2010 Temmuz Anneleri : )

Nurdancım bebişlerimizin hergün farklı biryönleri ortaya çıkıyor..Benim ablamın oğluda öyle yabancı görünce hemen ağlamaya başlıyor...Evde yalnız büyüyorlar anneye babaya daha alışıklar belki o yüzden oluyordur...

Son düzenleme:

canım bilemiyorum ya hep mi böyle olacak diye korktum açıkçası
bakalım şimdi annemlere gidicez onlarıdaha sık görüyo başkalarına göre
onlarda ağlamaz inş

selam arkadaşlar
bugün kızımı dışarı çıkardım. bulvarda yürüyüş yaptık.sonra da orada bir kafede oturduk. kucağıma alınca bakındı baya etrafa,yoldan geçen arabaları seyretti.
bu ara uyutmaya çalışırken sürekli ninni söyler gibi bir ses çıkarıyor,boğazı ağrımıyor mu anlamadım. bir de dudakları toplayıp dilini ısırmaya başladı. dişlerle ilgisi var mı acaba..

Selam canım hoşgeldin...Ohh sefanız olsun ana kız dolaştınız desene...Çok güzel valla iyi yapmışsın...oyy yerim ben onu yaa benim kızımda yapıyor aynı şeyleri elleri sürekli ağzında dudaklarını yicek dişlerle de alakası olabilir kontrol ediyorum bende ara ara.Ama erken çıkmasa daha iyi olur dedi doktorumuz inş.biraz daha geç çıkar...

merhaba canım aynısı benim kızda da başladı, yabancı biri onunla konuşsun dokunsun çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. ama keyfi yerindeyse ağlamıyor zaten canı sıkkınsa bir de biri dokundu mu basıyor yaygarayı :))) bence korkuyor ben öyle tahmin ediyorum.

evet canım hava da güzeldi iyi oldu. sonra da banyosunu yaptırdım rahat uyusun diye ama nerdeee yine uyumadı. gündüzleri neden bu kadar az uyuyor anlamış değilim.

evet canım hava da güzeldi iyi oldu. sonra da banyosunu yaptırdım rahat uyusun diye ama nerdeee yine uyumadı. gündüzleri neden bu kadar az uyuyor anlamış değilim.

Sıhhatler olsunn fıstığa..Benimki de öyle kuş uykusu sanki hep başında durursan uyuyor...

offffffffff kıslarrrr bu günlerde zor geceler geçiriyoruz bulut kaan pek nazlı göğsümde yatarak uyumak istiyor ( tabi sabah iş olunca bana çok zor oluyor. bikaç gün hafif ateşliydi sanırım onun nazı (

offffffffff kıslarrrr bu günlerde zor geceler geçiriyoruz bulut kaan pek nazlı göğsümde yatarak uyumak istiyor ( tabi sabah iş olunca bana çok zor oluyor. bikaç gün hafif ateşliydi sanırım onun nazı (

geçmiş olsun canım,aşı sonrası mı yükseldi ateşi?

kızlar selam.
hemen bişey sormam lazım.
ne marka ateş ölçer kullanıyorsunuz? memnun musunuz?
bir sitede kampanya varda chicco marka. alından ölçüyor sadece.

canim bizimki de dun annem geldi iki haftadir gormemisti kucagina alinca agladi

benim kcagimdayken ama gulucukler atiyordu yarim saatte alisti ama simdi oyunlar oynuyor onunlada

ben bazan dalgınlıkla eşime annecim,yavrum vs diyorum..

sizde de oluyor mu benzer durumlar ??

bugün kontrol içn doktora gittim.annemin prinç unu işe yaradı galiba .kızım 180 gram almış.doktor en azından vermemiş dedi.idrar kültürü sonucu nu aldım üreme yapmamış.doktor şaşırdı oysaki idrarında baya yüksekdi dedi.deidm annem prinç unu verdi.çok güzel içti dedim.bebegim aç kalıyor dedim gündüz sütüm olmuyor falan söyledim.o zaman mama al dedi.ama günde e fazla 90 cc gündüz ver dedi.bende okey dedim.cuma tekrar gidicem.idrar tahlili yaptırcam tekrar.bakalım kalmışmı enfeksiyon falan.sevindim üreme yapmamasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…