2010 Temmuz Anneleri : )

aaa sen erkencisin canim

bizim doktor emmiyor desem bile baska bisey verme diyor ama ben de bu ayin ortalari gibi baslamayi planliyorum

canım mama falan denedinmi alıyormu mamayı falan.benim kızda gündüz emiyor geceleri uyku sersemi.gündüz ağlayarak iki çekip atıyor.zorluyorum ama çok zor oluyor o anı yakalamk

aaa sen erkencisin canim

bizim doktor emmiyor desem bile baska bisey verme diyor ama ben de bu ayin ortalari gibi baslamayi planliyorum

canım sadece bir kez veriyorum.ben erken başlama taraftarıyım.ilk oğlumdan yana yemek konusunda çok çektim bunda yaşamak istemiyorum.
canım dönem dönem huysuzlukları oluyor.benim paşa bir gün iyi bir gün kötü hiç belli olmuyor.sabırla ilgilenmekten başka çaremiz yok..

canım. bizimkide sürekli kusuyor yerınden oynasa kusar. doktora götürduk reflü dedi. sürekli kusuyorsa sende bi doktyora danış

slm ayşegül nasılsın siz hangi doktora gidiyorsunuz ?

canım mama falan denedinmi alıyormu mamayı falan.benim kızda gündüz emiyor geceleri uyku sersemi.gündüz ağlayarak iki çekip atıyor.zorluyorum ama çok zor oluyor o anı yakalamk

canim mamada almiyor bu sipa

geceleri uyku sersemi aliyor bende gunduzleri uyuturmus gibi yapiyorum kucagimda hafif uyurken emzigi cekiyorum meme veriyorum

o zaman ne oldugunu anlamadan emiyor

iki gun once duzelmisti ne zaman verirsem o zaman aliyordu simdi yine bozuldu

selammmmmmm
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar...turkbayragi

kızlar selam

benım kızın emme problemi vardı. emmıyor. dogdugundan beri var. şuan 3 aylık oldu. bugun kayınvalidemler geldi memleketten bebişimi görmeye. oda gördü kızımın emmedıgını memeyı almak istemedıgını. ve bu çocugun dili baglı o yüzden emmıyor dedi. var mı böyle birşey? dil bagı diye dilın altında dile baglı bı et parçası varya o kısaymış.
bılgısı olan var mı?

Allah allah..neden herşeyi reddediyor bu bebiş yahu?CADIARZU

Aaa ilk defa duydum ..bilmiyorumkismile
bilmem ki.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…