2010 Temmuz Anneleri : )

Bizimki braun marka kulaktan ölçüyor.İnternetten almıştık 100 TL civarıydı.

kızlar ya kızımın kafasında sac kalmadı cok dokuluyor konak olmustu yağla yumusattım taradım butun sacları nerdeyse tarakta kaldı ama kafası temızlendı

yabancılıyor cnm, benim kızımda yapıyor öyle..

Sen rahat oluyorsun dıy mı cnm baskaları aldıgında kucagına hani istemeden sende bi gerılme oluyorsa ondan huzursuz olabilir benımkınde sımdılık oyle birsey yok gulucuk atıyor herkese : ))

kızlar selam.
hemen bişey sormam lazım.
ne marka ateş ölçer kullanıyorsunuz? memnun musunuz?
bir sitede kampanya varda chicco marka. alından ölçüyor sadece.

Sevi Bebenınkını kullanıyorum canta ıcınde dıger urunlerle beraber takımdı .

selammm..

herkes iyidir inş..? bugün komşudaydım öğleden sonra giremedim nete?
Nurdannurdan canım benim kız aklı erdiğinden beri yabancı seçiyor..Ben babası ve abisinden başka çok zor başkasına gitsin ..ağlıyor.
biz de alıştırmaya çalışıyoruz ..babaannesi çok yakın oturuyor bize ona bırakıp arada kaçamak yapabilirim ama nerde çığlığı basıyor babaannesinin kucağına gidince..
Keşke biran önce alışsa..

Nazosan ben ateşölçer almadım henüz..Almam lazım

benimki de braun kulaktan ölçer..hamileyken bana almıştık hastanede kullanmak için..

face de bursalılardan bir arkadaş ekledi az evvel,ama kim olduğunu bilemiyorum ..

ben değilim çünkü henüz 2010 annelerine üye olmadım

biliyom sen değilsin,senden benden daha genç biri ..

temmuz annelerinde üyeliği varmı face de bilmiyorum ama ortak arkadaşlarımız hep kk temmuz annelerinden...

hem sen üye olcakmısın ki face de ki guruba? içimden bir ses olmak istemiyorsundur diyor..

almina seni ekleyen froyadır...
ben de merak ediyorum denizi:

deniiiiizzz,profilindeki maskeli hatun fotosu sensen maşallah

Son düzenleme:

düşünüyorum canım

merhaba kızlar nasılsınız

iyiyiz canım sen :)

kızlar bu ayda anneyi ve babayı tanımaya başlıyolar dolayısı ile yabancıları da...
ilke de hafta sonu bi arkadaşımız gelmişti onda ağladı, babaanneye gitmiştik onda da ağladı...
bugün de çok mzmızdı kucağımdan inmedi ben de kanguruya koyup dolaştırdım evde biraz...şimdi de uyudu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…