım senin verdiğin linkteki parçayı dinliyır kucağımda etrafa bakınarak...

canım valla haberleri bırak bnların gerçeklerini görüyoruz.içim acıyor.12 yaşındaki çoçuklar intihar ediyor artık.3 4 yaşında bebelere tecavuz ediliyor.nereye gidiyoruz bilmiyorum ama çok acı yaşananlar

Allah hiç birimizi ve kimseleri ewlatlarıyla böyle imtihan etmesin canım.çok zor:Saruboceq:

merhaba hanımlar...
bugün kızımla birlikte geldikk pc başına....
almşnacım senin verdiğin linkteki parçayı dinliyır kucağımda etrafa bakınarak...

bende açtım o şarkıyı kızımın ilgisini çekmedi.bizim şarkımız trkanın öp şarkısı.daha doğrusu benim onu dinlyince kızım a söylemiş gibi oluyorum.cennet gelen bir melekdi sanki sankisi fazla :))

3. dinleyişimiz şu an şarkıyıı vee bi ilk yaşanıyor şu anda:1shok:
uyudu kucağımda kızım dinlerken dalsın da hemen yerine yatıracağım...
ayy çok mutlu oldummhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…