2010 Temmuz Anneleri : )

canım benim kızda 5200 gram doktor az demedi bana.
nasıl yani,her gün gelip evin her odasını teftiş mi ediyor ev sahibi ?

canım ilk taşındımızda çok geldi evet hergün geldi sürekli evinden bahsetti.işde kiracım şöyle kullandı böyle kullandı.ben evime çok titizim resmen duvalara bakıyor adam çizik falan varmı.bana akıl veriyor gelip yazın sinek olursa öldürme süürgeyle çek.leke olmasın.banyosu çok nutubetli kışın kurutamıyorum surekli su akıyor.bana diyoki siz yeni evlisiniz çok banyo yaptınızz için.kışın çok soğuk banyo tarafı banyoda doğlagazı aç diyo camıda aç kalmaz diyo.adam manyak ya bide içerde bir aylık peşin kira bin tl de depozitomuz var bişi olsa ordan kes dimi bu kadar çene çalcana

yakın mı oturuyor sıze adam bu devırde ıyı bı kıracı bulmus daha ne ıstıyor ki sız bı aılesınız bu kadar yüz vermeyın bence . .

üst katımızda canım.adamın evi üç katlı.adam memurdan aşagısına vermiyor bide evini.alttakide polis ikimizde tıkır tıkır ödüyoruz ama yaza ikimizde taşıncaz.

bide geliniyle kocası gecenin 2 sinde 3 de kavga ederler hemde nasıl bir kez bile ses etmedim.zaten tırsıyorum onlar kavga edince

Aklıma ogrencılık yıllarımdakı ev sahıbım geldı adam bız gırmeden arkadas ıstemem erkek gıremez vb bı suru kural koymustu .
Bızım evın yedek anahtarı bızım ev sahıbı cıfttre vardı .
Bı gece yagmur yagıyor ben evde yoktum arkadasım evde mum yakmıs karanlıkta oturuyor bızım ev sahıbı kadın da kepenkler carpıyor dıte acmıs kapıyı elınde mumla ıkısı bırden cıglıgı basmıs : )))
Aklıma geldı senın ev sahıbını oıkuyunca : )))))))))

Ama yuz vermeyın derım ben valla sız bı ailesiniz kontrol ettırtmeyın o ev sıızn sız kırasını odedıgınız surece sız cıkınca da yenıler evını baskasına verır

evet bornovadayım. bi buluşamadık izmirliler olarak yani çok istiyorum ben aklinialirimsmile

evet bende çok heveslenmiştim.ama yağmur başladı.izmirin havası pek belli olmaz aslında yarın bi bakarsın açmış.hafta son güzel olursa buluşulabilir.gerçi son dakikada çıkamayız artık.çocuklu hatunlarız nede olsa

valla eşim benim çok yumuşaktır.geçen bana kargo geldi bu bana diyoki ne geldi falan kargo dedim kapadım kapıyı.ben ne karısıyla ne kendiyle muhatab olmuyorum zaten onlarında bana bayoldını sanmıyorum

şimdi bide aparman silme işi çıkardılar başıma.15 günde bir silcekmiş birimiz.delircem ben evimi zor temizliyorum

hehe evet çıkamayız aklımıza estiği zaman artık..
önümüzdeki hafta için konuşalım ama. havalar çok soğumadan buluşalım. bu arada sana face den arkadaşlık gönderdim a.s

Ayy sen cocuklu amelıyatlı halınle nasıl sılıceksın yaa tavrını koy kesınlıkle ben sılemem de . Dıkıs yerlerım acıyor dedı kadın tutsunlar 30 tl ye sılıcek bı suru ınsan var osver yaa

Bızım kapıcıda arada benden su ıstıyor hamıleyken artık veremem demıstım kova agır olyır dıye gelmemıstı yıne basladı hani arada verıyordum da cocuk uyumusken kapı calıyor sınır oluyorum . .

5.Hafta
8.Hafta-(bazi bebklerde 9.haftada olabilir)
12.Hafta
15.Hafta(bu seferki atak dönemi 15 ile 19.haftada olabilir yada birkac gün tekrarlayabilir)
23.Hafta(yada 26.Hafta)
34..Hafta(37.haftaya kadar sürebilir yada birkac günlük sürelerle tekrarlayabilir)
42.Hafta(46.haftaya kadar)
51.Hafta( yada 52.)

Anaaam benım cocuk 15. haftada ve bırr burr dıyerek aglıyor basladı yıne tam atak donemı sabahta mızıklanıyordu bı baktım aglıyor .. bı bakayım onu uyutayım barı

ıhlamur içiyorum yatmadan, tavsiye ederim .
esasen yatmadan yarım saat önce içilen melisa mükemmel uyutur. ama onu içmeye güvenemiyorum belki çok uyutur kızımı duymam Allah korusun

canım ağlama atak zamanlarımı bunlar?

hehe evet çıkamayız aklımıza estiği zaman artık..
önümüzdeki hafta için konuşalım ama. havalar çok soğumadan buluşalım. bu arada sana face den arkadaşlık gönderdim a.s

tamam canım bakar bAKMAZ EKLERİM.gerçekten de fazla uzatmayalım bu buluşma işini.benim için zaman geçtikçe zorlaşır.eşim bırakıcak uzak biyer olursa.

tamam canım bakar bAKMAZ EKLERİM.gerçekten de fazla uzatmayalım bu buluşma işini.benim için zaman geçtikçe zorlaşır.eşim bırakıcak uzak biyer olursa.

en kısa zamanda görüşmek üzere o zaman :lepi:
diğer kızlarla bu hafta içi konuşup halledelim yer ayarlayalım. muhtemelen sizin oralar olur çünkü çoğunuz orda oturuyosunuz

Son düzenleme:
Ayy sen cocuklu amelıyatlı halınle nasıl sılıceksın yaa tavrını koy kesınlıkle ben sılemem de . Dıkıs yerlerım acıyor dedı kadın tutsunlar 30 tl ye sılıcek bı suru ınsan var osver yaa

bende bugün onu düşündüm.bana bir gün geldi ev sahibin karısı hamileydim.hep ben silemem dedi.bundan sonra 15 günde bir herkez silsin sırayla dedi.ben de dedim iyi olursam silerim.çoçuğum durmazsa falan silemem dedim.kocan baksın sil dedi.şimdi düşünoyrum bir kez sildim sıra bana geldi yine.diycem kaç paraysa verim silemicem mi desem acaba.of çokda utanırım ben böyle şeylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…