2010 Temmuz Anneleri : )

hay allah giderayak kopardın beni deniz ya delikafadulden delikafadulden delikafadulden
sen de benim neşemi yerine getirdin öptüm zemuszemus opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun. inan çok üzüldüm.
Allah sabır versin,inşallah kısa sürede toparlanırsın.

kitap süper.okudum.en beğendiğim kitaplar arasındadır

hehe hizlarcok komiksiniz

bende bugun sabahtan beri dalasiyorum adamla

herseye sinir oluyorum bu aralar

adamin kirpikleri uzun birbirine dolaniyor oda gozlerini aciyor rahatlasin diye yapma soyle tikli gibi diye bir bagirdim bakakaldi

saracak yer ariyorum ama bulamiyorum

kavga cikmasin diye yukari kactim

geçmiş olsun canım. inşallah iyileşir kızın hemen. hastalandıklarında insan ne yapacağını şaşırıyor,çok zor gerçekten. Allah sağlık versin.

bendebu akşam sen hayatında hiç aşık oldun mu dedim

eşimin gözleri böyle açıldı :1shok: o nasıl soru dedi bak aşkımızın meyvesini sallıyorum 2 saattir ayağımda dedi... sustum....

5 dk sonra nerden anladın aşık olduğunu dedim?? bir sürü şeyler saydı... yine sustum. neler oluyor bizlere böyle neden aranıyoruz bu aralar topikce??

gözünün üstünde kaşın var diye bağırcaz bu gidişle kaydirigubbakcemile3

herkese iyi geceler kizlar

ben gidip oglumu uyurken emzireyimde yatayim

yarin ki savasa dinc olarak gireyim

ay bende buna çok güldüm :))
kocam bana geldiginde sorar yemekj yaptınmı diye.sordugu anda kavga çıkar.vay efendim sen bana nasıl soruyon öyle.yemek yapamıyorum kız durmuyor dan giriyorum sen ne yapıyorsundan çıkıyorum

ben aşk olayına hiç girmem.özürlüyüz ikimizd eo konuda.kocam resmen peşimden kaç ay koştu istemiyordum ama birileri bize geldiginde bir anlatışı var.ben koşmuşum o kadar çok anlatmı kafa işlemiş ki artık ben bile inanıyorum:))

canım benim ya. bebişin için toparla kendini o sana muhtaç. Allah sabır versin.

kızlar geçmiş olsun.

hayat77 canım başın sağolsun. bunun da vardır bi hikmeti. Allah sabır versin.

geçmiş olsun kızlar
tam olarak kimler hasta ve neleri var bilemiyorum ama sanırım laylaylomla hayat77 hasta
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın

shelan sağol yaa alıntılarda gördüm şimdi
çok çok geçmiş olsun kızlar
simote laylaylom en kısa zamanda bebişleriniz iyileşir inşallah
bizde ara ara emmede problem yaşıyoz ama sürekli değil 2 günde bir falan ayakta gezdirerek emziriyom
hayat77 ye de allah sabır versin kaybettiği bebeği için
inşallah en kısa zamanda kendini toplar oğlunun ona ihtiyacı var allah ona sağlıklı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…