2010 Temmuz Anneleri : )

iyi gecelerr
bende yarım veya bi saat sonra emzircem uyanmazsa yatarım :))

iyi geceler annişler bzim erkekler yattı bende bakayım dedim azcık ...kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar herkese iyi geceler!

ne çok şey olmuş bir günde!!!!şaşırdım kaldım.

hayat arkadaşım çok çok sabır versin Allah size!ne yazacağımı bile bilemedim.kendini bırakmamaya çalış.olanların muhasebesini yapma sakın,bazen neden başımıza bunlar geldiğini anlayamayız ama hayır için olduğu muhakkak.bunu hatırından çıkarma.

bebişleri hasta olan arkadaşlar hepinize geçmişler olsun!

dil bağlı olması konusunu yıllar önce duymuştum.evet öyle bir mevzu var.dilin alt çeneye bağlı olduğu parça bazen çok önden bağlı oluyor yani dil gerektiği gibi geriye gidemiyor.tam işlevini yerine getiremediği için bazı problemler oluyor,küçük bir operasyonla düzeltiliyor diye biliyorum.ama emmeye etkisi olduğunu sizden duydum.

arkadaşlar!ses seda kesildi.herkesin morali bozuldu galiba.yosa bebekler mi uyumadı?

doğru diyorsun kimse konuşmuyor (
benimkide bi türlü derin uykuya dalamadı
sallamayı bıraktığım an mıkırdanmaya başlıyor

Laylayloom cnm sana da gecmıs olsun sankı bebeişin boya gıtmıs gıbı geldi bana sen doktorunu dınle yınede cnm ne dıyorsa onu yap benım ogluskom da 15 . hafta buyume atagını fecci gecieiyor daha az once uykusundan uyandı oyle bi icli aglıyorkı gozuyasları su gıbı akıyor .. Sanırım bu donemlerde psıkolojılerı alt ust oluyor : ((

doğru diyorsun kimse konuşmuyor (
benimkide bi türlü derin uykuya dalamadı
sallamayı bıraktığım an mıkırdanmaya başlıyor

kolay gelsin arkadaşım.zor bu saatte hala ayaktasın.bi konu açayım diyorum aklıma bişey de gelmiyor.kızım uyudu.benim için o yuyunca hayat başlıyor gibi.hiç yatasım yok.sabah kim ilgilenecekse kızla :)

Evet ıkısı de uyuyor : ))) Ama ogllum arada uyanıyor insallah derın uykuya gecer

Yaa bebeklerı 15 . haftada olan var mı cok fena gecırıyor benım bebek bu donemi

kolay gelsin arkadaşım.zor bu saatte hala ayaktasın.bi konu açayım diyorum aklıma bişey de gelmiyor.kızım uyudu.benim için o yuyunca hayat başlıyor gibi.hiç yatasım yok.sabah kim ilgilenecekse kızla :)

alıştım aslında
birde benim oğlan sabahları uyuyor öğlene kadar
sabah 5-6 gibi ve 9-10 gibi emer ve uyumaya devam eder
12-1 gibi emdiktenten sonra uyanır ve güne başlar
bende yorgun olduğum günler yatıyorum öğlene kadar :))

Nette okumustum bu donemlerde ozel ılgı gosterın dıyordu ben de kucagımda sallıyorum konusuyorum onunla ozellıkle

Evet ıkısı de uyuyor : ))) Ama ogllum arada uyanıyor insallah derın uykuya gecer

Yaa bebeklerı 15 . haftada olan var mı cok fena gecırıyor benım bebek bu donemi

biz büyüdük :))
ama o dönemden kalan bi huyumuz var
haftada bir veya iki defa emmemek için direniyo ayakta gezdirerek emzirmeye çalışıyorum öyle zamanlarda

Aynen benım gibi : ))

eh insaflıymış oğlun yine.neyseki bizim de pek uyku sorunumuz yok.annem kafa buluyor benimle,Allah dağına göre kış verirmiş diye,kızın azıcık mızmız olsa hayatta bakamazdın sen diyor.aslında haksız da sayılmaz,normalde çok sabırsızımdır ben ama hamilelikten beri ne olduysa çok sakinleştim.sabır ihsan eylediler sanki

gerçekten öyle
bende çok sinirli bi insanımdır
çok korkardım huysuz bi bebeğimin olmasından
allah a şükür ki genel olarakta sakin bi çocuk

gündüz uyuyor mu peki
benimki 10-15 dakka ancak uyuyor gündüzleri

Saat 12 ye kadar arada kalkıyor emıyor fılan ama tam olarak uyanmıyor . Ben kalkıyorm kendıme kahvaltı hazırlıyorum sessız sessız kokusu da gıtmesın dıye kapıyı hafıfce kapatıyorum tam cayımdan bı yudum alıyorum ki bızımkı uyanıyor . Bıraz oturuyoruz sonra saat 4 gıbı ( yemekteyız baslarken : )) ) bızımkının uykusu gelıyor tekrar yatırıyorum saat 7 ye kadar sonra babamız gelıyor baya oturuyor saat 12 ye kadar yıne uyuyor . Gece de ıkı kere kalkıyor genelde...

oooooo 3 saat gündüz uykusu mükemmelmiş,her işini yaparsın rahat rahat
ben ancak barış uyuduğunda lavaboya gidiyomsempatiksalakcinni
ama benim kide gece hiç kalkmıyokaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…