2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar,
geçmişi okuyum sonra selam veriim dedim ama baktım olcak gibi diil pes ettim.ya bişi sorcam. benim kız uyurken bile parmağını emiyo. nasıl engelleyebilirim?

iyi geceler!!!!ses bile çıkıyor bizden şap şap !çare bulursan bize de söyle :)))))

aman maaşallah!ben de en sonunda dayanamayıp taktım bi toka.aynen bizim de kafamızda durmuyor.iki poz çektik babasıyla.gülmekten kırıldık.çok şirin oluyorlar ya

ben,denizgüneş,froya,melehat benim bildiğim..35 + lardayız biz..

beni de sayın!30 da evlenip,5 yıl keyif çattıktan sonra doğurup,keşke daha önce doğursaydım diyenlerdenim.insan niye kendini bu güzellikten mahrum bırakır ki?ben ki tek çocuk diye diretirdim,şimdi 2. yi nasıl yapsam diye plan kuruyorum kafamda

selam kızlar,
geçmişi okuyum sonra selam veriim dedim ama baktım olcak gibi diil pes ettim.ya bişi sorcam. benim kız uyurken bile parmağını emiyo. nasıl engelleyebilirim?

bu aralar tüm sıpalar parmakları ağızlarında şap şup durumundalar canım..aç ya da tok olmaları farketmiyor...

benim artık gözlerim kanlandı valla çatal görüyorum herşeyi uyusam iyi olacak ha bire efeyi görmeye misafir geliyo bütün gün koşturmaca ha bu arada cuma günü sünnet oldu kuzum çok şükür 1 günde de iyileşti hiç anlamadı bile..tavsiye ederim erken yaptırmayı...haa bide şu facade hangi sayfaya takılıyorsunuz benim haberim yoktu bi link yollarmısınız ...

Son düzenleme:

işte evdeki hesap çarşıya uymuyor..ben hep ikiz hayal ederdim..evlenince tek çocuk dedim..baktım ki hamile kalmak kolay olmucak,eşimin sperm sorunu var..direk mikroenjeksiyona yönlendik...ikiz olmasını hayal ettim..gerçi her mikroenjeksiyon ikiz ile gerçekleşmiyor..tek de tutabilirdi veya hiç tutmayabilirdi..tamamen Allah ın takdiri...1 sene içinde 2 kez ikiz hamileliğim oldu..

Son düzenleme:

maaşallah arkadaşım.ben link yollamayı bilmiyorum ne yazık ki

canım kapalı gurup göremeyebilirsin..durugulus yönetici..onun onayı ile oluyor..

sünneti ben de istiyorum ama üroloji dr u 1 yaşını geçince yapalım dedi...

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=139574819387341

Son düzenleme:
teşekkür ederiz ...valla ben büyük oğlumu da 4 aylık yaptırmıştım çok faydasını gördüm hem psikolojik açıdan da benim oğlan bilmiyodu bile sünnet nedir taa ki kardeşi olup görene kadar ama tabi dr daha iyi bilir bi sakınca görmedi bizim dr..

benimkiler prematüre doğumlu oldukları için dr öyle dedi..bana kalsa şu günlerde sünnet ettirirdim..

Erkenciyim bugün :)
Bir türlü uyuyamadım,en iyisi kalkmak dedim..Herkese benden kucak dolusu sevgiler ve Günaydın..
Kahvaltımı hazırlıyım bari.........

günaydın güzel anneler
şükür kızım dzeldi iki
gündür uyuyor yine 2 3 defa
uyanıyor ama buna da şükür dün kızımla pazara
gittik bebek arabasına koydum hiç sesi çıkmadı
dün br de üstümü gyindim parfüm sıktım emzireyim
dedim memeye yaklastırıyorum bas bas bagrıyor
sagıp verdım pazara gıttık geldık yıne aynı en son
üstümü değiştirdim yine almadı bende memeye reçel
sürdüm şükür aldı sonra normale döndü acayip korktum
bir daha almayacak diye bir demilupanın elmalı muhalebısını
almıstım kızım nasıl yedi iştahla çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…