Nurdancım bebişlerimizin hergün farklı biryönleri ortaya çıkıyor..Benim ablamın oğluda öyle yabancı görünce hemen ağlamaya başlıyor...Evde yalnız büyüyorlar anneye babaya daha alışıklar belki o yüzden oluyordur...
papatya Çok datlu maşallah...Tam yemelik fıstık..
canım bilemiyorum ya hep mi böyle olacak diye korktum açıkçası
bakalım şimdi annemlere gidicez onlarıdaha sık görüyo başkalarına göre
onlarda ağlamaz inş
selam arkadaşlar
bugün kızımı dışarı çıkardım. bulvarda yürüyüş yaptık.sonra da orada bir kafede oturduk. kucağıma alınca bakındı baya etrafa,yoldan geçen arabaları seyretti.
bu ara uyutmaya çalışırken sürekli ninni söyler gibi bir ses çıkarıyor,boğazı ağrımıyor mu anlamadım. bir de dudakları toplayıp dilini ısırmaya başladı. dişlerle ilgisi var mı acaba..
ben,denizgüneş,froya,melehat benim bildiğim..35 + lardayız biz..
selammmmmmm
kızlar 1 haftadır kızımda bi değişiklik var
babasına ve bana karşı çok iyi,gülücükler atıyo,keyfi yerinde aguluyo
ama farklı kşler sevince yüzüne bile bakınca başlıyo ağlamaya
öyle böyle değil çok içten ağlıyo,biz alınca susuyo
nedendir ya bilemedim
hem 1 gün içinde değişti yani önce herkesin kucağnda dururdu(((((
Selam canım hoşgeldin...Ohh sefanız olsun ana kız dolaştınız desene...Çok güzel valla iyi yapmışsın...oyy yerim ben onu yaa benim kızımda yapıyor aynı şeyleri elleri sürekli ağzında dudaklarını yicek dişlerle de alakası olabilir kontrol ediyorum bende ara ara.Ama erken çıkmasa daha iyi olur dedi doktorumuz inş.biraz daha geç çıkar...
evet canım hava da güzeldi iyi oldu. sonra da banyosunu yaptırdım rahat uyusun diye ama nerdeee yine uyumadı. gündüzleri neden bu kadar az uyuyor anlamış değilim.
Sıhhatler olsunn fıstığa..Benimki de öyle kuş uykusu sanki hep başında durursan uyuyor...
kızlar sizler devit'i hergün aynı saatte mi veriyorsunuz?
Birde kaç damla veriyorsunuz.?
Ben ağzına 3 damla damlatıyorum ..
offffffffff kıslarrrr bu günlerde zor geceler geçiriyoruz bulut kaan pek nazlı göğsümde yatarak uyumak istiyor( tabi sabah iş olunca bana çok zor oluyor. bikaç gün hafif ateşliydi sanırım onun nazı (
selammmmmmm
kızlar 1 haftadır kızımda bi değişiklik var
babasına ve bana karşı çok iyi,gülücükler atıyo,keyfi yerinde aguluyo
ama farklı kşler sevince yüzüne bile bakınca başlıyo ağlamaya
öyle böyle değil çok içten ağlıyo,biz alınca susuyo
nedendir ya bilemedim
hem 1 gün içinde değişti yani önce herkesin kucağnda dururdu(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?