aynen..
geçen gün çay yaptım içti..
teşerkkürler dedi..
bu kadarcık mı ? dedim..lmaz:
napayım teşekkür ettim ya ..dedi.bilmiyorumkismile
ben yine bu kadarcık mı ?dedim..:umursamaz:
alt tarafı çay ne yapmamı istiyorsun? dedi..benneyaptımki
ben sustum..bilmiyorumkismile
sonra..
---aa tabii ayaklarına kapanmayı unuuttum ohaoldumsmile.dedi ve eğildi yere ayaklarıma...
--sağol hayatım bana çay yapmışsınŞeniz bu iyiliğini ömrüm boyunca unutmuycam sana minnettarıımmmm...:1rolleyes::1rolleyes:dedi..
koptum o an...delikafaduldendelikafadulden ama neşem de yerine geldi..
kafayı yedirticez adamlara da..kafamçokkarıştı
İyi geceler arkadaşlar..
Dün yoğun bir kanama ve karın ağrısıyla hastaneye gittik ve bebeğimi kaybettim ..Geceyi hastanede geçirdik..Yani şuan yaşadıklarımı sizlere anlatmamın imkanı yok..
Sevinç,hüzün,tedirginlik ve üzüntüyü hepsini şu birkaç güne sığdırdım..Piskolojim çok ama çok bozuldu..
dün geceden beri sadece ağladım saatlerce ve hala şuan yattığım yerden sizlere yazdıkça ağlıyorum..yüce rabbim verdi ,verdiyse vardır bir bildiği dedim,alıştırmaya çalıştım kendimi..eşim istemedi çok korkttu bana bişi olur diye..Aldıralım diye tutturmuştu,Ama olan bebeğime oldu ,keşke bana olsaydı..çok fenayım kızlar çok fazla ...oğlumu dünden beri emziremiyorum bilee,alamıyorum kucağıma......
Siz yaşamayın benim yaşadıklarımı çok çok dikkat edin,çok zorrr....
selam arkadaşlar
kızı uyuttum zor bela. yatmadan bi uğrıyayım dedim.
herkes iyidir umarım.
bugün tüm gün evdeydik. kitap almıştım geçen gün (elif şafak-aşk). kızın öğlen uykusunda biraz kitap okudum. uzuuuun zaman olmuştu elime bebek bakımı dışında kitap almayalı.
canım ben bugün doktora gittim.kızım kanlı kaka yaptı su gibi.3.ayı doldu 30 gram almış 5190 gramdı 5220 gram olmuş şok oldum.ben sana yazmıştım benim kızım 650 gram aldıysa sevincem diye.30 gram almış sadece boyu 59 du 62 olmuş.doktor boyu uzun kendi zayıf dedi.memeyi ret ediyor dedim.idrar tahlili yaptırdık.20 gün çnce yine yaptırmıştım bişi çıkmamıştı.ama bugün çıktı idrar yolları intihap olmuş.şurup verdi mama alımmı dedim.dediki günde bir kaşık havuç suyu yadaelma suyu ver dedi.kaka yapmadı hiç eger kanlı kaka yaparsa hemen gidicem tahlil verem .salı tekrar gidicem.idrar yolları tedavi olunca memeyi alır dedi(
hehe hizlarcok komiksiniz
bende bugun sabahtan beri dalasiyorum adamla
herseye sinir oluyorum bu aralar
adamin kirpikleri uzun birbirine dolaniyor oda gozlerini aciyor rahatlasin diye yapma soyle tikli gibi diye bir bagirdim bakakaldi
saracak yer ariyorum ama bulamiyorum
kavga cikmasin diye yukari kactim
hehe hizlarcok komiksiniz
adamin kirpikleri uzun birbirine dolaniyor oda gozlerini aciyor rahatlasin diye yapma soyle tikli gibi diye bir bagirdim bakakaldi
kitap süper.okudum.en beğendiğim kitaplar arasındadır
geçmiş olsun canım. inşallah iyileşir kızın hemen. hastalandıklarında insan ne yapacağını şaşırıyor,çok zor gerçekten. Allah sağlık versin.
ay bende buna çok güldüm :))hehe hizlarcok komiksiniz
bendebu akşam sen hayatında hiç aşık oldun mu dedim
eşimin gözleri böyle açıldı :1shok: o nasıl soru dedi bak aşkımızın meyvesini sallıyorum 2 saattir ayağımda dedi... sustum....
5 dk sonra nerden anladın aşık olduğunu dedim?? bir sürü şeyler saydı... yine sustum. neler oluyor bizlere böyle neden aranıyoruz bu aralar topikce??
kavak yellerini izleyen var mı?
canım ben bugün doktora gittim.kızım kanlı kaka yaptı su gibi.3.ayı doldu 30 gram almış 5190 gramdı 5220 gram olmuş şok oldum.ben sana yazmıştım benim kızım 650 gram aldıysa sevincem diye.30 gram almış sadece boyu 59 du 62 olmuş.doktor boyu uzun kendi zayıf dedi.memeyi ret ediyor dedim.idrar tahlili yaptırdık.20 gün çnce yine yaptırmıştım bişi çıkmamıştı.ama bugün çıktı idrar yolları intihap olmuş.şurup verdi mama alımmı dedim.dediki günde bir kaşık havuç suyu yadaelma suyu ver dedi.kaka yapmadı hiç eger kanlı kaka yaparsa hemen gidicem tahlil verem .salı tekrar gidicem.idrar yolları tedavi olunca memeyi alır dedi(
selam arkadaşlar bende geçmişi okuyodum..benim oğlumda 2 gündür mız mız emmiyo( mama almıştık evde duruyodu yaptım verdim ama iyimi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum 50 ml kadar içti zaten milupa aptamil vardı..
1 haftadır da gribiz ilaç kullanıyo oğlum 3 tanebiran önce iyileşir inş..ilaç vermek çok zor
İyi geceler arkadaşlar..
Dün yoğun bir kanama ve karın ağrısıyla hastaneye gittik ve bebeğimi kaybettim ..Geceyi hastanede geçirdik..Yani şuan yaşadıklarımı sizlere anlatmamın imkanı yok..
Sevinç,hüzün,tedirginlik ve üzüntüyü hepsini şu birkaç güne sığdırdım..Piskolojim çok ama çok bozuldu..
dün geceden beri sadece ağladım saatlerce ve hala şuan yattığım yerden sizlere yazdıkça ağlıyorum..yüce rabbim verdi ,verdiyse vardır bir bildiği dedim,alıştırmaya çalıştım kendimi..eşim istemedi çok korkttu bana bişi olur diye..Aldıralım diye tutturmuştu,Ama olan bebeğime oldu ,keşke bana olsaydı..çok fenayım kızlar çok fazla ...oğlumu dünden beri emziremiyorum bilee,alamıyorum kucağıma......
Siz yaşamayın benim yaşadıklarımı çok çok dikkat edin,çok zorrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?