niye kızz?:26:
ben de hepinizi merak ediyom aslında..
yani burdaki çoğu kişiyi gördüm face de sen görülmeyen azınlıktasın...
gizemli hatun seni
olgun, ayakları yere basan bir duruşun var beğeniyorum seni
Froya da çok güzelmiş,eğer froya ise,maşallah
artık banyo yaparken ayaklarını çırpıp oyun yapıyor kızım. sevmeye başladı banyoyu. ama eskisi kadar sık yıkayamıyoruz tabi havalardan dolayı.
niye kızz?:26:
ben de hepinizi merak ediyom aslında..
artık banyo yaparken ayaklarını çırpıp oyun yapıyor kızım. sevmeye başladı banyoyu. ama eskisi kadar sık yıkayamıyoruz tabi havalardan dolayı.
Fileye koyuyor musun yoksa dırek kuvetinde mı yıkıyorsun .
Bizimki hic sevmıyor resmen cıglık cılgıga aglıyor sınırım bozuluyor yıkarken . Az önc yine yıkadık . Yıne aynı sey oldu : Aslında benımkısı esım yuzunden oldu . Bılıyorum . Okadar panık yapıyorki yıkarken sımdı azap oldu bebek yıkamak bana . Beni de sinir edıyor .
biz de babamızı bekledik ama toplantıdaymış geç geldi ilke de o gelmeye uyudu banyo yapamadı bugün.
yarın ilkenin ciciannesi gelicek yani benim teyzem onunla yıkarız artık
sıhhatler olsun miniğine.
ben küvette yıkamıyorum kucağımda yıkıyorum.
önce ben giriyorum yıkanıyorum hem de banyo ısınıyo sonra babası ilkeyi getiriyo.
hiç ağlamıyo o zaman.
hatta ilk zamanlar huysuzlanınca emziriyodum bile
tek başıma mümkün değil yıkayamam..bu yüzden akşam eşimi bekliyorum yıkamak için..filesinde yıkıyorum,eşim su döküyor sadece..biraz daha büyüdükleri zaman filesiz yıkayacağım..gittikçe ağırlaşmaya başladılar,eskisi kadar kolay gelmiyor yıkamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?