bebişlere ek gıdaya başladınızmı.ben 5 gündür elma suyu veriyorum.doktorumuz bağırsakları alışsın diye ver dedi.ilk gün çok az verdim.sonra arttırdım.şimdi bir elmayı sıkıyorum maşallah hepsini içiyor.hatta bitince ağlıyor.:)) ilk verdiğimde çok korktum gaz olur diye çok şükür bişey olmadı.ama sakın sıktığınız gibi vermeyin.mutlaka ılık olsun..
gunadin kizlar
benim oglan yine sapitti emmek istemiyor kafayi oynattiracak bana
onunla ugrasmakdan ev dandini haline geldi yureyecek yer yok heryer karmakarisik
hicbirsey yapasim yok keyifsizim
daha da kotusu avazim ciktigi kadar bagirip aglamak istiyorum
aaa sen erkencisin canim
bizim doktor emmiyor desem bile baska bisey verme diyor ama ben de bu ayin ortalari gibi baslamayi planliyorum
kızlar dora sürekli kusuyo. elini ağzına sokmasa bile kusuyo. çok tazyikli, fışkırıyo bazen. nedendir acaba. moralim bozuluyo o kustukçabir de kafası çok ısınıyo bu çocuğun bu kötü bişey mi acaba?
selam..
turkbayragicumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar...turkbayragi
selam..
turkbayragicumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar...turkbayragi
bebişlere ek gıdaya başladınızmı.ben 5 gündür elma suyu veriyorum.doktorumuz bağırsakları alışsın diye ver dedi.ilk gün çok az verdim.sonra arttırdım.şimdi bir elmayı sıkıyorum maşallah hepsini içiyor.hatta bitince ağlıyor.:)) ilk verdiğimde çok korktum gaz olur diye çok şükür bişey olmadı.ama sakın sıktığınız gibi vermeyin.mutlaka ılık olsun..
canım mama falan denedinmi alıyormu mamayı falan.benim kızda gündüz emiyor geceleri uyku sersemi.gündüz ağlayarak iki çekip atıyor.zorluyorum ama çok zor oluyor o anı yakalamk
sizinde kutlu olsun deniz.
bebişin nasıl?
canim mamada almiyor bu sipa
geceleri uyku sersemi aliyor bende gunduzleri uyuturmus gibi yapiyorum kucagimda hafif uyurken emzigi cekiyorum meme veriyorum
o zaman ne oldugunu anlamadan emiyor
iki gun once duzelmisti ne zaman verirsem o zaman aliyordu simdi yine bozuldu
Aaa ilk defa duydum ..bilmiyorumkismilekızlar selam
benım kızın emme problemi vardı. emmıyor. dogdugundan beri var. şuan 3 aylık oldu. bugun kayınvalidemler geldi memleketten bebişimi görmeye. oda gördü kızımın emmedıgını memeyı almak istemedıgını. ve bu çocugun dili baglı o yüzden emmıyor dedi. var mı böyle birşey? dil bagı diye dilın altında dile baglı bı et parçası varya o kısaymış.
bılgısı olan var mı?
Allah allah..neden herşeyi reddediyor bu bebiş yahu?CADIARZU
Aaa ilk defa duydum ..bilmiyorumkismile
bilmem ki.bilmiyorumkismile
aaaa pardon. senın kı 3 haftalıkmış. yanlış görmüşüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?