2010 Temmuz Anneleri : )

en kısa zamanda görüşmek üzere o zaman :lepi:
diğer kızlarla bu hafta içi konuşup halledelim yer ayarlayalım. muhtemelen sizin oralar olur çünkü çoğunuz orda oturuyosunuz

tamam canım.buralarda olursa sorn yok.eşime bağlı olmam.eşimin annesi rahatsız çok.onnla ilgileniyor o sebeple pek istekte bulnamam bu aralar.

hadi kızlar bizde yatalım.yarın bebişlerimiz kalkar biz uykusuz olmayalım.muuckss kalanlara

:dance:
Cnm aynen şöyle soyle : benım cocugum kucuk baskasında durmuyor ayrıca ben merdıven sılemem usuturum fılan esım ızın vermıyor sız en ıyısı bı kadın tutun hepımız ona odeyelim de . .Cok cımrıyse zaten kendı sılmeye devam eder haa haaa : )))

hemde ne cmriler canım.gelini 21 yaşında benimle beraber doğum yaptı.kız ana kucagı almak istiyor gereksiz diyolar.salıncak almak istiyor gereksiz diyolar.yanlış anlamasalar bendeki anakucagını alın dicem ama yanlış anlarlar diye bişey demiyorum

aciap üzülüyorum o kıza

gunadin kizlar

benim oglan yine sapitti emmek istemiyor kafayi oynattiracak bana

onunla ugrasmakdan ev dandini haline geldi yureyecek yer yok heryer karmakarisik

hicbirsey yapasim yok keyifsizim

daha da kotusu avazim ciktigi
kadar bagirip aglamak istiyorum

sabret canım az kaldı1 2 ay sonra rahata ereceğiz insallah

günaydınnnn

cumhuriyet bayramınız kutlı olsun bebeklerimizin ilk cumhuriyet bayramı eline türk bayrağını verdim sallattım umarım elinden yüreğinden türk bayrağı ve atatürkçülük hiç kaybolmaz devlete annesine babasına faydalı bir birey olur (olurlar inşallah benim evlatlarım ve tüm evlatlarımız)turkbayragi

fışkırtarak ve çok kusuyor ise üşütmüş olab,lir cnm taeşini ölçtünmü

hamilelik mi??? akannehir
hepinize çok teşekkür ederim kızlar. hamilelik? allah korusun :Saruboceq:

Bende doğumdan sonra böyle olmaktan korkuyorumm.... Allah yardımcı(mız)n olsun ... -tatlicadiarzu-

mrb kızlarr..nasılsınız bugün.oğluşum uyudu bende biraz takılıyorum.bu arada bayramınız kutlu olsun ..

bebişlere ek gıdaya başladınızmı.ben 5 gündür elma suyu veriyorum.doktorumuz bağırsakları alışsın diye ver dedi.ilk gün çok az verdim.sonra arttırdım.şimdi bir elmayı sıkıyorum maşallah hepsini içiyor.hatta bitince ağlıyor.:)) ilk verdiğimde çok korktum gaz olur diye çok şükür bişey olmadı.ama sakın sıktığınız gibi vermeyin.mutlaka ılık olsun..

Bende doğumdan sonra böyle olmaktan korkuyorumm.... Allah yardımcı(mız)n olsun ... -tatlicadiarzu-

tesekkur ederim canim

herkes boyle olmuyor simdiden sikma canini

hem bizde bu aya kadar gayet guzel gidiyorduk insallah duzelir

duzelmezse mama ve ek gida artik yapacak birseyim kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…