2010 Temmuz Anneleri : )

gereksiz bir mutsuzluk var üzerimde :sinifsinif:

hayırdır inşallah... banada sıklıkla oluyor. sanırım ben gün boyu geriliyorum akşam olunca bir mutsuzluk sormayın. omuzlarım çökmüş halde oturuyorum...

kızlar bu arada hoppala ne oluyor ?

laylaylom geçmiş olsun,selvacım iyi geceler..ben de bıcı bıcı yapıp çıktım,geldim :)
sağol canım
laylaylom geçmiş olsun..
mesajını az önce okudum.
yok canım sen yanlış düşünmüşsün olmaz öyle şey
.:1hug:
sağol canım.artık senle benim kızı kilo açısındanda iyce benzetmeye başladım.senin kızında sürekli elleir ayakları oynuyormu.sarmadan uyutamıyoruz
herkese merhaba
bahar laylaylom geçmiş olsun kızlar

canım benim ya. bebişin için toparla kendini o sana muhtaç. Allah sabır versin.

sıhhatler olsun canım
sağol canım

sağol cnaım inş hemen iyeşsin bebişlerimiz

hayırdır inşallah... banada sıklıkla oluyor. sanırım ben gün boyu geriliyorum akşam olunca bir mutsuzluk sormayın. omuzlarım çökmüş halde oturuyorum...

kızlar bu arada hoppala ne oluyor ?

valla hayır olsun canım ya... kocama da surat yaptım bi sürü ne oldu diye soruyor. ben anlasam kendimi adama anlatıcam ama.

valla hayır olsun canım ya... kocama da surat yaptım bi sürü ne oldu diye soruyor. ben anlasam kendimi adama anlatıcam ama.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 üzülme zaman zaman bende böyle oluyorum..
bir bıkkınlık, bir yorgunluk.....

ışınlanma icat olmuş olsa, o an kendimi dünyanın bir ucuna ışınlarım, belki açılırım.sempatiksalakcinni.diye..
böyle düşünürüm bazen..

Son düzenleme:
ben hergün surat yapıyorum ufacık şeylerden hergün küsüyorum.valla acaip oldum

ilgi bekliyoruz ..ama o ilgi nasıl bir ilgi bende bilmiyorum..
halbuki ellerinden geleni yapıyorlar ama...

benimki de maça gitti..fb-bursa...statta hala gelmedi

Son düzenleme:
laylaylom sürekli oynuyor eli kolu aşırı hareketli sarmadan uyumuyor sarınca birde yüzünüde kapatıyorum böyle böyle büyüyecekler işte bugünde mama sıkıntımız var toplam 500 ml oldu şimdi derin uykuda 2 den önce uyanmaz.

kızlar selam

benım kızın emme problemi var. emmıyor. dogdugundan beri var. şuan 3 aylık oldu. bugun kayınvalidemler geldi memleketten bebişimi görmeye. oda gördü kızımın emmedıgını memeyı almak istemedıgını. ve bu çocugun dili baglı o yüzden emmıyor dedi. var mı böyle birşey? dil bagı diye dilın altında dile baglı bı et parçası varya o kısaymış.
bılgısı olan var mı?

ilgi bekliyoruz ..ama o ilgi nasıl bir ilgi bende bilmiyorum..
halbuki ellerinden geleni yapıyorlar ama...

benimki de maça gitti..fb-bursa...statta hala gelmedi

kesinlikle... adam nasıl davranacağını şaşıyor öyle diyor kızıyorum böyle diyor kızıyorum. Allah onlara da sabır versin sempatiksalakcinni

bugün çok gezdm dolaştım ayaklarım bütün vucudum ağrıyor mertin doğum günü hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyoruz yarında koşuşturucam yatmak istiyorum ardada uyuyor ama mert hala ayakta ben en iyisi eşime satayım oğlanı gideyim yatayım

hepinizi öptüm bebeklerinize ve size iyi uykular sefiyommm sizi kızlar

ben hiç sarmadım bugüne kadar..ama elleriyle kendini uyandırıyor..

sarmak mı iyi sarmamak mı?CADIARZU
olmak ya da olmamak..CADIARZU
bütün mesele buCADIARZU

bu arada habire imla hatası yapıp edit yapmaktan da bıktım..imla yapmam fazla normalde ama neyse.........

Son düzenleme:

hiç böyle birşey duymadım canım ya...

selam arkadaşlar
kızı uyuttum zor bela. yatmadan bi uğrıyayım dedim.
herkes iyidir umarım.
bugün tüm gün evdeydik. kitap almıştım geçen gün (elif şafak-aşk). kızın öğlen uykusunda biraz kitap okudum. uzuuuun zaman olmuştu elime bebek bakımı dışında kitap almayalı.

kızlar ben yatıyorum babularım gider insallah sempatiksalakcinni herkese iyi geceler çoooookkkkkkkkkk öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

kesinlikle... adam nasıl davranacağını şaşıyor öyle diyor kızıyorum böyle diyor kızıyorum. Allah onlara da sabır versin sempatiksalakcinni

aynen..
geçen gün çay yaptım içti..
teşerkkürler dedi..
bu kadarcık mı ? dedim..lmaz:
napayım teşekkür ettim ya ..dedi.bilmiyorumkismile
ben yine bu kadarcık mı ?dedim..:umursamaz:
alt tarafı çay ne yapmamı istiyorsun? dedi..benneyaptımki
ben sustum..bilmiyorumkismile
sonra..

---aa tabii ayaklarına kapanmayı unuuttum ohaoldumsmile.dedi ve eğildi yere ayaklarıma...

--sağol hayatım bana çay yapmışsınŞeniz bu iyiliğini ömrüm boyunca unutmuycam sana minnettarıımmmm...:1rolleyes::1rolleyes:dedi..

koptum o an...delikafaduldendelikafadulden ama neşem de yerine geldi..

kafayı yedirticez adamlara da..kafamçokkarıştı

doktor mama verme dedi.annem diyo ver.hiç kilo almamış dyo.ben sana herşeyi verdim diyo sapasağlamsın diyo:))

ilk kez duydum ben bir fikrim yok

deniz bebim kocam hep ben küserim gelir gönlümü alır.konu annesi oluncaoda küstüaman küserse küssün umrumda bile deil

aaaa hiç duymadım öyle bişi bilgim yok tatlım ama büyüklerin bazen yanlış yorumlarıda oluyor

bende bilmiyorum ama emmeyle ilgili problemimiz 2 aydır var uyanınca bakıcam.
iyigeceler

kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…