2010 Temmuz Anneleri : )

bahçeli evim olsa köpek gibi köpek isterim bende böyle kedi gibi küçük bişey istemezdim :))
neyse kzılar size doyum olmaz barış birkaç gündür sabahları erkenden kalkıyor ve uyumuyor
bu akşamda oldukça erken yattı sanırım yarın benim için gene uzun olcak
bende kaçıyorum size iyi sohbetler

ayyy!demin açlık krizim tuttu,mutfağa gidip bişeyler aldım yiyorum.olmazdı hiç böyle,nerden çıktı bilmem?inşallah devam etmez.bi de kilo alırmışım hazırdakileri vermemişken...

aynen bence de ...benim evim müstakil bahçeli ama benim eşim bir kaç yıl önce bi rottweiler cinsi yeni doğmuş köpek almıştı kışın olduğu için dışarı koyamazdık çok küçüktü mecbur cam balkonumuzda yuva alıp içinde büyür yaza kadar dedik ama yok köpek kokusu başka oluyo evimde olunca düşünemiyorum o kokuyu salyası galiba bi ayrı koku yapıyo hani olurya ayaza çıkınca kokar öyle bişey ben de de titizlik derdi var yaza kadar dişimi sıktım eşimin hatırına ama sonra 8 aylıkken başka bir köpek bahçemize atlayıp onu boğdu çok üzüldük eşim deli oldu tekrar almak istiyo bakalım şimdi naapcaz bilmem...

canım senin sıpa gayet iyi..hatta sanırım boyuna göre tontiş gibi ebatlarına göre..hiç gerek yok mamaya bence de..

gizemsacım,eşin ne kadann zeki ve ne kadann mantıklı bir abiymiş,çok takdir ettim..aynı ben valla...

Son düzenleme:

sağol canım!evet çok mantıklı bi abidir kendisi :)Allah var süperdir kocam.daha sesinin yükseldiğini,of dediğini bile duymadım.bi de hep güler sağolsun.iyidir velhasıl!(aman nazar değmesin)

arkadaşlar yaa!ben bebeklerin resimlerini görmek için topic e baktım.e hiçbişey göremiyoruum.bende mi var bi arıza yoksa özel arkadaşlar mı görebiliyor sadece???

arkadaşlar yaa!ben bebeklerin resimlerini görmek için topic e baktım.e hiçbişey göremiyoruum.bende mi var bi arıza yoksa özel arkadaşlar mı görebiliyor sadece???

arka sayfalarda kalmıştır belki ama face de temmuz annelerinde sürüyle sıpa fotoları var..

sağol canım!evet çok mantıklı bi abidir kendisi :)Allah var süperdir kocam.daha sesinin yükseldiğini,of dediğini bile duymadım.bi de hep güler sağolsun.iyidir velhasıl!(aman nazar değmesin)

dilini ısır hayatım bu devirde böyle eş aman allah nazardan saklasın muhabbetinizi artırsın ...hımm benim oğlan demekki benim kuruntularımdan zayıf geliyo gözüme aslında herkes gayet iyi diyo görenler ama ne bilim aç kalmasın da benim ssıpalar ben başka şey istemem..yani bi nevi yi yawrum yi...

arka sayfalarda kalmıştır belki ama face de temmuz annelerinde sürüyle sıpa fotoları var..

onları gördüm.bu arada kızın çok şirin.toka datakmışsın saçına ne güzel.kaç gündür söylicem,unutuyorum.acayip özeniyorum toka takma işine ama bizimki nerdeyse kel!o kadar özenip doğmadan aldım tokalarını ama yok işte uzamıyor saçı

sağol arkadaşım.size de değmesin.okuduklarımdan anladığım kadarıyla sende memnunsun eşinden
çok şükür canım,ALLAH bozmasın..Şükrediyorum hep..geç evlenmenin getirisi diyeyim..iyi tartıyor insan seçimlerinde....

kız delimisin ne zayıfı..tontiş bile...daha kilolu olursa obez görüntüsü olur verdiğin ebatlara göre..maşallah şu an yani..hem de sırf anne sütü ile bu kilosu süper

Son düzenleme:

haklısın arkadaşım.zaten pek de bahsetmem böyle şeylerden.çok inanıyorum ben nazara.bu ilk ve sondur yani.

selam kızlar,
geçmişi okuyum sonra selam veriim dedim ama baktım olcak gibi diil pes ettim.ya bişi sorcam. benim kız uyurken bile parmağını emiyo. nasıl engelleyebilirim?

rkyogncım evet ama rica edersem sil o mesajını..bilmesini istemediğim kişiler var...

galiba topiğin en büyükleri biziz almina

2 tel saçı var ona toka taktım..durmuyor ki rahat..sırf foto için taktım değilse çıkıyor toka kafasından..canı acır diye de çok tutmuyorum kafasında..sağolasın canım..:)
kızım doğduğunda koyuydu saçları ama sanırım sarışın olucak..sarı sarı parlayan tüyler var kafasında..yeni çıkanlar da sarı sarı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…