canım ağlama atak zamanlarımı bunlar?
en kısa zamanda görüşmek üzere o zaman :lepi:
diğer kızlarla bu hafta içi konuşup halledelim yer ayarlayalım. muhtemelen sizin oralar olur çünkü çoğunuz orda oturuyosunuz
bu sefer gerçekten yatıyorum .
mcuk hepinize
bende bugün onu düşündüm.bana bir gün geldi ev sahibin karısı hamileydim.hep ben silemem dedi.bundan sonra 15 günde bir herkez silsin sırayla dedi.ben de dedim iyi olursam silerim.çoçuğum durmazsa falan silemem dedim.kocan baksın sil dedi.şimdi düşünoyrum bir kez sildim sıra bana geldi yine.diycem kaç paraysa verim silemicem mi desem acaba.of çokda utanırım ben böyle şeylerden
hemde ne cmriler canım.gelini 21 yaşında benimle beraber doğum yaptı.kız ana kucagı almak istiyor gereksiz diyolar.salıncak almak istiyor gereksiz diyolar.yanlış anlamasalar bendeki anakucagını alın dicem ama yanlış anlarlar diye bişey demiyorum:dance:
Cnm aynen şöyle soyle : benım cocugum kucuk baskasında durmuyor ayrıca ben merdıven sılemem usuturum fılan esım ızın vermıyor sız en ıyısı bı kadın tutun hepımız ona odeyelim de . .Cok cımrıyse zaten kendı sılmeye devam eder haa haaa : )))
gunadin kizlar
benim oglan yine sapitti emmek istemiyor kafayi oynattiracak bana
onunla ugrasmakdan ev dandini haline geldi yureyecek yer yok heryer karmakarisik
hicbirsey yapasim yok keyifsizim
daha da kotusu avazim ciktigi kadar bagirip aglamak istiyorum
fışkırtarak ve çok kusuyor ise üşütmüş olab,lir cnm taeşini ölçtünmü
evet malesef öyleymiş
geçit törenine katılamıycaz o yüzden :sinifsinif:
hayırlı olsun :))
daha nice 3 aylara
bi ara barışta sürekli kusuyordu
halada kusuyor ama ara ara
huysuzlanmıyorsa bi sorun olduğunu sanmıyorum
tabii genel olarak ateşi yoksa
Canım tazyikli kusma 4 defadan fazla olursa doktoruna bir sor derim ben,
Rüzgar da sürekli kusuyor ama bizimki besin kusması emmeden sonra,
bu aralar bizimkinin de başı emerken boncuk boncuk terliyor yine,
ama evimiz çok sıcak ona bağlıyorum,
29 derece yaa,
cehennem gibi yakıyorlar,
petekleri kıstık ama ev ısınmış bir kere soğumuyor.
Bebeklerın kafası genelde sıcak oluyor cnm hep soyluyorum ablam ablam dıye ama aramızda 3 -4 ay oldugu ve o önde oldugu ıcın ıyı bı tecrube oluyor benım ıcın onun bebısının de benımkınınde kafası genelde sıcak ...
Kusmasına gelınce benımkıde kusuyordu ama gectı bayagı azaldı genelde bırden uyanıp emınce kusuyor sankı mıdesı hazır degılmıs gıbı
hepinize çok teşekkür ederim kızlar. hamilelik? allah korusun :Saruboceq:hamilelik mi??? akannehir
gunadin kizlar
benim oglan yine sapitti emmek istemiyor kafayi oynattiracak bana
onunla ugrasmakdan ev dandini haline geldi yureyecek yer yok heryer karmakarisik
hicbirsey yapasim yok keyifsizim
daha da kotusu avazim ciktigi kadar bagirip aglamak istiyorum
Bende doğumdan sonra böyle olmaktan korkuyorumm.... Allah yardımcı(mız)n olsun ... -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?