selam kızlar,
geçmişi okuyum sonra selam veriim dedim ama baktım olcak gibi diil pes ettim.ya bişi sorcam. benim kız uyurken bile parmağını emiyo. nasıl engelleyebilirim?
rkyogncım evet ama rica edersem sil o mesajını..bilmesini istemediğim kişiler var...
galiba topiğin en büyükleri biziz almina
2 tel saçı var ona toka taktım..durmuyor ki rahat..sırf foto için taktım değilse çıkıyor toka kafasından..canı acır diye de çok tutmuyorum kafasında..sağolasın canım..:)
kızım doğduğunda koyuydu saçları ama sanırım sarışın olucak..sarı sarı parlayan tüyler var kafasında..yeni çıkanlar da sarı sarı..
ben,denizgüneş,froya,melehat benim bildiğim..35 + lardayız biz..
selam kızlar,
geçmişi okuyum sonra selam veriim dedim ama baktım olcak gibi diil pes ettim.ya bişi sorcam. benim kız uyurken bile parmağını emiyo. nasıl engelleyebilirim?
beni de sayın!30 da evlenip,5 yıl keyif çattıktan sonra doğurup,keşke daha önce doğursaydım diyenlerdenim.insan niye kendini bu güzellikten mahrum bırakır ki?ben ki tek çocuk diye diretirdim,şimdi 2. yi nasıl yapsam diye plan kuruyorum kafamda
benim artık gözlerim kanlandı valla çatal görüyorum herşeyi uyusam iyi olacak ha bire efeyi görmeye misafir geliyo bütün gün koşturmaca ha bu arada cuma günü sünnet oldu kuzum çok şükür 1 günde de iyileşti hiç anlamadı bile..tavsiye ederim erken yaptırmayı...haa bide şu facade hangi sayfaya takılıyorsunuz benim haberim yoktu bi link yollarmısınız ...
benim artık gözlerim kanlandı valla çatal görüyorum herşeyi uyusam iyi olacak ha bire efeyi görmeye misafir geliyo bütün gün koşturmaca ha bu arada cuma günü sünnet oldu kuzum çok şükür 1 günde de iyileşti hiç anlamadı bile..tavsiye ederim erken yaptırmayı...haa bide şu facade hangi sayfaya takılıyorsunuz benim haberim yoktu bi link yollarmısınız ...
teşekkür ederiz ...valla ben büyük oğlumu da 4 aylık yaptırmıştım çok faydasını gördüm hem psikolojik açıdan da benim oğlan bilmiyodu bile sünnet nedir taa ki kardeşi olup görene kadar ama tabi dr daha iyi bilir bi sakınca görmedi bizim dr..
benimkiler prematüre doğumlu oldukları için dr öyle dedi..bana kalsa şu günlerde sünnet ettirirdim..
hımm evet doğruya olsun ama hayırlısı çnemli olan sağlığı kuzunun ...
ben de kaçıyorum iyi geceler herkesee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?