kızlar bebeklerinizin kakası nasıl.benimkinin normalde cıvık ama bugün daha cıvık geldi
kızlar bebeklerinizin kakası nasıl.benimkinin normalde cıvık ama bugün daha cıvık geldi
valla bazen cıvık bazen koyu kıvamlı..
ama genelde fazla cıvık değil.
rengi de sarımtırak gibi birşey.
benim kızın de gözyaşı kanalı açılmadı, her gün masaja devam..sanırım 1 yaşına kadar yolu varmış..ayrıca doktor bize 6 aylık olana kadar 1 kez göz doktoruna bebişlerin gitmesi gerektiğini söyledi..
kızımı anca uyuttum ya kızlar siz bebişleri nasıl uyutuyorsunuz ? ben sadece memede uyutabiliyorum o da çok uykusu varsa ve de şansım yaver giderse...başka türlü bir de babası omuzunda uyutuyor ama benim omuzda uyumuyor kemikler mi batıyor nedir..bebekler de uyuyamayınca acayip huysuzlanıyorlar zavallılar ..
benim kızın da sıvı bayagı..rengi de hardal rengi.
ben hiçbir yöntem geliştirmedim henüz..kaydirigubbakcemile3
ya memede uyuyor ya da kucağımda, anakucağında gözleri kapanır gibi oluyor..o zamanda hemen yatağına koyuyorum kucağıma ya da anakucağına alışmasın diye..
İlla uyusun diye hiçbirşey yapmıyorum..
canı ne zaman isterse o zaman uyuyor.
sadece geceleri düzeni olsun diye,saat 1 den sonra yatak odasına alıp gece lambasını yakıyorum loş ışıkta emziriyorum..memede uyuyakalmazsa kucağımda yastığıyla birlikte emzik ağzında:ecrin_bebek: fısıltı halinde konuşuyorum :teselli:uyuyor..(hemen değil tabii:).....eeee gece saat 1den sonra da uykusu gelmiş oluyor zaten yine zorla uyutmuş olmuyorum yanii..
böyle..
ayakta sallama ya da başka birşey yapmıyorum illa o an uyusun diye..
uyumuyır çünkü zorlamayla benimki..uyusa da 5 dk sonra uyanıyor ben de uykusu ne zaman gelirs o zaman uyusun istiyorum.
bana doktorum doğumdan önce , ..doğum esnasında tüplerini bağlayalım nasıl olsa 3.düşünmüyorsun .....demişti...ben pek sıcak bakmamıştım ama yine de ..düşünürüm.... demiştim..
eşim bağlat falan demişti ama ben apar topar doğuma gittiğim için öyle kaldı..
doğum esnasında doktorum ...tüplerini bağlamıyorum ayrıntılı konuşmadık..... dedi..
öyle kaldı...
2.çocuktan sonra bağlatan arkadaşlarım var.
ben yine de sıcak bakmıyorum ama korunmak da çok önemli.
benimkinin uykusu geliyor esneye esneye bir hal oluyor ama bir turlu dalamıyor cocuk..dalamayınca da aglamaya baslıyor...yani istiyo ki biri onu uyutsun..yatagına koyunca kendi basına uyumuyor..memede uyutabiliyorum ..bir de ben ayaga kalkıcam onu kucagıma alıcam hafiften saga sola kaykılıcam tabi belim kopuyo..bu yontem cok zor agırlastı artık yapamıyorum..ayagımda hicbir sekilde sallamıyorum..ancak benimki emzik de almıyo acaba ondan mı zorlanıyor uyumakta..
Kızlarr şoklardayım,
Hamileyim.........................Adetim gecikmişti doğumdan sonra tam oturmadı düzen diye düşündüm ama 15 gün geçti bugün test aldımmm.yani aptal gibiyimm yaa eşime daha sölemedim,çalılşıyor şimdi sersemlesin stemiyorum.Napıcam bilmiyorum,garip bir duygu içindeyim...
Slm hanımlar..Hamileliğimizin başlarında özlem483diye bir arkadaşımız vardı. Hatırlarmısınız bilmem..Bebişini kaybettiydi.Şimdi tekrar hamile mayıs annesi olacak inşallah..Sizleri sordu..Bende herkes iyi dedim..İnşallah bu sefer Allah kucağına almayı nasip eder..:Saruboceq:
benimkinin de uykusu gelince öyle oluyor canım..
hemen emziriyorum genelde memede dalıyor..
emip de yine dalamazsa emziği veriyorum hemen..
biraz dalar gibi olunca da hemen yatağına alıyorum bazen yatakta hemen dalıyor..o zaman kolay..
ammaaa bazen de emziği atıp ağlıyor, anlıyorum ki kucak istiyor..tekrar emziği veriyorum biraz emip tekrra atıyor tekrar veriyorum .........derken pess ediyor..uyuyor işte..
napayım böyle alışsın istiyorum..
kucağımda tutuyorum bazen emzirdikten sonra ama sallamıyorum kucağımda da..alışmasın diye..
kucakta sallamakta bir zamandan sonra eziyet haklısın ağırlaştılar..
emzik çoooooook işime yarıyor benim..emzik olmazsa napardım bilmiyorum..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?