aynen güvenilire rastlamak çok zor...kadının biri ile telde anlaşmıştık..hafta için 5 gün için 350-400 arası diye..tamam uygun dedi önce..2.tel görüşmemizde daha önce farklı konuştu;başka bir evde çalışmış,yarım gün çalışıyormuş da 400 tl alıyormuş..sadece haftada 4 gün için..o zaman o evde çalışmaya devam edin dedim ben de...ki mahallenin marketçisi önermişti,ihtiyaçları var diye..kendi bilir..siz uygun değilsiniz bize o zaman dedim kala kaldı..
ne kadınlar varmış..Ben 15 günde bir gelen kadınıma yatıp kalkıp dua ediyim o zaman
2 senedir gelir evimi çok rahat emanet ederim..Ve hiçbir şeye karışmam.gelir yapar bazen benim düşünmediğim şeyleri düşünür fırsat olunca yemek bile yapar..Hamileliğimde kaçkereler yemeğini yedim..70 TL veriyordum,şurda 3 aydır falan 80 yaptık..
hayat77 gerçekten şanslıymış
benim düzgün birini bulamamamın sebebide evdeki köpeğim
bi kere gelen bi daha gelmiyor korkuyorlarmış(
hayat arkadaşım valla sen şanslı olanlardansın.keşke bende bulsam öyle birini.hamileliğime kadar epey yoğun çalışıyordum.eşyalarımızı da kendimiz yavaş yavaş aldığımız için bulaşık makinam bile yoktu benim son 1,5 yıla kadar.
hayat77 gerçekten şanslıymış
benim düzgün birini bulamamamın sebebide evdeki köpeğim
bi kere gelen bi daha gelmiyor korkuyorlarmış(
bende köpekdne çok korkarım.ufakken kovalamıştı.kovalamasada korkuyordum gerçi:))
amann benimki kendi gölgesinden bile korkan havlamayı dahi bilmeyen bi köpek
yani adı köpek sadece
iyi geceler herkese...
medaa evde bebek varken köpek nasıl zor olmuyor mu tüyleri falan?eşimde çok istedi köpek ama ben asla olmaz dedim bebeğime zarar verir diye de korktum...bir de senin oğlan da galiba sabaha kadar uyanmıyo benimki de öyle ama benim oğluşum bu ay toplam 400 gr almış acaba gece uyandırıp mama versemi dr sordunmu sen hiç gerçi maşallah gelişim başlığında baktım kilo alması çok iyi...
hergün yaklaşık yarım saat taranıyo ve tüy dökme mevsiminde traş ettiriyorum o yüzden tüy problemi yok
sağlık açısındansa evde hayvan beslediğim için benim oğlumda sizlerinkine göre astım veya alerji türü hastalıklar çıkma olasılığı daha düşük ve tek çocuk olsa bile paylaşmayı bilen sorumluluk sahibi bi çocuk olacak ( inşallah )
ben hiç uyandırmıyorum son bi haftadır aralıksız uyuma saati 8-10 saati buluyo
gelişimi iyi olduğu için doktorum ek gıdaya başlama dedi
ilgisi var dedim mevsim meyvelerinden ver emsin ama suyu püresi veya mama falan bişey verme dedi
ve doyan çocuk uyurmuş
anladım benim bebeğim de kasımın 5 inda 4. ayını dolduracak v evde dijital tartıda baktım 7000 gr boyu da 64 cm sanırım ama bazen gece uyandırıp emzrdiğim oluyo yazık öyle bi saldırıyoki memeye acıkmışolduğu kesin ama uyku daha tatlı geliyo sanırım..
evet doyan çocuk uyur bencede..
evde kedi köpek besleme işi bana da zor geliyor..çocukken illa evde köpek isterdim şimdi istemiyorum nedense..bostanlı da bir ara kedi güzellik yarışması vardı..meraktan arkadaşımla gitmiştik..kedi sahiplerinin üzerleri tüy içinde kalmıştı..
bir arkadaşımın evdeki köpeği ile ilgili kötü anıları vardı..her köpek aynı değildir muhakkak ama çok etkilenmiştim ben..kız yeni evli,eşyalar yepyeni,köpek evde çiş kaka yapmıyor,dışarda yapıyor ama eve gelip halılara koltuğun üzerine oturduğunda köpeğin poposuna yapışmış kakalar oraya buraya yapışmış oluyormuş..yatağa yatması yasakmış köpeğin ama bazan yatıyormuş..tabi kız arkadaşım bütün gün ordan burdan kaka lekesi temizlemece..sinirleri bozulmuş,ilaç kullanıyordu...
hala köpekleri seviyorum ama bahçeli ev olucak ta bahçesinde duracak.. o şartlar altında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?