2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar ben de yatayım bari uykum gelmedı ama pazar gunu de cok gec kalkmak ıstemıyorum yatayım da bari uykumu alayım hepinize İyi Geceler tatlı ruyalar : ))

çok sinirliyim kızlar kızım 3 gündür geceleri uyumuyor bugün sabah 6.30 gıbı uyudu 8 gibi geri kalktı ölüyorum uykusuzluktan eşimde başıma dikildi kalk kahvaltı hazırla dıye butun gece mısıl mısıl uyudu hıc ılgılenmedı bıle bızle evlı olmaktan nefret edıyorum hanı hayat musterektı 4 ay olcak bır gece de o uykusuz kalsa ya

kızlar daha öncede konuşmuştuk bu konuyu ama benim kızın kafasının arkası düzleşiyor sanırım sırtüstü yatmaktan . ne yapabilirim yan yatmıyor yüzüstü çok az hemen uyanıyor. gece yan yatırmak istiyorum en azından ama sırtüstü yatmak isterse önerebileceğiniz bir tavsiyer varmı yastık yada bir teknik
yorumlarınızı bekliyorum çünkü çok üzülüyorum alaha şükür sağlık sorunumuz yok ama buda önemli bi durum bence.

merhaba kızlar....
iki gündür giremedm çocukların etrafında pervane oldum.ikisi de grip oldu...
oğlum atlatma aşamasına geçmişti ki ecrine bulaştırdı.burunlarında tıkanıklık var ve çok fena huysuzlanıyo hastalıktan.dr antibiyotik başlattı ikisine de
çok tedirgin verdim çok küçük henüz diye ama az az kendine geldi ilaçla.allahım ne zormuş kızlar ikisinin de aynı anda hasta olması.allahım meleklerimizi korusun dermansız dert vermesin:Saruboceq:

Canım benim kızımın kafsı da dümdüz oldu. herşeyi denedim yinede yan yatıramıyorum. çaresiz uyanık olduğu her an kucağımda gezdirdim.Bide üstüne kucağa alıştırdım. Dr umuz oturmaya başlayınca düzelir dedi. Artık o kadar takmamaya çalışıyorum. Ama olmuyor. Kızımı şapkasız insan içine çıkarmak istemiyorum çünkü zoruma gidiyor bişi dediklerinde ama şapkada sevmiyor.Yapıcak bişi yok. Biran önce oturması ve düzelmesi için dua ediyorum..

canim oncelikle bebegine cok uzuldum o kadar saat uykusuz nasil kaliyor

sanada yazik oluyor tabi bu arada

esinin anlayissizligida cabasi

kuzey daha 20 gunluk falanken sabaha kadar aglamisti uyumamisti esimde uykum var diye devriliyordu buldugu yere normaldede kurt adam gibi oturur sabaha kadar

acayip sinir olmustum inadina onun yattigi yerde pispisledim cocugu

logusa olan benim yorgun olan benim ona ne oluyor diye

canım öncelikle geçmiş olsun.antibiyotik bende vermek istemiyorum ama bak mecbur veriiyoruz.kızım antibiyotikden sonra sanki daha çok emdi.sürekli ağlamıyor.

Allah daha kötülerinden korusun
canım nasıl arkası düz.benimkinin kafasının arkasındada böyle çıkıntı gibi bir şey var.ama ben kafa yapısı öle diye düşündüm.eşimin kafasına benziyor.bende düz yatırıyorum kızımı ama kendi sürekli dönüyor.düzelir bence

canım ya yazık sanada bebişede.acaba bir rahatsızlığı mı var.
valla hayat müşterek olmuyor onlar hep sevgiliyken falan deniyor benim kocam güya bana iş yaptırmıcaktı:)) canım sende deseydin kocana çok yorgunum sen hazırla diye ben yorgunum deseydin.belki sabaha kadar uyumadıından haberi yoktur

bu arada kızlar hasta oldum.çk yoğun olur dediler ama bende bir yoğunluk yok eskiden nasılsa öyleyim.ben iki gün regl olurdum.bakalım kaç gün sürcek

bu arada kızlar hasta oldum.çk yoğun olur dediler ama bende bir yoğunluk yok eskiden nasılsa öyleyim.ben iki gün regl olurdum.bakalım kaç gün sürcek

iyi dileklerin için çok teşk ediyorum tatlım...opuyorumnanaktan

ben de olmak üzereym.eskiden 4 yada 5 gün olurdum.doğumdan sonra 3.olacak adet olmam.maşallahı var ben çok sevdim bu işi.ayın ya 2 si ya 3ü...
ayy spiral varken çok zordu 15 günde bir oluyordum ve yakşlaşık 10 güne yakın oluyordu...akannehir

ya ben fena halde takmış durumdayım ilk ay çok güzeldi kafa yapısı arkası yuvarlaktı çok hoş duruyordu ama zamanla sırtüstü yatmaktan böyle oldu oturunca düzelirmi bilemiyorum ama bende sırf buyüzden mümkün olduğunca kucağımda tutuyorum.
yan yatırma yastığı için çok mu geç acaba. birrde bi ara nette ortası delik bir yastık görmüştüm ama düz kafa sendromlu bebekler içindi şimdi bulamıyorum bulsam hemen alacağım.

geçmiş olsun...

o kadar saat uyumadı halende uyumuyor gece zor tuttum kendımı bır yerlere fırlatmamak ıcın onu cok sınırlendım ya simdi bebekleri nasıl öldürdüklerini dövdükerini daha i anlıyorum valla çıldıracam sımdı kendımı temızlıge vurdum halen mırıldanıyor uyumuyor of ya of valla kacıp gıdesım var

amam aman arkadaşım sakın keskin sirke küpüne zarar,sonra daha çok ağlarsın üzülürsün.böyle durumlarda eşine ver bebişi ,sen balkona çık bir nefes al,birkaç dua oku ,elini yüzünü yıka iyi gelir

selam

kkgm cim geçmiş olsun tatlım gözüm korktu vallahi 2si birden hastalanınca zor olacak geçenlerde mertin burnu falan aktı ama ardaya geçmedi zaten mertinkide 2 gün sürdü çok şükür

kız ne diyon akannehir güzelim sakin ol anne olunca daha sabırlı olmak zorundasın ki zamanla allahta sana bu sabırı veriyor sen sakinleşince bebğinde sakinleşir inan biz kızınca daha çok huysuzlaşıyorlar her yaptıkları gözüne batıyor eşinle çıkın bi hava alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…