evin büyüklüğü de önemli aslında ama hepsinden aynı fiyatı mı alıyorlar ki..bizim ev küçük 100 metre kare..2 senedir kadın tutmuyorum işte en son ev işleri için hafta içi 5 gün kadın tutmaya kalktım..aylık 350 dedim..eğer ekstra cumartesi gelirse 30 daha veririm dedim..cuma günleri haftalık olarak 350 yi bölüştürüp veririm ihtiyacınızı karşılarsınız dedim..90 tl ye geliyordu ilk haftası..pek memnun kalmadı sanırım..400 olsun dedi..önce bir birbirimize alışalım dedim..o da tam aksine devlet memuru meaisi istedi..sabah 9 akşam 5 istedi,ayrıca 8 saat çalışanlar ne kadar ücret alıyormuş onu araştırcam dedi..ama 2. hafta evindeki dini toplantı yüzünden işi ekmeye kalktı..hangi iş yerinde bu gün hatim indircem deyip işe gelinmemezlik ediliyor ki..
dedim, dedi ,dedim ,dedi. ..cümle sonlarım çok komik olmuş..
herkese iyi akşamlarrr
çok iyiymiş valla bizim burda da genel temizliğe 100 tl civarı alıyorlar
bizim burda evler genelde 80 ile 120 m' arası o yüzden fiyat değişmiyo ancak dubleks dairelerde rakam değişir
ve genel temizlik deyince koltuk halı silmekten banyo duvarlarına kadar herşey dahil
sadece mutfaktaki bulaşığı yıkamıyor ve tezgahı silmiyorlar
ailk kadın tuttuğumda yıkancam dedi..kadın yaşı oldukça büyüktü..tamam dedim,yüzüm tutmadı ,daha yeni evliydim..ama çok da huzursuz olmuştum..tabi banyo süngerleri vs çöpe atıldı o gidince yenileri kondu..
evinize temizliğe gelen kadınlar banyo yapıp ta mı gidiyorlar ? bu işler böyle mi ? huzursuzluğum yersiz mi ?
günaydın güzel anneler
şükür kızım dzeldi iki
gündür uyuyor yine 2 3 defa
uyanıyor ama buna da şükür dün kızımla pazara
gittik bebek arabasına koydum hiç sesi çıkmadı
dün br de üstümü gyindim parfüm sıktım emzireyim
dedim memeye yaklastırıyorum bas bas bagrıyor
sagıp verdım pazara gıttık geldık yıne aynı en son
üstümü değiştirdim yine almadı bende memeye reçel
sürdüm şükür aldı sonra normale döndü acayip korktum
bir daha almayacak diye bir demilupanın elmalı muhalebısını
almıstım kızım nasıl yedi iştahla çok hoşuma gitti
günaydın arkadaşlar ...
gürsoycum,şimdiden şekerli şeylere alıştırmaya başlamışsın,zararlı değil mi ??
içinde hiç şeker yok canım onların tadına baktım az önce de milupanın sütlacını verdim yine içinde şeker yok yine yedi benımkı reçelide sadece memeyı emsın dıye verdım
içinde hiç şeker yok canım onların tadına baktım az önce de milupanın sütlacını verdim yine içinde şeker yok yine yedi benımkı reçelide sadece memeyı emsın dıye verdım
bir de akşam oyun halılarında oynatıp iyice yorunca daha erken uyumaya başladılar..Almina hanım özellikle saat 1e 2 ye dek uyumuyordu..oyun halısında yüz üstü çevirip koyuyorum..dönüyor sırt üstü..ben çeviriyorum yüz üstü o dönüyor..5-6 kez tekrar ediyoruz,yoruyorum onu..
günaydınnnnnn.................
başım ağrıyor
valla oğlan uyuyor ama kız öyle işte..2 kardeş aynı evde aynı şartlardalar ama karakter farklı..8-9 gibi uyusalar da uyanıyorlar..erken yatarlarsa gece 2-3 kez kalkmak zorunda kalırım..bu yüzden 11 gibi uyuyorlar..en son akşam saat 10 da bilemedin 12 de altlarını alıyorum.sonra gece hiç uyanmıyorlar maşallah..eşim oruç tuttuğu için kalkıp altlarını alıp mama veriyor...yani 1 kez kalkılıyor,rahat ediyoruz..ilk zamanlar 2-3 saatte 1 kalkıyorduk..1'e 2'ye kadar uyumamak mı? Herhalde o saate kadar oğlanla dursam adım atmaya mecalim kalmazdı..Ben oğlanı programlamış gibi saat 21:00 da yatmaya alıştırdım.Bazen 20:30...Çok rahat ediyorum..Zor oldu tabi çok direniyordu inanılmaz..Etrafı izlemekten ,sağa sola gülmekten dalamıyordu..Gözlerine bir mendil attım,ellerini sıkı sıkı tuttum..Yapacak bişi olmayınca hooppp uykuya :)
Şİmdi 9 u geçince uyku saati geçince mıkırdanmaya başlıyor..
Bu araada facebook da 2010 temmuz annelerine dün katılma isteği gönderdim.Kabul edildide..Aaaaa bugün baktım giremiyorumm..Kim o grubun yöneticisi bilen var mı ?
Resmen atılmışımm
valla oğlan uyuyor ama kız öyle işte..2 kardeş aynı evde aynı şartlardalar ama karakter farklı..8-9 gibi uyusalar da uyanıyorlar..erken yatarlarsa gece 2-3 kez kalkmak zorunda kalırım..bu yüzden 11 gibi uyuyorlar..en son akşam saat 10 da bilemedin 12 de altlarını alıyorum.sonra gece hiç uyanmıyorlar maşallah..eşim oruç tuttuğu için kalkıp altlarını alıp mama veriyor...yani 1 kez kalkılıyor,rahat ediyoruz..ilk zamanlar 2-3 saatte 1 kalkıyorduk..
Ben odasını ayırmadan önce gecede 5-6 kere kalkıyordum..Çok yorucuydu.Şimdi 9 yattığı zaman ,ben yatmadan önce (gece 11-12 gibi)onu bir 60cc lik mama veriyorum..Sabaha doğru 5 te falan kalkıyor sonrası 8:30..hep böyle sürse keşke umareım değişmez..
Senin işinde zor be canım yaa birini uyutsan belki öbürü oyun istiycek ne biliyim.Allah herkesin dağına göre kar verirmiş derler yaaa..Allah sabır,kuvvet versin..
aaa? nasıl yani ? durugulus yöneticisi..
Çakırcom,geçmiş olsun canım yaa ..
günaydın kızlar, hepinize bebişlerinizle bol gülücüklü bir gün diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?