2010 Temmuz Anneleri : )

alminacım , benim ev de net 110 metrekare, işte ben bu kadını 4 senedir tutuyorum bir de anlaşıyoruz sanırım o nedenle. kadın bulmak çok zor ben de onu bildiğimden suyuna gitmeye çalışıyorum..çünkü kadın bir de çok güvenilir illa başında durmaya lüzum yok...hamilelik öncesi 15 te bir alırken hamilelikte haftada 1 e çıkardık..çünkü eşim de ev işleriyle alakası yoktur, ee kim yapacak o zaman. bizim kadın haftada bir gelince herşeyi yapıyor , ütü duvar koltuk halı perde, bulaşık varsa , hatta çamaşırları dahi yıkıyor. sağolsun yani. çünkü her hafta alınca ev zaten temiz oluyor yapacak iş kalmıyor..2 haftada bir gelse sadece genel temizliği yapıyor. belki işe başlayınca yine 2 haftada bire düşürürüm bakalım...gerçi işe başlayınca daha zor olacak diyorlar..

hadi ya 100 e çıktı mı ya abartıymış rakamlar..en fazla ben 80 'i duydum.

a
yok canım ya daha neler..sonuçta özel eşyaların kullanımına girer bu iş..yani kadın kahvaltı yapacaksa bile kaplardan kendi tabağına temiz kaşıkla alır o şekilde yer. biz de öyle yiyoruz hiç tanımadığım adam gelip çatalını peynire falan daldıracak aman derim..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ...

gürsoycum,şimdiden şekerli şeylere alıştırmaya başlamışsın,zararlı değil mi ??

günaydın arkadaşlar ...

gürsoycum,şimdiden şekerli şeylere alıştırmaya başlamışsın,zararlı değil mi ??

içinde hiç şeker yok canım onların tadına baktım az önce de milupanın sütlacını verdim yine içinde şeker yok yine yedi benımkı reçelide sadece memeyı emsın dıye verdım

içinde hiç şeker yok canım onların tadına baktım az önce de milupanın sütlacını verdim yine içinde şeker yok yine yedi benımkı reçelide sadece memeyı emsın dıye verdım

milupanın sütlacı şekersiz mi ? carfurda milupanın küçük kavanozlardaki sütlaçlarına baktığımda içindekiler kısmında şeker yazıyordu ??
ben de onların şeker ilavesiz yazan meyve pürelerinden aldım.

milupanın sütlacı şekersiz mi ? carfurda milupanın küçük kavanozlardaki sütlaçlarına baktığımda içindekiler kısmında şeker yazıyordu ??
ben de onların şeker ilavesiz yazan meyve pürelerinden aldım.

şimdi baktım ,aldıklarım herobaby ve bebelacmış.severek yiyorlar ama kafalarını sağa sola oynatmalarından zor yediriyorum..ağzımız çenemiz mama içinde kalıyor

gunaydin kizlar

dun annem geldi oglusa simdi o bakiyor

ben de biraz temizlik yapacagim hazir cocukla ilgilenen varken balkonlari yikayayim

birde o yagmurda terasin giderleri tikanmis su anda gol gibi onu acayim evi su basacak neredeyse

bir de akşam oyun halılarında oynatıp iyice yorunca daha erken uyumaya başladılar..Almina hanım özellikle saat 1e 2 ye dek uyumuyordu..oyun halısında yüz üstü çevirip koyuyorum..dönüyor sırt üstü..ben çeviriyorum yüz üstü o dönüyor..5-6 kez tekrar ediyoruz,yoruyorum onu..

bu arada bu gün kronolojik olarak 5. ayımızı doldurduk
düzeltilmiş yaşımız henüz 3 ay 1 haftalık..
adet göreceğimi düşünüyordum ama henüz başlamadı,başlamaz da inşallah bir süre daha...

1'e 2'ye kadar uyumamak mı? Herhalde o saate kadar oğlanla dursam adım atmaya mecalim kalmazdı..Ben oğlanı programlamış gibi saat 21:00 da yatmaya alıştırdım.Bazen 20:30...Çok rahat ediyorum..Zor oldu tabi çok direniyordu inanılmaz..Etrafı izlemekten ,sağa sola gülmekten dalamıyordu..Gözlerine bir mendil attım,ellerini sıkı sıkı tuttum..Yapacak bişi olmayınca hooppp uykuya :)
Şİmdi 9 u geçince uyku saati geçince mıkırdanmaya başlıyor..

Bu araada facebook da 2010 temmuz annelerine dün katılma isteği gönderdim.Kabul edildide..Aaaaa bugün baktım giremiyorumm..Kim o grubun yöneticisi bilen var mı ?
Resmen atılmışımm

valla oğlan uyuyor ama kız öyle işte..2 kardeş aynı evde aynı şartlardalar ama karakter farklı..8-9 gibi uyusalar da uyanıyorlar..erken yatarlarsa gece 2-3 kez kalkmak zorunda kalırım..bu yüzden 11 gibi uyuyorlar..en son akşam saat 10 da bilemedin 12 de altlarını alıyorum.sonra gece hiç uyanmıyorlar maşallah..eşim oruç tuttuğu için kalkıp altlarını alıp mama veriyor...yani 1 kez kalkılıyor,rahat ediyoruz..ilk zamanlar 2-3 saatte 1 kalkıyorduk..
Bu araada facebook da 2010 temmuz annelerine dün katılma isteği gönderdim.Kabul edildide..Aaaaa bugün baktım giremiyorumm..Kim o grubun yöneticisi bilen var mı ?
Resmen atılmışımm

aaa? nasıl yani ? durugulus yöneticisi..

Çakırcom,geçmiş olsun canım yaa ..

ben kaçıyorum kızlar ütü yapmam lazım.... evi baştan aşağı temizle deseler yaparım ama ütüyü hiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççç sevmiyorum iyi sohbetler

Bilmiyorum ki anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…