2010 Temmuz Anneleri : )

gürsoycum,6.aydan evvel yürüteç ,hoppala vs düşünmüyorum..Hatta 8-9 aydan sonra...düşünücem..

Son düzenleme:

Allah allah..neden herşeyi reddediyor bu bebiş yahu?CADIARZU

azimle cozmeye calisiyorum sikintiyi ama yok bulamiyorum

simdi yine kaka tahlili yaptirmaya gonderdim babasini

en son basinda neredeyse hatim indirdim o da fayda etmedi

insallah cozecegim olayi ama ne zaman onu allah bilir

canım ben bugün doktora gittim.kızım kanlı kaka yaptı su gibi.3.ayı doldu 30 gram almış 5190 gramdı 5220 gram olmuş şok oldum.ben sana yazmıştım benim kızım 650 gram aldıysa sevincem diye.30 gram almış sadece boyu 59 du 62 olmuş.doktor boyu uzun kendi zayıf dedi.memeyi ret ediyor dedim.idrar tahlili yaptırdık.20 gün çnce yine yaptırmıştım bişi çıkmamıştı.ama bugün çıktı idrar yolları intihap olmuş.şurup verdi mama alımmı dedim.dediki günde bir kaşık havuç suyu yadaelma suyu ver dedi.kaka yapmadı hiç eger kanlı kaka yaparsa hemen gidicem tahlil verem .salı tekrar gidicem.idrar yolları tedavi olunca memeyi alır dedi(

çok geçmiş olsun canım benım kızımda da doğduğunda vardı idrar yolu eneksıyonu ılacla ve serumla gectı sen bence mama ver bebegıne hatta kavanoz mamalarından 4 ay için olanlardan baska doktor olsa coktan mamaya baslatrdı benım kızımda gecen ay 230 gr almıstı mama ve kavanoz dakı pürelerden verdım hemen topladı kendını 1 hata 500 gr aldı

gürsoycum,6.aydan evvel yürüteç ,hoppala vs düşünmüyorum..Hatta 8-9 aydan sonra...düşünücem..

neden canım benım kız ayakta alan duruyor baya kuvvetlı nazar degmesın adım dahı atmaya calısıyor ona da degısıklık olur dıye dusunuyorum tam 4 aylık olsun alacagım buyuk ıhtımalle sen neden karsısın

benim kızımda bu ay 250gr almış malesef(
gürsoy kavanoz mamalarını ne kadar (miktar olarak) ve kaç öğün verdin..
hangisini kullandın marka olarak??
benim kız 4.aya giriyor hala 6 kilo olmadı yaaa kafayı yicem(((

canım ben hem emzirdim sonra bebelac ile aptamil conormili karıştırıp verdim ayrıca da hero baby ya da aptamilin sütlacından karısık meyve püresinden verdim acıldıgı zaman 48 saat ıcınde tuketılmelı dıyor benımkı 2 gunde bıtırıyordu ozellıkle meyve puresını cok lezzetlı cunku bana bunları vermemı revir doktoru soyledi

canım emiyor da mı kilo almıyor yoksa emmeye nazlandığı için mi az kilo alıyor ?

canım emiyor da mı kilo almıyor yoksa emmeye nazlandığı için mi az kilo alıyor ?

canım benim kız 1 bucuk aydan sonra emmedi sağıp veriyorum şu sıralar biberonda istemiyor..
yemek vakitleri işkenceye döndü resmen (
bir ara uytup veriyordum şimdi onu bile istemiyor(
yani yese kilo alıyor ama yemiyenlerden benim kız malesef

canım milupanın sitesinde biberon mamalarıyla tariler var aynılarını kendi sütünle bir dene istersen

canım milupanın sitesinde biberon mamalarıyla tariler var aynılarını kendi sütünle bir dene istersen

tamam canım bir bakıyım ben..teşekkür ediyoruma.s.
bende anneme çok çektirmişim iştah konusunda ( ettiğimi buluyorum sanırım..

yememesine rağmen neşesi falan yerinde..uysal bir bebek maşallah..
kendiside uyumayı öğrendi ,tek şikayetimiz iştah umarım oda en yakın zamanda düzene girer..

Laylaylom geçmiş olsun canım...

ben oğlumu 7aylıktan sonra yürüteçe bindirdim..Gün içerisinde ara ara kullandık çok işimize yaradı bir sakıncasını da görmedim..11 aylık yürüdü oğlum..
kızıma da alıcam inş..
hoppalayı hiç kullanmadık oğlumda almadım bir bilgim yok

Son düzenleme:

canım sen de başlamışsın sütlaçlar meyve püreleri falan..
doktor mu başlattı sen kendin mi başladın?
benim ki henüz sadece anne sütünün ve aptamil mamanın tadını biliyor .

ben hoppala alacagım bakalım kızlar sonra sızle paylasırım olanları

canım sen de başlamışsın sütlaçlar meyve püreleri falan..
doktor mu başlattı sen kendin mi başladın?
benim ki henüz sadece anne sütünün ve aptamil mamanın tadını biliyor .

evet canım başladım kilo almamıstı o ara bır ıkı hafta kadar verdım normale ulasınca bıraktım şimdi sadece anne sütü veriyorum gunde bır defa da mama tam 4 aylık olsun yıne verecegım alısması için burda bır tane cocuk doktoru var o hıc ılgılenmedı eşim askerıyenın revırıne goturdu ordakı doktor ver dedı oyle verdık yoksa benım esım doktordan bırsey duymadan hıcbırsey verdırmıyor çocuga

selam arkadaşlar bende geçmişi okuyodum..benim oğlumda 2 gündür mız mız emmiyo ( mama almıştık evde duruyodu yaptım verdim ama iyimi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum 50 ml kadar içti zaten milupa aptamil vardı..
1 haftadır da gribiz ilaç kullanıyo oğlum 3 tane biran önce iyileşir inş..ilaç vermek çok zor

ah canim cok gecmis olsun ya

bir ayda mi 30 gr almis ben alamadim gulum bu kiz hic emmeis o zaman emiyor numarasi yapmis hep

iltihaptan dolayi mi emmezmis bende yaptirayim o zaman yarin

bu arada bizim kaka tahlilinde bol muktarda lokosit cikmis

doktor telefonda ilac adi verdi ama eczane recetesiz vermiyor yarin halledecegiz ilac isini insallah bizim ki de duzelir

deli eder bu sipalar insani ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…