gereksiz bir mutsuzluk var üzerimde :sinifsinif:
sağol canımlaylaylom geçmiş olsun,selvacım iyi geceler..ben de bıcı bıcı yapıp çıktım,geldim :)
sağol canım.artık senle benim kızı kilo açısındanda iyce benzetmeye başladım.senin kızında sürekli elleir ayakları oynuyormu.sarmadan uyutamıyoruzlaylaylom geçmiş olsun..
mesajını az önce okudum.
yok canım sen yanlış düşünmüşsün olmaz öyle şey.:1hug:
sağol canımherkese merhaba
bahar laylaylom geçmiş olsun kızlar
canım benim ya. bebişin için toparla kendini o sana muhtaç. Allah sabır versin.
sıhhatler olsun canım
laylaylommcum geçmiş olsun tatlışım umarım çabucak iyileşir bebeğin
alminacım sanada sıhatler olsun banyo yapınca hep uyuyasım gelir umarım senin yawruşlar bu akşam güzel uyurda sende güzelce uyursun
hayırdır inşallah... banada sıklıkla oluyor. sanırım ben gün boyu geriliyorum akşam olunca bir mutsuzluk sormayın. omuzlarım çökmüş halde oturuyorum...
kızlar bu arada hoppala ne oluyor ?
valla hayır olsun canım ya... kocama da surat yaptım bi sürü ne oldu diye soruyor. ben anlasam kendimi adama anlatıcam ama.
valla hayır olsun canım ya... kocama da surat yaptım bi sürü ne oldu diye soruyor. ben anlasam kendimi adama anlatıcam ama.
ben hergün surat yapıyorum ufacık şeylerden hergün küsüyorum.valla acaip oldum
ilgi bekliyoruz ..ama o ilgi nasıl bir ilgi bende bilmiyorum..
halbuki ellerinden geleni yapıyorlar ama...
benimki de maça gitti..fb-bursa...statta hala gelmedi
laylaylom sürekli oynuyor eli kolu aşırı hareketli sarmadan uyumuyor sarınca birde yüzünüde kapatıyorum böyle böyle büyüyecekler işte bugünde mama sıkıntımız var toplam 500 ml oldu şimdi derin uykuda 2 den önce uyanmaz.
kızlar selam
benım kızın emme problemi var. emmıyor. dogdugundan beri var. şuan 3 aylık oldu. bugun kayınvalidemler geldi memleketten bebişimi görmeye. oda gördü kızımın emmedıgını memeyı almak istemedıgını. ve bu çocugun dili baglı o yüzden emmıyor dedi. var mı böyle birşey? dil bagı diye dilın altında dile baglı bı et parçası varya o kısaymış.
bılgısı olan var mı?
kesinlikle... adam nasıl davranacağını şaşıyor öyle diyor kızıyorum böyle diyor kızıyorum. Allah onlara da sabır versin sempatiksalakcinni
doktor mama verme dedi.annem diyo ver.hiç kilo almamış dyo.ben sana herşeyi verdim diyo sapasağlamsın diyo:))laylaylom sürekli oynuyor eli kolu aşırı hareketli sarmadan uyumuyor sarınca birde yüzünüde kapatıyorum böyle böyle büyüyecekler işte bugünde mama sıkıntımız var toplam 500 ml oldu şimdi derin uykuda 2 den önce uyanmaz.
kızlar selam
benım kızın emme problemi var. emmıyor. dogdugundan beri var. şuan 3 aylık oldu. bugun kayınvalidemler geldi memleketten bebişimi görmeye. oda gördü kızımın emmedıgını memeyı almak istemedıgını. ve bu çocugun dili baglı o yüzden emmıyor dedi. var mı böyle birşey? dil bagı diye dilın altında dile baglı bı et parçası varya o kısaymış.
bılgısı olan var mı?
kızlar selam
bılgısı olan var mı?
bende bilmiyorum ama emmeyle ilgili problemimiz 2 aydır var uyanınca bakıcam.kızlar selam
bılgısı olan var mı?
iyigecelerbugün çok gezdm dolaştım ayaklarım bütün vucudum ağrıyor mertin doğum günü hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyoruz yarında koşuşturucam yatmak istiyorum ardada uyuyor ama mert hala ayakta ben en iyisi eşime satayım oğlanı gideyim yatayım
hepinizi öptüm bebeklerinize ve size iyi uykular sefiyommm sizi kızlar
ben hiç sarmadım bugüne kadar..ama elleriyle kendini uyandırıyor..
sarmak mı iyi sarmamak mı?CADIARZU
olmak ya da olmamak..CADIARZU
bütün mesele buCADIARZU
bu arada habire imla hatası yapıp edit yapmaktan da bıktım..imla yapmam fazla normalde ama neyse.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?