2010 Temmuz Anneleri : )

yooooo değilim kız..
eski halime biraz benziii diye onu koydum zaten şimdi saçlarım karamelimsi bişi....
röfleden vazgeçtim artık...

ben de profile kendime benzeyeni koyayım..Aynı ben...( yalandan kim ölmüş )

bulamadım,bununla idare edeyim

Son düzenleme:
yani burdaki çoğu kişiyi gördüm face de sen görülmeyen azınlıktasın...
gizemli hatun seni
olgun, ayakları yere basan bir duruşun var beğeniyorum seni

aynı fikirdeyim,çok iyi tanımasam da kk de şimdiye dek en zeki,en olgun ve en aklı başında bulduğum ender kişiliklerden biri deniz-güneş..daha önce de söylemiştim...

Son düzenleme:
artık banyo yaparken ayaklarını çırpıp oyun yapıyor kızım. sevmeye başladı banyoyu. ama eskisi kadar sık yıkayamıyoruz tabi havalardan dolayı.

Bizimki hic sevmıyor resmen cıglık cılgıga aglıyor sınırım bozuluyor yıkarken . Az önc yine yıkadık . Yıne aynı sey oldu : Aslında benımkısı esım yuzunden oldu . Bılıyorum . Okadar panık yapıyorki yıkarken sımdı azap oldu bebek yıkamak bana . Beni de sinir edıyor .

artık banyo yaparken ayaklarını çırpıp oyun yapıyor kızım. sevmeye başladı banyoyu. ama eskisi kadar sık yıkayamıyoruz tabi havalardan dolayı.

başlarda ikisini de her gün yıkıyordum..sonra gün aşırı yıkamaya başladım,sonra 2 günde 1..en son haftada 2 kez yıkıyordum ki artık haftada 1 yıkamaya karar verdim..ikisini yıkamak yoruyor beni..yıka ,giydir ,besle..basit gibi duruyor ama çok zaman alıyor..

biz de babamızı bekledik ama toplantıdaymış geç geldi ilke de o gelmeye uyudu banyo yapamadı bugün.
yarın ilkenin ciciannesi gelicek yani benim teyzem onunla yıkarız artık

sıhhatler olsun miniğine.

biz de babamızı bekledik ama toplantıdaymış geç geldi ilke de o gelmeye uyudu banyo yapamadı bugün.
yarın ilkenin ciciannesi gelicek yani benim teyzem onunla yıkarız artık

ben de hala yalnız yıkayamıyorum. durularken zor olur diye denemedim hiç tek başıma. ya babayı bekliyoruz ya da annem geldiyse onunla yıkıyoruz.

tek başıma mümkün değil yıkayamam..bu yüzden akşam eşimi bekliyorum yıkamak için..filesinde yıkıyorum,eşim su döküyor sadece..biraz daha büyüdükleri zaman filesiz yıkayacağım..gittikçe ağırlaşmaya başladılar,eskisi kadar kolay gelmiyor yıkamak...

ben küvette yıkamıyorum kucağımda yıkıyorum.
önce ben giriyorum yıkanıyorum hem de banyo ısınıyo sonra babası ilkeyi getiriyo.
hiç ağlamıyo o zaman.
hatta ilk zamanlar huysuzlanınca emziriyodum bile

Benim eşim de sadece su dıkuyor ama dokerken yok soyle tut yok boyle tut derken olan oluyor : )
Bi ara tek basıma bile yıkıyordum nasıl oldu da bu kada soğudu banyodan anlamadım : ((

Iyı taktik cnm : )) Ama bızımkı durmaz babası da pımpırıklı oldugu ıcın ben sular ıcınde kuvveten dısarı cıkarım herhalde buyuzden baska bı turlu alıstırıcam artık : ))

bizimkiler de tam tersi sanırım..yıkanırken hiç sesleri çıkmıyor,yıkadıktan sonra ağlıyorlar,üşüyorlar ve acıktıklarını hissediyorlar sanırım..havluya sarınca ağlamaları kesiliyor,parmaklarını yiyorlar cak cuk..ben giydirirken babaları da mama hazırlıyor..giydirdikten sonra emziriyorum bir süre,daha sonra üzerine mama takviyesi yapıyoruz..

oturabildiklerinde daha kolay olur küvette yıkamak heralde.
o otururken iki elle yıkarız rahatça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…