arkadaşlar!ses seda kesildi.herkesin morali bozuldu galiba.yosa bebekler mi uyumadı?
doğru diyorsun kimse konuşmuyor(
benimkide bi türlü derin uykuya dalamadı
sallamayı bıraktığım an mıkırdanmaya başlıyor
kolay gelsin arkadaşım.zor bu saatte hala ayaktasın.bi konu açayım diyorum aklıma bişey de gelmiyor.kızım uyudu.benim için o yuyunca hayat başlıyor gibi.hiç yatasım yok.sabah kim ilgilenecekse kızla :)
Evet ıkısı de uyuyor : ))) Ama ogllum arada uyanıyor insallah derın uykuya gecer
Yaa bebeklerı 15 . haftada olan var mı cok fena gecırıyor benım bebek bu donemi
alıştım aslında
birde benim oğlan sabahları uyuyor öğlene kadar
sabah 5-6 gibi ve 9-10 gibi emer ve uyumaya devam eder
12-1 gibi emdiktenten sonra uyanır ve güne başlar
bende yorgun olduğum günler yatıyorum öğlene kadar :))
Aynen benım gibi : ))
alıştım aslında
birde benim oğlan sabahları uyuyor öğlene kadar
sabah 5-6 gibi ve 9-10 gibi emer ve uyumaya devam eder
12-1 gibi emdiktenten sonra uyanır ve güne başlar
bende yorgun olduğum günler yatıyorum öğlene kadar :))
eh insaflıymış oğlun yine.neyseki bizim de pek uyku sorunumuz yok.annem kafa buluyor benimle,Allah dağına göre kış verirmiş diye,kızın azıcık mızmız olsa hayatta bakamazdın sen diyor.aslında haksız da sayılmaz,normalde çok sabırsızımdır ben ama hamilelikten beri ne olduysa çok sakinleştim.sabır ihsan eylediler sanki
gündüz uyuyor mu peki
benimki 10-15 dakka ancak uyuyor gündüzleri
Saat 12 ye kadar arada kalkıyor emıyor fılan ama tam olarak uyanmıyor . Ben kalkıyorm kendıme kahvaltı hazırlıyorum sessız sessız kokusu da gıtmesın dıye kapıyı hafıfce kapatıyorum tam cayımdan bı yudum alıyorum ki bızımkı uyanıyor . Bıraz oturuyoruz sonra saat 4 gıbı ( yemekteyız baslarken : )) ) bızımkının uykusu gelıyor tekrar yatırıyorum saat 7 ye kadar sonra babamız gelıyor baya oturuyor saat 12 ye kadar yıne uyuyor . Gece de ıkı kere kalkıyor genelde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?